Livets Scenarier i Enderim forside

Livets Scenarier i Enderim

Livets Scenarier i Enderim forside
Forfatter:
Originalsprog:
Dansk
Sider:
116
Omslag:
Hæftet
Forlag:
ISBN13:
9788793678835

Livets Scenarier i Enderim er skrevet med den hensigt at vække tanker og følelser hos en bred målgruppe af læsere. Da alle og enhver skal kunne identificere sig med dem, er digtene ofte ikke helt specifikke. Vi har hver vores personlige opfattelser af bestemte overgange i livet. Vi har hver vores personlige kendskab til de forskellige miljøer, vi omgås. Og alligevel appellerer denne kunstform til alle. Så fordyb dig i dette kunstværk om det almene hverdagsliv med historiske referencer og filosofiske refleksioner. Forkæl dig selv med et værk bestående af selvsigende logik og humor gennem en blanding af metaforer og talemåder i rim med rytme. 

Ikke nok med det, så bestemmer du som læser, i hvilken rækkefølge du vil læse digtene.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 164,00 29,00 193,00
Arnold Busck 179,95 19,00 198,95
Bogreolen 171,95 29,95 201,90
CDON 185,00 29,00 214,00

Af samme forfatter

Livets Scenarier i Enderim

af Tarik Catovic

Livets Scenarier i Enderim er skrevet med den hensigt at vække tanker og følelser hos en bred målgruppe af læsere. Da alle og enhver skal kunne identificere sig med dem, er digtene ofte ikke helt specifikke. Vi har hver vores personlige opfattelser af bestemte overgange i livet. Vi har hver vores personlige kendskab til de forskellige miljøer, vi omgås. Og alligevel appellerer denne kunstform til alle. Så fordyb dig i dette kunstværk om det almene hverdagsliv med historiske referencer og filosofiske refleksioner. Forkæl dig selv med et værk bestående af selvsigende logik og humor gennem en blanding af metaforer og talemåder i rim med rytme.  Ikke nok med det, så bestemmer du som læser, i hvilken rækkefølge du vil læse digtene.

Livets Scenarier i Enderim

af Tarik Catovic

Livets Scenarier i Enderim er skrevet med den hensigt at vække tanker og følelser hos en bred målgruppe af læsere. Da alle og enhver skal kunne identificere sig med dem, er digtene ofte ikke helt specifikke. Vi har hver vores personlige opfattelser af bestemte overgange i livet. Vi har hver vores personlige kendskab til de forskellige miljøer, vi omgås. Og alligevel appellerer denne kunstform til alle. Så fordyb dig i dette kunstværk om det almene hverdagsliv med historiske referencer og filosofiske refleksioner. Forkæl dig selv med et værk bestående af selvsigende logik og humor gennem en blanding af metaforer og talemåder i rim med rytme. Ikke nok med det, så bestemmer du som læser, i hvilken rækkefølge du vil læse digtene.