Jon Skræntskov

Bøger illustreret af Jon Skræntskov

Mekaniker

af Maj-Britt Ajner Christiansen

ARBEJDSPRAKTIK er en serie af letlæste fiktionsbøger til voksen begynderundervisning, særligt velegnede til voksne med dansk som andetsprog, der står overfor den første kontakt med det danske arbejdsmarked. Bøgerne tager udgangspunkt i de mest populære og realistiske praktik- og arbejdssituationer. De kan læses efter den første begynder-undervisning (fra A2) og der er frit tilgængelige opgaver på forlagets hjemmeside. Bagerst i bogen er der korte læs-og-forstå-opgaver. De sværeste ord i bøgerne er produceret som billedgloser. Sidst men ikke mindst er alle bøgerne indtalt af professionelle skuespillere som mp3-filer. Det hele ligger frit tilgængeligt på forlagets hjemmeside. Om forfatteren: Forfatteren Maj-Britt Ajner Christiansen har mange års erfaring med undervisning af voksne med dansk som andetsprog og har udgivet flere bøger til målgruppen. Kawa er i praktik hos en mekaniker. Her møder han Ole og Mik. Kawa fortæller dem, at han gerne vil købe en bil.

Plejehjem

af Maj-Britt Ajner Christiansen

ARBEJDSPRAKTIK er en serie af letlæste fiktionsbøger til voksen begynderundervisning, særligt velegnede til voksne med dansk som andetsprog, der står overfor den første kontakt med det danske arbejdsmarked. Bøgerne tager udgangspunkt i de mest populære og realistiske praktik- og arbejdssituationer. De kan læses efter den første begynder-undervisning (fra A2) og der er frit tilgængelige opgaver på forlagets hjemmeside. Bagerst i bogen er der korte læs-og-forstå-opgaver. De sværeste ord i bøgerne er produceret som billedgloser. Sidst men ikke mindst er alle bøgerne indtalt af professionelle skuespillere som mp3-filer. Det hele ligger frit tilgængeligt på forlagets hjemmeside. Om forfatteren: Forfatteren Maj-Britt Ajner Christiansen har mange års erfaring med undervisning af voksne med dansk som andetsprog og har udgivet flere bøger til målgruppen. Fru Jensen bor på et plejehjem. Amina er i praktik på det plejehjem. Fru Jensen kan godt lide Amina.

Supermarked

af Maj-Britt Ajner Christiansen

ARBEJDSPRAKTIK er en serie af letlæste fiktionsbøger til voksen begynderundervisning, særligt velegnede til voksne med dansk som andetsprog, der står overfor den første kontakt med det danske arbejdsmarked. Bøgerne tager udgangspunkt i de mest populære og realistiske praktik- og arbejdssituationer. De kan læses efter den første begynder-undervisning (fra A2) og der er frit tilgængelige opgaver på forlagets hjemmeside. Bagerst i bogen er der korte læs-og-forstå-opgaver. De sværeste ord i bøgerne er produceret som billedgloser. Sidst men ikke mindst er alle bøgerne indtalt af professionelle skuespillere som mp3-filer. Det hele ligger frit tilgængeligt på forlagets hjemmeside. Om forfatteren: Forfatteren Maj-Britt Ajner Christiansen har mange års erfaring med undervisning af voksne med dansk som andetsprog og har udgivet flere bøger til målgruppen. Mona er i praktik i et supermarked. Det er Kim også. Kim vil gerne drikke kaffe med Mona.

Karl og Bent #8: Karl og Bent bygger en luftballon

af Jesper Felumb Conrad

Karl og Bent leger, at de er fugle. Det er sjovt. De vil se på fugle højt oppe i luften. Derfor bygger de en luftballon. Men så møder de en sur ørn ...

Karl og Bent #1: Karl og Bent bygger et hus

af Jesper Felumb Conrad

Bent er Karls hund. Han er ikke en normal hund. Bent er nemlig skør. Han kan ligne det, han tænker på. I dag vil Karl bygge et hus. Det skal være et af den slags huse, man kan hygge sig i.

Karl og Bent #2: Karl og Bent bygger et fly

af Jesper Felumb Conrad

Karl og Bent keder sig. Hvad skal de lave? Først spiller de fodbold, men det er kedeligt. Så kigger de på myrer, men det er også kedeligt. Så får Bent en idé. De kunne jo bygge et fly!

Karl og Bent #3: Karl og Bent bygger en ubåd

af Jesper Felumb Conrad

Solen skinner. Det er en dejlig dag. Karl og Bent er bedste venner. I dag vil de bygge en ubåd!

Karl og Bent #4: Karl og Bent bygger en robot

af Jesper Felumb Conrad

Karl og Bent skal rydde op. Det gider de ikke. Karl får en idé. De kan bygge en sej robot.

Karl og Bent #5: Karl og Bent bygger en gynge

af Jesper Felumb Conrad

Solen skinner. Det er en dejlig dag. Karl og Bent er bedste venner. I dag vil de bygge en gynge!

Karl og Bent #6: Karl og Bent bygger en bil

af Jesper Felumb Conrad

Karl og Bent går en tur. De ser en stor bakke og får lyst til at bygge en bil. Mon de klarer turen ned ad bakken?

Karl og Bent #7: Karl og Bent bygger en båd

af Jesper Felumb Conrad

Karl og Bent er bedste venner. De er ude i haven. Det stormer. Skønt vejr at lege i. Hvad skal de lave? Flyve med drage eller bygge en båd? Begge dele tak!

Karl og Bent #9: Karl og Bent bygger en katapult

af Jesper Felumb Conrad

Karl og Bent har bygget en borg. De leger at Karl er en ridder, der skal redde Bent. Men legen keder dem. Hvad skal de nu finde på? Karl og Bent bygger en katapult!

Kalle fanger en tyv

af Jesper Conrad;Jesper Felumb Conrad

-

Karl og Bent bygger et hus

af Jesper Conrad;Jesper Felumb Conrad

-

Adam får besøg

af Jesper Conrad;Jesper Felumb Conrad

-

Karl og Bent bygger et fly

af Jesper Conrad;Jesper Felumb Conrad

-