Inger Tobiasen

Bøger illustreret af Inger Tobiasen

Ny Dansk i første

af Ib Kokborg;Poul Rosenberg

Billedordbogen indeholder alle de ord, der findes bagest i de fire arbejdsbøger til Ny Dansk i første og Ny Dansk i anden.Desuden er bogen udbygget med oversigter over ugedage, måneder, årstider, talord og farver.Billedordbogen kan også anvendes i børnehaveklassen.

Ny Dansk i første

af Ib Kokborg;Poul Rosenberg

Bogstavkortene til Ny Dansk i første viser det lille og det store bogstav i samme tydelige typografi, som er anvendt i ABC'en. Vokalerne er røde, konsonanterne sorte. Hvert bogstav præsenteres sammen men én entydig illustration i 4-farver.Bogstavkortene kan anvendes til:Den første bogstavpræsentation med fokus på det enkelte bogstavs udseende, lyd og navnSkelnen mellem lille og stort bogstav, vokaler og konsonanterVisuel støtte ved skriftlige aktiviteterSamtale om bogstavernes anvendelse som begyndelsesbogstavBogstavkortene kan hænges op i alfabetisk rækkefølge eller i ABC'ens bogstavrækkefølge. De kan også hænges op på en snor med almindelige tøjklemmer, eller de kan sættes på opslagstavlen.Bogstavkortene kan også anvendes i den første læseundervisning i børnehaveklassen.

Willi har skoldkopper

af Kirsten Sonne Harild;Inger Tobiasen

Willi har det rigtig skidt. Han er varm over det hele, og hans hoved gør ondt. Der er også kommet en hel masse røde pletter i hans ansigt. Læs & leg med Willi! Bagerst i Willibøgerne er der en sjov og overraskende legeaktivitet. Glæd dig til at lege med Willi og til at læse alle de søde historier om hans hverdag.

Pjok og Petrine 1 - En pony i præmie

af Kirsten Sonne Harild

Shetlandsponyen Pjok er 1. præmie i et stort lotteri, og Petrines mor har købt en lodseddel. Og sådan går det til, at otte-årige Petrine pludselig bliver hesteejer. Men hvad stiller man op med sådan en præmie, når man aldrig før har hverken striglet eller fodret eller prøvet at ride? Og hvad gør man, når man kommer ud til folden en tidlig morgen og opdager, at ponyen er væk? Pjok og Petrine-serien er en sjov, rørende historie om den første tid som hestepige, skrevet til piger mellem 6 og 9 år  

Pjok og Petrine 2 - Den første ridetime

af Kirsten Sonne Harild

Når Petrine forestiller sig sin første ridetime, går det hele i kludder. Ponyerne løber løbsk. Alle rider ind i hinanden eller falder af. Også Petrine selv. Alligevel glæder hun sig til lørdag, hvor mor vil trække hende og Pjok afted til rideskolens begynderhold inde i byen. For nu er hun ved at lære sin pony rigtig at kende. Og det kan pludselig ikke gå stærkt nok med at lære at trave og ride uden trækker.  Pjok og Petrine-serien er en sjov, rørende historie om den første tid som hestepige, skrevet til piger mellem 6 og 9 år

Pjok og Petrine 3 - Ponyklubben

af Kirsten Sonne Harild

Petrine har glædet sig. Rikke fra rideskolen kommer på besøg med sin hvide pony, Belle. De laver en hemmelig klub, og regel nummer ét er, at de skal hjælpe hinanden, hvis de kommer galt af sted. Og det er der faktisk én i klubben, der gør om natten, efter at de i hemmelighed har været ude at ride under fuldmånen. Pjok og Petrine-serien er en sjov, rørende historie om den første tid som hestepige, skrevet til piger mellem 6 og 9 år

Pjok og Petrine 4 - Et føl ved navn Fiona

af Kirsten Sonne Harild

På vej hjem fra skole en dag ser Petrine, at Pjok har fået besøg af et lille lysebrunt islænderføl. Petrine kalder føllet Fiona. Hun hjælper mor og far med at finde ud af, hvor det kommer fra, men hun bliver mere og mere glad for Fiona – så glad, at det bliver sværere og sværere at sige farvel. Pjok og Petrine-serien er en sjov, rørende historie om den første tid som hestepige, skrevet til piger mellem 6 og 9 år

