Forlaget Pil

Bøger udgivet af Forlaget Pil

Da bussemanden rejste ned til storetåen

af Pia Olander Hallgren

Sjov historie om bussemanden der rejser ned til storetåen og de oplevelser og forhindringer, han har undervejs.    Bogen er med i Forlaget Pils børnebogkoncept: Fam. von Fun og der er lavet et aktivitetshæfte til bogen.

Pruttedyret Lafunk - og andre af Børges skøre drømme

af Klaus Høgh-Lefholm

Tre sjove fortællinger på vers om Børges skøre drømme med søde illustrationer af Jesper Adorján Ankjær. Til de 4-8 årige.    Forfatteren har vundet Bog og idés børnebogskonkurrence 2015.    Til bogen er der lavet et aktivitetshæfte fra Fam. von Fun med tegneopgaver, lege og sjov faktaviden.

Robotgræsslåmaskinen Mathilde

af Nina Larsen Arrocha Arrocha

Sød lille historie med fine tegninger om Robotgræsslåmaskinen Mathilde. Mathilde bliver drillet af de andre på tankstationen hvor hun bor, og vælger derfor at tage ud i verden med sine til venner duen Dagmar og græshoppen Gunnar. ​ Bogen er en del af Forlaget Pils koncept: Fam. von Fun og der er lavet et aktivitetshæfte til bogen.

Vaksemadder og røvballegardiner

af Liselotte Risell, Jorn Lendorph

En spændende og sjov bog om Fie der tager på loppemarked med sin mor, og modtager et dukkehus og en æske med møbler af en mystisk gammel dame. Det viser sig hurtigt, at hverken æsken eller dukkehuset er helt normalt og Fie kommer på mystisk vis ind og møder forskellige og spændende mennesker i dukkehuset.  Til historien er nogle sjove collage-illustrationer.  En bog til de 6 - 12 årige, der både egner sig til højt læsning eller "læs selv" for de ældste. Til bogen er lavet et aktivitetshæfte fra Fam. von Fun. Der er sjove aktiviteter, lege og faktaviden til hele familien. ISBN: 9788793327108

Museelefjanterier

af Per Pallesen og Kirsten Peuliche

I 1968 digtede Per Pallesen nogle små fjollede vers om mus og elefanter, om venskab, kærlighed og selvforståelse på tværs af størrelse og forskelle. 48 år senere, da børnebørnene kom til, blev historierne fundet frem og selvom det originale omslag er gulnet er indholdet stadig både aktuelt, underholdende og tankevækkende for store og små.    Der er lavet et aktivitetshæfte fra Fam. von Fun til bogen. Det har ISBN: 9788793327092.