Legind A/S

Bøger udgivet af Legind A/S

Sunde supper

af Kathryn Bruton

80 spændende og slankende opskrifter med friske, sunde ingredienser. Supper som styrker og nærer din krop, din energi og dit humør. Det er supper, som holder igen med kalorierne, men er gavmilde med næring og velsmag. Opskrifterne er også nemme at gå til. • Fyldige supper, blendede supper og kolde supper • Superfood-supper som giver dit helbred et ekstra løft • Mange kan laves vegetarisk, vegansk, glutenfrit og uden komælk • Kalorielet tilbehør og gode morgenmadsideer Uanset om suppen skal være varm og hyggelig, opkvikkende og forfriskende eller fyldig og mættende, så er der opskrifter her, som du vil få stor glæde af.

Hurtigt + Nemt = Lækkert

af Emily Kydd

Du kender det: Det har været en lang dag, du er træt og sulten og stirrer på hylderne i supermarkedet eller køleskabet. Hvad skal du vælge til middag? Hurtigt + Nemt = Lækkert giver dig løsningen. Du skal kun købe nogle få, enkle ingredienser, tage et par ting fra køkkenskabet og tilsætte en lille smule kogekunst. Resultatet er lækker mad med mest mulig smag og mindst muligt besvær. • Du får opskrifter til både brunch, frokost, snacks, hovedretter og dessert. • Ingredienserne vises med foto, så du lynhurtigt kan se, hvad der skal købes ind. • Næsten alle opskrifter er klar i løbet af ½ time – og med mindst mulig opvask bagefter. Denne geniale form for madlavning vil gøre dine måltider bedre og dit liv ikke så lidt nemmere!

Lille Muldvarp og julen

af Zdenêk Miler og Hana Doskočilová

Det er vinter, og snart er det også jul! Lille Muldvarp planlægger en stor juleoverraskelse til alle sine venner fra skovkanten. De er alle meget spændte. Men det hele bliver meget sværere, end man skulle tro. Hvad tror du, der sker? Luk bogen op, og find straks ud af det!

Lille Muldvarp og Lille Snemand

af Zdenêk Miler og Hana Doskočilová

Vinteren er kommet, og der er sne overalt. Lille Muldvarp vil så gerne lege i sneen, men alle andre er gået i hi og sover trygt. Men det er nu sjovere, når man har nogen at lege med, så lille Muldvarp bygger sig en ven, han kan være sammen med. Hvem kan det mon være? Luk bogen op, og se selv!

Salat i glas

af Courtney Roulston

Salat i glas giver dig en lang række inspirerende, hurtigt lavede og nærende madsalater – som du nemt kan tage med dig. Med lækre grønsager, kylling og kød samt sågar lidt sødt. Her er masser af fine smagsoplevelser. Nyd herlig Middelhavsmad som salade niçoise, og prøv fx de mange spændende asiatisk og nordafrikansk inspirerede opskrifter. Bogen viser, hvor smart du kan pakke dine salater, så delene holdes adskilte og uden dressing, indtil du skal spise. Så du er altid sikret frisk og indbydende mad! Salaterne kan holde sig flere dage i køleskab, så du altid har et sundt og mættende morgen- eller frokostmåltid ved hånden.

Supernemt vegetar

af Anna Helm Baxter & Elisa Watson

Nemme og lækre opskrifter for dig, der vil spise vegetarisk, men ikke gider bruge tid på at lave mad. Du skal kun bruge ganske få ingredienser og omkring et kvarter i køkkenet. • Supernemme vegetariske opskrifter • Max 6 ingredienser og omkring et kvarter i køkkenet • Fotos af alle ingredienser og af den færdige ret • Enkle trin for trin beskrivelser

Supernemt vegansk

af Jessica Oldfield & Elisa Watson

Nemme og lækre opskrifter for dig, der vil spise vegansk, men ikke gider bruge tid på at lave mad. Du skal kun bruge ganske få ingredienser og omkring et kvarter i køkkenet. • Supernemme veganske opskrifter • Max 6 ingredienser og omkring et kvarter i køkkenet • Fotos af alle ingredienser og af den færdige ret • Enkle trin for trin beskrivelser

Hæklede venner

af Anette B. Andreassen

Velkommen til en verden fuld af glade farver og figurer. Denne bog er for dig, der kan lide at bruge hænderne og være kreativ. Du kan glæde dine børn med hæklede ræve og dinosaurer i stedet for dukker. Find din yndlingsmodel, giv den dit eget tvist, og leg med farverne. Dine børn vil med glæde tage figurerne med i deres leg. Her får du 32 opskrifter på legetøj og sjove dyr, der vil glæde både store og små. Opskrifterne er meget nøjagtige, og man behøver ingen forkundskaber. Se, hvordan du hækler en fastmaske, og så er du i gang. Før du ved af det, bliver du inspireret til at gå dine egne veje og lave helt nye fantasidyr til både leg og hygge.

Hæklede klude til køkkenet

af Tove Fevang

Lær grundteknikkerne. I denne bog har Tove Fevang ladet sig inspirere af alle de gamle, fine grydelapper, som hun har fundet og fået af venner og bekendte. Hun har genskabt dem i fine farver og herlige garnkvaliteter, og bogen er således nostalgisk og moderne på samme tid. Ud over de mange grydelapper vil du også kunne finde dækkeservietter, håndklæder og klude lavet med forskellige teknikker. Hvis du ikke har lært teknikkerne tidligere, kan du nu lære at hækle og hakke, samtidig med at du laver fine og nyttige brugsting. Bagerst i bogen er en grundig hækle- og hakkeskole, som forklarer, hvordan du gør. Hækling og hakning er populært som aldrig før, og her kan du kombinere det kreative med det nyttige!

Slanke salater

af Kathryn Bruton

Næring, velsmag og næsten ingen kalorier 80 friske, opkvikkende salater. Fulde af gode sager og med en wow-effekt, som giver dig flotte og lækre oplevelser. Alle under 300 kalorier pr. portion. • Lutter friske, næringsrige ingredienser, der smager af noget • Enkle og slanke dressinger, så både salaten og du får det bedre • Det meste kan laves vegetarisk, vegansk, glutenfri og uden komælk • Idéer til hjemmelavede, lynsyltede grøntsager og andet tilbehør Nyd en salat med avocado, tomat og granatæble eller en farverig cæsarsalat med purpurkål, imponér dine gæster med salatwraps med sticky kylling, og sæt kulør på din dag med en morgenmadssalat med ovnbagte blommer og quinoa – plus mange andre herlige idéer.

Minecraft Mesterbyggerens håndbog

af Juliet Stanley & Jonathan Green

Alt hvad du behøver for at skabe dine egne mesterværker. Bliv Minecraft-mester med denne super trin-for-trin guide. Lær at bygge de mest utrolige mesterværker.Her er både hurtige, middelsvære og mesterlige projekter, plus tips og tricks som kan forbedre dine evner som bygger. Fra igloer og borge til hangarskibe og rutsjebaner. En rigtig interaktiv bog, som kan få enhver Minecrafter til at bruge sin fantasi mest muligt. Uafhængig og uofficiel: Trin for trin – Tips og tricks – Fantastiske projekter

De bedste drinks med GIN

af Stanislas Jouenne

Bogen indeholder opskrifter på en lang række gin & tonics samt klassiske cocktails og puncher med gin. Desuden er der oversigter over de forskellige ginmærker og tonics med beskrivelse af smag og karakteristik. Stanislas Jouenne er bartender og ekspert i spiritus og medstifter af Tiger, som er den førende ginbar i Paris.

