Stress forside

Stress

Mordet på Abel

Stress forside
Forfatter:
Originalsprog:
Dansk
Sider:
124
Omslag:
Hæftet
ISBN13:
9788793724433

Erfaringer, traditioner og ord sagt i god tro i en hvilken som helst kultur eller familie over tid og rum skaber usynlige kemiske forandringer i os. Forandringer, hvor reaktioner på impulser og instinkter kanaliseres over i mønstre som (u)tilpasning og intelligens. Fortidens radikaliseringer til nutidens traditionsbundne kultur i dag, hvem er vi så sammen i fremtiden? Vi opdrager vores børn i, at de skal tilpasse sig i tværkulturen her i landet, men de traditionsbundne historiske budskaber forvirrer os i vores tillid til hinanden i dag. Menneskeliv fra forskellige kulturer og tidslommer er udviklet med ens indsigt, fordi det er hjernens, individets tankespind og personligheden, som skaber uroen imellem os. Reaktionstilpasningen i dig og mig er stress, vores ydre og indre energier, som gør, at historisk liv i adfærd skaber mordere eller martyrer.         

Uddrag af bogen  

En edderkop i midten af sit spind signalerer ro, orden og fred, men flyver der en flue i spindet, bliver der uro, uorden og ufred, fordi edderkoppen skal dræbe sit bytte. En STRESS, en ubalance for en stund her og nu, hvor fluen bliver til mad, for at edderkoppen kan overleve i naturen. Fødekædens stærkeste led!  Et budskab om en tragedie, hvor handling i situationen på uforklarlig vis forvandler to menneskebrødre som Kain, der myrder, og Abel, der ofrer sig – hvad skete der for dem? Befolkningen dengang ønskede, at deres efterkommere i fremtiden for enhver pris måtte forhindre en sådan opførsel, og derfor nedskrev de Kain og Abels adfærd – en klassisk traditionsbundet historisk fortælling, som findes i mange udgaver og derfor også i jødedommen, islam og kristendommen. Myter kontra mystik – måske har vi misforstået budskaberne fra vores forfædre indtil nu?         Om forfatteren Bente Nielsen (f. 1967) er opvokset i Københavns Sydhavn og lever i dag på Fyn. Hun er uddannet skibskok og økonoma og har i knap 10 år arbejdet i et fleksjob på et botilbud for psykisk udviklingshæmmede voksne.  På baggrund af egen sygdom har hun beskæftiget sig med fænomenet stress, som hun mener lagres i kroppen og videregives i arvematerialet. Med filosofiske tanker om liv i liv får hun os til at få en dybere indsigt i menneskers energier, de skrevne ord og en overordnet indsigt i adfærd og personlighed. Det bedste, vi har lært, får hun os til at tænke over, og om det egentlig er godt nok for fremtidens liv i liv. 

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 116,00 29,00 145,00
Bogreolen 116,95 29,95 146,90
CDON 120,00 29,00 149,00
Gucca 109,95 39,95 149,90
Plusbog 129,95 39,95 169,90

Af samme forfatter

Stress

af Bente Nielsen

Stress er et historisk problem, og for højt ReT3, som skaber afhængighed, behandles ikke i dag.  Vi har levet historisk med stress uden at finde årsagen til det, lægerne kalder livstilssygdomme og lavt stofskifte. Stress kan være blevet forværret af vaccinerne i det over 70 års gamle danske vaccineprogram. Ubalancen i kroppen skal ikke kanaliseres over i en symptombehandling ud fra metodeovervejelser, når videnskaben er så meget mere end en samfundsudvikling ud fra den maskuline mands tankemønster uden integration af åndsvidenskaben! Kan vi skabe forandring for fremtiden, når religion og politik flytter vores fokus på troen og tilliden i nutid og fortid, og danne en fremtidsvision, hvor stress ikke findes? Metode til forandring i en udvikling, hvor bør den starte – hos forældre med børn og så understøtte i skolerne ved læren om personlig indsigt, som gør, at fremtidens samfund udvikler en adfærdsindsigt med større accept og tolerance for hinanden. Det tredje øje danner vores personlig- og adfærdsindsigt anno 2017, et øje med en historisk baggrund. Hamsa er nøglen til accept og tolerance for hinanden i forståelse, oplevelse og opfattelser. Ro, orden og fred åbner mysteriet om (kemisk) stress op.     Uddrag af bogen Kan samfundet bære at vide årsagen til, at uligheden ikke ændres, og skal der placeres ansvar og skyld? Følelsernes magt i livet er en medspiller for at få nødden knækket, fordi jeg ser stress som en faktor, som skal afhjælpe os til at finde frem til, hvordan vi skal få størstedelen af befolkningen raske, uden at man skal medicinere og vaccinere, før man har fået bevist, om vores kroppe er for påvirkede og lever i langvarig og kronisk stress. Vaccinerne bliver i dag givet, uden at vi får en baggrundsviden om vaccinernes indhold, og hvad der kan være til skade. Der bliver heller ikke testet, om vores nyfødte over generationer har videreført immuniteten ved at have fået vaccinerne over tre generationer.       Om forfatteren Bente Nielsen (f. 1967) er opvokset i Københavns Sydhavn og lever i dag på Fyn. Hun er uddannet skibskok og økonoma og har fra 2008 været i fleksjob på et botilbud for psykisk udviklingshæmmede voksne. Med baggrund i egen sygdom har hun beskæftiget sig med fænomenet stress, som hun mener lagres i kroppen og videregives i arvematerialet.