Willi i svømmehallen

af Kirsten Sonne Harild;Inger Tobiasen

Willi har pakket sine svømmebriller, sine badebukser og sin krokodille i en stor taske. Han glæder sig, for i dag skal han i svømmehallen sammen med far. Læs & leg med Willi! Bagerst i Willibøgerne er der en sjov og overraskende legeaktivitet.

Willi bliver væk

af Kirsten Sonne Harild;Inger Tobiasen

Willi elsker at se på dyr i Zoologisk Have. Men der er meget at se på, og der er mange mennesker allevegne, så han skal passe på, at han ikke bliver væk! Læs & leg med Willi! Bagerst i Willibøgerne er der en sjov og overraskende legeaktivitet.

Willi på biblioteket

af Kirsten Sonne Harild;Inger Tobiasen

I dag skal Willi på biblioteket sammen med farfar. Farfar er rigtig god til at læse historier, så Willi finder en masse bøger, som farfar skal læse. Men i dag finder Willi også en ny ven! Læs & leg med Willi! Bagerst i Willibøgerne er der en sjov og overraskende legeaktivitet.

Willi holder fastelavn

af Kirsten Sonne Harild;Inger Tobiasen

Hov! Hvad er det for en farlig sørøver, der står der? Nåh, det er bare Willi, som har klædt sig ud, for i dag er der fastelavnsfest i børnehaven. Læs & leg med Willi! Bagerst i Willibøgerne er der en sjov og overraskende legeaktivitet.

Pjok og Petrine 5 - En vild udflugt

af Kirsten Sonne Harild

Petrine glæder sig til sin første udflugt med rideklubben. Men der er mange store piger med fremmede heste med. Hvad siger Pjok mon til det? Skal de galoppere? Og kan hun nu styre ham? Det bliver vist en vild udflugt. Pjok og Petrine-serien er en sjov, rørende historie om den første tid som hestepige, skrevet til piger mellem 6 og 9 år  

Pjok og Petrine 6 - Ridestævnet

af Kirsten Sonne Harild

Petrine har meldt sig selv og Pjok til stævne i rideklubben, og hun glæder sig helt vildt. De træner og træner, men et par uger inden stævnet begynder Pjok at halte. Petrine skynder sig at sige det til sin mor, så de kan ringe efter dyrlægen. Har Pjok ondt? Hvad gør man med en halt pony? Og skal de nu melde afbud til deres første stævne? Pjok og Petrine-serien er en sjov, rørende historie om den første tid som hestepige, skrevet til piger mellem 6 og 9 år

Pjok og Petrine 7 - Ballade i Ponyklubben

af Kirsten Sonne Harild

Petrines ene veninde Rikke er ude rejse, og mens hun er væk, sker der lige pludselig utrolig mange nye og spændende ting derhjemme. Blandt andet kommer Petrine og hendes anden veninde, Laura lige til at ordne en ting, som de helst skulle have ordnet sammen alle tre, og dermed er der, som titlen antyder, for første gang ballade på vej i deres lille hemmelige ponyklub.   Pjok og Petrine-serien er en sjov, rørende historie om den første tid som hestepige, skrevet til piger mellem 6 og 9 år

Pjok og Petrine 8 - Den mystiske nabo

af Kirsten Sonne Harild

Der er flyttet en ny landmand ind på nabogården. Petrine synes, han virker meget skræmmende og mistænkelig. Så da hendes islænderføl, Fiona, pludselig en dag er stukket af hjemmefra, får Petrine bange anelser og indkalder Ponyklubben til en dramatisk redningsaktion. Til alle hesteglade piger mellem 6 og 9 år.