Den store bog om Danmark

af Ukendt

De bedste ture og oplevelser fra Skagen til Gedser   750 oplevelser fra Skagen til Gedser  DEN STORE BOG OM DANMARK er en omfattende guidebog fyldt med inspiration til mange ture ud i landet. Den fører læseren hele vejen fra Skagen til Gedser med spændende historier om Danmarks natur, kultur og historie. Naturskønne områder, pragtfulde udsigtspunkter, dybe skove, rekreative strande, storslåede borge, slotte og herregårde, spændende museer og kirker, interessante byer, hyggelige øsamfund, attraktioner for børnefamilier – og meget mere.   * Næsten 750 lokaliteter fordelt på hele Danmark * Masser af ideer til udflugter til spændende steder * Både kultur- og naturseværdigheder * Inddelt efter landsdele, så man let kan finde frem * Forslag til gode cykel- og vandreture i alle landsdelene  Bogen er skrevet af Jørgen Hansen, som har arbejdet med dansk turisme i mange år. Han er manden bag Margueritruten og forfatter til en lang række bøger om seværdigheder i Danmark.

Klude

af Bitta Mikkelborg

Dette er bogen for dig, som gerne vil strikke klude, hvad enten du har strikkeerfaring eller er nybegynder. Vælg mellem 35 forskellige opskrifter på klude, som kan bruges året rundt. Bogen indeholder både grydelapper og vaskeklude, samt håndklæder, dækservietter, hagesmække samt et dejligt babytæppe. Kludene kan bruges både i køkken og bad, hjemme og i sommerhuset. Hjemmestrikkede bomuldsklude er nyttige og samtidig den perfekte gave. Her går praktiske formål og æstetisk sans hånd i hånd. Der er dejlige fotos af alle kludene, og opskrifterne er udstyret med tydelige diagrammer og symboler.

Fodbold Verdensrekorder 2017-2018

af Clive Gifford

Få det bedste fra hele fodboldverdenen: Alle de store turneringer og alle de store stjerner og alle deres fantastiske rekorder. Bogen giver dig hundredvis af spændende historier fra de store arenaer og masser af sjov statistik. Helt ny opdateret udgave inklusive Champions League-finalen i 2017. Følg med i alt om verdens mest populære sport. * Hvilken spiller i den spanske La Liga scorede som den eneste fire mål i to kampe i træk? * Hvem er den ældste målscorer i Champions League? * Hvilken kendt dansker satte verdensrekord med 100 landskampe både som spiller og træner?

Paddington i zoo

af Michael Bond

Paddington skal i Zoologisk Have med Judy og Jonathan og sørger for at tage rigeligt med marmelademadder med til hele dagen. Men han bliver ikke særligt begejstret, da han opdager, hvor populære disse madder er blandt alle andre i haven. I mere end halvtreds år har historierne om bjørnen Paddington henrykket og underholdt børn i hele verden.

Paddington i marmeladelabyrinten

af Michael Bond

Paddington og hans ven hr. Gruber besøger kongeslottet Hampton Court med den berømte labyrint. Her møder de en flok turister, som tror, de kan komme med hjem til eftermiddagste! Heldigvis finder Paddington en god, men også snørklet løsning på det hele … I mere end halvtreds år har historierne om bjørnen Paddington henrykket og underholdt børn i hele verden.

Paddington som kunstner

af Michael Bond

Paddington besøger en udendørs maleriudstilling sammen med sin ven hr. Gruber og får lyst til at male sine egne mesterværker. Først er det ikke så nemt, som det ser ud til, men han får ret hurtigt solgt mange af sine værker til en meget mystisk kunstsamler. I mere end halvtreds år har historierne om bjørnen Paddington henrykket og underholdt børn i hele verden.

Paddington ved slottet

af Michael Bond

Hr. Gruber tager sin ven Paddington med hen for at opleve vagtskiftet ved kongeslottet Buckingham Palace. Men der står så mange mennesker i vejen, at han slet ikke kan se noget! Heldigvis er der en eller anden ”højt oppe” på slottet, som åbenbart godt kan lide små bjørne … I mere end halvtreds år har historierne om bjørnen Paddington henrykket og underholdt børn i hele verden.

Ripley's - Believe It or Not!

af Ukendt

Lås op og nyd Ripley’s vanvittige verden • En munk som går på vandet! • En kvinde som kun spiser sand! • En kalv født med fem munde! En guldgrube af nye, fantastiske – og sande – mærkværdigheder

Low FODMAP-kogebogen

af Julianne Lyngstad

For dig med sensitiv mave Mange døjer med irritabel tyktarms-syndrom (IBS), men dette problem kan ofte afhjælpes med en low FODMAP-diæt. Selv små ændringer i kosten kan reducere generne. Desuden er det vigtigt at fokusere på madglæden og de ting man godt kan spise, frem for de ting, der skal skæres ned på. Bogen indeholder: • Grundig introduktion til en god low FODMAP-diæt • Lækre opskrifter til alle dagens måltider • Komplet 6-ugers afbalanceret kostplan • Opskrifterne er mærket glutenfri, laktosefri, uden komælk og uden gær

Yoga helt enkelt

af Bente Helene Schei

”Selv en lille smule yoga gør en kæmpe forskel” – Bente Helene Schei, yogalærer Yoga er godt for hele mennesket – både krop og sind – og det giver overskud samt fysisk og psykisk styrke gennem stillinger, vejrtrækning, mindfulness og afspænding. Med denne bog kan du dyrke yoga hvor som helst og når som helst. Yoga helt enkelt fokuserer på klassisk og enkel yoga. Bogen indeholder specifikke øvelser og programmer, som du kan udføre derhjemme. Vælg mellem det korte program på 10–20 minutter, det lidt længere på 30–60 minutter og det lange på 60–90 minutter – eller sammensæt dit eget program ud fra det store udvalg af øvelser. Alle stillinger og øvelser er udførligt beskrevet trin for trin ledsaget af tydelige fotos. Derudover forklarer bogen, hvad du skal være opmærksom på, hvad du især skal huske, og hvilken virkning hver øvelse har på både krop og sind. Bogen indeholder også særlige yogaprogrammer for mave og fordøjelse, ryg, nakke og skuldre samt balance og koncentration. Forfatter og yogalærer Bente Helene Schei har arbejdet med yoga i mere end 20 år. Hendes grundfilosofi er, at yoga skal være enkelt. Hun er uddannet ved Yogalærerskolen i Oslo og har efteruddannet sig både i Norge og i udlandet. Hun afholder kurser og foredrag gennem sit eget Senterforklassiskyoga.no.

100 fotografier der forandrede verden

af Red. Margherita Giacosa, Roberto Mottadelli og Gia

100 af vor tids mest berømte fotografier – pletskud, der har dokumenteret epokegørende øjeblikke og historiske omvæltninger. Det er billeder, som i kraft af deres udtryksfuldhed har været i stand til at bevæge folks sind og udløse forandringer i politik og samfund. Denne række fotos af stjernefotografer som fx Henri Cartier-Bresson og Robert Capa, og store reportere som Elliott Erwitt, Eugene Smith og Kevin Carter, brænder sig fast på nethinden.

