Den lille Drage, den forsvundne mor forside

Den lille Drage, den forsvundne mor

Den lille Drage, den forsvundne mor forside
Forfatter:
Originalsprog:
Dansk
Illustreret af:
Sider:
36
Omslag:
Paperback
Forlag:
ISBN13:
9788793281394

Den lille Drages mor er fanget af den onde fyrste.

Vinge flyver med sin far for at befri hende.

Der er en, der vil hjælpe. 

Men kan Vinge stole på ham?

Den Lille Drage er en letlæst serie for børn,

der elsker drager og selv vil læse om dem.

Bogen er lix 11 – letlæsning for 7 år og opefter

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 39,00 29,00 68,00
Arnold Busck 49,95 19,00 68,95
CDON 46,00 29,00 75,00
Bogreolen 47,95 29,95 77,90

Af samme forfatter

Game or die

af Emil Blichfeldt

Lix 22 Nico bruger en del tid på at game, og han er god til det. Men har er begyndt at lave fejl. Måske fordi, han ikke er helt så optaget af spillet, som han var engang. Han har nemlig fået øjnene op for, at der er steder i den virkelige verden, hvor byer bliver bombet, hvor nødforsyninger bliver røvet, og hvor computerstyrede war dogs dræber civile. Nico ville ønske, han kunne gøre en forskel. Men hvad kan en almindelig dansk dreng gøre? Det opdager han, da en ukendt person kontakter ham.  

N3XUS, Sort Læseklub

af Emil Blichfeldt

Få adgang til N3XUS Nasim ligner en helt almindelig dreng. Men det er han ikke. Han fragter vigtig information fra klanerne, hvilket gør ham til et mål for fjender. Så han er parat til at slå igen. En dag møder han den mystiske hacker Kira, som fra starten giver Nasim problemer. Sammen må de flygte fra en fjende, der er stærkere end noget, de har oplevet før. N3XUS er på alle måder en moderne tween-bog, der med sit udfordrende brug af billeder og tekst, hele tiden aktiverer læseren på en ny og interessant måde. Der er meget at komme efter på alle niveauer. Bogen har lix 20. Sort Læseklub N3XUS er henvendt til læsere fra 11 år og udkommer i serien Sort Læseklub, som er læsepædagogisk bearbejdede tekster. Der findes flere gode bøger til målgruppen i samme serie. Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på www.laeseklub.alinea.dk

Nexus

af Emil Blichfeldt

"Snigskytten står med ryggen til. Kuglerne flyver fra hans pistol. Han skyder mod det ødelagte loftsvindue. Kiras afledning virkede. Jeg rammer ham i ryggen. Hårdt. Han flyver hen ad gulvet. Men han bliver ikke liggende. Han er på benene med det samme igen. Vender sig og skyder mig to gange i maven."Nasim ligner en helt almindelig dreng - men det er han ikke. Han fragter vigtig information mellem klanerne. Det gør ham til et mål for fjender, så han er parat til at slå igen. En dag møder han den mystiske hacker Kira, som fra starten giver Nasim problemer. Sammen må de flygte fra en fjende, der er stærkere end noget, de har oplevet før.

Spådrømmen #1: Trolddom og Knurhår

af Emil Blichfeldt

„Du har ikke en chance, Sien,“ sagde Morgaine bistert. Nu blandede en ny stemme sig: „Det er rigtigt: Alene har hun ikke en chance – men vi er tre!“ Elena gik frem ved siden af Sien, med magi gnistrende fra fi ngrene. Ord roterede sine to træsværd og stillede sig i kampposition ved Siens anden side. Morgaine vinkede dem frem: „Tid til at få klø, rollinger.“ Det går helt af Ænir til for elverne. Alle krigerne i landsbyen er væk. At lægge sig ud med landets ondeste troldmand var åbenbart ikke det smarteste træk. Nu er det op til to elverpiger at få styr på sagerne. De ved godt, de ikke har en chance mod troldmanden, men måske kan de få befriet elverne i hans tårn ved hjælp af en magisk krystal, list og en alliance med troldmandens søn. Tilsætter man en god portion overmod, monstre og en ond drage, kan det jo ikke gå helt galt, eller...?

