Trine Bech

Bøger oversat af Trine Bech

Prinsesse Sofies ferie-eventyr

af Diana Kimpton

Sofie og hendes bedste veninde, Sanne, glæder sig til at besøge prins Erik, og de kan næsten ikke vente, til de skal se hans ponyer, Nougat og Karamel. Sofie synes, de sneklædte bjerge er flotte, men da de tager ud at ride, opdager de hurtigt, at sne ikke altid er sjovt - det kan også være meget uhyggeligt. Er Sofie og hendes venner mon nødt til at tilbringe natten i den iskolde, hvide vildmark?

Prinsesse Sofie får en mistanke

af Diana Kimpton

Prinsesse Sofie er vild med heste! Så da den berømte designer Lord Leo skal i gang med at modernisere slottet, flygter Sofie ud i stalden for at undgå postyret. Men Sofie opdager hurtigt, at der er noget underligt ved Lord Leo. Hun har på fornemmelsen, at han har en skummel plan. Kan Sofies pony Star mon hjælpe hende med at opklare det?

Prinsesse Sofies jul

af Diana Kimpton

Prinsesse Sofie er vild med heste! Så selvfølgelig har hun hængt julestrømper op til alle sine ponyer. Sofie vil have, at julen skal være en vidunderlig tid, men sådan går det ikke helt... Gaven til hendes bedste veninde, Sanne, er ikke kommet. Og alle på slottet er helt forfjamskede, fordi de skal forberede sig til kongens TV-juleudsendelse. Mon Sofie og hendes ponyer alligevel kan gøre denne jul til den bedste jul nogensinde?

Hiphop og urban dance

af Tamsin Fitzgerald

-

Darkside

af Tom Becker

Velkommen til Darkside... Vi har ventet på dig. Jonathans hjem er besat af noget ondt. Hans far er indlagt på en sindssygeanstalt. Jonathan løber for livet. Men der er ingen steder at løbe hen. Han er faldet over Londons største hemmelighed: Darkside hvor mareridt går omkring i gaderne.

Ilddragen Ferno

af Adam Blade

Første bind i serien MONSTERJAGTEN Den onde troldmand Malvel har kastet en forbandelse på kongeriget Avantias seks magiske monstre. Kun en ægte helt kan befri monstrene og redde kongeriget. Er Tom den helt, Avantia har ventet på? Læs med, når Tom tager kampen op mod ilddragen Ferno.

Kæmpeblæksprutten Zepha

af Adam Blade

Syvende bind i serien MONSTERJAGTEN Den onde troldmand Malvel har stjålet den magiske guldrustning og spredt dele af den over hele kongeriget Avantia. Tom sværger, at han vil finde alle delene - men hele seks frygtelige monstre vogter over dem. Kan Tom vinde en kamp på havets dyb mod kæmpeblæksprutten Zepha?

Troldkvinden Soltra

af Adam Blade

Niende bind i serien MONSTERJAGTEN Toms hjemby terroriseres af troldkvinden Soltra. Kan Tom befri de skræmte landsbyboere? Og får han fat i endnu en del af guldrustningen? Eller vil han blive forvandlet til sten, ligesom alle andre, der har mødt Soltra?

Slangemanden Vipero

af Adam Blade

Tiende bind i serien MONSTERJAGTEN Den onde troldmand Malvel har stjålet guldrustningen og sat frygtindgydende monstre til at vogte over hver del af den. For at redde kongeriget Avantia er Tom nødt til at rejse ind i den brændende hede ørken, hvor han skal møde slangemanden Vipero ...

Edderkoppekongen Arachnid

af Adam Blade

Ellevte bind i serien MONSTERJAGTEN I hulerne under Avantia ligger edderkoppekongen Arachnid på lur. Han er kæmpestor og farlig og jager byens indbyggere. Og så vogter han over en del af guldrustningen. Kan Tom besejre monstret og redde kongeriget fra at blive udslettet?

Løveuhyret Trillion

af Adam Blade

12 bind i serien Monsterjagten. Freden i Avantia er endnu en gang blevet brudt af et skrækkeligt monster - løveuhyret Trillion. hvis Tom skal redde kongeriget, må han besjre Trillion og finde alle delene til den magiske guldrustning. Overlever han mon den opgave?

Knivskarp

af Robert Swindells

Knivskarp indgår i serien Læselyn, som er en serie lettilgængelige bøger for unge, der gerne vil læse en spændende historie, men som ikke kan kapere de store tekstmængder. Cecil True og hans bande styrer det kvarter, hvor Sam bor. De tæsker de andre og stjæler deres ting. Sam er bange for, at han bliver deres næste offer.Det er derfor, han stjæler kniven. Når han har den på sig, føler han sig tryg. Og sej. Han tror, han kan klare Cecil True.Sam tager fejl.

Prinsesse Sofie er dagens helt

af Diana Kimpton

Bind 10 i serien om den hestetossede prinsesse! Da slottets hestepasser, Anja, kommer på hospitalet, er Sofie sikker på, at hun og Sanne kan passe staldene imens. Men de opdager hurtigt, at det er hårdere at passe seks ponyer, end de troede. Kan Sofie redde situationen, da der sker et uheld, og Månestråles liv er i fare?

Prinsesse Sofies sommerferie 11

af Diana Kimpton

Bind 11 i serien om den hestetossede prinsesse! Sofie og hendes bedste veninde, Sanne, er på ferie på en vidunderlig tropeø med sandstrande, glitrende hav og - som det bedste - en stald med ponyer! Hvis bare de ikke var nødt til at dele ponyerne med prinsesse Klara, som vil bestemme alting. Men da Klara roder sig ud i problemer, må Sofie og Sanne beslutte, om de vil hjælpe hende.