Strikkede huer

af Ingvill Freland

denne bog præsenterer Ingvill Freland mere end 30 opskrifter på strikkede huer og andet smart tilbehør til hele familien. Modellerne er moderne og unikke, og udover et stort udvalg af huer får du også opskrifter på forskellige halstørklæder, sjaler, pandebånd, vanter og pulsvarmere. I de fleste af opskrifterne er der størrelser til både børn og voksne. Bogen indeholder både helt enkle projekter for begyndere samt en række nye teknikker og spændende effekter for dem, der gerne vil udfordres lidt mere. Teknikkerne bliver beskrevet både i tekst og billeder, og flere af opskrifterne suppleres med et link til en video, som demonstrerer den aktuelle teknik. Huer og tilbehør er små projekter, som er hurtige at strikke, og som ikke fylder meget i tasken. Resultatet er hyggelige og personlige gaver, som passer perfekt til årstiden!

Vandreture i hele verden

af Ukendt

Klassiske trekkingture i Europa og resten af verden Ingen andre aktiviteter rummer i samme grad hele pakken på en gang: Når du trekker, møder du eventyr og uvejsomt vildnis, du oplever fremmede lande og anderledes kulturer; du kommer ned i gear, og undervejs på ruten finder du i ro og mag tilbage til dig selv. Bogens vandreture fører dig forbi ildsprudende vulkaner og ind i spændende urskove, over tilisede gletsjere og gennem varme ørkener – og op på Jordens højeste bjergtoppe.  Med et væld af flotte billeder og masser af informativ tekst beskriver bogen verdens smukkeste trekkingruter. Så pak rygsækken, snør vandrestøvlerne, og nyd turen ud i den vide verden! • 36 klassiske vandreture fordelt på alle kontinenter • Grundige beskrivelser af turene med fokus på seværdigheder og temaer undervejs • Information om længde, varighed, højdemeter og lejre undervejs • Gode og detaljerede specialkort over alle ruterne • Indledning med gode råd om det rigtige vandreudstyr • Masser af gode fotos

Naturoplevelser i Skandinavien

af Ben Love

Tag med ud og oplev Skandinaviens smukkeste og mest interessante landskaber. Bogen indeholder 700 ideer til det perfekte natureventyr – fra polarcirklens midnatssol til Danmarks skønne badestrande. Bogen viser vej til de bedste naturoplevelser i Norge, Sverige, Danmark og Island med beskrivelser af landskaber, dyreliv og kulturhistorie samt lokal mad og overnatning. De enestående fotos og spændende rejsebeskrivelser gør guiden til den perfekte ledsager for eventyrlystne familier, der gerne vil se, hvad der gemmer sig uden for alfarvej, eller for dem, der drømmer om at planlægge den ultimative naturferie. • Den perfekte naturferie i Skandinaviens forskellige regioner • Beskrivelser af en lang række klassiske ture  • Oplev skovområder, sommerenge og enestående dyreliv • De bedste strande og kyster, varme kilder, vandfald og øer • Overnatningsmuligheder, herunder camping i den vilde natur • Cykel og vandreture samt kano, kajak og natursvømning Bogen er skrevet af Ben Love, der er forfatter og fotograf. Han har rejst meget i Skandinavien og har mange års erfaring med friluftsliv og naturferie.

Smølfekagen

af Ukendt

”Åh, Gammelsmølf!” råbte Bager. ”Det er forfærdeligt! Jeg er ved at lave en smølfekage til os alle sammen, og nu er vi løbet tør for æg. Jeg mangler kun ét æg.”

Smølfine og månen

af Ukendt

Smølferne har samlet sig ved indgangen til landsbyen. “Hun burde komme snart,” siger en af dem utålmodigt. “Jeg har en gave til hende,” siger en anden. “Der er hun!” udbryder en tredje smølf og peger ud i det fjerne. Men hvem venter de dog på?

Spejlmølfen

af Ukendt

Alle i Smølfelandsbyen lavede sjov med Pyntesmølf, fordi han brugte timevis på at beundre sig selv i et spejl. Derfor besluttede han en dag at tage sit spejl med ud i skoven, hvor ingen kunne se ham. Bortset fra ham selv naturligvis.

Flyvesmølfen

af Ukendt

Altmuligsmølf dagdrømte. ”Hvorfor er det sådan?” sagde han, ”at vi smølfer ikke kan flyve ligesomfuglene? Det ville være superskægt at kunne flyve!”

Hvor er mælken?

af Gaby Goldsack

Hvor er koen Karens mælk blevet af? Der må vist da være en mælketyv på gården! Men hvordan vil Jens Hansen fange tyven? Bare rolig, Jens Hansen har en ide!

Den travle traktor

af Gaby Goldsack

Ikke så stærkt Jens Hansen! Der er så meget arbejde, der skal gøres, og Jens Hansen drøner af sted på traktoren. Men vil han nå at få det hele gjort? Bare rolig, Jens Hansen har en idé!

Hønen og ægget

af Gaby Goldsack

Det er synd for hønen Herta. Hendes nye kyllinger fryser – og det er for koldt til, at hun kan udruge det sidste æg ... Men bare rolig, Jens Hansen har en ide!

Tørke i mudderpølen

af Gaby Goldsack

Det er en frygtelig varm sommerdag på gården, og grisen Grete er næsten ved at blive stegt i solen. Men det værste af det hele er, at der ikke er noget vand! Hvad skal de dog stille op? Måske kan Jens Hansen få en af sine gode ideer?

Askepot

af Stefania Leonardi Hartley

Læs den klassiske historie og oplev magien! ”Jeg vil gifte mig med ejeren af denne GLASSKO!” sagde den forelskede prins højtideligt.

Den bestøvlede kat

af Stefania Leonardi Hartley

Læs den klassiske historie og oplev magien! ”Stol på mig. Giv mig en hat med fjer, læderstøvler og en solid sæk!”

De tre små grise

af Stefania Leonardi Hartley

Læs den klassiske historie og oplev magien! ”Den Store Stygge Ulvs plan er spoleret, og vi fik ham næsten smidt i gryden!”

Tornerose

af Stefania Leonardi Hartley

Læs den klassiske historie og oplev magien! ”Jeg vil også give en gave, og I kan tro, jeg ikke er nærig.”

Hækling for begyndere

af Pauline Turner

PROJEKTER OG KOMPLET HÆKLESKOLE HÆKLING FOR BEGYNDERE indeholder trin-for-trin-fotos, gode instruktioner og inspirerende farvestrålende projekter. Vil du lave dejlige, varme halstørklæder, søde babytæpper og pragtfulde bedstemor-firkanter? Så skal du i gang med at hækle! Bogen er nem at bruge og et nyttigt hjælpemiddel for enhver begynder. Med de spændende projekter vil du gradvis udvikle din kunnen. Bogen viser dig, hvordan du både skaber strukturer, mønstre og blonder samt former og motiver. Pauline Turner er forfatter til mange bøger og artikler om hækling og har lang erfaring med at udarbejde undervisningsmateriale i hækling.