Spådrømmen #2: Dragernes Land

af Emil Blichfeldt

Det gav et gys, da søens kolde vand lukkede sig over deres hoveder. Sien holdt munden lukket, til hun så Elena trække vejret ubesværet. Som om det ikke var vand, hun trak ind, men luft. Sien sugede en stor tår vand ned i den gale hals, hostede bobler og mærkede så, hvordan det næsten var lige så nemt at trække vandet som at trække vejret. Ord hev Sien i buksebenet og pegede mod bunden. Hurtigt tog hun sig sammen, og med kraftige tag svømmede hun efter de andre. Ned i dybet ... I første bog gik det helt galt. Selvom Sien, Elena og Ord fik befriet elverne, kom de også til at befri den gamle, onde drage Pyrit. Og de fik hevet det sære væsen, Skovfyrsten, med ind i kampen mellem lyset og mørket. Nu er Mørkemesterens hær stærkere end nogensinde, og med sin sorte trolddom vil han ændre verden. De tre børn ved, at elverne og menneskene ikke har en chance mod Mørkehæren. Deres eneste mulighed er at få dragerne tilbage til Ænirs verden. Problemet er bare at finde dragerne – og om de overhovedet vil hjælpe?

Jonny Nekrotic #1: Zombiepesten

af Emil Blichfeldt

Jonny Nekrotic er på alle måder et dumt svin, men som den eneste bliver han ikke zombie, når han bliver bidt. Jonny er menneskehedens sidste håb. Det vil han skide på, men tingene ændrer sig, da han møder den skydegale knægt, Danny. Jonny har pludselig ikke andet valg end at gå til modangreb på horden af kadavere og finde en kur mod zombiepesten … Uegnet for duksedrenge. Velegnet for dem, der holder af syg humor, zombievold og smukke kvinder med store … guns!

Jonny Nekrotic #2: Blodbad

af Emil Blichfeldt

”Jonny blinkede og sank en klump. Det kunne ikke passe. Han skulle være helten. Hans blod skulle være kuren. Kuren der fik zombierne til at blive mennesker igen. Kuren der bragte Danny tilbage til livet. Men Danny havde lige ædt Jonnys lillefinger, og de væsner der kom hen mod ham, havde tænder som hajer. Deres øjne stirrede ikke længere tomt ud i luften. De var ikke længere zombier, men de var heller ikke levende. De var noget helt tredje, og de var sultne!” Jonny Nekrotic er på alle måder et dumt svin, men som den eneste bliver han ikke zombie, når han bliver bidt. Det samme kan ikke siges om hans eneste ven Danny. Han smittet, men måske kan han reddes? Det viser sig at Jonnys blod kan ændre zombier. Problemet er bare at de ikke bliver normale, de bliver noget helt andet. De bliver intelligente, umættelige og alt tyder på at Jonny korte heltekarriere ender i et blodbad.

Afterworld #1: Ilddåb

af Emil Blichfeldt

En ny verden er ved at rejse sig efter zombie-apokalypsen. En ødelagt verden, hvor civilisationen kun findes i få byer. Byer, hvor de fleste borgere konstant bærer powersuits – dragter, der er nødvendige for at overleve angreb fra de zombier og misfostre, der hersker i ødemarken udenfor byerne. Men byernes skrøbelige civilisation afhænger af, at ingen misbruger dragterne til egne formål – som heltene gjorde. Heltene var lige ved at få ødelagt alt det, de havde opbygget. Nu er heltene døde eller pacificerede, og der er ikke længere nogen risiko for at byerne bliver ødelagt indefra. Medmindre nogen er tåbelige nok til at opsøge de sidste helte …

RoBoys #1: Kobbernøglen

af Emil Blichfeldt

Slam! Lærerens hånd landede tungt på bordetforan Benjamin, så han næsten tabte sin mobil.”Ok, Benjamin, så er det ud! Du kan forklare nedepå kontoret, at du igen sidder og spiller i timen.”Når der spilles i skoletiden, kan det giveproblemer at være hardcore gamer. Det erfarerBenjamin og Nadim, der stilles over for valgetmellem en ubehagelig skole-hjem samtale eller atdeltage i et forsøg med et helt nyt spil. Valget ernemt, men drengene opdager hurtigt, at det ikkeer et helt normalt spil, de er gået i gang med.