Prinsesse Sofies hemmelige skattejagt 12

af Diana Kimpton

Bind 12 i serien om den hestetossede prinsesse! Prinsesse Sofie er vild med heste! Hun kan meget bedre lide de kongelige stalde end det kongelige slot. Så da Sofie finder et skattekort, kan hun næsten ikke vente med at sadle op og tage på eventyr med sine bedste venner, Sanne og prins Erik. Men slotsparken har ændret sig, siden kortet blev lavet for 100 år siden. Hvordan skal de nogensinde finde den hemmelige skat?

Blod

af Tom Becker

2. bind i helt ny fantasy-serie! Brutal morder er på fri fod! Darksides rå gader bliver endnu mere rå. En ondskabsfuld morder begår nogle frygtlige forbrydelser, og Jonathan og Carnegie er lige i hælene på ham. Men da Jonathan opdager at hans mor efterforskede en lignende forbrydelse, da hun forsvandt, leder sporet dem ubehageligt tæt på hans hjem. Snart er han inddraget i bydelens farligste hemmelighed - og i dens farligste familie... Den hårrejsende fortsættelse til Darkside!

Vildspor

af Tom Becker

3. bind af serien om DARKSIDE Afpresning Forræderi Der er intet nyt under måne i Darkside. Mrs. Elwood er blevet bortført. Og Jonathan vil gøre alt for at finde hende. Med hjælp fra en kriminel cirkustrup skal han skaffe en særlig genstand, som mange ville slå ihjel for at få fingre i. Det farlige røveri er nøje planlagt - men måske er missionen dømt til at mislykkes allerede fra start?

Nedtælling

af Tom Becker

4. bind i DARKSIDE-serien En notorisk Darkside-kriminel er forsvundet. Og det er op til Jonathan at forfølge og fange ham. Midt i en blodig magtkamp er Jonathan nødt til at opklare hemmeligheden bag et mystisk ur - og undgå at blive slået ihjel, mens han gør det. Undervejs får han omsider svar på det spørgsmål, der har forfulgt ham i årevis: Lever hans mor mon stadig?

Minotauren Torgor

af Adam Blade

Trettende bind i serien MONSTERJAGTEN Avantias gode monstre er i fare. De er blevet taget til fange af seks frygtelige nye monstre og ført til Gorgonia, den onde troldmand Malvels rige. For at befri de gode monstre rejser Tom ind i Det Mørke Rige, hvor han først skal møde minotauren Torgor...

Den vingede hest Skar

af Adam Blade

Fjortende bind i serien MONSTERJAGTEN Den onde troldmand Malvel har fået seks frygtindgydende monstre til at tage Avantias gode monstre til fange. De holdes indespærret i Det Mørke Rige Gorgonia, og det er Toms opgave at befri dem. Han og hans venner skal ud på en farlig rejse for at besejre den vingede hest Skar.

Havuhyret Narga

af Adam Blade

Femtende bind i serien MONSTERJAGTEN. I Det Sorte Hav lurer faren. Havuhyret Narga lever af at æde de oprørere, som kæmper mod Malvel, den onde troldmand. Narga holder også et af de gode monstre fra Avantia fanget. Kan Tom befri det gode monster, eller slipper det aldrig ud af Det Mørke Rige?

Skildpadde mod hare

af Preston Rutt

Velkommen alle I sportsfans derude. Mit navn er Ronny Ræv! Kom med (indenfor) til årets kapløb. Det er det helt store, nemlig kapløbet, der går under navnet “Jog(!) i spinaten”: Skildpadde mod Hare - Returkampen! Skøn billedbog om den klassiske dyst mellem haren og skildpadden.

Gorgonhunden Kaymon

af Adam Blade

Sekstende bind i serien MONSTERJAGTEN. I en borgruin i Det Mørke Rige lusker gorgonhunden Kaymon rundt. Kaymon er et af de seks frygtelige monstre, som en ond troldmand har sluppet løs, for at de kan fange Avantias gode monstre. Følg Tom på hans monsterjagt, hvor han skal forsøge at redde de gode monstre og undgå selv at blive fanget ...

Megamamutten Tusk

af Adam Blade

Syttende bind i serien MONSTERJAGTEN. Megamamutten Tusk hersker over Gorgonias rådnende skove. Hun terroriserer oprørerne, som kæmper mod den onde troldmand Malvel, og hun holder et af Avantias gode monstre fanget. Tom må befri det gode monster. Men kan han besejre Tusk, inden Malvels vagter indhenter ham?

Skorpionmanden Sting

af Adam Blade

Attende bind i serien MONSTERJAGTEN. Den onde troldmand Malvel holder Avantias gode monstre fanget. Hvert af dem bevogtes af et frygtindgydende, ondt monster. Toms monsterjagt fører ham til tunnelerne under Malvels borg, hvor Skorpionmanden Sting venter ...

Dyrehurlumhej

af Gareth Edwards

Hvad sker der, hvis man blander en fisk med en kat? Spinder den? Og har den pels? I den her bog kan små børn lære noget om dyr på en sjov måde.

Opgøret

af Tom Becker

Femte og sidste bind i Darkside-serien. Jonathan er rystet. Han har fundet ud af, at hans mor har været spærret inde på Darksides sindssygeanstalt i årevis. Nu har han besluttet at befri hende. Men den betændte bydels nye brutale hersker har skabt kaos omkring sig, en kraftfuld talisman skaber død og ødelæggelse for alle, der kommer i besiddelse af den, og Jonathans ven Carnegie er blevet bortført af fjenden. Kan Jonathan redde sin mor - uden at miste alt andet?

Dem og os

af Bali Rai

Dem og os indgår i serien Læselyn, som er en serie let tilgængelige bøger for unge, der gerne vil læse en spændende historie, men som ikke kan kapere de store tekstmængder. David har altid været den nye dreng. Han og hans mor er hele tiden nødt til at flytte for at komme væk fra Davids far - og fra farens druk, stoffer og vold. David tror, han kan klare alt. Men denne gang er han den eneste hvide dreng på sin nye skole. Og det er der nogen, der ser som et problem. Kan David overvinde det racistiske mobberi - og hvad sker der, når hans far finder ud af, hvor han bor?