Strikning for begyndere

af Alison Dupernex

PROJEKTER OG KOMPLET STRIKKESKOLE STRIKNING FOR BEGYNDERE indeholder klare trin-for-trin-fotos, nemme strikkeopskrifter og letforståelige forklaringer af alle teknikker. Når du har læst de første sider, kan du gå i gang med at strikke et skønt, stribet halstørklæde, og når du er kommet igennem hele bogen, kan du strikke en pragtfuld cardigan med snoninger! Bogen er nem at bruge og et nyttigt hjælpemiddel for enhver begynder. Hvis du gerne vil lære at strikke, men ikke ved hvordan du kommer i gang, så er denne bog lige sagen for dig.  Alison Dupernex har været tekstildesigner i 20 år. Hun leverer strikkeopskrifter til en række magasiner og har lang erfaring med at undervise i strikning

Fodbold Verdensrekorder

af Clive Gifford

MÅL SCORERE! POKAL VINDERE! FODBOLD LEGENDER! HER MØDER DU ALLE FODBOLDENS HELTE OG DERES UTROLIGE REKORDER. ALT DET MEST SPÆNDENDE FRA DE STORE TURNERINGER OG DE BERØMTE LIGAER. KAMPE, POKALER, SEJRE OG NEDERLAG. GODE  HISTORIER, SOM DU ALDRIG HAR HØRT FØR. DENNE HELT NYE UDGAVE AF BOGEN FORTÆLLER OGSÅ ALT OM VM 2018. BRASILIEN HAR VUNDET FLEST KAMPE I ALT VED VM-SLUTSPIL. KENDER DU ANTALLET? I 2017-18 SCOREDE MANCHESTER CITY FLEST MÅL I EN PREMIER LEAGUE-SÆSON. HVOR MANGE? HVILKEN REAL MADRID FORSVARSSPILLER HAR FÅET FLEST RØDE KORT (19) I LA LIGA?

Supernemt cocktails

af Jessie Kanelos Weiner

• Max 6 ingredienser og få minutter i bar eller køkken• Indbydende klassikere og nye, spændende ideer • Inklusive varme drikke med alkohol – og drinks helt uden • Fotos af alle ingredienser og af de færdige resultater

100 blomster i hækling og strik

af Ukendt

En samling smukke blomster til dekoration, accessories og meget mere   Du kan strikke og hækle dig en hel blomsterhave med denne skønne samling blomster. Brug blomsterne som pynt på tøj og accessories, eller lav en smuk buket. Vælg alt fra røde roser, velduftende violer til prangende pæoner. Med bogens smukke billeder er det nemt at blive fristet.  Du får inspirerende ideer til, hvordan du kan bruge blomsterne som pynt på tøj, til gaveindpakning og som bordpynt.  Lesley Stanfield er freelancedesigner og forfatter til flere strikke- og hæklebøger.

Barnets bog til pige

af Ukendt

Denne bog er til forældre og deres nyfødte pige. På en sjov og enkel måde bidrager bogen til at samle fælles oplevelser, højdepunkter og minder fra barnets første leveår. Bogen er opdelt i praktiske afsnit med plads til at skrive om alt fra den spændende ventetid til den første tid hjemme og barnets udvikling fra måned til måned. Her findes også et sjovt stamtræ, der kan udfyldes, ligesom der er mulighed for at indsætte søde og uforglemmelige fotos.

Barnets bog til dreng

af Ukendt

Denne bog er til forældre og deres nyfødte dreng. På en sjov og enkel måde bidrager bogen til at samle fælles oplevelser, højdepunkter og minder fra barnets første leveår. Bogen er opdelt i praktiske afsnit med plads til at skrive om alt fra den spændende ventetid til den første tid hjemme og barnets udvikling fra måned til måned. Her findes også et sjovt stamtræ, der kan udfyldes, ligesomder er mulighed for at indsætte søde og uforglemmelige fotos.

Barnets bog til pige og dreng

af Ukendt

Denne bog er til forældre og deres nyfødte barn. På en sjov og enkel måde bidrager bogen til at samle fælles oplevelser, højdepunkter og minder fra barnets første leveår. Bogen er opdelt i praktiske afsnit med plads til at skrive om alt fra den spændende ventetid til den første tid hjemme og barnets udvikling fra måned til måned. Her findes også et sjovt stamtræ, der kan udfyldes, ligesom der er mulighed for at indsætte søde og uforglemmelige fotos.

Barnets bog med dyreillustrationer

af Ukendt

Denne bog er til forældre og deres nyfødte barn. På en sjov og enkel måde bidrager bogen til at samle fælles oplevelser, højdepunkter og minder fra barnets første leveår. Bogen er opdelt i praktiske afsnit med plads til at skrive om alt fra den spændende ventetid til den første tid hjemme og barnets udvikling fra måned til måned. Her findes også et sjovt stamtræ, der kan udfyldes, ligesom der er mulighed for at indsætte søde og uforglemmelige fotos.

Steder du skal se før de forsvinder

af Jasmina Trifoni

Væbnede konflikter, klimaforandringer, naturkatastrofer, forurening og masse-turisme udgør en alvorlig trussel mod en række af vores planets mest fascinerende steder, monumenter og naturlige levesteder. Det internationale samfund har igangsat tiltag for at beskytte og frede disse enestående steder. Men mange af stederne er stadig truede eller allerede har lidt uoprettelig skade. Denne flot illustrerede bog beskriver 50 af de mest udsatte steder – fra de arkæologiske monumenter i den syriske by Palmyra, der er ødelagt af jihadisternes billedstormere, over nationalparkerne i DR Congo, hvis økosystemer lider under borgerkrig og krybskytteri, til Ilulissat Isfjord i Grønland, der er truet af globale klimaforandringer. ”Moder Jord lider,og hun har brug for generationer af eftertænksomme, opmærksomme og aktive unge mennesker til at beskytte sig i fremtiden” (Leonardo di Caprio) ”Klimaforandringer er et frygtindgydende problem, der bare SKAL løses. Det bør prioriteres meget højt” (Bill Gates)

Ultimative rejsemål

af Ukendt

Lonely planet Top 500 over de mest fantastiske steder i verden Hvilken seværdighed er den allermest fascinerende i hele verden?  Taj Mahal? Grand Canyon? Stonehenge? Lonely Planet’s rejseeksperter har svaret.  Vi har arrangeret og beskrevet de største seværdigheder samt en lang række skjulte perler i en Top 500 over verdens bedste rejsemål.Vi har besluttet os. Nu er det din tur. Hvilken en er din nummer ét?

Dyr fra hele verden

af Christine Baillet

Med mere end 1000 fotos Kom med ind i dyrenes vidunderlige verden takket være mere end 1000 fantastiske fotos! Oplev pattedyr, fisk, fugle, krybdyr og insekter. Kæledyr, husdyr og vilde dyr. Dyr, der er vågne om dagen og om natten. Voksne dyr og helt uimodståelige små dyreunger. En skøn bladrebog for børn i alle aldre, og en dejlig læse- og pegebog for voksne og børn i fællesskab.  Teksterne om dyrenes udseende, levevis og oprindelse giver jer ekstra meget at tale om.