RoBoys #2: Sølvnøglen

af Emil Blichfeldt

”Tissede du lige i bukserne af skræk?” spurgteNadim tørt.Før Brian kunne kaste sig over ham, kom vikaren udpå gangen.”Klokken har ringet, møgunger!””Jeg skal ...” begyndte Brian hidsigt, men tav, da hanså, hvem de havde som vikar.I det sære computerspil er første mission klaret.Anden mission venter forude, men Benjamin ogNadim synes, at der er for mange ting, der ikkegiver mening. Derfor udtænker de to drenge enplan for at finde ud af, hvad der egentlig foregår iprofessorens syge spil.

RoBoys #3: Guldnøglen

af Emil Blichfeldt

Benjamin blinkede med glasøjnene. De vartilbage i de sære gange, hvor de rødlige klipperfjedrede under fødderne. Benjamin ruskedeNadims metalkrop. Vennen satte sig op og såforvirret rundt. ”Fuck. Vi er tilbage igen. Fanget iprofessorens syge spil …”Nadim og Benjamin har overlevet både første oganden mission. Nu har de intet andet valg endat fortsætte. De kan nemlig kun komme ud afspillet, hvis de klarer den sidste mission. De harkun ét forsøg, og dør de i spillet, dør de også ivirkeligheden.

Afterworld #2: Ligbål

af Emil Blichfeldt

Jeg synker en klump. Han er ikke bare en almindelig drengi en kampdragt. Han er en freak og han ser stærk ud. Hankaster sig rasende frem. Jeg træder til side og giver hamen albue i nakken for fuld kraft. Det vil slukke selv detstørste misfoster. Knægten laver et rullefald og rejser sigsnerrende. Hans øjne er tomme, drengen er helt væk.”Der kom bæstet!” ler Tenshi.Afterworld foregår i samme verden som den orla-nominerede serie Jonny Nekrotic, bare længere ude i fremtiden. Verden er ved at ødelægge sig selv før den er blevet genopbygget efter zombieapokalypsen. Det sidste håb for menneskeheden er en umage forsamling af helte – De skal bare lære at samarbejde, i stedet for at smadre hinanden.

Blodbad

af Emil Blichfeldt

»Jonny blinkede og sank en klump. Det kunne ikke passe. Han skulle være helten. Hans blod skulle være kuren. Kuren der fik zombierne til at blive mennesker igen. Kuren der bragte Danny tilbage til livet. Men Danny havde lige ædt Jonnys lillefinger, og de væsner der kom hen mod ham, havde tænder som hajer. Deres øjne stirrede ikke længere tomt ud i luften. De var ikke længere zombier, men de var heller ikke levende. De var noget helt tredje, og de var sultne!« Jonny Nekrotic er på alle måder et dumt svin, men som den eneste bliver han ikke zombie, når han bliver bidt. Det samme kan ikke siges om hans eneste ven Danny. Han smittet, men måske kan han reddes? Det viser sig at Jonnys blod kan ændre zombier. Problemet er bare at de ikke bliver normale, de bliver noget helt andet. De bliver intelligente, umættelige og alt tyder på at Jonny korte heltekarriere ender i et blodbad. Uegnet for duksedrenge under 12. Velegnet til dem der holder af: Syg humor, zombievold og smukke kvinder med store...guns. Sagt om Jonny Nekrotic 1: »Damn, den er fed! jeg har svært ved at forestille mig den dreng, der ikke vil kaste sig over de blodige festligheder.« - Benni Bødker, forfatter til bl.a. Zombie City »En virkelig fantastisk start på en ny zombie-serie, der ikke ligger fingre imellem, når der skal ekspederes zombier på blodig vis« - Martin W Hansen, lektør