Johnny Kemp vender tilbage

af Keith Gray

Johnny Kemp vender tilbage indgår i serien Læselyn, som er en serie let tilgængelige bøger for unge, der gerne vil læse en spændende historie, men som ikke kan kapere de store tekstmængder. Ingen laver pis med Johnny Kemp. Men Dan får ham smidt ud af skolen. Nu er han vendt tilbage, og han leder efter Dan. Ingen steder at skjule sig.Ingen, der vil hjælpe. Er Dan en død mand?

Carlo Chuchios gyldne drøm

af Lloyd Alexander

En smuk pige fra Kirkassi, koldblodige skurke og smilende mordere, en købmand i basaren, der faldbyder let brugte drømme - kan en ung eventyrer ønske sig mere? Ikke Carlo Chuchio, som leder efter en legendarisk, skjult skat i sin jagt på rigdom. Carlo fører sammen med Baksheesh, verdens værste kameldriver, en karavane gennem det Tusind og én nat-agtige rige Keshavar. Carlo er blevet frarøvet alt pånær sine underbukser, han er blevet forvekslet med en mægtig kriger og dernæst med en kronprins, og han sætter sit liv på spil for en skat, som måske ikke engang findes ...

Tigerskindet

af Gerald Rose

Der var engang en meget tynd tiger, som boede i udkanten af junglen. en dag så han en tjener banke tæpper i paladsets have. Et af tæpperne var et tigerskind. Tigeren fik en idé.

Freerunning

af Paul Mason & Sarah Eason

Freerunning skaber med sine akrobatiske moves og sin “uden grænser”-attitude revolution i vores storbyer. Freerunning indeholder blandt andet: Real life-beretning - En adrenalinhungrende freerunners spændende oplevelser En stjerne fortæller - Mød Hollywood-skuespilleren, som udfører seje gade-stunts Interview - Læs insider-historien om freerunning-eksperten Matthew Dickerson

Dødsbæreren Nixa

af Adam Blade

Nittende bind i serien MONSTERJAGTEN Toms far, Taladon den Hurtige, er vendt tilbage - som genfærd! For at give Taladon liv igen må Tom kæmpe mod genfærdsmonstrene og samle stumperne af Avantias knuste amulet. Det første genfærdsmonster er dødsbæreren Nixa - vil hendes livsfarlige forklædninger lokke Tom i døden?

Spøgelseshesten Equinus

af Adam Blade

Tyvende bind i serien Monsterjagten Spøgelseshesten Equinus brager gennem skovene i Det Forbudte Land og stjæler andre skabningers livskraft. Tom må besejre dette genfærdsmonster og få fat på den amuletstump, som det vogter over - ellers vil Toms far forblive et genfærd for evigt.

Huletrolden Rashouk

af Adam Blade

Enogtyvende bind i serien MONSTERJAGTEN Huletrolden Rashouk ligger på lur i Dødsbjergene. Han kan lugte sine ofres frygt - og forvandler dem til sten. Det vil kræve al Toms mod at erobre dette genfærdsmonsters amuletstump, og hvis det mislykkes, får han aldrig sin far at se igen...

Måneulven Luna

af Adam Blade

Toogtyvende bind i serien MONSTERJAGTEN Om natten myldrer Den Mørke Skov med vilde dyr, som måneulven Lunas besværgelser har gjort glubske. For at redde sin far må Tom drage ind i skoven og finde fjerde stump af Avantias amulet - og bekæmpe Lunas morderiske magi ...

Isdragen Blaze - Monsterjagten bind

af Adam Blade

Treogtyvende bind i serien MONSTERJAGTEN Vulkanen ved Stonewin er frosset til, og en dødbringende kulde breder sig i riget Avantia. Det er isdragen Blazes værk. Den onde troldmand Malvel vil have isdragen til at forhindre Tom i at redde sin far. Kan Tom besejre Blaze og finde den næste amuletstump, inden det er for sent?

Spøgelsespanteren Stealth - Monsterjagten bind 24

af Adam Blade

Fireogtyvende bind i serien MONSTERJAGTEN Spøgelsespanteren Stealth står uden for kong Hugos slot! Monstret bruger sine haler som lasso til at fange mennesker og forvandler dem fra gode til onde. Det sidste amuletstykke sidder i Stealths halsbånd, og Tom er nødt til at få fat på det for at redde sin far. Og for at forhindre, at Avantia bliver et ondskabens rige.

Pistolen

af Bali Rai

Jonas finder en pistol i det boligkompleks, hvor han bor, og af en eller anden grund beholder han den. Og værre endnu: Han viser den til sine venner. Dårligt træk. Binny er okay, men Kamal er lidt småsindssyg. Da Kamal først begynder at rende rundt i komplekset med pistolen, er det kun et spørgsmål om tid, før det går helt galt. Og det er Jonas, der kommer til at betale prisen.

Rumvæsner

af Emmet, Jonathan

Mød det sejeste kæledyr i universet! Er du træt af hængeørede hunde og kedelige katte? Så prøv et rumkæledyr! Denne håndbog er spækket med gode råd til, hvordan du passer dit helt eget rumvæsen, fra eksplosivt æg til underligt udvokset.

Det sidste tabu

af Bali Rai

“Tyrone lænede sig ind over bordet og kyssede mig længe. Da jeg lidt efter åbnede øjnene, fik jeg øje på et midaldrende, indisk par ved et af de andre borde. Du kender udtrykket ‘hvis blikke kunne dræbe’, ik’? Jeg var død.”   Simran forelsker sig i Tyrone, første gang hun ser ham. Han er virkelig lækker. Og bedre endnu: Han kan også godt lide hende. Der er bare ét problem: Tyrone er sort. Det er det sidste tabu for en indisk pige - og ét, som andre vil gøre alt for at håndhæve...

