Fannis Farver

Bøger udgivet af Fannis Farver

Fannis grønne bog

af Inger Tobiasen

Fannis grønne bog er nummer 1 i bogserien om Fanni og farverne. Det er historien om Fanni og grønne Drage, der gerne vil sove. Men Drage prutter hele tiden, så ingen af dem kan falde i søvn. Egner sig for børn fra 2 år.

Fannis gule bog

af Inger Tobiasen

Fannis gule bog er nummer 2 i bogserien om Fanni og farverne. Det er en poetisk historie om Fanni der savner solen når den er væk om natten. Men hun finder til sidst sin egen måde, at flyve op og sige godmorgen til solen. Egner sig for børn fra 2 år.

Fannis røde bog

af Inger Tobiasen

Fannis røde bog er nummer 4 i bogserien om Fanni og farverne. Fanni glæder sig til at spise sit røde jordbær, men den bliver snuppet af fuglen. Så hun tegner en motorcykel og farer efter fuglen. Undervejs møder hun mange røde ting. Egner sig for børn fra 2 år.

Fannis lilla bog

af Inger Tobiasen

Fannis lilla bog er nummer 5 i bogserien om Fanni og farverne. Fannis lilla tråd snor sig som en labyrint gennem hele huset, og ender i tante Lillas strikkekurv.  Egner sig for børn fra 2 år.

Fannis grå bog

af Inger Tobiasen

Fannis grå bog er den 6. og foreløbig sidste bog i bogserien om Fanni og farverne. Alting er gråt, og himlen er grå og tung af regnvand. Det er trist. Men heldigvis holder regnen op, og viser alle farverne frem, både den grønne og den gule og den blå og den røde og den lilla. Egner sig for børn fra 2 år.

Fannis brune bog

af Inger Tobiasen

Fanni kan ikke lide brunt, for der findes så mange væmmelige brune ting. Derfor kan Fanni ikke lide sin nye brune trøje. Men så kommer hun i tanke om lækker lysebrun chokolade. Egner sig for børn fra 2 år.

Fannis orange bog

af Inger Tobiasen

Fanni maler et orange græskarhoved og klæder sig ud som et græskar-monster. Det er sjovt at skræmme alle vennerne bort, indtil det ikke er sjovt længere. For tilsidst er hun helt alene. Egner sig for børn fra 2 år.

Fannis sorte bog

af Inger Tobiasen

Fanni maler med sort og finder en bog, man kan gå ind i, ind mørket, og der møder hun alle dem hun kender fra eventyrerne. Egner sig for børn fra 2 år.

Fannis hvide bog

af Inger Tobiasen

Alt er hvidt og det sner. Fanni klæder sig i hvidt, så man næsten ikke kan se hende. Snemanden er også svær at se, bortset fra hans røde næse. Og han er levende. Egner sig for børn fra 2 år.

Fannis Fantastiske Farver

af Inger Tobiasen

FANNIS FANTASTISKE FARVER er en næsten ordløs billedfortælling om Fanni og hendes fabelagtige snor. Med snoren danner hun fantastiske figurer på bogens farvemættede opslag, f.eks. en grøn frø, en lyserød gris og en rød traktor. Den er tegnet og fortalt af Inger Tobiasen

Alvorligtalt

af Inger Tobiasen

28 bogstaver, 28 emner bliver taget under kærligt behandling i børnehøjde. Der er triste tekster om ensomhed og om at være bange. Der er magiske og poetiske tekster og underfundige tekster fulde af humor. Det er børnenes tanker, deres diskuteren og argumenteren med sig selv, med hinanden og med deres voksne, der er det gennemgående i tekster og i de mange udtryksfulde illustrationer.

Historien om Oscar der bygger en burger

af Inger Tobiasen

Oscar bygger en burger, og den bliver stor og mægtig, bygget af alle mulige lækre sager, men Burger Bob bryder sig ikke om Oscars højhus. Han synes de skal starte helt forfra med at bygge burgeren, så det gør de, de bygger, så man skulle tro det var løgn …

Historien om Lili og hendes vilde kat

af Inger Tobiasen

Lilis killing er sød og blød, det synes hun, han skal være. Han skal aldrig blive hanagtig og stor og vild. Men da katten får smag for Burger Bobs lækre burgere, er det slut med det nuttede. Han vokser sig både stor og alt, alt for voldsom og  vild ….

Fannis fabelagtige farvekridt

af Inger Tobiasen

Fannis fabelagtige farvekridt kan tegne streger, der bliver levende og fortæller historier. Først tegner hun en gul giraf og en sort stige for at nå op. Så tegner en lilla løbehjul…

Engang boede jeg i Vesterbyen

af Inger Tobiasen

En fortælling om at vokse op i 50'erne og 60'erne i en lille landsby, der er befolket af rettænkende husmødre og skæve eksistenser og en Degn, der forstår at straffe skolebørnene, når han mener, det er det, der skal til. Men det er også en landsby, der er omgivet af brede græsgrønne enge så langt øjet rækker.

Historien om Ole F og den vide blå verden

af Inger Tobiasen

Ole F har fået en fiskestang af Vilma. Hun siger det er nemt at fange fisk. Det synes Ole F ikke. Burger Bob elsker burgere, så han mener fiskene gør det samme, og det gør de, for da de sætter en burger på krogen, bider en kæmpe fisk  med det samme på, og fisken trækker Ole F med ned i det blå.... Den tredje bog i serien om Burger Bob. En højtlæsningsbog for børn fra 4 år.

Historien om Lili og Loui og skyggerne i pulterkammeret

af Inger Tobiasen

Travle tante Lise har glemt sin opskrift på pandekagekager i pulterkammeret. Hun beder Lili og Loui om at gå ned og lede efter den. Der er klamt i pulterkammeret, og mørkt. Man kan aldrig vide, hvad der gemmer sig bag mørket, men det finder de ud af, da de tænder lyset, for nu vrimler det med lyslevende skygger. Den fjerde bog i serien om Burger Bob. En højtlæsningsbog for børn fra 4 år.

Jonathans bog om stort og småt

af Inger Tobiasen

Jonathans bog handler om et lille bitte barn, og det monster store univers.Om at være en del af noget større, som er en del af noget endnu større, som er en del af noget endnu, endnu større. En bog, der henvender sig til børn fra ca. 4 år.

Fannis blå bog

af Inger Tobiasen

Fannis blå bog er nummer 3 i en serie om Fanni og farverne. Den blå farve er himlens farve og vandets farve, og det er det Fanni leger med, med sin malerrulle. Egner sig for børn fra 2 år.