SKAMBIDT forside

SKAMBIDT

SKAMBIDT forside
Originalsprog:
Dansk
Sider:
136
Omslag:
Hæftet
Forlag:
ISBN13:
9788799843169

Cecilie Sund Kristensen's seneste digtsamling SKAMBIDT
er en rejse igennem kroppen. En vandring igennem frygt og grænser og en
hyldest til den frie seksualitet og det vanvid, der kan opstå mellem
mennesker, der tænker i kaos.

Bogen skildrer en hovedpersons
udvikling af sit seksuelle jeg. Med start i den første seksuelle tanke
bevæger bogen sig kronologisk længere og længere ind i hovedpersonens
sind og udvikling, og skildrer derved de mange stadier, man kan gå
igennem, når man prøver at finde sig selv i sin seksualitet.

Det brutale møder det skrøbelige og
tager sammen fat i hovedpersonens mørkeste tanker og oplevelser, mens
hun prøver at finde sit sande jeg.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 179,95 39,95 219,90

Af samme forfatter

Blandet slik

af Cecilie Sund Kristensen

Om bogen: Blandet slik er en digtsamling om ungdom. Om at leve uden at tænke på konsekvenserne, om kærlighed, sex, seksualitet, hævn og alle de der latterlige kvindeting, vi hader, men alligevel ikke kan komme uden om at opleve. Blandet slik er måske den ungdom, du er glad for, at du aldrig fik. Uddrag af bogen: Hun sagde at mine tanker var
 tynde og porøse
  At hun kunne vade
lige igennem dem 
som var de sølvfarvet spindelvæv 
hængende over en mørk tåget gade
en fugtig nat i september  
Jeg hænger ikke der 
men over hendes dobbeltseng 
bagved alle de andre mennesker 
hun har spredt benene for 
i sine farverige
 unge dage Om forfatteren: Cecilie Sund Kristensen (f. 1993) er bosat i sydhavnen, København. Foruden digte skriver hun også noveller og var en af vinderne i Dansk Forfatterforenings DM i novelleskrivning 2012 for unge under 20 år.

Blandet slik

af Cecilie Sund Kristensen

Blandet slik er en digtsamling om ungdom. Om at leve uden at tænke på konsekvenserne, om kærlighed, sex, seksualitet, hævn og alle de der latterlige kvindeting, vi hader, men alligevel ikke kan komme uden om at opleve. Blandet slik er måske den ungdom, du er glad for, at du aldrig fik.Uddrag af bogen:Hun sagde at mine tanker var tynde og porøse At hun kunne vade lige igennem dem som var de sølvfarvet spindelvæv hængende over en mørk tåget gade en fugtig nat i september Jeg hænger ikke der men over hendes dobbeltseng bagved alle de andre mennesker hun har spredt benene for i sine farverige unge dageOm forfatteren:Cecilie Sund Kristensen (f. 1993) er bosat i Sydhavnen, København. Foruden digte skriver hun også noveller og var en af vinderne i Dansk Forfatterforenings DM i novelleskrivning 2012 for unge under 20 år.

Blå nætter

af Cecilie Sund Kristensen

Blå Nætter

af Cecilie Sund Kristensen

Blå Nætter er en digtsamling om de mennesker, du ikke skal finde, og de mennesker du ikke skal blive. Det er en historie om forelskelse, besættelse, stædighed og følelsen af ikke at komme nogle vegne, men stadig ikke at ville give op. Det er hende den svage og ham med de hårde kys. Ungdom der næsten når at forsvinde og nætter så blå, at de gør ondt at befinde sig i. Det er digte om en ung kvindes vej ind i en mands lukkede hjerte og et underbevidst ønske om at komme ud igen.Cecilie Sund Kristensen debuterede i 2013 med den roste digtsamling Blandet Slik. Blå Nætter bygger videre på universet herfra, men denne gang endnu mere vovet, og endnu mere ærligt.