Dobbeltspil

af Bali Rai

Harj har ikke nogen kæreste - og intet håb om at få én, som hans venner plejer at sige til ham. Hvordan skal han så sige nej, da ikke bare én, men to af byens lækreste piger vil på date med ham? Først har han det dårligt med at spille dobbeltspil ... men så begynder han at nyde det. Snart er det lige så nemt for ham at lyve som at drille sin søster. Men hvor længe kan han holde den kørende?

Desperate handlinger

af Laura Summers

Vicky og Rhianna er tvillinger, men kunne ikke være mere forskellige. Til deres fjortenårs fødselsdag ønsker Vicky sig et fødselsdagskort fra den lækreste dreng på skolen. Rhianna, der blev hjerneskadet ved fødslen, ønsker sig en Furby-bamse. I stedet får de en rigtig ubehagelig overraskelse. Deres plejeforældre kan ikke længere overkomme at have dem boende, og det ser ud til, at Vicky og Rhianna og deres lillebror Jamie skal skilles ad. Hvad skal de gøre for at blive sammen? Desperate omstændigheder kræver desperate handlinger ,,,

Pote bliver væk

af Tom Percival

Livet er svært for Pote, som er en skræmt, hjemløs kat, der bor under en gammel skraldebøtte - indtil han møder en ensom dreng, og der opstår et varmt venskab mellem de to. Men en dag kommer drengen ikke for at lege, og Pote farer vild. Finder de to venner nogensinde hinanden igen?

Frit fald

af Anthony McGowan

To er fint. Tre er en for meget. Den tredje må væk.   Det kan godt være, at Mog er en taber, men han er ikke lige så stor en taber som Duffy. Så da Duffy mænger sig med Mogs bedste ven, beslutter Mog sig for at gøre noget. Han lokker Duffy ned i en stinkende bæk bag skolen, men har ingen anelse om, hvor langt ringene i vandet vil brede sig...

Harry og de barske bisser

af Jan Fearnley

Det bedste, havnemusen Harry ved, er at hjælpe til i den travle havn i Øresvin Bugt. Men så sker der noget forfærdeligt, og Harrys båd bliver smadre i stumper og stykker mod De Barske Bisser, bugtens frygtede klipper. Men havet bringer også gode overraskelser med sig ... Lige dér, hvor Store Flod løber ud i Sølvhavet, ligger der en travl havn ... Der bor alle mulige dyr - med pels, med fjer, med skæl - og de bor fredeligt side om side. Det er et travlt sted, et særligt sted - og det hedder Øresvin Bugt

Den bestøvlede kat

af Stella Gurney

Der er katte, som spinder, og katte med pels. Men en kat med støvler - kan det passe?Mød den bestøvlede kat, en herlig kat, der kan ryste mange besynderlige tricks ud af ærmet. Katten har en plan, der vil gøre dagdriver og møllersøn Peter til landets prins. Læs historien om den kloge bestøvlede kat.

Frank og Sten

af M. P. Robertson

Hvad siger du til selv at bygge en bror?   Frank ønsker sig brændende en lillebror eller lillesøster, men hans mor siger bare: “Vi får se.” Så Frank beslutter at  bygge en bror, han kan lege med. Han tegner skitser, finder dimser, går i gang med at bygge, og til sidst - kommer Sten!Frank og Sten er altid sammen, indtil Franks mor en dag kommer med en overraskelse...

Mere end sød musik

af Kevin Brooks & Catherine Forde

To fremmede. To VIP-pas. EN vild weekend.   Sarah Krogh har fået nok - af sit job, sin chef og af sit liv.   Markus Thorsen har det heller ikke for muntert. Hans venner har brændt ham af, og nu er han på vej til Roskilde Festivalen alene.   Sarah og Markus ville begge ønske, at de kunne være en anden, hvem som helst faktisk. Og det er sådan set ret heldigt. For ved et tilfælde får de begge fat i VIP-pas til Roskilde Festivalen. Og da de mødes, kan de lide hinanden... rigtig godt.   Det hele ser ud til at lysne! Men hvor længe mon de kan slippe afsted med at spille andre roller?

Havets hersker Krabb

af Adam Blade

Femogtyvende bind i serien MONSTERJAGTEN I riget Gwildor har nogen kastet en forbandelse over Monstrenes Herskerinde, og hendes glubske monstre hærger landet. Tom sværger, at han vil bryde forbandelsen, men da den dødsensfarlige Krabb overfalder hans båd, ser det ud til, at denne monsterjagt allerede er forbi ...

Himmelpilen Hawkite

af Adam Blade

Seksogtyvende bind i serien MONSTERJAGTEN Det frygtindgydende monster Hawkite har ødelagt Gwildors høst, og folket sulter. Tom må standse deres lidelser og befri Monstrenes Herskerinde. Men kan han overbevise de fjendtlige landsbyboere om, at han er kommet for at hjælpe - og hvordan skal han besejre et monster i luften?

Det vandrende bjerg Rokk

af Adam Blade

Syvogtyvende bind i serien MONSTERJAGTEN Tom skal ophæve den forbandelse, der hviler over Monstrenes Herskerinde. Men da han ankommer til en bjergby hærget af forfærdelige stenskred, går det op for ham, at ødelæggelserne skyldes et monster, der er lige så mægtigt som bjerget selv ...

