Alle de andre er åndsvage! forside

Alle de andre er åndsvage!

Alle de andre er åndsvage! forside
Forfatter:
Originalsprog:
Dansk
Illustreret af:
Sider:
68
Omslag:
Indbundet
Forlag:
ISBN13:
9788793728035

ALLE ANDRE ER ÅNDSSVAGE

En gåsehudsfabel(-agtig fortælling)

Gilbert er dødtræt af regler. Han synes, skolen er tåbelig,

og at hele verden er forkert på den. Desværre kan han ikke få lov at bestemme det hele. Men en dag finder Gilbert et par mystiske briller. Når han tager dem på, kan han se verden, som den virkelig er.

Og Gilbert har ret, det ER alle de andre, som er uhyrer og dæmoner.

... Tror han nok.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 109,00 29,00 138,00
Bogreolen 116,95 29,95 146,90
CDON 119,00 29,00 148,00
Arnold Busck 149,95 19,00 168,95

Af samme forfatter

Kaninen i månen

af Patrick Leis

"Jeg bliver mødt af en mur af varme, og et øjeblik efter står jeg midt i noget, der minder om en borgerkrig. Der er busser og taxier og indere overalt. Der bliver hujet, råbt og dyttet, og larmen tager fuldstændig pippet fra mig. En fyr forsøger at trække mig ind i sin taxi, en anden begynder at flå i min rygsæk, og med et går jeg i panik." - Hvis du virkelig vil arve de penge, så skrub ud og oplev verdenen, havde onkel Asger sagt, og hvor svært kunne det egentligt være at udskifte rødder og beton med palmer og strande et par måneder? Så Nick tager af sted med rygsækken over skulderen og hovedet under armen, i lykkelig uvidenhed om hvad der venter ham på den anden side af kloden. 'Kaninen i Månen' er en tremåneders tour-de-kaos blandt tiggerkonger, teknofreaks og spirituelle mystikere, en rejse uden sikkerhedsnet gennem Bombay, Goa og Hampi, meget langt fra charterturisternes gyldne brochurer.

Monsterlandet

af Patrick Leis

Den skøre professor Modström er blevet bortført af vingeøglen Druga. Arnold og Trixi har sat sig for at finde ham, og DU skal være med. Men pas på! Vejen går gennem 11 farlige labyrinter, bevogtet af monstre og andre uhyggelige væsner. Følge stierne, men se godt efter fælder og overraskelser for selv det mindste fejltrin kan få katastrofale konsekvenser. MONSTERLANDET kan spilles enkeltvis eller flere sammen, hvor man fx begynder med 20 point og taber et point for hver blindgyde, man lander i. Hver gennemført labyrint giver to ekstra point.

Kaninen i månen

af Patrick Leis

"Jeg bliver mødt af en mur af varme, og et øjeblik efter står jeg midt i noget, der minder om en borgerkrig. Der er busser og taxier og indere overalt. Der bliver hujet, råbt og dyttet, og larmen tager fuldstændig pippet fra mig. En fyr forsøger at trække mig ind i sin taxi, en anden begynder at flå i min rygsæk, og med et går jeg i panik." - Hvis du virkelig vil arve de penge, så skrub ud og oplev verdenen, havde onkel Asger sagt, og hvor svært kunne det egentligt være at udskifte rødder og beton med palmer og strande et par måneder? Så Nick tager af sted med rygsækken over skulderen og hovedet under armen, i lykkelig uvidenhed om hvad der venter ham på den anden side af kloden. 'Kaninen i Månen' er en delvis autentisk rejseroman, baseret på forfatterens oplevelser fra 14 rygsæksrejser i Indien". En tremåneders tour-de-kaos blandt tiggerkonger, teknofreaks og spirituelle mystikere, en rejse uden sikkerhedsnet gennem Bombay, Goa og Hampi, meget langt fra charterturisternes gyldne brochurer.

Kalles juleeventyr

af Patrick Leis

En kalenderhistorie for de 5-9-årige med et kapitel for hver af julens 24. dage. Den søde juletid står for døren, men hos Kalle Mus og hans familie er der noget galt - helt galt! En grådig og listig madtyv er på spil hos den lille familie. Kalle beslutter sig for at opklare madmysteriet, og inden han har set sig om, er han på vej ud i sit livs eventyr.

