Sjælevandrer 2 forside

Sjælevandrer 2

Ourea

Sjælevandrer 2 forside
Forfatter:
Originalsprog:
Dansk
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788793456358

Roneoak er navnet på det samfund Cawi og Dahlia kender og lever i. Roneoak ligger ved kysten. Det sidste sted for mennesket.

I Roneoak forsøger Cawi og Dahlia at opretholde en tilværelse. Der er mangel på alt. Og fremtiden er usikker.

Cawi fornemmer, at en altødelæggende trussel mod Roneoak er nært forestående. Cawi er overbevist om, at der findes mennesker på den anden side af bjergene. Derfor begiver Cawi og Dahlia sig ud på en rejse, som ændrer deres liv for altid.

Sjælevandrer 1 - Diali er en dystopisk fortælling om overlevelse, kærlighed, liv og død.

Diali er første bog i serien Sjælevandrer.

Medierne skriver:

“Jeg forsvandt ind i bogen, og dukkede op da jeg havde vendt den sidste side, og det var en helt fantastisk historie som jeg glæder mig til at læse mere af.”

Susanne Hou, susbogblog.wordpress.com.

“”Diali 1 – Sjælevandrer” er en intens og rørende dystopisk fortælling. Det er en roman, der nægter at slippe sit tag i dig, før sidste side er læst.Cawi og Dahlia vil gribe dig om hjertet. De vil knuse det, men de hjælper dig også med at samle det igen.”

Cecilie Bromose, cilleslaesesal.dk.

“virkelig velskrevet og spændende fantasy” [...] “modsat de fleste ungdomsbøger slutter handlingen ikke bare når det bliver intimt, men fortsætter med en levende beskrivelse af de erotiske scener.” [...] “Bogen er levende beskrevet og fik mere end en gang mine tårer til at trille, da fortællingens handling og fortællemåde virkelig fangede mig, og holdt mig på kanten af stolen. Siderne vendte nærmest sig selv.”

Læsehesten, bookeater.dk.

“Velskrevet og letlæst fantasy til unge om forelskelse og kærlighed, sex og svigt og den svære tid mellem at være unge og voksen.”

Fra DBCs lektørudtalelse.

“jeg er faktisk ret glad for bogen, selvom den ikke var helt hvad jeg forventede.”

Regitze, bookishloveaffair.blogspot.dk.

“Naturens og kærlighedens mørke sider slippes løs i en dystopisk fremtid i den interessante danske debut.”

Pia Bechmann, litteratursiden.dk.

“Denne form for postapokalyptisk new adult romance er jeg ikke tidligere stødt på, men konceptet har absolut potentiale.”

Karina Lind, readingraindrops.blogspot.dk.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 153,00 29,00 182,00
Bogreolen 157,95 29,95 187,90
CDON 167,00 29,00 196,00
Plusbog 169,95 39,95 209,90

Af samme forfatter

Sjælevandrer 1

af Charlotte Fischer

Cawi og Dahlias samfund, Roneoak, er det eneste, de kender. I Roneoak forsøger man at overleve og opretholde en tilværelse bag Forsvarsværket. Cawi har altid vidst, at han er anderledes. Unaturligt skarpe sanser og forudanelser er en del af ham. Han forudser en begivenhed, som vil udslette Roneoak. Cawi er everbevist om, at der findes mennesker på den anden side af bjergene og stormen, og overtaler Dahlia til at følge ham. Det bliver en rejse i mere end én forstand for dem begge. Sjælevandrer 1 - Diali er en dystopisk, rå og intens fortælling om kærlighed, overnaturlige evner, livet, døden og alle aspekter derimellem. Diali er første bog i serien Sjælevandrer.P { margin-bottom: 0.21cm; }

Sjælevandrer 1

af Charlotte Fischer

Roneoak er navnet på det samfund, Cawi og Dahlia kender, og lever i. Roneoak ligger ved kysten. Det sidste sted for mennesket.I Roneoak forsøger Cawi og Dahlia at opretholde en tilværelse. Der er mangel på alt. Og fremtiden er usikker.Cawi fornemmer, at en altødelæggende trussel mod Roneoak er nært forestående. Cawi er overbevist om, at der findes mennesker på den anden side af bjergene. Derfor begiver Cawi og Dahlia sig ud på en rejse, som ændrer deres liv for altid.Sjælevandrer 1 – Diali er en dystopisk fortælling om overlevelse, kærlighed, liv og død.Diali er første bog i serien Sjælevandrer.

Ourea - Sjælevandrer 2

af Charlotte Fischer

Dahlia og Cawis søn, Colin, fanges i elektriske storme på en bjergekspedition. Det får fatale konsekvenser.Dahlia kan ikke tilgive Cawi for det, som sker med Colin i bjergene og hun træffer et svært valg.Cawi hjemsøges af drømmesyn fra Sjælevandrernes verden og han får sværere ved at skelne drøm fra virkelighed.Cawi er overbevist om at han kan redde sin familie ved at træde ind i Diali.Men Cawi er ikke forberedt på det han møder i Diali …Sjælevandrer 2 – Ourea er en fortælling om overlevelse, kærlighed, liv og død.Ourea er anden bog i serien Sjælevandrer.Medierne skriver om Sjælevandrer-serien:?????Sus’ bogblog?????De unges ord?????Pictures & Pageturners????Cilles læsesal????Bookeater????Bookish Love Affair????Sanne stribolt bogblogger????Benedicte’s blog

Crescenda

af Charlotte Fischer

Cawi ligger i koma. I drømmesyn gennemlever han de sidste år af sit liv som sjælevandrer. Han vender hjem til sjælevandrerfolket i de eventyrlige Tågebjerge. Cawi er en mægtig hærfører for De Gyldne Vagthunde, der kæmper mod kaosvæsener. Men Cawi har en forbandet sjæl og da han møder storfyrstinden, sættes freden for alvor på spil. Cawi og Dahlias yngste datter, Hollie, tager med sin kæreste på en romantisk rejse. Ferien tager en uventet drejning og bliver en rædselsvækkende kamp for overlevelse. Da Hollie pludselig befinder sig i Diali, møder hun en velkendt sjælevandrer. Dahlia er sunket dybt i sin sorg over Cawi. Hun tvinges til at lægge al svaghed bag sig, da Hollie forsvinder sporløst. Dahlia må finde sin styrke i jagten på Hollie. Da alt er mørkest, møder Dahlia en mystisk fremmed. Han afslører dystre hemmeligheder fra Cawis fortid. Sjælevandrer 3 – Crescenda er en fortælling om overlevelse, kærlighed, liv og død. Crescenda er tredje bog i serien Sjælevandrer. Læs også Sjælevandrer 1 – Diali og Sjælevandrer 2 – Ourea.