Pjok og Petrine 10 - Farlig ferie

af Kirsten Sonne Harild

10. bog i serien om Petrine og hendes søde pony Det er sommerferie. Petrine og Ponyklubben skal på westernridelejr og Pjok og de andre ponyer skal selvfølgelig med. De bor i tipier og bjælkehytter, de lærer at kaste med lasso, bage store pandekager og riste skumfiduser over bål - og male sig i ansigterne. Sidst men ikke mindst lære de at ride som cowboys og indianere. Sammen tager de på lange ture, bader i det glitrende hav med hestene og nyder de fantastiske dage … indtil en af 'indianerne' pludselig får en ide, der forandrer deres hyggelige ridelejr til en farlig ferie.  

Willi er sur

af Kirsten Sonne Harild;Inger Tobiasen

  Willi er sur! Han er så sur, at han hverken vil spise morgenmad eller have tøj på. Han vil heller ikke lege eller tale med nogen. I dag vil han bare være sur.   Læs & leg med Willi! Bagerst i Willibøgerne er der en sjov og overraskende legeaktivitet. Glæd dig til at lege med Willi og til at læse alle de søde historier om hans hverdag.

Willi i trafikken

af Kirsten Sonne Harild;Inger Tobiasen

  Willi og mor skal på tur gennem byen. Der er mange regler i trafikken, og der er meget, man skal holde øje med. Willi skal virkelig passe på!   Læs & leg med Willi! Bagerst i Willibøgerne er der en sjov og overraskende legeaktivitet. Glæd dig til at lege med Willi og til at læse alle de søde historier om hans hverdag.  

Pjok og Petrine 11 - Fionas fest

af Kirsten Sonne Harild

  11. bog i serien om Petrine og hendes søde pony Det er sommer. Både Petrine og hendes efterhånden store islænder Fiona har fødselsdag. Det skal fejres. Petrine vasker sine ponyer og børster dem, til de skinner. Hun pynter også op og gør haven klar til den store fest med ponyklubben og alle deres ponyer. Men da gæsterne ankommer med gaver og flag, er en af hovedpersonerne pludselig forsvundet …  

Pjok og Petrine 12 - Dyrskuet

af Kirsten Sonne Harild

Der er dyrskue, og Petrine stiller op med både Pjok, Fiona og det lille får, Maren. De skal vaskes og pyntes og gøres klar til kåring, men det er ikke altid, det passer især Pjok at være ren og fin, og lige før dommerne kommer rundt, ruller han sig til Petrines store fortrydelse i den bedste mudderpøl, han kan finde. Men Petrine og alle de andre børn på dyrskuet får snart andet at tænke på, da en af de største og vredeste tyre er sluppet løs og styrer direkte mod marken med kaninerne, hønsene, kattene, kalvene, fårene, børnene - og alle ponyerne!  

Pjok og Petrine 13 - Den islandske hest

af Kirsten Sonne Harild

  Petrine har fået en fantastisk fødselsdagsgave. En uges rideferie på Island. ”Men hvad så med Pjok, skal han ikke med?” spørger Petrine sine forældre. Nej, Pjok skal blive hjemme, men til gengæld får Petrine og hendes veninde, som også skal til Island, en masse fantastiske og vilde oplevelser med de mange søde islandske ponyer. Især én vinder Petrines hjerte ... 'Den islandske hest' er bog nummer 13 i serien om Petrine og hendes lille søde shetlandspony Pjok.  

Pjok og Petrine 14 - Den skøre badedag

af Kirsten Sonne Harild

Petrine og Amanda er lige kommet hjem fra Island, hvor de har prøvet vilde ting, ikke mindst at ride i dybt vand. De synes, at Rikke, også skal smage lidt af eventyret. D tager på langtur til en sø med en lille ø, som de er sikre på, at de kan nå til hest.   Det går også meget godt med at komme derud ...  ”Den skøre badedag” er bog nummer 14 i serien om Petrine og hendes lille sorte shetlandspony Pjok.  