Sort vand

af Patrick Leis

- Vi er nødt til at komme væk, sagde Laura med en stemme, han slet ikke kunne genkende, og med et sæt satte Mike sig op.- Det er begyndt at regne! Tidevandet var begyndt at krybe ind, og regnen silede ned fra en stadig mørkere himmel. Den Sorte Pøl var ved at kravle op på øen.Mike, Adrian og Laura var de første, som opdagede Den Sorte Pøl. Snart fandt de ud af, at Den ikke ligefrem var venligsindet.Døden kom krybende op fra havet, og pludselig var den lille hyggelige ø blevet et meget farligere sted at opholde sig.OM FORFATTERENPatrick Leis - Forfatteren har en lang række udgivelser bag sig, fortrinsvis i genrerne horror og science-fiktion, men det er også blevet til et par børnebøger samt rejse- og guidebøger. Det hidtil største bogprojekt er zombiesagaen Necrodemic, som bl.a. omfatter Camp 41, Requiem og Pax Immortalis. Leis bliver ofte sammenlignet med Stephen King og Dennis Jürgensen og har udviklet en distinkt stil, der ofte blander sci-fi og horrorelementerOM SORT VANDHorrorfortælling til unge og lidt ældre, der sætter pris på en snigende historie om udslettelse af en hel ø. Sprogligt let at læse med mange velskrevne, klamme beskrivelser af en dræbende oliepøls-lignende identitet, der nedbryder alt organisk materiale, den støder på. God forside. Falder indenfor den del af forfatterskabet, der er horror og splatter. - Bibliotekernes lektørudtalelseSAGT OM PATRICK LEIS’ BØGER:PAX IMMORTALIS - ... En krig hvor ingen er fredet, og man derfor som læser heller ikke kan vide sig sikker på hvem der overlever. - sleazehound.dkREQUIEM - ... Effektiv thriller, hvor man føres fra den ene begivenhed til den næste, uden at få tid til at trække vejret. - www.gyseren.dkNÅR MØRKET KOMMER - ... har en helt forrygende slutning, som bestemt ikke er for sarte sjæle. - sleazehound.dkNECROPOLIS - En yderst saftig zombie-roman der sender sin læser langt ned i et mareridt af levende døde. - Fyens StiftstidendeJAGTMARKEN - ... uhyre effektivt skrevet og spændingen holder hele vejen. Bibliotekernes lektørudtalelseIMITATOR - God horroragtig science-fiktion med troværdige personer. B.T., 6 stjerner

De kom fra Blodsumpen 2

af Patrick Leis

Helt ude, hvor selv bussen til Ledøje har vendt om, ligger Blodsumpen. En ekspedition er blevet sendt ud for at afsløre hemmeligheden bag de mange forsvundne mennesker gennem den seneste tid. Hvad gemmer Blodsumpen på af afskyvækkende overraskelser - og hvorfor var det, at ekspeditionen fra "De kom fra Blodsumpen 1" ikke kom tilbage?

Requiem

af Patrick Leis

Luften var tung af krudtrøg, tomme patronhylstre dansede som hagl på platformen over porten, og ligene hobede sig op på begge sider af ringmuren, men for hver de fik stoppet, kom en ny zombie ind i gården. I den nye verden, hvor guderne er glemt, og de levende døde vandrer på jorden, forsøger en håndfuld mennesker at opretholde livet på en befæstet farm. Man har sikret sig mod zombier og omstrejfende røverbander og forsøger at genopbygge et fungerende samfund.

Jagtmarken

af Patrick Leis

"Jagtmarken" er en fængslende science-fiction roman. Når to dimensioner kolliderer, når to uforenelige racer mødes, må en af dem uvægerligt blive ofret når jagtsæsonen sætter ind. Og på containerskibet Zenit II må den 24 mand store besætning snart erfare, at ubevæbnede mennesker ikke er nogen match for de fremmede rovdyr. Et ufatteligt mareridt er ved at tage sin begyndelse, og fra De Fremmedes jagtmark synes ingen flugt mulig! Endnu engang kan Patrick Leis med sin sikre, filmiske fortællestil gribe læseren, så man ikke lægger bogen fra sig når man først er begyndt.