Krigeren fra Arktis Koldo

af Adam Blade

Gwildors arktiske folk har på ondeste vis spærret Koldo, Krigeren fra Arktis, inde. Koldo er et af de gode monstre, som vil beskytte landet, så Tom beslutter at befri ham. Men da Freya, Monstrenes Herskerinde, pludselig dukker op, bliver det virkelig farligt ... Kan DU overleve MONSTERJAGTEN? Gå ikke glip af Monsterjagten bind 1-27

Hersker under jorden Trema

af Adam Blade

Det frygtindgydende monster Trema ligger på lur nede i jorden og kommer kun op for at kaste sig over et bytte. Hvis Tom skal besejre monstret og ophæve forbandelsen over Freya, Herskerinde over Monstrene, har han ikke andet valg end at udfordre underverdenen. Men en forfærdelig overraskelse venter ham under jordoverfladen ... Kan DU overleve MONSTERJAGTEN? Gå ikke glip af Monsterjagten bind 1-28

Insektdronningen Amictus

af Adam Blade

Tom har snart fuldendt denne monsterjagt, men har stadig ikke befriet Herskerinden over Monstrene. Nu befinder han sig i en kvælende varm jungle, hvor han skal besejre det snu monster Amictus. Men har han overhovedet en chance mod det utrolig hurtige væsen? Og hvad er det for en hemmelighed, hans far og den gode troldmand Aduro skjuler for ham? Kan DU overleve MONSTERJAGTEN? Gå ikke glip af Monsterjagten bind 1-29

Håndbog for Monsterjægere

af Adam Blade

Nye afsløringer om dine yndlingshelte og skurke fra Monsterjagten! Mød Avantias mægtige monstre - hvis du tør ... Få alt at vide om Tom og hans modige venner og oplev de mange opgaver og aktiviteter. Indeholder også seje stickers og en stor plakat!

En dag med lægedyrene

af Sharon Rentta

Det bliver en travl dag for lægedyrene. En slange skal filtres ud, en leopard har mistet sine pletter, og en hund har slugt et vækkeur. En supersjov bog for børn, der elsker at lege læge. I samme serie er også udkommet En dag med Byggedyrene og En dag med Branddyrene.

Freestyle BMX

af Isabel Thomas

Freestyle BMX Freestyle BMX og det adrenalinsus, udøverne oplever, har vakt opsigt inden for ekstremsport. Hold øje med denne sportsgren ... Den professionelle teenage-BMX-kører Mitch Green fortæller om sin karriere. Eksperten Jonathan Nolte giver insiderviden om freestyle BMX Læs om de højeste, længste og mest utrolige BMX-stunts.

Hvadforénsaurussen

af Tony Mitton

For længe, længe siden, dér hvor dinosaurerne vandrer omkring, bryder et nuttet lille væsen ud af et æg. Men hvad i alverden er det? En ... Hvadforénsaurus? Og hvor er dens mor? Tag med på den modige Hvadforénsaurus’ farefulde søgen efter familie, kærlighed og et hjem.

Sir Slubbert og guldunderhylerne

af Giles Andreae

Kong Knud var hverken særlig klog eller særlig modig. Det, som gjorde ham speciel, var hans GULDUNDERHYLERE. Da Kong Knuds GULDUNDERHYLERE forsvinder, og den kongelige bagdel er bar, må sir Slubbert tilkaldes. Tapper og trofast er han den rette ridder til opgaven, og hvad gør det så, at han kun er SEKS år!

Bleggænger

af Chris Wooding

Bleggænger indgår i serien Læselyn, som er en serie lettilgængelige bøger for unge, der gerne vil læse en spændende historie, men som ikke kan kapere de store tekstmængder. Lazarus-serummet kan redde dit liv. Bringe dig tilbage fra de døde. Men du kommer tilbage ... forandret. En udstødt. Jed vil ikke have, det sker for ham. Men han er lige blevet kørt ned af en bil ... En skræmmende ny fortælling af den prisbelønnede forfatter Chris Wooding.

Den hvide delfin

af Gill Lewis

"Den hvide delfin er et tegn på, at min mor er derude et sted ..." Karas mor er forsvundet under mystiske omstændigheder, og Kara og hendes far forsøger på hver deres måde at bygge en ny tilværelse op uden moren. Karas tilflugtssted er bugten, hvor hun sejler ud i familiens båd, men nu trues bugtens enestående dyre- og planteliv af rovfiskeri. I skolen begynder en ny dreng, Felix, og Kara og han kan ikke fordrage hinanden til at begynde med. Men da de finder en såret delfinunge på stranden, er de nødt til at arbejde sammen for at redde den - og for at redde bugten, så delfinerne har et sted at leve. Men nogle magtfulde personer, der gerne bruger grove midler, står i vejen for dem. Hvordan skal det overhovedet lykkes de to børn at blive hørt?  

Nørd på catwalk

af Holly Smale

Harriet Manners ved en hel masse. Katte har 32 muskler i hvert øre Kolibrier kan flyve baglæns Voksne griner 15 gange i døgnet Peanuts indgår som ingrediens i dynamit Men Harriet ved ikke, hovrfor de andre i skolen ikke kan lide hende. Så da hun får chancen for at blive en helt anden, griber hun den.  Men kan Harriet forvandle sig fra nørd til sprød babe?

15 dage uden hoved

af Dave Cousins

Laurence er 15 år og næsten to meter høj. Han klæder sig ud som sin mor og udgiver sig i radioen for at være en død mand. Jay er Laurences lillebror. Han er seks år og ligner en engel, men tror, han er en hund. Han sætter tænderne i alle, som kommer i vejen for ham. Hvor langt ville du gå for at holde sammen på din familie? Ikke egnet for yngre læsere, for det siger Jay Roach selv (og han bider).

Det fortryllede slot

af Rosie Banks

1. bind i serien om Det Hemmelige Rige. Træd ind i en magisk verden fuld af venner og sjov! Ella, Sofie og Jasmin er bedste veninder. En dag finder de et magisk skrin, som sender dem til en fantastisk verden. Kan de tre piger hjælpe alfen Trixi med at forhindre dronning Malices  tordenkile i at ødelægge kong Munters 1000-års fødselsdagsfest? Læs alle de spændende eventyr om Det Hemmelige Rige!