Pjok og Petrine 15 - Ponyhviskerne

af Kirsten Sonne Harild

  Pjok er blevet sur, og Petrine begynder at interessere sig for, hvad han tænker. Hun ser en berømt hestehvisker i tv og begynder sammen med sine veninder at lege med tanken om at få de små ponyer til at ’hviske’. Men kan man virkelig læse sin hests tanker? Og bliver Pjok glad igen? Bog 15 i serien Fra 6 år

Pjok og Petrine 16 - Klar, parat, kør!

af Kirsten Sonne Harild

  Det er Petrines store drøm at kunne køre vogn med Pjok, når nu hendes ben snart bliver for lange til den lille shetlænder. Heldigvis har hun fået en rigtig fin vogn af sin mor og far. Så nu skal der trænes! Petrine inviterer ponyklubben på besøg, og de laver deres egen bane, hvor de kan køre om kap, men pludselig kommer det til at gå lidt for stærkt … Bog 16 i serien om Pjok og hendes elskede pony.

Pjok og Petrine. Mine veninder og allerbedste hestevenner

af Kirsten Sonne Harild

Læs to nye historier om Pjok og Petrine. Få gode råd til livet med heste året rundt. Test dig selv: Hvem er du i Pjok og Petrine? Lær et cirkus-trick med din hest. Tegn din egen pjok. Og meget, meget mere … Med Pjok og Petrines Mine veninder og allerbedste hestevenner kan du bladre, læse, tegne, skrive, bage og ikke mindst gemme en masse dejlige minder.

Vuggestuen Smørklattens allerførste ordbog

af Louise Langhoff Koch;Inger Tobiasen

VUGGESTUEN SMØRKLATTENS ALLERFØRSTE ORDBOG er en stor og flot papbog, som giver barnet rig lejlighed til at lære mange nye ord i et genkendeligt og hverdagsagtigt univers.   Vi følger Vuggestuen Smørklatten, når de er ude på legepladsen, når de er på tur til stranden, i parken eller i Zoo, når de spiser frokost, og når de skal sove middagslur.   På alle opslag findes en ramme med tyve ord/billeder, som barnet så kan finde på opslagets store illustration.

Willi spiller fodbold

af Kirsten Sonne Harild;Inger Tobiasen

Billedbog til børn mellem 2 og 5 år om drengen Willi og hans hverdag. Willi skal begynde til fodbold sammen med Laura og Tobias. Han har fået drikkedunk og en rød trøje mage til sin fars, og han glæder sig. Men hvornår får Willi lov til at score mål? Og er der mon nok bolde til alle?

Willi leger med lillesøster

af Kirsten Sonne Harild;Inger Tobiasen

Billedbog til børn på 2-5 år om drengen Willi og hans hverdag. Willi har bygget en fin borg af legoklodser til sin ridder. Men pludselig kommer lillesøster kravlende ind på værelset. Som en farlig trold styrer hun direkte mod borgen, og Willi bliver vred og ked af det, da det hele vælter. Men så sige

Min egen kuffert med Willi bøger

af Kirsten Sonne Harild;Inger Tobiasen

Læs de søde historier om WIllis hverdag. Og glæd dig til den sjove og overraskede legeaktivitet bagerst i alle Willi bøgerne. Willi begynder i børnehave Willis bedste ven Willi bliver væk

Willi bliver væk

af Kirsten Sonne Harild;Inger Tobiasen

Willi elsker at se på dyr i Zoologisk Have. Men der er meget at se på, og der er mange mennesker allevegne, så han skal passe på, at han ikke bliver væk! Læs & leg med Willi! Bagerst i Willibøgerne er der en sjov og overraskende legeaktivitet.

Vuggestuen Smørklattens store kasse med bøger

af Louise Langhoff Koch

- En kasse fuld af små bøger til små hænder. - Men let genkendelige illustrationer fra barnets hverdag. - Brug også bøgerne som puslespilsbrikker. Bøgerne er små ordbøger med titlerne: farver, bondegård, tøj, mad, sommer, vinter, legeplads, legetøj og godnat.  

Willi bygger en hule

af Kirsten Sonne Harild;Inger Tobiasen

I dag kommer Tobias og Laura for at lege med Willi. De beslutter sig for at bygge en hule, men de kan ikke helt blive enige om, hvilken slags hule det skal være.  

