Ulveungen Urd forside

Ulveungen Urd

Ulveungen Urd forside
Forfatter:
Originalsprog:
Dansk
Illustreret af:
Sider:
50
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788793281660

Ulveungen Urd ”Det var mystisk! I landsbyen kunne ulveungen lugte børnenes sure tæer og søde menneskeblod. Men der var ingen børn at se! I stedet vrimlede det med spøgelser, zombier og flagermus.” Urd er en dødsens modig ulveunge fyldt med farligt gode idéer. Det er både godt og skidt, når man er ustyrligt sliksulten, og landsbyen fejrer halloween. En ting er i hvert fald sikkert: Det bliver ikke kedeligt. Uhyggelig, hyggelig halloween-højtlæsningsbog fra 5 år og op.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Bogreolen 115,95 19,95 135,90
iMusic 108,00 29,00 137,00
Gucca 109,95 39,95 149,90
Plusbog 127,95 39,95 167,90
Arnold Busck 149,00 19,00 168,00

Af samme forfatter

Niller Pilfinger åbner Bakken

af Stine Josefine Dige

På årets første forårsdag kører Niller Pilfinger sammen med sine forældre og vennerne fra motorcykelklubben ud for at åbne Bakken. Her har mammi og mor så travlt med at huske Niller på, han ikke må pille ved noget, at de helt glemmer, at små pilfingre nemt kan blive væk! Bakken, som slet ikke er en rigtig bakke, er et stort sted fyldt med fristelser og festlige forlystelser. Mon Niller kan holde sine pilfingre på ryggen og stå musestille og vente, mens mammi og mor tisser af?  Niller Pilfinger-bøgerne henvender sig til alle børn fra 3-6 år, der er vilde med oplevelsesrige udflugter, samt voksne med forkærlighed for Nimbus-veteranmotorcykler. Scan QR-koden bag på bogen og få historien læst højt af Jonas Schmidt – blandt andet kendt fra rollerne på tv som flodhesten Dolph (DR2) og John Schmidt fra P.I.S. Politiets Indsats Styrke (TV2 Zulu). Fem kroner fra hvert solgt eksemplar går ubeskåret til Red Barnets arbejde for udsatte børn.

Niller Pilfinger får en flyvetur

af Stine Josefine Dige

Kender du Niller Pilfinger? Drengen med de to mødre og ti pilfingre? Niller Pilfinger elsker at pille ved mekanik og elektronik. Nogle gange går det galt. Som for eksempel, da hans forældre overrasker ham med en udflugt til Flyvergrillen ved lufthavnen. Her møder han luftens heltinde, Pia Pilot, og bliver inviteret op for at se cockpittet på hendes gamle propelfly Kazandra. Men blinkende knapper i alle regnbuens farver kan være svære at holde sine små pilfingre fra, og Niller får en himmeludflugt, som han og de mindste læsere sent vil glemme! Niller Pilfinger får en flyvetur er for bulderbørn og barnlige sjæle, der er vilde med farverige familieudflugter, veteranflyvemaskiner og -motorcykler.