Enhjørningedalen

af Rosie Banks

2. bind i serien om Det Hemmelige Rige. Træd ind i en magisk verden fuld af venner og sjov! Ella, Sofie og Jasmin glæder sig til at besøge Det Hemmelige Rige igen. Den onde dronning Malice har skjult en tordenkile i Enhjørningedalen. Lykkes det mon de tre veninder at hjælpe deres enhjørningevenner med at redde det magiske rige fra hundredvis af grådige larver. Læs alle de spændende eventyr om Det Hemmelige Rige!

Himmeløen

af Rosie Banks

3. bind i serien om Det Hemmelige Rige. Træd ind i en magisk verden fuld af venner og sjov! Ella, Sofie og Jasmin lander på bløde skyer højt oppe i himlen over Det Hemmelige Rige. Læs alle de spændende eventyr om Det Hemmelige Rige!

Havfruerevet

af Rosie Banks

4. bind i serien om Det Hemmelige Rige. Træd ind i en magisk verden fuld af venner og sjov! Ella, Sofie og Jasmin skal på eventyr dybt nede i havet. De skal hjælpe deres nye undervandsvenner med at beskytte den magiske ønskeperle mod den onde dronning Malice og hendes frække stormgnomer. Kan de mon det? Læs alle de spændende eventyr om Det Hemmelige Rige!

Det magiske bjerg

af Rosie Banks

5. bind i serien om Det Hemmelige Rige. De tre veninder Ella, Sofie og Jasmin er på vej til Det Magiske Bjergs sneklædte skråninger. Kan de mon finde dronning Malices femte tordenkile og redde snenisserne fra at blive til istapper? Læs alle de spændende eventyr om Det Hemmelige Rige!

Glimmerstranden

af Rosie Banks

6. bind i serien om Det Hemmelige Rige. Træd ind i en verden fuld af venner og sjov! I Det Hemmelige Rige er sankthans den mest magiske tid på året. Alle feerne er samlet på Glimmerstranden for at se rigets magiske kræfter blive fornyet, så de virker endnu et år. Men den onde dronning Malice er der også ... Kan Ella, Sofie og Jasmin redde glimmersandet og holde magien i live? Læs alle de spændende eventyr om Det Hemmelige Rige!

Tavshed og løgne

af Laura Summers

Vreden bobler op i mig. “Sophie, vi har et helt andet liv nu. Vi kan være præcis, hvem vi har lyst til at være.” “Hvad sker der så, når alle dine venner finder ud af, at du har løjet for dem?” “Det finder de ikke ud af. Jeg nægter at lade nogen eller noget ødelægge det for mig. Jeg vil ikke være et nul igen, okay?” Ellie og Sophie har lagt deres gamle tilværelse bag sig. Fremtiden ser lysere  og mere spændende ud, men fortiden truer med at indhente dem. Hvor længe kan tavshed og løgne dække over deres dystre hemmelighed? Af den prisbelønnede forfatter til Desperate handlinger.

Molly og mig bedste venner

af Mark Sperring

Molly og mig slentrer hen ad en slentregade, da Molly spørger, hvorfor vi er Bedsteste, Bedsteste VENNER. Et ret rystende og svimlende svært spørgsmål! Min lille musehjerne er helt tom. Men så møder vi en Berømt Fransk Fotograf og Senora Prima Ballerina ...

Malplaceret model

af Holly smale

* Mennesket tænker 70.000 tanker om dagen * Sommerfuglelarver har 4.000 muskler * Et menneske spiser gennemsnitligt et ton føde om året * Nørd + Model = en hel ny omgang graffiti på éns ejendele Men Harriet ved helt klart intet om drenge. På en kaotisk modelrejse til Tokyo opdager hun, at hun med glæde vil bytte al sin tillærte viden for bare skyggen af fornemmelse for, hvad hun skal stille op ... Følg Holly Smale på twitter: @holsmale

Rollemodel

af Holly smale

Harriet Manners ved en hel masse.Hun ved, at New York er den mest tætbefolkede by i USA. Hun ved, at byens officielle motto er “Excelsior” , altså noget i retning af  “Opad og fremad” på latin. Hun ved, at en ud af 38 personer, der bor i USA, bor her. Men Harriet aner intet om, at være model i The Big Apple, eller om hvordan hendes familie skal klare sig i USA. Hun ved heller ikke, hvordan man bliver et “brand”, som modellerne i New York siger. Eller værre endnu: Harriet aner ikke, hvad hun skal stille op, da de helt store kærlighedserklæringer kommer fra en anden end hendes kæreste ...er nørden landet på en catwalk, der er lidt for langt væk hjemmefra? Læs også første og andet bind i serien: Nørd på catwalk og Malplaceret model

Når de andre sover

af Tom becker

Alfie kan ikke sove. Han er blevet indlagt på sanatoriet for at "få det bedre".   Og det er et grusomt sted.   Især om natten... når alle andre sover.   Alfie opdager snart, at det at være vågen er den farligste tilstand af alle.   Du opdager hvorfor. Men du skal ikke regne med at kunne sove igen efter det...

Max og det store vil ikke i seng show

af Mark Sperring & Sarah Warburton

Mine damer og herrer! Drenge og piger! Kom og se MAX MAGNIFIK og hans verdensberømte show, der går ud på at udskyde sengetid så længe som muligt! Klap, når han får en småkage til at forsvinde (meget l-a-a-a-n-g-somt)! Gisp, når han beder om ti godnathistorier (ja, ti!)! Kører showet hele natten, eller falder Max sidst i søvn? En fabelagtigt fjollet fantasi af den dynamiske duo Mark Sperring og Sarah Warburton.

