Pronto

Bøger udgivet af Pronto

Mordet på gullaschbaronen

af Lars Bøgeholt Pedersen

Mordet på gullaschbaronen er letlæst spænding og action. Under 1. verdenskrig arbejder Niels på en konservesfabrik, hvor ejeren bliver rig på at sælge dåsekød til de tyske tropper.  En dag forsvinder ejeren på mystisk vis, og da Niels er overbevist om, at der er tale om en forbrydelse, sætter han sig for at løse mysteriet. 

Gys i kasematten

af Lars Bøgeholt Pedersen

Gys i kasematten er letlæst spænding og action. Det er fredag d. 13., og Viktors venner har udfordret ham til at møde op på det gamle fort ved midnatstid – men ikke alt bliver som Viktor har regnet med ...

Valkyrien

af Lars Bøgeholt Pedersen

Valkyrien er en ny spændende bog i Prontos frilæsningsserie Action & Spænding. I virkeligheden skulle Frederik være blevet hjemme og have hjulpet faster Fie med at sælge fisk, men da hans bror, Marcus, skal med krigsskibet Valkyrien til De Vestindiske Øer, sniger han sig ombord, og før han aner det, er han på vej på et eventyrligt togt …

Operation zeppeliner

af Lars Bøgeholt Pedersen

Operation zeppeliner er en ny spændende bog i Prontos frilæsningsserie Action & Spænding. Mikkel og hans gode ven Kristian har besluttet sig for at bruge sommerferien på at spotte tyske luftskibe. Men da en engelsk ubåd støder på grund, er det pludselig ikke kun himlen, de skal holde øje med. For snart vrimler det med både torpedobåde og soldater på stranden …

Yoki – Flugten fra Kendo

af Lars Bøgeholt Pedersen

Yoki – Flugten fra Kendo er et højspændt drama om flugt, forræderi og forsoning.  For Yoki findes der ikke andet end Kendo. Kampskolen, der uddanner soldater til Lord Lidas hær, har været hans hjem siden han som treårig blev efterladt foran skolens port. Men da Yoki bliver offer for et forræderi, der ikke blot afslører årsagen til hans forældres død, men også får betydning for hans egen overlevelse, tvinges han på flugt. Han får følgeskab af pigen Niko, der på alle områder er hans diametrale modsætning. Men enten de vil det eller ej er deres skæbner forbundne, og de må arbejde sammen, hvis de vil overleve.     

Timo og pelsjægerne

af Lars Bøgeholt Pedersen

TIMO er en ny spændende og letlæst frilæsningsserie med lav lix fra Forlaget Pronto.  I Timo og pelsjægerne kommer Timo i problemer, da han forsøger at krydse floden, fordi broen er oversvømmet. Han bliver i første omgang reddet af en pelsjæger, men det viser sig, at manden har skumle hensigter. Og snart står Timo over for nye og endnu større farer end en oversvømmet bro.

Timo og slavehandleren

af Lars Bøgeholt Pedersen

TIMO er en ny spændende og letlæst frilæsningsserie med lav lix fra Forlaget Pronto.  I Timo og slavehandleren har Timo søgt tilflugt på en kro og tror sig for en stund i sikkerhed. Efter et varmt måltid mad og en god nats søvn er han klar til at tage videre, men endnu en gang bliver han forrådt, da det viser sig, at kroværten har helt andre planer med Timo.

Timo og dragekongen

af Lars Bøgeholt Pedersen

TIMO er en ny og spændende letlæst frilæsningsserie med lav lix fra Forlaget Pronto.  I Timo og dragekongen er Timo blevet solgt som slave og arbejder i minen. Og det bliver kun værre, da han bliver sat til at passe dragekongens drage. Men til alt held viser han sig at have helt særlige evner, når det kommer til dragepasning.