Kalles juleeventyr

af Patrick Leis

24 spændende julekapitler Den søde juletid står for døren, men hos Kalle Mus og hans familie er der noget galt – helt galt! En grådig og listig madtyv er på spil hos den lille familie. Kalle beslutter sig for at opklare mysteriet og inden han har set sig om, er han på vej ud på sit livs eventyr.

Spejlporten 1

af Patrick Leis

Lucas er tre år gammel. Han taler ikke, har aldrig sagt et ord. Men han synger. Med en høj, klar stemme af overjordiske toner.  Og når Lucas synger, åbner spejlene sig, og noget fra en anden verden kryber gennem revnerne i glasset.  Og selv om hans storebror, Mark, og dennes venner fornemmer, at noget er frygteligt galt i Vejby, synes de voksne intet at bemærke.  Men de tror jo heller ikke på hverken hekse eller vampyrer.  "Spejlporten" er en fantasy-serie, der består af fire bøger: 1. Månebarnet 2. Drømmepassagen 3. Tågefolket 4. Blodherskeren Se den flotte bogtrailer til serien på www.bogtrailer.dk

Spejlporten 1

af Patrick Leis

Lucas er tre år gammel. Han taler ikke, har aldrig sagt et ord. Men han synger. Med en høj, klar stemme af overjordiske toner.Og når Lucas synger, åbner spejlene sig, og noget fra en anden verden kryber gennem revnerne i glasset. Og selv om hans storebror, Mark, og dennes venner fornemmer, at noget er frygteligt galt i Vejby, synes de voksne intet at bemærke. Men de tror jo heller ikke på hverken hekse eller vampyrer."Spejlporten" er en fantasy-serie, der består af fire bøger:1. Månebarnet2. Drømmepassagen3. Tågefolket4. BlodherskerenSe den flotte bogtrailer til serien på www.bogtrailer.dk

Spejlporten 2

af Patrick Leis

Funarernes dronning er stadig fast besluttet på at udnytte Månebarnets evner til sine egne formål, og indsatserne bliver øget.  De fire unges kræfter vokser, og da Peter besættes, må de andre drage til vampyrernes hjemplanet for at tage kampen op.  Men snart står Praxox’ tre måner på linje, og en ny, forfærdelig fjende melder sin ankomst.  "Spejlporten" er en fantasy-serie, der består af fire bøger: 1. Månebarnet 2. Drømmepassagen 3. Tågefolket 4. Blodherskeren Se den flotte bogtrailer til serien på www.bogtrailer.dk

Spejlporten 2

af Patrick Leis

Funarernes dronning er stadig fast besluttet på at udnytte Månebarnets evner til sine egne formål, og indsatserne bliver øget. De fire unges kræfter vokser, og da Peter besættes, må de andre drage til vampyrernes hjemplanet for at tage kampen op. Men snart står Praxox’ tre måner på linje, og en ny, forfærdelig fjende melder sin ankomst."Spejlporten" er en fantasy-serie, der består af fire bøger:1. Månebarnet2. Drømmepassagen3. Tågefolket4. BlodherskerenSe den flotte bogtrailer til serien på www.bogtrailer.dk

Spejlporten 3

af Patrick Leis

Da de tre måner stod på linje dukkede en ny og endnu farligere fjende op på Praxox, og først i sidste øjeblik nåede Mark og hans venner at undslippe gennem Drømmepassagen.  Men hvem er det mystiske barn, de havde med sig tilbage til Jorden, og var der mon andre væsner, som uset smuttede med?  Nye venner og fjender ankommer, og snart begynder det sidste slag om Spejlporten.  "Spejlporten" er en fantasy-serie, der består af fire bøger: 1. Månebarnet 2. Drømmepassagen 3. Tågefolket 4. Blodherskeren Se den flotte bogtrailer til serien på www.bogtrailer.dk

Spejlporten 3

af Patrick Leis

Da de tre måner stod på linje dukkede en ny og endnu farligere fjende op på Praxox, og først i sidste øjeblik nåede Mark og hans venner at undslippe gennem Drømmepassagen. Men hvem er det mystiske barn, de havde med sig tilbage til Jorden, og var der mon andre væsner, som uset smuttede med? Nye venner og fjender ankommer, og snart begynder det sidste slag om Spejlporten."Spejlporten" er en fantasy-serie, der består af fire bøger:1. Månebarnet2. Drømmepassagen3. Tågefolket4. BlodherskerenSe den flotte bogtrailer til serien på www.bogtrailer.dk