De ultimative etaper

af Peter Cossins

OPLEV EUROPAS MEST IKONISKE CYKELRUTER Enhver cykelrytter og cykelentusiast har sine favoritetaper, frygtede såvel som elskede. Det kan være stejle klatreture, forblæste kystveje eller strabadserende brosten. Denne overdådigt illustrerede bog samler en stribe af disse etaper som et cykelsportens superløb – Europa rundt i 25 etaper – og giver dermed essensen af cykelsportens store, klassiske udfordringer. Bogen har detaljerede rutebeskrivelser, kort og rytterkommentarer, så du både kan få en skøn tur i lænestolen og drage ud med cyklen og afprøve etaperne!  De 25 ikoniske etaper: * York–Sheffield, 2. etape, Tour de France (2014) * Camberley–Brighton, 7. etape, Tour of Britain (2014) * Utrecht–Zeeland, 2. etape, Tour de France (2015) * Maastricht–Valkenburg, Amstel Gold Race (2015) * Wanze–Arenberg, 3. etape, Tour de France (2010) * Brugge–Meerbeke, Flandern Rundt (2011) * Liège–Bastogne–Liège (2015) * Lannilis–Lannilis, Tro Bro Léon (2015) * Gérardmer–Mulhouse, 9. etape, Tour de France (2005) * Singen–Feldberg, 7. etape, Tyskland Rundt (2005) * Kiel–Hamborg, Vattenfall Cyclassics (2015) * Sonthofen–Sölden, 5. etape, Tyskland Rundt (2007) * Bellinzona–Grindelwald, 5. etape, Tour de Suisse (1999) * Marly–Les Diablerets, 4. etape, Romandiet Rundt (2013) * Chamonix–Alpe d’Huez, 17. etape, Tour de France (1977) * Merano–Aprica/Valtellina, 15. etape, Giro d’Italia (1994) * San Gimignano–Siena, Strade Bianche (2015) * Chiavari–La Spezia, 4. etape, Giro d’Italia (2015) * Ajaccio–Calvi, 3. etape, Tour de France (2013) * Brignoles–Cannes, 6. etape, Paris–Nice (2007) * Marseille–La Grande Motte, 3. etape, Tour de France (2009) * Mazamet–Plateau de Beille, 14. etape, Tour de France (2007) * Luchon–Bayonne, 10. etape, Tour de France (1910) * Avilés–Alto de l’Angliru, 15. etape, Vuelta a España (2011) * Segovia–Bola del Mundo, 20. etape, Vuelta a España (2012)

Caminoen

af Iris Schaper, Anke Benstem, Anja Kauppert, Silke H

I århundreder har folk valfartet på Caminoen til Sankt Jakobs grav i Santiago de Compostela. Der kan være mange forskellige grunde til at tage turen. For nogle handler det om at få tilgivelse for deres synder, og for andre er turen en sportslig udfordring. For de fleste handler det dog om at få et lille pusterum fra hverdagen og at skrue lidt ned for tempoet ved hjælp af rygsæk, gode vandrestøvler og en pilgrimsstav. Her er det selve ruten, der er målet. Og langs den kommer man forbi store katedraler, vidtstrakte marker, stejle vinbjerge, hyggelige bjerglandsbyer og fantastiske paladser. Bogen præsenterer tre af Caminoens mest populære ruter gennem det nordlige Spanien  – Camino Francés, Camino Aragonés og Camino del Norte – og tager læseren med til seværdighederne langs begge ruter ved hjælp af informative tekster og smukke billeder – nogle steder med panoramasider, der kan foldes ud.  Derudover indeholder bogen også et udførligt rutekort og masser af gode rejsetips.

Den store strikkebog

af Lilly Secilie Brandal & Bente Myhrer

MED KOMPLET STRIKKESKOLE Den store strikkebog er en grundbog med alt, man behøver at vide om strikning, hvad enten man er begyndereller en erfaren strikker. Desuden indeholder bogen mere end 100 inspirerende projekter og modeller i forskellige sværhedsgrader: * Huer og pandebånd * Vanter, pulsvarmere og sokker * Halstørklæder og sjaler * Tøj til ham og hende * Baby og barn * Tilbehør til hjemmet Bogen indeholder også en komplet strikkeskole med alt om teknikker, mønstre og montering, så den fungererperfekt som opslagsbog. Bogen er skrevet af Lilly Secilie Brandal og Bente Myhrer.

Den store hæklebog

af Lilly Secilie Brandal & Bente Myhrer

MED KOMPLET HÆKLESKOLE Den store hæklebog er en grundbog med alt, man behøver at vide om hækling, hvad enten man erbegynder eller en erfaren hækler. Desuden indeholder bogen mere end 100 inspirerende projekter ogmodeller i forskellige sværhedsgrader: * Tilbehør til hjemmet * Baby og barn * Tøj og tilbehør til kvinder * Huer, vanter, sjaler og sokker * Lapper, blomster og kantning Bogen indeholder også en overskuelig og detaljeret hækleskole med alt om de forskellige teknikker, så denfungerer perfekt som opslagsbog. Bogen er skrevet af Lilly Secilie Brandal og Bente Myhrer.

De mest indflydelsesrige kvinder i vor tid

af Chiara Pasqualetti Johnson

Denne bog fortæller den usædvanlige historie om halvtreds kvinder, som i løbet af deres liv overvandt århundreders fordomme. Det lykkedes dem at omskrive samfundets regler ved at ruske grundigt op i de gængse normer, og med ynde og stolthed lod de sig integrere i en verden, der hidtil havde været mændenes privilegium. Disse ikoniske kvinder statuerede et eksempel og banede vejen for de mange, der fulgte efter, og de lod således verden få del i frugterne af deres viden, erfaring og opfindsomhed.

Hvad siger dyrene?

af Ukendt

60 fantastiske lyde Løven BRØLER, katten MJAVER og aben siger UH-UH, AH-AH, men hvad siger alle de andre dyr? Find ud af det i denne herlige bog fyldt med masser af seje dyr og 60 vilde lyde. Velegnet til højtlæsning for de mindste.

Arkitektur og berømte bygninger

af Ilaria Barsotti

Fra forhistorisk tid til nutiden! Der er langt fra sivhytter til skyskrabere. Læs alle de spændende historier og fakta om bygningerne omkring os og de mennesker som byggede dem: * fra hytte til hus * fortidens vidundere * store arkitekter * slotte og borge * kirker og templer * nye højhuse * broer...  .....og meget mere! Bogen har mange flotte og detaljerede tegninger. Arkitektur og berømte bygninger er en del af bog-serien ” Alt hvad du har brug for at vide”

Musik fra klassisk til hip-hop

af Ilaria Barsotti

Fra forhistorisk tid til nutiden! Musikkens verden er enorm, og her får du masser af fakta og historier om mange slags musik og om musik i mange tidsaldre: * oprindelse- instrumenter * klassisk musik * dans og ballet * opera og musical * musikalske stjerner * jazz * rock * pop ... og meget mere! Bogen har mange flotte og detaljerede tegninger. Musik fra klassisk til hip-hop er en del af bog-serien ” Alt hvad du har brug for at vide”

Transport - til lands, til søs og i luften

af Ilaria Barsotti

Fra forhistorisk tid til nutiden! Transport er mange ting, fra cykel til segway, fra hestevogn til rumraket, og det hele har udviklet sig utroligt hurtigt og meget spændende.  Læs om alt det, der bevæger sig til lands, til vands og i luften: * den første bil * de hurtigste tog * de største tankskibe * de fjerneste rumsonder * de store opfindere * kareter med elruder * cykler uden pedaler * supersoniske fly …. og meget mere! Bogen har mange flotte og detaljerede tegninger. Transport - til lands, til søs og i luften er en del af bog-serien ” Alt hvad du har brug for at vide”