Skæbneblod

af Emil Blichfeldt

Jeg kan ikke få vejret. Hjertet banker af sted. Jeg sætter mig op i sengen. Famler efter lyset og får det lige i øjnene. Det var en drøm. Bare en drøm. Min krop rokker frem og tilbage af sig selv. Overkroppen bliver hurtigt kold. Dynen er våd af sved. Mareridtet kryber langsomt væk. Som fede glinsende ål, der søger tilflugt under din seng. Jeg ryster på hovedet. Ryster nattens stemmer ud. Mareridtet er væk, men det gør stadig ondt i min mave. Hvad skete der med min mave i drømmen?   ”At åbne vintersjæl er som at træde lige ind i dit værste mareridt” Benni Bødker, forfatter   ”Tom Kristensens tegninger hører måske hjemme i et frygteligt mareridt, man ikke har lyst til at opleve, men samtidig er de både dragende og smukke.” Troldspejlet  ”Den dystre og udtryksfulde streg passer til bogens melankolske og horror-agtige stemning” Stine Veisegaard, lektør

Afterworld 1

af Emil Blichfeldt

En ny verden er ved at rejse sig efter zombie-apokalypsen. En ødelagt verden, hvor civilisationen kun findes i få byer. Byer, hvor de fleste borgere konstant bærer powersuits – dragter, der er nødvendige for at overleve angreb fra de zombier og misfostre, der hersker i ødemarken udenfor byerne. Men byernes skrøbelige civilisation afhænger af, at ingen misbruger dragterne til egne formål – som heltene gjorde. Heltene var lige ved at få ødelagt alt det, de havde opbygget. Nu er heltene døde eller pacificerede, og der er ikke længere nogen risiko for at byerne bliver ødelagt indefra. Medmindre nogen er tåbelige nok til at opsøge de sidste helte …

Dreng med Paraplyen

af Emil Blichfeldt

"Hvorfor regner det, far?" Sagde drengen og kiggede ud under kanten af sin paraply."Det har jeg ikke tid til at forklare nu, vi er sent på den" Sagde faren og hev i drengen, så hans arm blev flere centimeter længere. Drengen med paraplyen er en helt almindelig dreng, eller måske er han det ikke. Han er i hvert falde lige så almindelig som alle andre børn. En dag er han på vej til skole, men istedet for at gå op i klasseværelset forsvinder han op i skyerne.  - En bog hvor fantasi og virkelighed smelter sammen

Showdown

af Emil Blichfeldt

“Med syge smil og blodige hænder vendte disciplene sig mod Jonny. Jonny rev febrilsk de to afskudte patroner ud og hamrede to nye på plads. ”Fuck jer!” skreg han og trykkede aftrækkeren i bund. Intet skete. Shotgunen var gået i baglås. ”Forpulede lortepatroner,” skreg han, og slog den nærmeste discipel i hovedet med kolben. Det hårde træ spredte tænder og læbestumper ud over stranden. Den sidste discipel kastede sig over Jonny, og væltede ham om i sandet. Galningen grinede, så spyttet stod i kaskader fra hans mund. Disciplens fingre lukkede sig om Jonnys hals og begyndte at klemme. ”  Jonny Nekrotic har hidtil overlevet imod alle forventninger, men nu er han for alvor ude, hvor han ikke kan bunde ... og zombierne har ikke taget baderinge med. Ovenikøbet kan han ikke længere være sikker på at hans venner vil hjælpe ham. Jonny er alene og han er fucked, alligevel kæmper han videre for at finde kuren mod zombiepesten, redde sine venner og ikke mindst - finde en karton smøger.  ”Jonny Nekrotic 1 – Zombiepesten er nomineret til Orlaprisen 2016 og Jonny vil kæmpe til det sidste for at vinde imod alle odds.” Emil Blichfeldt, forfatter  ”En virkelig fantastisk start på en ny zombie-serie, der ikke lægger fingre imellem, når der skal ekspederes zombier på blodig vis” Lektørudtalelse om Jonny Nekrotic 1