Spejlporten 4

af Patrick Leis

Fjenden fra universets dybeste mørke er ankommet, og hemmelige planer udfolder sig.  Profetien om Blodherskerens tilbagevenden bliver opfyldt, og venner kan vise sig at blive fjender.  Mark og hans venner hvirvles sammen med Månebarnet ud i en dødbringende kamp om Vejbys skæbne, og snart sænker der sig en uigennemtrængelig kuppel over byen.  De unges eneste mulighed er at holde sammen og håbe på, at legenden om Væverne er sand. "Spejlporten" er en fantasy-serie, der består af fire bøger: 1. Månebarnet 2. Drømmepassagen 3. Tågefolket 4. Blodherskeren Se den flotte bogtrailer til serien på www.bogtrailer.dk

Spejlporten 4

af Patrick Leis

Fjenden fra universets dybeste mørke er ankommet, og hemmelige planer udfolder sig. Profetien om Blodherskerens tilbagevenden bliver opfyldt, og venner kan vise sig at blive fjender. Mark og hans venner hvirvles sammen med Månebarnet ud i en dødbringende kamp om Vejbys skæbne, og snart sænker der sig en uigennemtrængelig kuppel over byen. De unges eneste mulighed er at holde sammen og håbe på, at legenden om Væverne er sand."Spejlporten" er en fantasy-serie, der består af fire bøger:1. Månebarnet2. Drømmepassagen3. Tågefolket4. BlodherskerenSe den flotte bogtrailer til serien på www.bogtrailer.dk

Necropolis

af Patrick Leis

"- Vi har afspærret de hårdest ramte zoner og kæmper fra hus til hus. Det skal retfærdigvis nævnes, at bykrig er den sværeste og mest ressourcekrævende form for kamp, men... - Men vinder vi? Afbrød samfundsministeren utålmodigt. - Hvordan ser situationen ud? - Naturligvis får vi nedkæmpet modstanden, svarede generalen uden at kigge ministeren i øjnene. - De må bare forstå, at... Ja, der er åbenbart rigtig mange fjender..." Dette er afslutningen, dette er begyndelsen. Kuren, der skulle have hjulpet så mange, blev et mareridt. De døde rejste sig og drog hærgende over kloden. Men hvordan kunne det gå så galt, hvorfor blev de rigtige beslutninger ikke truffet, før Smitten nåede at sprede sig og alle systemer brød sammen? "Necropolis" er en yderst saftig zombie-roman, som sender sin læser langt ned i et mareridt af levende døde" Fyns Stiftstidende

Necropolis

af Patrick Leis

"- Vi har afspærret de hårdest ramte zoner og kæmper fra hus til hus. Det skal retfærdigvis nævnes, at bykrig er den sværeste og mest ressourcekrævende form for kamp, men... - Men vinder vi? Afbrød samfundsministeren utålmodigt.- Hvordan ser situationen ud?- Naturligvis får vi nedkæmpet modstanden, svarede generalen uden at kigge ministeren i øjnene. - De må bare forstå, at... Ja, der er åbenbart rigtig mange fjender..."Dette er afslutningen, dette er begyndelsen.Kuren, der skulle have hjulpet så mange, blev et mareridt. De døde rejste sig og drog hærgende over kloden. Men hvordan kunne det gå så galt, hvorfor blev de rigtige beslutninger ikke truffet, før Smitten nåede at sprede sig og alle systemer brød sammen?"Necropolis" er en yderst saftig zombie-roman, som sender sin læser langt ned i et mareridt af levende døde"Fyns Stiftstidende

Castra Danmatorum

af Patrick Leis

"- Jeg tænker tit på hvad der vil ske når krigen er forbi, sagde Lomis lavmælt.- Hvad vi kommer hjem til, hvor vi skal gå hen ...?- Lad mig opstille en interessant hypotese, sagde Jason og tog et dybt drag af sin cigaret. - Se, de fleste accepterer, at vi er nødt til at blive her et stykke tid, men forestil dig, at hæren slet ikke vinder og dette ender med at blive vores permanente hjem." Da de levende døde lagde verden i ruiner, var det kun de heldige som nåede i sikkerhed bag pigtråd og beton. Men hvad gør man når kannibalerne venter på den anden side af hegnet, når hjælpen udebliver, og flugt ikke er mulig? Og vil menneskene vise sig bedre end zombierne når ressourcerne begynder at slippe op? "Patrick Leis er for horror, hvad Lene Kaaberbøl er for fantasy. De har begge en særlig, insisterende evne til at sandsynliggøre deres historier." Politiken