Videnskab og opfindelser

af Ilaria Barsotti

Fra forhistorisk tid til nutiden! Menneskets nysgerrighed har været årsag til utallige nye opdagelser. Mød dygtige forskere og iværksættere lige fra Arkimedes til Steve Jobs samt deres imponerende og nyttige resultater: * skrift og trykteknik * telegrafi og radio * lægevidenskab * elektricitet * foto og film * rumforskning * telefoni ... og meget mere! Bogen har mange flotte og detaljerede tegninger. Videnskab og opfindelser er en del af bog-serien ” Alt hvad du har brug for at vide”

H.C. Andersens eventyr

af Ukendt

Illustreret og genfortalt for børn  Genoplev en række af de mest klassiske og elskede eventyr fra verdens bedste eventyrdigter. Gennemillustreret med dejlige tegninger. En fryd for læsere i alle aldre.  Bogen indeholder bl.a.:  Den grimme ælling - Kejserens nye klæder - Den standhaftige tinsoldat – Tommelise og endnu flere.  ”Hvis du vil have intelligente børn, så læs eventyr for dem. Hvis du ønsker, de skal blive endnu mere intelligente, så læs endnu flere eventyr for dem.”  Albert Einstein

Grimms eventyr

af Ukendt

Illustreret og genfortalt for børn Dette overdådigt illustrerede udvalg giver dig otte af de fine, klassiske eventyr, der blev samlet af brødrene Grimm, og som fortsat er elsket af børn i alle aldre. Bogen indeholder bl.a.:  Snehvide - Den søde grød - Hans og Grete  - Guldgåsen - Ulven og de syv gedekid og endnu flere. ”Hvis du vil have intelligente børn, så læs eventyr for dem. Hvis du ønsker, de skal blive endnu mere  intelligente, så læs endnu flere eventyr for dem.” Albert Einstein

Hæklede kattekillinger

af Mitsuki & Hoshi

Kom godt og hurtigt i gang med at hækle små, nuttede kattekillinger!  Bogen er fyldt med smukke fotos, tydelige instruktioner og diagrammer, så du nemt kan hækle din egen samling kattekillinger – uanset om du er en ny eller en garvet hækler.  Lær at hækle en Calico, Tabby, Siameser, Russian Blue, Scottish Fold og andre nuttede kattekillinger.  I bogen er der også anvisninger på, hvordan du bruger kattekillingerne til nøgleringe, fingerdukker, magneter og badges.  Verden bliver et bedre sted med Hæklede kattekillinger

Supersunde juicer og smoothies

af Katrine van Wyk

DU FÅR 63 ULTRAGODE OPSKRIFTER Grønne juicer og smoothies er flydende helse, velsmag og velvære. Bogen viser, hvordan du booster dine juicer og smoothies med superfoods, proteiner, fibre og meget mere. * Bogens juicer og smoothies er supersunde og hurtige at lave * De grønne bladgrøntsager indeholder masser af gode næringsstoffer * Opskrifter til detox, genopladning, vitalitet, energi og god fordøjelseJuicer og smoothies er praktiske at have ved hånden i en travl, men sund hverdag Norskfødte Katrine van Wyk kom til New York som model i 2006. I dag er hun certificeret holistisk helsecoach og ernæringskonsulent, og hun har udviklet opskrifter til juicebarer i flere lande.

Super sund diabetesmad

af Gunn-Karin Sakariassen & Hege Hasler Barhaughøgda

Gå ned i vægt, bliv friskere og lev længere! Ved at følge denne bogs praktiske og inspirerende 6-ugers kost- og motionsprogram kan du modvirke forstadier til diabetes og mildne type-2-diabetes. * 70 nemme retter, der holder blodsukker og hormoner i balance * Vægttab og bedre fordøjelse• Bedre søvn, mere energi og bedre sex * Reduceret eller slet intet medicinforbrug Hege Hasler Barhaughøgda er sygeplejerske og har arbejdet med diabetespatienter i mange år, p.t. ved Dr. Fedon Lindbergs Klinikk i Oslo. Gunn-Karin Sakariassen er ernæringsterapeut med videreuddannelse i funktionel medicin.

Erik - barn i vikingetiden

af Ilaria Barsotti

Hvordan levede man i vikingetiden? Hvordan gik man klædt, hvad lavede man derhjemme, hvordan ”købte man ind”? I denne bog udforsker du vikingernes hverdagsliv sammen med drengen Erik og får svar på en masse af de spørgsmål, du har om hverdagen i vikingetiden. Erik - barn i vikingetiden er en del af serien ”Barn i gamle dage”.

Taita – barn i det gamle Egypten

af Ilaria Barsotti

Hvordan levede man i Egypten i gamle dage? Hvordan legede man, hvor gik man i skole, hvordan boede man? I denne bog udforsker du egypternes hverdagsliv sammen med drengen Taita, og får svar på en masse af de spørgsmål, du har om hverdagen i Egypten i gamle dag. Taita – barn i det gamle Egypten er en del af serien ”Barn i gamle dage”.

Odysseus – barn i det gamle Grækenland

af Ilaria Barsotti

Hvordan levede man i Grækenland i gamle dage? Hvordan var hverdag og fest og hvordan opstod De Olympiske lege og demokratiet?  I denne bog følger du drengen Odysseus, der bor i Athen og får svar på en masse af de spørgsmål, du har om hverdagen i Grækenland i gamle dage.  Odysseus – barn i det gamle Grækenland er en del af serien ”Barn i gamle dage”.

Dazhu - barn i det gamle Kina

af Ilaria Barsotti

Hvordan levede man i Kina i gamle dage? Hvordan boede rig og fattig, hvordan legede man, hvordan byggede man den store mur?  I denne bog følger du Dazhu, der bor i Kina og får svar på en masse af de spørgsmål, du har om hverdagen i Kina i gamle dage.  Dazhu - barn i det gamle Kina er en del af serien ”Barn i gamle dage”.

100 fotografier der forandrede verden

af Red. Margherita Giacosa, Roberto Mottadelli og Gia

100 af vor tids mest berømte fotografier – pletskud, der har dokumenteret epokegørende øjeblikke og historiske omvæltninger. Det er billeder, som i kraft af deres udtryksfuldhed har været i stand til at bevæge folks sind og udløse forandringer i politik og samfund. Denne række fotos af stjernefotografer som fx Henri Cartier-Bresson og Robert Capa, og store reportere som Elliott Erwitt, Eugene Smith og Kevin Carter, brænder sig fast på nethinden.

Mensa IQ Tests

af Richard Cater

Afprøv selv din IQ med 10 komplette prøver - I alt 200 opgaver Test din IQ med disse 200 opgaver skabt af intelligenseksperterne i Mensa, og giv din hjerne en god gang fitness.  Bogen har opgaver inden for mange forskellige former for logisk tænkning, mønstergenkendelse, regning mv. Der er løsninger til alle opgaverne, og udførlige forklaringer så du både får svar og kan analysere metoderne.  Indledningen fortæller, hvordan du kan bruge opgaverne til at teste din intelligenskvotient (IQ).

Find det først: Havet

af Ukendt

Find flest mulige af havets dyr, og lær om: * Legende delfiner * Pingviner på jagt efter fisk * Koralrevets verden Og meget mere.