Willi holder jul

af Kirsten Sonne Harild;Inger Tobiasen

Det er snart jul. Willi har et meget stort ønske. Han ønsker sig et rigtigt tog, som man kan sidde i. Men kan julemanden mon have sådan et stort tog i sin sæk?

Ida bliver bange

af Inger Tobiasen

Ida bliver bange er fortællingen om Ida, der bliver bange for himstergimserne i mørket. De bimser og kravler og tramper. Og Ida bliver meget bange, så bange at hun til sidst skriger. Ida-bøgerne er små og kvadratiske, så de passer perfekt i de små barnehænder. Inger Tobiasens streg er blød og holdt i helt enkle farver. Tegningerne er fine i deres klassiske enkelthed, der sætter dem bøgerne uden for tid og sted. Derfor er de lige så aktuelle om 20 år, som de er i dag. Temaerne indbyder til samtale om de store følelser med børn fra to år og op.

Ida er stille

af Inger Tobiasen

Ida er stille handler om Ida, der læser billeder. Og billederne fortæller en fin historie inde i Idas hoved, når hun sidder helt stille og bladrer i bogen. Det er godt at være helt stille, så fantasien rigtig kan folde sig ud. Ida-bøgerne er små og kvadratiske, så de passer perfekt i de små barnehænder. Inger Tobiasens streg er blød og holdt i helt enkle farver. Tegningerne er fine i deres klassiske enkelthed, der sætter dem bøgerne uden for tid og sted. Derfor er de lige så aktuelle om 20 år, som de er i dag. Temaerne indbyder til samtale om de store følelser med børn fra to år og op.

Ida er vred

af Inger Tobiasen

Ida er vred er historien om, giraffen Ebbe, der mister sin hale. Og selv om mor har syet en ny hale på Ebbe, så er Ida stadig vred. For den nye hale er helt forkert. Ida hiver den af, men så bliver Ebbe bare endnu grimmere. Han skal væk. I skraldespanden. Nej, helt ud. Ida smider ham ud af vinduet. Bliver hun mon ved med at være vred? Ida-bøgerne er små og kvadratiske, så de passer perfekt i de små barnehænder. Inger Tobiasens streg er blød og holdt i helt enkle farver. Tegningerne er fine i deres klassiske enkelthed, der sætter dem bøgerne uden for tid og sted. Derfor er de lige så aktuelle om 20 år, som de er i dag. Temaerne indbyder til samtale om de store følelser med børn fra to år og op.

Ida glæder sig

af Inger Tobiasen

Ida glæder sig er en sød billedbog om at glæde sig rigtig meget.  Ida glæder sig, fordi hun har fødselsdag. Hun glæder sig til lagkagen. Og til at åbne den meget fine gave fra Kalle. Det tager lang tid at åbne gaven. Det er godt, for så kan Ida nå at glæde sig rigtig meget. Ida-bøgerne er små og kvadratiske, så de passer perfekt i de små barnehænder. Inger Tobiasens streg er blød og holdt i helt enkle farver. Tegningerne er fine i deres klassiske enkelthed, der sætter dem bøgerne uden for tid og sted. Derfor er de lige så aktuelle om 20 år, som de er i dag. Temaerne indbyder til samtale om de store følelser med børn fra to år og op.

Den magiske sprogpose

af Marie-Louise Nyberg

Et meget praksisorienteret hæfte, der tager udgangspunkt i det amerikanske TPR-system, som kan benyttes til sprogstimulering af tosprogede børn i førskolealderen. TPR står for Total Physical Response - på dansk nærmest at svare med kroppen. Det er fantasifuldt og sjovt, når Nyberg og hendes danske kolleger folder sig ud med deres magiske sprogposer og kufferter sammen med børn i 3-6 års alderen - og det giver resultater. Bogen indeholder ideer og vejledning til at komme i gang inkl. eventyr med opgaver og 22 TPR-øvelser. Materialet er tilpasset danske forhold m.h.t tekster, rim, remser og sange.