Castra Damnatorum

af Patrick Leis

"- Jeg tænker tit på hvad der vil ske når krigen er forbi, sagde Lomis lavmælt.- Hvad vi kommer hjem til, hvor vi skal gå hen ...?- Lad mig opstille en interessant hypotese, sagde Jason og tog et dybt drag af sin cigaret.- Se, de fleste accepterer, at vi er nødt til at blive her et stykke tid, men forestil dig, at hæren slet ikke vinder og dette ender med at blive vores permanente hjem." Da de levende døde lagde verden i ruiner, var det kun de heldige som nåede i sikkerhed bag pigtråd og beton.Men hvad gør man når kannibalerne venter på den anden side af hegnet, når hjælpen udebliver, og flugt ikke er mulig?Og vil menneskene vise sig bedre end zombierne når ressourcerne begynder at slippe op?"Patrick Leis er for horror, hvad Lene Kaaberbøl er for fantasy.De har begge en særlig, insisterende evne til at sandsynliggøre deres historier."Politiken

Requiem

af Patrick Leis

“Han skød endnu en udød. Da kadaveret væltede om, kravlede en anden op over det, og det gik pludselig op for Jesse, at der faktisk ikke skulle mange nedlæggelser til før stablen af lig var blevet så høj, at zombierne bogstaveligt talt kunne bruge hinanden til at klatre op over muren.” I den nye verden, hvor de levende døde vandrer på jorden, forsøger en håndfuld mennesker at opretholde livet på en befæstet farm. Man har sikret sig mod zombier og omstrejfende røverbander, og prøver at genopbygge et fungerendesamfund. Men i horisonten trækker uvejret sammen, en enlig vandringsmand nærmer sig Fergusonfarmen og med sig bærer han en frygtelig hemmelighed. "Læseren får i den grad en visuel oplevelse." Folkeskolen.dk "Spændingen opbygges, før det hele går amok." Fortællingen.dk

Requiem

af Patrick Leis

“Han skød endnu en udød. Da kadaveret væltede om, kravlede en anden op over det, og det gik pludselig op for Jesse, at der faktisk ikke skulle mange nedlæggelser til før stablen af lig var blevet så høj, at zombierne bogstaveligt talt kunne bruge hinanden til at klatre op over muren.” I den nye verden, hvor de levende døde vandrer på jorden, forsøger en håndfuld mennesker at opretholde livet på enbefæstet farm. Man har sikret sig mod zombier og omstrejfende røverbander, og prøver at genopbygge et fungerendesamfund. Men i horisonten trækker uvejret sammen, en enlig vandringsmand nærmer sig Fergusonfarmen og medsig bærer han en frygtelig hemmelighed."Læseren får i den grad en visuel oplevelse."Folkeskolen.dk"Spændingen opbygges, før det hele går amok."Fortællingen.dk

Pax Immortalis

af Patrick Leis

"Grågrønne hænder rev fat om våben og uniformer, en ung konstabel blev bidt i ansigtet og hans sidemand nåede aldrig væk før kadaverne var over ham. Stillingen gik i opløsning, soldaterne flygtede over hals og hoved gennem hallen og den sidste af dem fik næsten lukket yderdøren..." Efter af Svøben havde lagt det meste af verden i grus, forskansede de overlevende sig i små, isolerede enklaver. Men noget tyder på, at der faktisk eksisterer hemmelige megabyer bag ødemarken... Og at en hær af teknokrater bruger zombierne til uhyrlige eksperimenter. "Pax Immortalis er præcist så frygtindgydende som sin forgænger. Begavet splat med både filosofiske og politiske undertoner."  Politiken "Det hele virker overbevisende, og man er underholdt på bedste vis." Litteratursiden

Bag masken

af Patrick Leis

Psykologisk spændingsroman om manden Paolo, der forelsker sig i den jævnaldrende Jenny og flytter sammen med hende. Men hans kontaktbehov og besiddertrang ændrer både ham selv og hans omgivelser. Bogen er skrevet i et livligt, moderne sprog som med sin dramatiske stil fastholder læseren hele vejen til den voldsomme slutning.