Find det først: Dinosaurer

af Ukendt

Find flest mulige dinosaurer, og lær om: * Den farlige Tyrannosaurus Rex * Flyveøgler i glideflugt * Velociraptorer på jagt Og meget mere.

Find det først: Vilde dyr

af Ukendt

Find flest mulige vilde dyr, og lær om: * Elefanter på savannen * Ørne højt oppe i luften * Isbjørne på isen Og meget mere.

Find det først: Bondegården

af Ukendt

Find flest mulige af gårdens dyr, og lær om: * Maskiner, kæledyr og dyrskuer * Livet omkring andedammen * Landbrug i fremmede lande Og meget mere

Leg og lær: Prik-til-prik

af Ukendt

En fantastisk bog fuld af hyggelige og afvekslende opgaver. Forbind prikkerne, så ser du straks alt det sjove.

Leg og lær: Labyrinter

af Ukendt

Mød alt fra drager og dinosaurer til rodeoer og robotter, og lær deres verdener at kende. Løs de fantastisk flotte og farefulde 3D-labyrinter.

Leg og lær: Nede i havet

af Ukendt

MalebogDer er mange smukke dyr i havene, lige fra hvaler til bittesmå rejer. Her kan du farvelægge dem, helt somdu vil, eller bruge tallene i farvenøglen.

Leg og lær: Billedopgaver

af Ukendt

Er du klar til at: * Finde alle de gemte dyr? * Løse anderledes sudokuer? * Tag på sjove piratture - og meget mere! En bog I får rigtig meget sjov ud af. Her er opgaver til timevis af god underholdning.

Lær at sy

af Ukendt

I denne bog finder du enkle projekter for nybegyndere i alle aldre. Alle opskrifterne er udstyret med trin-for-trin-forklaringer og masser af billeder, så du hurtigt kan komme i gang med symaskinen og lave nyttige ting og sager. Bogen indeholder også en ”kreativ værktøjskasse”, som giver dig idéer til, hvordan du kan sætte dit personlige præg på det, du laver. Du behøver ikke dyre materialer for at komme i gang. Gå på skattejagt i skuffer og skabe. Ved at bruge gammelt tøj, plaider, duge og gardiner får du en morsom og unik stil. ”Det her er bogen, vi ønskede os, da vi selv begyndte at sy med vores børn. Vi elsker at sy og håber, at vores tips og erfaringer kan inspirere andre, både små og store, til at opleve den samme syglæde.” Elisabeth Lerheim & Malin Mongs

Sy ting til børn

af Ukendt

EN INSPIRERENDE SYBOG MED PROJEKTER ALLE KAN KLARE! Kan du lide at sy, og vil gerne sy legetøj, tøjdyr eller andre gaver til børn, men mangler idéer? Så er denne bog lige noget for dig – uanset om du er nybegynder eller erfaren.  Blandt de mere end 35 små og store projekter i bogen finder du nøgleringe, fingerdukker, puder og bamser. Her er ting til børn i alle aldre – både drenge og piger. Og hvis du er kreativ og skrap til at sy, kan du nemt tilpasse og justere opskrifterne, så du får dine helt egne varianter. Forfatteren Ida Victoria Grønbekk elsker at sy, og hun har syet, siden hun var fem år gammel. Foruden at sy og skrive om sin hobby driver hun også netbutikken Sting & Ting.

Sy søde tøjdyr

af Ukendt

Bogen indeholder 18 fantasifulde syprojekter med dyr som tema. De vil ikke alene sætte ekstra karakter og farve på dit hjem, men også være nyttige. Fra en ugle, der er dørstopper, og en slange, der beskytter mod træk, til en tehætte formet som en elefant og en grillvante formet som en hund.  Bogen egner sig både til begyndere og erfarne og har oplysninger om teknikker og materialer. Alle projekterne indeholder trin-for-trin-vejledninger, og der er snitmønstre bagerst i bogen.  Helen Rhiannon er en anerkendt designer. Hun har vundet priser og afholder mange kurser.

Bilture i Danmark

af Jørgen Hansen

De skønneste køreoplevelser BILTURE I DANMARK er en praktisk guide til spændende og naturskønne køreture i hele landet.  Bogen gennemgår de bedste bilture fordelt på alle landsdelene med beskrivelse af de naturmæssige og kulturhistoriske seværdigheder undervejs – lige fra smukke landskaber, over parker, kirker og herregårde, til hyggelige byer. Desuden viser bogen vej til oplevelser særligt for børn. * 90 af de allerbedste køreture fordelt over hele landet * Turene er af en halv eller en hel dags varighed * Gode kort over alle turene med seværdighederne plottet ind * Markering af gode rastepladser på ruterne * Forslag til gode oplevelser for børnefamilier * Bogen er ideel for alle, der holder af ferie i Danmark Bogen er skrevet af Jørgen Hansen, som har arbejdet med dansk turisme i mange år. Han er manden bag Margueritruten og forfatter til en lang række bøger om seværdigheder i Danmark.

Succes med Keto-kuren

af Amy Ramos

Slankekur Nr.1 i USA Har du prøvet mange slankekure, men endnu ikke nået dit mål? Så er det tid til at prøve noget nyt!  Ketokurener den nye slankekur, som hitter stort i USA. Ketokuren er en striks udgave af LCHF-kuren og bygger på de samme grundprincipper.  Følger du ketokuren, får du max 5% af dit kalorieindtag fra kulhydrater. Når kroppen får så få kulhydrater, begynder den at forbrænde fedt i stedet for kulhydrater… og så rasler kiloene af! * God introduktion til ketokurens principper * 60 nemme og spændende opskrifter – så gode at du ikke savner kulhydraterne * De fleste opskrifter kan tilberedes på mindre end 30 minutter * Du kan stadig nyde bacon, æg og fløde * Ketokuren stabiliserer dit blodsukker og nedsætter appetitten Med opskrifter til alle dagens måltider.

Pilgrimsfærd på Caminoen

af Ukendt

Vandreoplevelser på Caminoen Pilgrimsfærd på Caminoen er en enestående kombination af rejseguide, billedværk og atlas, og den beskriver de mest populære caminoruter i Spanien: Camino Francés og Camino Aragonés. Bogen er overskueligt inddelt efter etaper og præsenterer de smukkeste steder og seværdigheder med informativ tekst og fantastiske fotos. Turen går forbi imponerende katedraler, pittoreske bjerglandsbyer og igennem enestående landskaber. * Grundig information om alle etaper på Camino Francés og Camino Aragonés * Beskrivelser og flotte fotos af alle seværdigheder langs ruterne * Tips om overnatningssteder og restauranter på hver enkelt etape * Informativt rejseatlas bagest i bogen * Bogen er ideel for alle, der ønsker at vandre på Caminoen

Oplev Skandinavien

af Ukendt

Oplev Skandinavien fra Sønderjylland til Nordkap Oplev Skandinavien er en praktisk guidebog, der giver familien mulighed for aktive og spændende ferieoplevelser i Danmark, Sverige og Norge. Bogen fortæller levende om de bedste seværdigheder med gode historier og nyttig baggrundsviden, som gør oplevelserne større og bedre. * Mere end 100 seværdigheder i Danmark, Norge og Sverige * Masser af ideer til ferier, udflugter og ture for hele familien * Forslag til spændende oplevelser på alle årstider * Besøg gamle byer, smukke naturområder samt spændende slotte, kirker og museer * Kort over seværdighederne gør det nemt at orientere sig og finde frem Bogen indeholder highlights fra Danmark Dejligst, Underbara Sverige og Opplev Norge.