Kan du gætte hvad jeg er?

af Inger Tobiasen

Hvordan ser en politibetjent, en tømrer eller en balletdanser ud? Og hvilke ting bruger de, når de er på arbejde? Kig på redskaber, værktøj, uniformer og arbejdstøj og gæt, hvem det tilhører. Hvad vil du være, når du bliver stor?

Vil du med i børnehave?

af Inger Tobiasen

Kig og find! Oplev dagens og årets gang med børnene på rød stue - når de leger på stuen og på legepladsen, når det er spisetid, og når de er på udflugt. Og alle de andre aktiviteter, der er i en børnehave. Gå på jagt i billederne og find de ting, du ser i kanten. For de små til en snak om, hvad er sker i børnehaven.

Min butik

af Inger Tobiasen

Hvor går man hen, når man skal købe sko, legetøj, fisk, brød, bøger eller en fodbold? Hvilke butikker sælger hvad? Se, om du kan gætte det ved at kigge på de mange forskellige ting. Hvad kan man købe i din butik? Læs også: Kan du gætte, hvad jeg er?

Mit kæledyr

af Inger Tobiasen

Alle børnene i bogen har et kæledyr. Se, hvad de spiser, hvad de bor i, hvordan de ser ud, og gæt, hvad det er for et dyr. En aktiverende bog, som lægger op til en snak om dyrene omkring os. Læs også: Kan du gætte, hvad jeg er?, Min butik, Kan du gætte, hvor jeg er?

Kan du gætte hvor jeg er?

af Inger Tobiasen

Hvordan ser der ud på en strand, et dyrskue, et bibliotek, en campingplads eller i zoologisk have og mange andre steder? Kig på alle de ting, man kan se og opleve og gæt, hvor børnene er. Hvor kunne du tænke dig at være? Læs også: Kan du gætte, hvad jeg er?, Min butik, Mit kæledyr.

Billedordbog - Lær ord på engelsk

af Inger Tobiasen

Det er sjovt at lære ord - og også, hvad de hedder på engelsk. I denne bog findes cirka 400 hverdagsord, som børn og voksne i fællesskab kan øve sig på og snakke om. For børn fra fem år.

Vilma kører tur med tallene

af Inger Tobiasen

Tæl og regn med Vilma. Vilma er taget ud for at køre sig en tur i sin rappe, røde bil. På vejen møder hun en prinsesse, en drage, en bamse, en tyk mis, en hel flok høns og mange mange flere. Hun tager dem med i bilen, men undervejs springer nogle af dem af og på igen. Men da alle 20 er ombord, slutter turen brat ... Tæl, hvor mange der er i bilen undervejs.

Kristian og Lea skal til tandlægen

af Inger Tobiasen

I dag skal Kristian og Lea til tandlæge. Lea synes, det er sjovt, men Kristian kan ikke ret godt lide det. For Lea er undersøgelsen hurtigt overstået, men Kristian skal have ordnet et hul i en tand. Undervejs fortæller tandlægen om, hvad hun gør, og om alle instrumenter, hun bruger. For at det ikke skal gøre ondt på Kristian, får han lattergas. Det er sjovt -  og det har hans kammerat Eigil aldrig prøvet! Tag med Kristian og Lea til tandlæge og hør om alt det, der sker.

Fannis grønne bog

af Inger Tobiasen

Fannis grønne bog er nummer 1 i bogserien om Fanni og farverne. Det er historien om Fanni og grønne Drage, der gerne vil sove. Men Drage prutter hele tiden, så ingen af dem kan falde i søvn. Egner sig for børn fra 2 år.

Fannis gule bog

af Inger Tobiasen

Fannis gule bog er nummer 2 i bogserien om Fanni og farverne. Det er en poetisk historie om Fanni der savner solen når den er væk om natten. Men hun finder til sidst sin egen måde, at flyve op og sige godmorgen til solen. Egner sig for børn fra 2 år.