Bodypaint

af Patrick Leis

En stor bog om bodypainting og dens teknik, med over 200 fantastiske flotte fotos - ikke kun af bare piger med 'tøj' malet på, men også bodypaint til reklamebrug, og fantasifulde special effects og rædselsmasker. Patrick Leis vandt guld i bodypaint ved EM 97.

Jagtmarken

af Patrick Leis

Science fiction-roman. Et containerskib indfanges i en tidslomme og invaderes af en fremmed livsform med substans som en kæmpevandmand og en glubende appetit. Besætningen prøver at redde sig, men er der overhovedet nogen vej ud af en tidslomme? Splattergys og nervepirrende spænding.

Tunnellen

af Patrick Leis

Seks skæbnehistorier fra de dybeste afkroge af det menneskelige sind, seks noveller hvor tæppet trækkes væk under den velkendte virkelighed, og Nemesis altid får det sidste ord ...

Pax Immortalis

af Patrick Leis

Nogle af soldaterne holdt stand, en lille gruppe forskansede sig ved bagvæggen og nedlagde omkring tredive af de udøde før sværmen nåede dem, men antallet forslog som en snebold i helvede. Grågrønne hænder rev fat om våben og uniformer, en ung konstabel blev bidt i ansigtet og tabte sin reptergun, og hans sidemand nåede aldrig væk før kadaverne var over ham. Stillingen gik i opløsning, soldaterne flygtede over hals og hoved gennem hallen og den sidste af dem fik ´næsten´ lukket yderdøren. Efter Svøben havde lagt det meste af kloden øde, forskansede de få overlevende sig i isolerede enklaver og forsøgte at holde stand mod de levende døde. Man troede at zombierne blot var et af naturens luner, men da en gruppe rebeller tilfældigvis opdager Væksthusene hvor de udøde bliver udklækket, erklærer de krig mod Teknokratiet og de hemmelige megabyer. Men Teknokraterne har deres egne planer og pludselig dukker en langt farligere trussel op fra de underjordiske laboratorier...

Necropolis

af Patrick Leis

- Vi har afspærret de hårdest ramte zoner og kæmper fra hus til hus. Det skal retfærdigvis nævnes, at bykrig er den sværeste og mest resursekrævende form for kamp, men. - Men vinder vi? afbrød samfundsministeren utålmodigt. - Hvordan ser situationen ud? - Naturligvis får vi nedkæmpet modstanden, svarede generalen uden at kikke ministeren i øjnene. - De må bare forstå at. Ja, der er jo åbenbart rigtig mange fjender. Dette er afslutningen, dette er begyndelsen. Hvordan kunne det gå så galt, hvorfor blev de rigtige beslutninger ikke truffet før Smitten nåede at brede sig og alle systemer brød sammen?

Sort vand

af Patrick Leis

- Vi er nødt til at komme væk, sagde Laura med en stemme han slet ikke kunne genkende, og med et sæt satte Mike sig op. - Det er begyndt at regne! Tidevandet var begyndt at krybe ind og regnen silede ned fra en stadig mørkere himmel. Den Sorte Pøl var ved at kravle op på øen. Mike, Adrian og Laura var de første som opdagede Den Sorte Pøl. Snart fandt de ud af, at Den ikke ligefrem var venligsindet. Døden kom krybende op fra havet og pludselig var den lille hyggelige ø blevet et meget farligere sted at opholde sig.