STRESS - HVEM GØR DANSKERNE RASKE?

af Bente Nielsen

Stress er et historisk problem, og for højt ReT3, som skaber afhængighed, behandles ikke i dag. Vi har levet historisk med stress uden at finde årsagen til det, lægerne kalder livstilssygdomme og lavt stofskifte. Stress kan være blevet forværret af vaccinerne i det over 70 års gamle danske vaccineprogram. Ubalancen i kroppen skal ikke kanaliseres over i en symptombehandling ud fra metodeovervejelser, når videnskaben er så meget mere end en samfundsudvikling ud fra den maskuline mands tankemønster uden integration af åndsvidenskaben!Kan vi skabe forandring for fremtiden, når religion og politik flytter vores fokus på troen og tilliden i nutid og fortid og danne en fremtidsvision, hvor stress ikke findes. Metode til forandring i en udvikling, hvor bør den starte – hos forældre med børn og så understøtte i skolerne ved læren om personlig indsigt, som gør, at fremtidens samfund udvikler en adfærdsindsigt med større accept og tolerance for hinanden.Det tredje øje danner vores personlig- og adfærdsindsigt anno 2017, et øje med en historisk baggrund. Hamsa er nøglen til accept og tolerance for hinanden i forståelse, oplevelse og opfattelser. Ro, orden og fred åbner mysteriet om (kemisk) stress op. Uddrag af bogenKan samfundet bære at vide årsagen til, at uligheden ikke ændres, og skal der placeres ansvar og skyld? Følelsernes magt i livet er en medspiller for at få nødden knækket, fordi jeg ser stress som en faktor, som skal afhjælpe os til at finde frem til, hvordan vi skal få størstedelen af befolkningen raske, uden at man skal medicinere og vaccinere, før man har fået bevist, om vores kroppe er for påvirkede og lever i langvarig og kronisk stress. Vaccinerne bliver i dag givet, uden at vi får en baggrundsviden om vaccinernes indhold, og hvad der kan være til skade. Der bliver heller ikke testet, om vores nyfødte over generationer har videreført immuniteten ved at have fået vaccinerne over tre generationer. Om forfatterenBente Nielsen (f. 1967) er opvokset i Københavns Sydhavn og lever i dag på Fyn. Hun er uddannet skibskok og økonoma og har fra 2008 været i fleksjob på et botilbud for psykisk udviklingshæmmede voksne. Med baggrund i egen sygdom har hun beskæftiget sig med fænomenet stress, som hun mener lagres i kroppen og videregives i arvematerialet.

STRESS - MORDET PÅ ABEL

af Bente Nielsen

Erfaringer, traditioner og ord sagt i god tro i en hvilken som helst kultur eller familie over tid og rum skaber usynlige kemiske forandringer i os. Forandringer, hvor reaktioner på impulser og instinkter kanaliseres over i mønstre som (u)tilpasning og intelligens. Fortidens radikaliseringer til nutidens traditionsbundne kultur i dag, hvem er vi så sammen i fremtiden? Vi opdrager vores børn i, at de skal tilpasse sig i tværkulturen her i landet, men de traditionsbundne historiske budskaber forvirrer os i vores tillid til hinanden i dag. Menneskeliv fra forskellige kulturer og tidslommer er udviklet med ens indsigt, fordi det er hjernens, individets tankespind og personligheden, som skaber uroen imellem os. Reaktionstilpasningen i dig og mig er stress, vores ydre og indre energier, som gør, at historisk liv i adfærd skaber mordere eller martyrer. Uddrag af bogenEn edderkop i midten af sit spind signalerer ro, orden og fred, men flyver der en flue i spindet, bliver der uro, uorden og ufred, fordi edderkoppen skal dræbe sit bytte. En STRESS, en ubalance for en stund her og nu, hvor fluen bliver til mad, for at edderkoppen kan overleve i naturen. Fødekædens stærkeste led! Et budskab om en tragedie, hvor handling i situationen på uforklarlig vis forvandler to menneskebrødre som Kain, der myrder, og Abel, der ofrer sig – hvad skete der for dem? Befolkningen dengang ønskede, at deres efterkommere i fremtiden for enhver pris måtte forhindre en sådan opførsel, og derfor nedskrev de Kain og Abels adfærd – en klassisk traditionsbundet historisk fortælling, som findes i mange udgaver og derfor også i jødedommen, islam og kristendommen.Myter kontra mystik – måske har vi misforstået budskaberne fra vores forfædre indtil nu? Om forfatterenBente Nielsen (f. 1967) er opvokset i Københavns Sydhavn og lever i dag på Fyn. Hun er uddannet skibskok og økonoma og har i knap 10 år arbejdet i et fleksjob på et botilbud for psykisk udviklingshæmmede voksne. På baggrund af egen sygdom har hun beskæftiget sig med fænomenet stress, som hun mener lagres i kroppen og videregives i arvematerialet. Med filosofiske tanker om liv i liv får hun os til at få en dybere indsigt i menneskers energier, de skrevne ord og en overordnet indsigt i adfærd og personlighed. Det bedste, vi har lært, får hun os til at tænke over, og om det egentlig er godt nok for fremtidens liv i liv.

Tjø

af Bente Nielsen

"TJØ – UNIVERSETS BARN" er et eventyr om sindets rejse ud over menneskets tidsregning. Tjø: Er et tibetansk ord, der har forskellige betydninger, alt efter den sammenhæng, det bruges i. "Tjø" er i bogens sammenhæng frit oversat og fortolket: Som ting er. Tjø udforsker sin medfødte nysgerrighed, og det bringer hende som voksen i kontakt med sindets ubegrænsede muligheder og kræfter. Tjø møder nogle særprægede væsener, som fortæller deres fantastiske historie om dengang, de var mennesker.