Fannis røde bog

af Inger Tobiasen

Fannis røde bog er nummer 4 i bogserien om Fanni og farverne. Fanni glæder sig til at spise sit røde jordbær, men den bliver snuppet af fuglen. Så hun tegner en motorcykel og farer efter fuglen. Undervejs møder hun mange røde ting. Egner sig for børn fra 2 år.

Fannis lilla bog

af Inger Tobiasen

Fannis lilla bog er nummer 5 i bogserien om Fanni og farverne. Fannis lilla tråd snor sig som en labyrint gennem hele huset, og ender i tante Lillas strikkekurv.  Egner sig for børn fra 2 år.

Fannis grå bog

af Inger Tobiasen

Fannis grå bog er den 6. og foreløbig sidste bog i bogserien om Fanni og farverne. Alting er gråt, og himlen er grå og tung af regnvand. Det er trist. Men heldigvis holder regnen op, og viser alle farverne frem, både den grønne og den gule og den blå og den røde og den lilla. Egner sig for børn fra 2 år.

Fannis brune bog

af Inger Tobiasen

Fanni kan ikke lide brunt, for der findes så mange væmmelige brune ting. Derfor kan Fanni ikke lide sin nye brune trøje. Men så kommer hun i tanke om lækker lysebrun chokolade. Egner sig for børn fra 2 år.

Fannis orange bog

af Inger Tobiasen

Fanni maler et orange græskarhoved og klæder sig ud som et græskar-monster. Det er sjovt at skræmme alle vennerne bort, indtil det ikke er sjovt længere. For tilsidst er hun helt alene. Egner sig for børn fra 2 år.

Fannis sorte bog

af Inger Tobiasen

Fanni maler med sort og finder en bog, man kan gå ind i, ind mørket, og der møder hun alle dem hun kender fra eventyrerne. Egner sig for børn fra 2 år.

Fannis hvide bog

af Inger Tobiasen

Alt er hvidt og det sner. Fanni klæder sig i hvidt, så man næsten ikke kan se hende. Snemanden er også svær at se, bortset fra hans røde næse. Og han er levende. Egner sig for børn fra 2 år.

Engang boede jeg i Vesterbyen

af Inger Tobiasen

En fortælling om at vokse op i 50'erne og 60'erne i en lille landsby, der er befolket af rettænkende husmødre og skæve eksistenser og en Degn, der forstår at straffe skolebørnene, når han mener, det er det, der skal til. Men det er også en landsby, der er omgivet af brede græsgrønne enge så langt øjet rækker.

Historien om Ole F og den vide blå verden

af Inger Tobiasen

Ole F har fået en fiskestang af Vilma. Hun siger det er nemt at fange fisk. Det synes Ole F ikke. Burger Bob elsker burgere, så han mener fiskene gør det samme, og det gør de, for da de sætter en burger på krogen, bider en kæmpe fisk  med det samme på, og fisken trækker Ole F med ned i det blå.... Den tredje bog i serien om Burger Bob. En højtlæsningsbog for børn fra 4 år.

Historien om Lili og Loui og skyggerne i pulterkammeret

af Inger Tobiasen

Travle tante Lise har glemt sin opskrift på pandekagekager i pulterkammeret. Hun beder Lili og Loui om at gå ned og lede efter den. Der er klamt i pulterkammeret, og mørkt. Man kan aldrig vide, hvad der gemmer sig bag mørket, men det finder de ud af, da de tænder lyset, for nu vrimler det med lyslevende skygger. Den fjerde bog i serien om Burger Bob. En højtlæsningsbog for børn fra 4 år.

Jonathans bog om stort og småt

af Inger Tobiasen

Jonathans bog handler om et lille bitte barn, og det monster store univers.Om at være en del af noget større, som er en del af noget endnu større, som er en del af noget endnu, endnu større. En bog, der henvender sig til børn fra ca. 4 år.

Fannis blå bog

af Inger Tobiasen

Fannis blå bog er nummer 3 i en serie om Fanni og farverne. Den blå farve er himlens farve og vandets farve, og det er det Fanni leger med, med sin malerrulle. Egner sig for børn fra 2 år.