Drenge ingen adgang

af Poppy Harper

Molly Mias liv er ét stort KAOS. Hun har fem hørmende brødre og deler værelse med de FORFÆRDELIGE tvillinger. Tvillingerne synes, det er sjovt at putte orme i hendes madkasse, fiskefoder på hendes madder og kaninlort i hendes chokopops. Molly Mia ønsker sig VIRKELIG meget sit eget værelse, hvor der er ADGANG FORBUDT FOR DRENGE. Og hun vil gøre alt for at få det ...

Bøvlet brudepige

af Poppy Harper

Molly Mia skal være brudepige ved sin mosters bryllup og glæder sig helt vildt. For bryllupper er nemlig noget med blomster og kager og - allervigtigst - FINE KJOLER Men hjemme hos Molly Mia går det aldrig som forventet, og den ene KATASTROFE afløser den anden. Denne gang kan hun ikke engang skyde skylden på sine fem hørmende brødre Molly Mia er formentlig den UHELDIGSTE brudepige i verdenshistorien. Men måske kan hendes bedste veninde Bea hjælpe?

Camping er ikke særlig ohh la la!

af Poppy Harper

Molly Mia er på vej til Frankrig med sin familie. Det bliver verdens bedste campingferie med både croissanter, baguettes og ... slimede snegle? Til at begynde med er Molly Mia lidt skuffet. Frankrig er ikke meget anderledes end det derhjemme. Og camping er ret bøvlet. Især når man har FEM hørmende brødre, som er enormt gode til at være VILDT IRRITERENDE. Men da Molly møder Claudette, bliver det sjovt. Måske er camping alligevel ret OHH LA LA?

En dag med mekanikerdyrene

af Sharon Rentta

Det er en stor dag for Oscar. Han skal nemlig hjælpe mekanikerdyrene på sin fars værksted. Der er masser af biler, der skal repareres, og Oscar mener, han snart selv bliver en dygtig mekaniker - men han skaber en del kaos omkring sig ... Den perfekte bog til børn, der er vilde med biler og motorer - fuld af biler, værktøj, sjov og kaos.

Tillykke med fødselsdagen, Knud!

af David Melling

Kan du lide fødselsdage? Knud kan godt, men hans frække tvillingefætre ødelægger det hele.

Zombier!

af R. McGeddon

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor zombier hørmer af ost og armhuler?Har du haft brug for at vide, hvordan man forsvarer sig med et piskeris og et stykke snor? I sovebyen Sitting Duck møder tre frygtløse venner en horde af zombier, der er vilde efter at gnaske hjeeeerner!De voksne er håbløst ineffektive og bliver smittet med zombievirus med det samme. Og så må Arty, Sam og Emmie tage over. Hvis ikke de finder på noget i en fart, ender de som zombiemorgenmad ... Katastrofedagbog - Zombier !- Den eneste overlevelseshåndbog, du nogensinde får brug for!

Dronning Sardin

af Crawley-Willis, Kate

Jeg hedder Alma Svendsen, og jeg er otte år. Jeg har en talende hunkat i mit badekar. Katten siger, der er et monster hjemme hos hende, og hun vil have mig til at hjælpe med at få det væk. Nåh ja, og så vil hun gerne kaldes dronning Sardin. Det er en meget krævende kat ... En sjov historie om Alma og dronning Sardin - om venskab, monstre og madder med sildepostej.

Boblevulkanen

af Rosie Banks

7. bind i serien om Det Hemmelige Rige. Træd ind i en magisk verden fuld af venner og sjov! Da den onde dronning Malice kaster en besværgelse over kong Munter, må de tre veninder Ella, Sofie og Jasmin finde seks sjældne ingredienser til en modgift. Snart er de på vej til Boblevulkanen for at lede efter den første ingrediens. Kan de finde det skjulte boblebistade og få fat i den magiske bikage, så de kan redde kong Munter? Læs alle de spændende eventyr om Det Hemmelige Rige!

Sukkerbageriet

af Rosie Banks

8. bind i serien om Det Hemmelige Rige. Træd ind i en magisk verden fuld af venner og sjov! Ella, Sofie og Jasmin glæder sig til at besøge Sukkerbageriet og overvære den årlige bagedyst. Men så ankommer den onde dronning Malice og hendes stormgnomer. Kan pigerne forhindre dem i at ødelægge dysten, og lykkes det dem at få fat i sølvsukkeret, som skal kurere kong Munter?Læs alle de spændende eventyr om Det hemmelige rige!

Drømmedalen

af Rosie Banks

9. bind i serien om Det Hemmelige Rige. Træd ind i en magisk verden fuld af venner og sjov! Da Ella, Sofie og Jasmin hører, at dragerne i Drømmedalen er holdt op med at lave magisk drømmestøv, er de klar over, at den lede dronning Malice igen er på spil. Kan pigerne hjælpe dragerne med at lave det drømmestøv, de skal bruge til at hæve dronningens besværgelse over kong Munter? Læs alle de spændende eventyr om Det Hemmelige Rige!

Åkandesøen

af Rosie Banks

10. bind i serien om Det Hemmelige Rige. Træd ind i en magisk verden fuld af venner og sjov! Ella, Sofie og Jasmin har det sjovt sammen med nymferne ved Åkandesøen. Men da dronning Malice og hendes stormgnomer kaster en besværgelse over Plaskevandfaldet, er det ikke længere sjovt. Kan pigerne bryde besværgelsen og få fat i det magiske, helbredende vand, de skal skaffe til kong Munter? Læs alle de spændende eventyr om Det Hemmelige Rige!

