Lufte Rufus forside

Lufte Rufus

Lufte Rufus forside
Forfatter:
Originaltitel:
Lufte Rufus
Originalsprog:
Dansk
Sider:
156
Omslag:
Paperback
Forlag:
ISBN13:
9788793835016

PREBEN er blevet til overs. Fyret fra jobbet i banken og i vejen hjemme hos konen. Ikke engang hunden gider gå tur med ham. Men Rufus skal jo luftes – og på turen forbi sin gamle bank, får Preben en frydefuld oplevelse...

LISA sidder i et fly med sin mand på skødet. Han befinder sig godt nok inde i en urne, men han fylder alligevel meget i historien, som den ældre overklassefrue fortæller sin medpassager. Ved landingen afsløres et par bizarre hemmeligheder...

JEANETTE er single, lige fyldt 50 og rædselsslagen for at være ”for gammel”. Dater panisk på nettet, men farer vild i junglen af forventninger og krav. I en tiltagende rus kaster hun hele sit rodede liv i hovedet på en gammel skolekammerat. Han er jo hendes bedste ven – eller er han...?

LINDA er togkontrolløren, der har fået nok! Efter en dag med forsinkelser, aflysninger, sindssyge arbejdsbetingelser og frustrerede passagerer
går hun amok på en uskyldig passager. Som lader bølgen af had og ondskabsfuldhed vælte ind over sig. Indtil også han får nok og tager en raffineret hævn...

14 noveller om at mennesker mødes – og sære situationer opstår.

Birgit Erup er journalist og forfatter til en lang række bøger. Fra børne- og ungdomsbøger til bøger om singlekulturen og senest et par bøger om at blive ældre, ”Smil – du er stadig på!”

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 153,00 29,00 182,00
Bogreolen 158,95 29,95 188,90
Arnold Busck 199,95 19,00 218,95

Af samme forfatter

Blå mærker

af Birgit Erup

Chris’ forældre er skilt og hendes far skal pludselig igen giftes, hvilket får Chris til først at reagerer med en voldsom vrede. Det er først, da hun selv forelsker sig, at hun begynder at kunne forstå faren og accepterer hans valg.Birgit Erup (f. 1941) er en dansk forfatter og journalist, der i en længere periode arbejdede for ugebladet SØNDAG, og er kendt for sine samfundsrelevante bogudgivelser. Erups bibliografi indeholder blandt andet bøger, der omhandler alderdommen og det at blive ældre, singletilværelsen, sex, familieliv og skilsmisse.

Sex og single

af Birgit Erup

Birgit Erup har med "Sex og single" skrevet en højaktuel brugsbog til kvinder, der vælger at leve deres liv alene - men som stadig ønsker at have en indholdsrig tilværelse fyldt med alle de gode ting, som den individuelle kvinde ønsker at omgive sig med; blandt andet sex og venskaber.Birgit Erup (f. 1941) er en dansk forfatter og journalist, der i en længere periode arbejdede for ugebladet SØNDAG, og er kendt for sine samfundsrelevante bogudgivelser. Erups bibliografi indeholder blandt andet bøger, der omhandler alderdommen og det at blive ældre, singletilværelsen, sex, familieliv og skilsmisse.

Smil – du er stadig på! 1

af Birgit Erup

Der bliver ikke lagt fingre imellem, når Birgit Erup fortæller om egne og andre kvinders oplevelser og erfaringer med livet som 50-60 årige – ej heller bliver der censureret noget bort, når det kommer til fortællinger om omgivelsernes (både unge og mænd) holdninger til dem.Birgit Erup (f. 1941) er en dansk forfatter og journalist, der i en længere periode arbejdede for ugebladet SØNDAG, og er kendt for sine samfundsrelevante bogudgivelser. Erups bibliografi indeholder blandt andet bøger, der omhandler alderdommen og det at blive ældre, singletilværelsen, sex, familieliv og skilsmisse.

Alene - en måde at leve på

af Birgit Erup

Med udgangspunkt i syv interviews forsøger Birgit Erup i sin bog "Alene - en måde at leve på" at se på og gøre op med myterne og vanetænkningen om at bo og leve alene. Tværtimod viser Erup, hvordan valget om at leve alene ikke nødvendigvis har noget med ensomhed at gøre, og at man sagtens kan fylde sit liv med kvalitet og glæde.Birgit Erup (f. 1941) er en dansk forfatter og journalist, der i en længere periode arbejdede for ugebladet SØNDAG, og er kendt for sine samfundsrelevante bogudgivelser. Erups bibliografi indeholder blandt andet bøger, der omhandler alderdommen og det at blive ældre, singletilværelsen, sex, familieliv og skilsmisse.