Udpost 13

af Lars Bøgeholt Pedersen

Året er 2067. Jorden er oversvømmet, og der er mangel på mad. Regeringen har bygget flydende udposter, hvor der dyrkes korn og grøntsager, men det er ikke alle, der får del i maden. Og for Viktor og hans familie er hver dag en kamp for at overleve.En dag forulykker to af regeringens airboats, mens Viktor er ude at jage. Han redder en overlevende i land og tager ham med hjem, men her venter der Viktor en ubehagelig overraskelse ... 

Konrad og sommermysteriet

af Lars Bøgeholt Pedersen

For Konrad plejer sommerferien at være noget med en badeferie sydpå med hele familien. Men sådan er det ikke i år. Hans forældre har fået den skøre idé at sætte deres nye hus i stand, så i stedet ender han i sommerhus hos farmor.  Der går dog ikke lang tid, før han har glemt alt om sydens sol. En ny ven, en mystisk knogle og en forsvunden fisker giver pludselig sommeren al den spænding, Konrad kunne ønske sig.  

K.O.B.R.A.

af Lars Bøgeholt Pedersen

K.O.B.R.A. er en international efterretningstjeneste, der udover at bekæmpe spionage, terrorisme og kriminalitet også fungerer som kostskole og træningsanlæg for agenter under 18 år.  Adam og Niko er begge agenter for K.O.B.R.A. Trods åbenlys modvilje mod hinanden bliver de sat sammen på deres første mission. De skal sætte en stopper for en mexicansk narkobaron. Adam og Niko har forskelligt syn på, hvordan opgaven skal løses, og deres uenigheder er flere gange ved at få dem afsløret. Men da det endelig gælder, forener de deres kræfter og viser, hvilket stof en K.O.B.R.A.-agent er gjort af. 

Aki og djævlerytteren

af Lars Bøgeholt Pedersen

Aki drømmer om at blive kriger og optaget i sin fars hær. Men en dag lokker en pige ham væk fra landsbyen, og snart er hans drøm meget langt væk. Aki og djævlerytteren er første bog i serien om AKI.

Aki og Ulvekrigeren

af Lars Bøgeholt Pedersen

Djævlerytteren er styrtet i døden, og Aki er fri. Men før han kan tage hjem, har han lovet at hjælpe Sif med at befri hendes lillebror. Han er taget til fange af den uhyggelige ulvekriger.  Aki og djævlerytteren er første bog i serien om AKI.

Aki og heksen

af Lars Bøgeholt Pedersen

Aki har befriet Sifs lillebror fra ulvekrigeren. Uheldigvis har han drukket ulveblod, og hvis de ikke finder en modgift, vil han snart blive til en varulv. Aki og djævlerytteren er tredje bog i serien om AKI.

VICTOR På holdet

af Lars Bøgeholt Pedersen

På holdet er første bog i Prontos nye fodboldserie VICTOR. En interaktiv fortælling, hvor DU BESTEMMER HANDLINGEN og har indflydelse på, om Victor får opfyldt sin drøm om at blive professionel fodboldspiller.  Victor drømmer om at spille på 1. holdet. Men der er mange ting, der kan være med til at bestemme, om det går i opfyldelse. Skader, kampform, uvenskab, dårlig teknik, træneren, osv. Victor kommer til at stå over for en masse valg, og DU skal hjælpe ham med at tage de rigtige beslutninger.

VICTOR Driblekongen

af Lars Bøgeholt Pedersen

Driblekongen er anden bog i Prontos nye fodboldserie VICTOR. En interaktiv fortælling, hvor DU BESTEMMER HANDLINGEN og har indflydelse på, om Victor får opfyldt sin drøm om at blive professionel fodboldspiller. Victor har vist sine evner på fodboldbanen og får et tilbud om at spille i en større klub. Men fodbold er et holdspil, og man er kun så god som sin sidste kamp – så er det det rigtige at skifte nu? Victor står endnu en gang over for en række svære valg, og DU skal hjælpe ham med at tage de rigtige beslutninger.