Frederik - Barn i middelalderen

af Ukendt

Hvordan levede man i middelalderen? Hvordan gik man klædt, hvordan så slotte og borge ud, og hvordan var det at være med til banketter og turneringer?  I denne bog udforsker du livet i middelalderen sammen med drengen Frederik, som er væbner for en rig mand. Du får svar på en masse af de spørgsmål, du har om hverdagen i middelalderen. Frederik - Barn i middelalderen er en del af serien ”Barn i gamle dage”.

Jora - barn i stenalderen

af Ukendt

Hvordan levede man i stenalderen? Hvordan lavede man ild, fremstillede værktøjer og hvordan boedeman?  I denne bog udforsker du hverdagslivet i stenalderen sammen med drengen Jora og får svar påen masse af de spørgsmål, du har om hverdagslivet i stenalderen. Jora - barn i stenalderen er en del af serien ”Barn i gamle dage”.

Solstråle - barn på prærien

af Ukendt

Hvordan levede man som indianer på prærien i det gamle Amerika? Hvordan var det at leve i en indianerstamme, og hvordan brugte man magiske kræfter, når der var fare på færde?  I denne bog udforsker du livet som indianer sammen med pigen Lille Solstråle og hendes ven, drengen Hurtige Elg, og får svar på en masse af de spørgsmål, du har om hverdagen på prærien. Lille Solstråle - barn på prærien er en del af serien ”Barn i gamle dage”.

Lavinia - barn i Romerriget

af Ukendt

Hvordan levede man i Romerriget? Hvordan gik man klædt, hvordan gik man i skole, og hvordan var samfundet delt op mellem borgere og slaver? I denne bog udforsker du livet i Romerriget sammen med pigen Lavinia og får svar på en masse af de spørgsmål, du har om hverdagen i Romerriget. Lavinia - barn i Romerriget er en del af serien ”Barn i gamle dage”.

Bvadr - hvem prutter?

af Ukendt

Dyrene i junglen tror, at nu er det slut, da der lyder en rumlende, tordnende prut! Find ud af i bogen, hvis numse giver lyd, og du vil grine, så det er en fryd!  Børnene vil elske denne nye lydbog med 7 pruttelyde. Læs historien og find ud af hvem der prutter, og lyt til de fantastiske lyde undervejs.

Benny & kæmpedragen

af Alan C. Fox

Benny vil gerne købe en orange kæmpedrage. Men dragen er meget dyr, så han må først tjene penge til denved at hjælpe sin mor med at luge i haven. Endelig kommer den store dag, hvor Benny kan flyve med sin drage. En billedbog om at forfølge sine drømme. For alle, der elsker at flyve med drage. Fra 4 år.

Benny og den orange kæmpesquash

af Alan C. Fox

Benny ved lige, hvad han vil: Han vil plante de små frø, han gemte forrige sommer, og dyrke verdens største orange kæmpesquash. Han planter frøene om foråret, når jorden er blevet blød, og så vander han og venter og vander og venter. Mon hans drøm går i opfyldelse? En glad billedbog til alle små gartnere om at drømme og dyrke køkkenhave. Fra 4 år.

Jeg skal nok finde dig, Prins

af An Swerts

Prinsesse Jasmin elsker sommerfugle, søde sager, saftige mangoer, brusende vandfald, hvide åkander og meget, meget mere. Men mest af alt elsker hun sin hund, Prins. De to er uadskillelige, så da Prins en dag forsvinder, er Jasmin utrøstelig. Men langsomt begynder håbet at blusse i hendes hjerte. Vil hun alligevel en dag få Prins at se igen? En rørende historie med smukke illustrationer og en fortryllende stemning. En bog for varme hjerter om venskab, mod og håb. Fra 5 år.

Alexanders verden

af Aurélia Higuet

Til sin fødselsdag får Alexander en tablet. Sikke en flot gave! Snart er tabletten det eneste, Alexander har lyst til at lege med. Indtil han finder ud af, at man kan lave noget, der er endnu sjovere … En sjov (og måske genkendelig) billedbog til alle digitale børn om at lege med ting og lege med venner. Fra 5 år.

Vintage hækling

af Emma Lamb

20 moderne vintage hækleprojekter til hjemmet I bogen får du 20 helt nye hækle-opskrifter, der giver både varme og charme til dit hjem. Opskrifterne er sat sammen af glade farver, mønstre og garnstrukturer, og der er både retrostil og nordisk enkelthed. Vælg fx mellem de smarte opskrifter på grydelapper, et skønt tæppe til enten stuegulvet eller dig selv eller hyggelige puder, som liver stuen op. Her er alt, hvad hjertet kan begære af smukke ting til din dagligdag. Og uanset hvad du vælger, så vil du se, at der til hver af tingene er helt klare vejledninger og diagrammer samt tips, som vil hjælpe dig med at skabe perfekte ting til dit hjem.

Hæklede kaktus

af Emma Varnam

Hvis du elsker stueplanter, men har svært ved at holde dem i live, så fortvivl ikke – disse søde, hæklede planter kræver ikke grønne fingre! De 25 flotte kaktus og sukkulenter kan hækles i mange forskellige grønne nuancer og størrelser. De giver liv i hjemmet uden du behøver at vande, ompotte eller købe særlig gødning. Opskrifterne er nemme at gå til, og planterne er smukt fotograferede i naturlig størrelse. Bagerst i bogen er alle hækleteknikkerne til bogens opskrifter tydeligt beskrevet med trin for trin-tegninger. Med hæklenål og garn kan du skabe stilfulde, hæklede planter, der tilføjer dit hjem en særlig charme. Snart vil dine venner også ønske sig hæklede kaktus og sukkulenter, så du må hellere komme i gang!

Bedstemorfirkanter til hjemmet

af Emma Varnam

20 retro inspirerede hækleprojekter Bare ved hjælp af en hæklenål og lidt garnrester, kan du med bedstemorfirkanter lave sjove, farverige og skønne ting til dit hjem. Her er alt lige fra fantastiske tæpper til soveværelset, smukke puder til stuen, hyggelige tæpper til børneværelset til lækre ting til badeværelset. Til hvert af de 20 moderne og smukke projekter er der en opskrift, der er nem at følge, og der er tydelige forklaringer på alle teknikker og materialer, du har brug for.  Bedstemorfirkanter er en god og sjov måde at bruge dine garnrester på, og samtidig lave skønne ting til hele dit hjem. Du vil med garanti blive grebet af bogens inspirerende projekter.

Solstråle – En hjælpende hånd

af Ukendt

Den sødeste enhjørning Solstråles ven Malthe kan ikke være med til at lege med sine venner. Han skal rydde op!  Find ud af, hvad søde Solstråle gør for at hjælpe sin ven i denne skønne flapbog.

Stjernedrys & Månestøv – Den bedste overraskelse

af Ukendt

De sødeste enhjørninger Emma er Stjernedrys og Månestøvs bedste ven. De har en overraskelse til Emma og er spændte på at vise hende, hvad det er!  Se Emmas store overraskelse i denne skønne flapbog.