Far og mor skal skilles

af Birgit Erup

Skilsmisser er ikke ligefrem den rene barneleg, og slet ikke for 7-årige Susanne, der har svært ved at forstå og acceptere, at hendes forældre skal skilles. Men efterhånden går det op for hende, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have det rart og være lykkelig - også selvom mor og far er skilt.Birgit Erup (f. 1941) er en dansk forfatter og journalist, der i en længere periode arbejdede for ugebladet SØNDAG, og er kendt for sine samfundsrelevante bogudgivelser. Erups bibliografi indeholder blandt andet bøger, der omhandler alderdommen og det at blive ældre, singletilværelsen, sex, familieliv og skilsmisse.

Smil – du er stadig på! 2

af Birgit Erup

Med en god, solid portion humor deler forfatter Birgit Erup ud af egne erfaringer, når hun i "Smil - du er stadig på! 2" fortæller om mange af de skøre, skæve og måske lidt pinlige situationer, som man kan komme ud for, når man når - bare en smule - op i årerne.Birgit Erup (f. 1941) er en dansk forfatter og journalist, der i en længere periode arbejdede for ugebladet SØNDAG, og er kendt for sine samfundsrelevante bogudgivelser. Erups bibliografi indeholder blandt andet bøger, der omhandler alderdommen og det at blive ældre, singletilværelsen, sex, familieliv og skilsmisse.

Smil - du er stadig på! 1

af Birgit Erup

Der bliver ikke lagt fingre imellem, når Birgit Erup fortæller om egne og andre kvinders oplevelser og erfaringer med livet som 50-60 årige – ej heller bliver der censureret noget bort, når det kommer til fortællinger om omgivelsernes (både unge og mænd) holdninger til dem. Birgit Erup (f. 1941) er en dansk forfatter og journalist, der i en længere periode arbejdede for ugebladet SØNDAG, og er kendt for sine samfundsrelevante bogudgivelser. Erups bibliografi indeholder blandt andet bøger, der omhandler alderdommen og det at blive ældre, singletilværelsen, sex, familieliv og skilsmisse.

Smil - du er stadig på! 2

af Birgit Erup

Med en god, solid portion humor deler forfatter Birgit Erup ud af egne erfaringer, når hun i "Smil - du er stadig på! 2" fortæller om mange af de skøre, skæve og måske lidt pinlige situationer, som man kan komme ud for, når man når - bare en smule - op i årerne. Birgit Erup (f. 1941) er en dansk forfatter og journalist, der i en længere periode arbejdede for ugebladet SØNDAG, og er kendt for sine samfundsrelevante bogudgivelser. Erups bibliografi indeholder blandt andet bøger, der omhandler alderdommen og det at blive ældre, singletilværelsen, sex, familieliv og skilsmisse.

Sex og single

af Birgit Erup

Birgit Erup har med "Sex og single" skrevet en højaktuel brugsbog til kvinder, der vælger at leve deres liv alene - men som stadig ønsker at have en indholdsrig tilværelse fyldt med alle de gode ting, som den individuelle kvinde ønsker at omgive sig med; blandt andet sex og venskaber. Birgit Erup (f. 1941) er en dansk forfatter og journalist, der i en længere periode arbejdede for ugebladet SØNDAG, og er kendt for sine samfundsrelevante bogudgivelser. Erups bibliografi indeholder blandt andet bøger, der omhandler alderdommen og det at blive ældre, singletilværelsen, sex, familieliv og skilsmisse.

Smil – du er stadig på! 1

af Birgit Erup

Der bliver ikke lagt fingre imellem, når Birgit Erup fortæller om egne og andre kvinders oplevelser og erfaringer med livet som 50-60 årige - ej heller bliver der censureret noget bort, når det kommer til fortællinger om omgivelsernes (både unge og mænd) holdninger til dem.Birgit Erup (f. 1941) er en dansk forfatter og journalist, der i en længere periode arbejdede for ugebladet SØNDAG, og er kendt for sine samfundsrelevante bogudgivelser. Erups bibliografi indeholder blandt andet bøger, der omhandler alderdommen og det at blive ældre, singletilværelsen, sex, familieliv og skilsmisse.

Skal jeg udstoppes?

af Birgit Erup

Når de fem sanser er på retur, må man holde godt fast i den sjette - den humoristiske!  Og det gør Birgit Erup i denne samling beretninger om skæve, skøre situationer,  vi alle risikerer at havne i, hvis vi lever længe nok.  Da Birgit Erup var 60, skrev hun bogen "Smil - du er stadig på!" Nu er hun fyldt 70 og fortsætter sine livskloge, underfundige, humoristiske betragtninger fra pensionisthøjde.  Om sin alder siger hun bl.a. "Når man har været på banen i mange år, er det hyggeligt ind imellem at være tilskuer. Sidde og  glo lidt. Ikke behøve tænke så meget på, hvordan man ser ud, og om man nu gør det godt nok. Bare nyde at være et sted mellem Himlen og Jorden og stadig en del af fællesskabet. Og omsider have ro til at være jævnaldrende med sig selv."