Sort vand

af Patrick Leis

- Vi er nødt til at komme væk, sagde Laura med en stemme, han slet ikke kunne genkende, og med et sæt satte Mike sig op.- Det er begyndt at regne!Tidevandet var begyndt at krybe ind, og regnen silede ned fra en stadig mørkere himmel.Den sorte Pøl var ved at kravle op på øen.Mike, Adrian og Laura var de første, som opdagede Den Sorte Pøl.Snart fandt de ud af, at Den ikke ligefrem var venligsindet.Døden kom krybende op fra havet og pludselig var den lille hyggelige øblevet et meget farligere sted at opholde sig.Pressen skriver:”en roman, der suger læseren ned og er meget svær at lægge fra sig, før sidste side er vendt.”Emil Blichfeldt”Spændingen holder hele vejen igennem. Der er ikke et tidspunkt, hvor man kan slappe af eller begynder at kede sig. Det er godt gået!”Rikke Dyrhave Nissen, Æseløre“Patrick Leis er ikke kendt for at lave dybdegående portrætter eller spidsfindige plotdrejninger. I stedet sørger han for hæsblæsende action og underholdende splat, og det får vi også her i “Sort vand”, hvor handlingen nærmest accelerer for hver side. Spændingen holdes også ved at krydsklippe mellem begivenhederne på Barsø og på skibsværftet Ringwall, hvor en smart måde at rense tankskibe på har fået en yderst uheldig side-effekt.”Jette Holst, gyseren.dk“Leis har været med i mange år, og jeg var også stor, stor fan af han gamle novelle “Jagtmarken”, som også har den samme stemning af desperation som denne bog har. Det er afgjort en titel, som jeg vil anbefale til mine med-gyser-elskere.”Martin, boggnasker.dk

Julefandens Hævn

af Patrick Leis

JuleFandens hævn er en julekalenderbog i 24 kapitler. Om den december, hvor det hele pludselig gik ad helvede til. Bogstaveligt talt. Hvor Kia og hendes bror Mikkel fik helt andre ting i pakkekalenderen, end de havde regnet med, hvor dukker og havenisser slet ikke opførte sig, som de burde, og hvor katten Felix måtte erkende, at hans lune kurv under radiatoren slet ikke var så hyggelig og tryg, som den plejede at være. Snart blev familieidylen udskiftet med en rasende jagt på Julefanden, og det gik bestemt ikke stille af sig. Bogen indeholder naturligvis også 12 stk hyggelige kopier--og-mal-kravlenisser, så man rigtig kan komme i julestemning.

HalloweenHelvedet

af Patrick Leis

HalloweenHelvedet foregår i samme univers som JuleFandens Hævn. Denne gang møder Kia, Mikkel, Dex og katten Felix dog ikke ondskabsfulde nisser ... Næh, det bliver skam meget værre! Til gengæld er bogen propfyldt med fede illustrationer! “Måske var det her slet ikke nogen god ide! Måske skulle hun bare være blevet sammen med Asta og … I det samme hørte Kia en svag, syngende lyd fra mørket. Hun var ikke alene i kælderen!” På Halloweens aften er det ikke kun udklædte børn, der lister rundt i gaderne, og når månen kommer frem, kan man høre sære, hviskende lyde fra den tomme mark bag byen. Hvem er den høje, tynde fyr, som er flyttet ind i det forladte hus, og hvad er de tre uhyggelige trillinger egentlig ude på? Det bliver en vild spøgelsesnat! Med bonus-fakta om halloween og step-by-step demo af hvordan tegningerne bliver skabt.

Alle de andre er åndsvage!

af Patrick Leis

ALLE ANDRE ER ÅNDSSVAGE En gåsehudsfabel(-agtig fortælling) Gilbert er dødtræt af regler. Han synes, skolen er tåbelig, og at hele verden er forkert på den. Desværre kan han ikke få lov at bestemme det hele. Men en dag finder Gilbert et par mystiske briller. Når han tager dem på, kan han se verden, som den virkelig er. Og Gilbert har ret, det ER alle de andre, som er uhyrer og dæmoner. ... Tror han nok.

Gulerodsjagten

af Patrick Leis

Tag med kaninerne Daisy og Konrad på gulerodsjagt i bondemandens køkkenhave. Det bliver en farlig tur, og da daisu bliver taget til fange, må Konrad lokke den sultne ræv til at hjælpe sig. Og hvis det går galt, kan de to kaniner selv risikere at ende som aftensmad.

Udrensning

af Patrick Leis

Europæiske storbyer hærges af mordbrande. Gerningsstederne er tilsyneladende tilfældigt valgt, men fremgangsmåden er ens og hver gang kræver ilden dødsofre. Agent Vögel eftersætter brandstifteren, men snart står det klart, at han ikke er den eneste, der er på jagt... Og dækker flammerne i virkeligheden over noget ganske andet? Jeg kan se lys fra utallige mobiler og smart phones, og håber at tilskuerne bruger dem til andet end bare at tage billeder. Min mave vender sig, da jeg passerer de to døde betjente. I nat ender det, på den ene eller anden måde. Før jeg går ind i huset, snapper jeg pistolen fra den ene politimands bælte.