Gads Børnebøger

Bøger udgivet af Gads Børnebøger

Mynthes drøm

af Dorte Roholte

Samlet udgave af Mærkelige Mynthe bind 1,2 og 3. Natten før sin 13-års fødselsdag drømmer Mynthe, at hun er veninde med Yasmin og lige har kysset med Markus. Det er den mest livagtige drøm, hun nogensinde har haft. Men hvem er Yasmin og Markus? For Mynthe er jo veninde med Klara og forelsket i Klaras storebror Klement. De første bøger om Mynthe er samlet her. Den første bog om Mynthe fik Bogslugerprisen og var nomineret til Orla-prisen.

Vi spiser vegetarisk

af Christine Bille Nielsen

Denne bog rummer mere end 70 nemme opskrifter på grøn mad, som du og din familie kan give jer i kast med. Mange af retterne tager udgangspunkt i klassiske livretter, og der er både opskrifter på grønne burgere, notdogs og chili sin carne … samt masser af salater, varme retter, frokostmadder, små grønne snackretter og enkelte søde sager med overraskende ingredienser. Hvad enten du er vegetar, har lyst til at spise mere bæredygtigt eller synes, at grøn mad er spændende, vil du kunne finde opskrifter på farverige, smagfulde og mættende retter, som du også selv kan lave.Vi spiser vegetarisk – grønne livretter til børn har fokus på at skabe grøntsagsglæde hos børn og giver inspiration til, hvordan man kan få flere grøntsager ind i alle dagens måltider for hele familien. En af de bedste måder at gøre det på er at tage udgangspunkt i retter, som børnene i forvejen kender og lave dem i velsmagende udgaver med grøntsager. Grøntsager er smukke, farverige, smagfulde og sunde, og det har Christine gjort til sin mission at formidle. Flere og flere børn går op i at spise bæredygtigt, blandt andet ved at spise mindre kød, men hvordan gør man det? Bogen rummer en lang række retter, som børnene kan lave selv eller sammen med deres voksne.

Pølse vil ikke have at far er pinlig

af Oliver Zahle

Det her er Pølse.  Hun kan ikke lide, når far er pinlig. Far lover at opfører sig helt almindeligt, når Pølse har sin veninde Tusse med hjem. Men er det i virkeligheden lidt pinligt pludselig at have sådan en kedelig far? 

Pølse vil ikke spise aftensmad

af Oliver Zahle

Det her er Pølse. Hun vil hellere have slik end aftensmad. Far siger, at det er i orden, men på en betingelse: Pølse må til gengæld ikke spise andet end slik resten af weekenden. Det synes Pølse lyder som en rigtig god aftale. Men er det i virkeligheden det?

Tis med dyrene

af Paul Mason

Velkommen til den mærkværdige verden af dyretis - og de fantas-TIS-ke fakta. Find ud af, hvilke dyr, der tisser hurtigst, hvilke dyr der slet ikke tisser, og hvordan dyretis kan være med til at redde planeten.

Mynthe og Markus

af Dorte Roholte

Mynthe er så glad for Markus og sin veninde Yasmin, men det nager hende, at hendes forældre ikke anerkender hendes evne til i glimt at vide ting, som andre ikke ved. Dette er den fjerde bog i serien om Mynthe. Den første bog fik Bogslugerprisen og var nomineret til Orla-prisen.