Eventyrskoven

af Rosie Banks

11. bind i serien om Det Hemmelige Rige. Træd ind i en magisk verden fuld af venner og sjov! Ella, Sofie og Jasmin er på besøg hos Eventyrskovens bognisser og klar til at høre en god historie. Men den onde dronning Malice er tilbage og kaster en besværgelse, der får alle de magiske bogknopper til at visne. Kan pigerne bryde besværgelsen? Og kan de finde det, de skal bruge til en modgift, der kan kurere kong Munter, inden han bliver til en stinktudse. Lix 27.0 (ml=8.7 lo=18.3) Læs alle de spændende eventyr om Det Hemmelige Rige!

Midnatslabyrinten

af Rosie Banks

12. bind i serien om Det Hemmelige Rige. Træd ind i en magisk verden fuld af venner og sjov! Ella, Sofie og Jasmin mangler kun at finde én ingrediens mere til den modgift, kong Munter skal have for ikke at blive til en stinktudse. Men den lede dronning Malice prøver igen at ødelægge det hele. Når pigerne at finde ingrediensen, inden det er for sent. Lix 25.4 (ml=8.3 lo=17.1) Læs alle de spændende eventyr om Det Hemmelige Rige!

Den her bog har lige spist min hund

af Richard Byrne

Ønskes: En venlig læser, som kan lære den her frække bog, hvordan man opfører sig ordentligt. Vil du ikke nok hjælpe?

Fåret som reddede julen

af Jason Page

Frida ELSKER julen! Faktisk så meget, at hun tager til Grønland for at hjælpe julemanden. Men det vider sig, at får ikke er lige så nyttige som nisser, feer og rensdyr. Hvad nu hvis Frida ikke egner sig til at være julemandshjælper? Men så sker der noget FORFÆRDELIGT! Kan Fridas hjælp måske alligevel bruges? Få svaret i den her fjollede, uldne julehistorie.

Fest på Juleslottet

af Rosie Banks

Selvstændigt julebind. Træd ind i en magisk verden fuld af venner og sjov! Sofie, Ella og Jasmin glæder sig meget til at fejre jul med alle deres venner i Det Hemmelige Rige. Men da den lede dronning Malice kaster en forbandelse over Juleslottet, ser det ud til, at julen må aflyses! Kan pigerne bryde dronningens besværgelse, så det bliver jul i Det Hemmelige Rige?

Julemanden på besøg

af Rosie Banks

Selvstændigt julebind i serien Det Hemmelige Rige Træd ind i en magisk verden fuld af venner og sjov! Sofie, Ella og Jasmin er blevet inviteret til Det Hemmelige Rige for at fejre juledag på Julslottet. Alt er gjort klar til en hyggelig julekomsammen. Men den onde dronning Malice har skumle planer. Julemanden og alle julegaverne forsvinder, og kong Munter og alle de andre gæster er fortvivlede. Lykkes det pigerne at finde julemanden og få den gode julestemning frem igen? Læs alle de spændende eventyr om Det Hemmelige Rige!

Øglekongen Komodo

af Adam Blade

Tom skal på sin hidtil sværeste monsterjagt. For at redde sin mor fra den snu troldmand Velmal skal han finde seks ingredienser til en eliksir. Ingredienserne bevogtes af Kayonias frygtelige monstre. Kan Tom og hans hjælpere klare rejsen gennem Dødens Ørken? Og kan de besejre øglekongen Komodo? Kan du overleve MONSTERJAGTEN?

Rottemonstret Muro

af Adam Blade

Kun en modgift kan redde Toms svækkede mor fra den onde troldmand Velmals besværgelser, og Tom skal på jagt efter den anden af seks ingredienser. Men først skal han kæmpe mod rottemonstret Muro, der omgivet af en stank af død og råddenskab hærger Kayonia. Kan du overleve MONSTERJAGTEN?

Flagermusdjævlen Fang 33

af Adam Blade

Den onde troldmand Velmal holder Toms mor fanget, og døden kommer nærmere og mærmere. For at redde hende mangler Tom stadig fire ingredienser til en modgift. Men flagermusdjævlen Fang står i vejen. Kan Tom besejre den uhyggelige skabning, eller har han denne gang mødt sin overmand? Kan DU overleve MONSTERJAGTEN? Gå ikke glip af Monsterjagten bind 1-32

Sumpmanden Murk 34

af Adam Blade

Monsterjagten bind 34 Der er kaos i riget Kayonia. Tom møder ikke andet end forfald og ødelæggelse; alt sammen skabt af den onde troldmand Velmal. Tom skal nu ikke alene besejre sumpmanden Murk, men også en dødsensfarlig morder, der vil slå ham og hans venner ihjæl ... Kan DU overleve MONSTERJAGTEN? Gå ikke glip af Monsterjagten bind 1-35

Skovuhyret Terra 35

af Adam Blade

Kayonias skov er dødsens stille - dyrene er forsvundet, og ingen mennesker tør komme der. En forfærdelig fare lurer mellem træerne: skovuhyret Terra! For at redde sin mor skal Tom finde og besejre Terra. Eller dø i forsøget ... Kan DU overleve MONSTERJAGTEN? Gå ikke glip af Monsterjagten bind 1-34

Hvepsedronningen Vespick 36

af Adam Blade

36. bind i serien MONSTERJAGTEN Tom har næsten fuldført sin hidtil sværeste monsterjagt. Hans mors liv og riget Kayonias fremtid afhænger af ham og hans trofaste venner. Lykkes det ham at besejre de farligste af alle sine modstandere, hvepsedronningen Vespick og den ondskabsfulde troldmand Velmal? Kan DU overleve MONSTERJAGTEN? Gå ikke glip af Monsterjagten bind 1-32

En fortælling om to mærkelige dyr

af Fiona Robertson

Ude i den store, mørke skov redder en lille pige et mærkeligt dyr og tager det med hjem. Men af en eller anden grund er det lille dyr trist. En sød og sjov fortælling om, hvor vigtigt det er at se tingene fra flere sider.