Afterworld 2

af Emil Blichfeldt

Jeg synker en klump. Han er ikke bare en almindelig dreng i en kampdragt. Han er en freak og han ser stærk ud. Han kaster sig rasende frem. Jeg træder til side og giver ham en albue i nakken for fuld kraft. Det vil slukke selv det største misfoster. Knægten laver et rullefald og rejser sig snerrende. Hans øjne er tomme, drengen er helt væk. ”Der kom bæstet!” ler Tenshi.Afterworld foregår i samme verden som den Orlanominerede serie Jonny Nekrotic, bare længere ude I fremtiden. Verden er ved at ødelægge sig selv før den er blevet genopbygget efter zombieapokalypsen. Det sidste håb for menneskeheden er en umage forsamling af helte – de skal bare lære at samarbejde i stedet for at smadre hinanden.“Afterworlds fede tegninger har samme energi som teksten. Nice match”Jan Kjær, tegner og forfatter til bl.a Taynikma ”En virkelig god blanding af science fiction og superhelte-action”Martin W Hansen, Lektør på Afterworld 1 ”At læse Ilddåb føles meget som at være med i et actionbrag af en film eller et computerspil.”Regitze Jørgensen. Bogblogger.dk ”Helt perfekt til de utålmodige, actionlystne teenagedrenge.”Anika Eibe. Eibesbogblog

den første flyvetur

af Emil Blichfeldt

Den Lille Drage Den lille drage vil gerne flyve med far. Men han synes, det er lidt farligt. I stedet går han ind i hulen. Nogen gemmer sig i mørket. Er det en ven eller fjende? Den Lille Drage er en letlæst serie for børn,der elsker drager og selv vil læse om dem. Bogen er lix 11 – Svær for 1.klasse. Middel for 2. klasse. Let for 3. klasse. 978-87-93281-38-7

Den lille Drage, fanger på borgen

af Emil Blichfeldt

Den lille Drage 3Fanger på borgenEmil BlichfeldtDen lille drages far og mor er fanget af den onde fyrste.Vinge og Nida laver en plan for at redde dem.Kan de klare fyrsten og Slim?Den Lille Drage er en letlæst serie for børn, der elsker drager og selv vil læse omdem.Bogen er lix 11 – letlæsning for 7 år og opefter.

Jagten på den gule dæmon

af Emil Blichfeldt

”Vi er nødt til at gøre noget, før jeres mor opdager,at vi har fremmanet dæmoner i baghaven.”“ Velkommen til en fuldstændig absurd verden,der kunne minde om vores egen, tilsat et lidt sært syn på familiehygge, ødelæggelser og vanvid. Forfatteren bag den Orla-nominerede serie Jonny Nekrotic er tilbage. I mellemtiden har hans bogThor og Loke fået fem stjerner i Politiken, og hans bog Sneungen fået Weekendavisen til at skrive:”Emil Blichfeldt fortæller som en tørretumbler.”Det gør han også denne gang!” Grotesk humor og action for 10+

Min lillebror er mutant

af Emil Blichfeldt

Min lillebror er mutant!Du ved mutant ligesom dem fra X-MAN, eller ikke helt. Han har selvfølgelig ingen superkræfter, han er bare super-irriterende.Eller jeg troede i hvert fald, han ikke havde superkræfter. Men i Onsdags skete der noget mærkeligt. Dagen startede som alle andre dage, men den endte helt anderledes.

Prøven

af Emil Blichfeldt

”Jeg retter mig langsomt op. Kaldte Frigg mig for en tåbe? De andre fniser. Tusinder af ord syder på min tunge, men Lokes blik fanger mit. Blinker han? Kun jeg ser det. Nu kommer det til at gå galt. Jeg kender det blik.Vi har en regel. Ingen pisser på os. Hvis nogen gør det, så går vi hele vejen.”Du kender Thor og Loke. Du er stødt på dem i sagaer, tegneserier og film, men hvem var de, før de blev voksne guder? Og hvorfor gik det så galt, hvorfor endte det med verdens undergang?Følg med ind i en verden, hvor du møder aserne som unge. Følg med ind i en anden og mere rå tidsalder.Det her er Thor og Loke uden filter!

Dengen med Paraplyen

af Emil Blichfeldt

"Hvorfor regner det, far?" sagde drengen og kiggede ud under kanten af sin paraply."Det har jeg ikke tid til at forklare nu, vi er sent på den" sagde faren og hev i drengen, så hans arm blev flere centimeter længere.Drengen med paraplyen er en helt almindelig dreng, eller måske er han det ikke. Han er i hvert fald lige så almindelig som alle andre børn.En dag er han på vej til skole, men i stedet for at gå op i klasseværelset forsvinder han op i skyerne.”Drengen med paraplyen” er en bog hvor fantasi og virkelighed smelter sammen. En fuldt illustreret bog, der både kan bruges som højtlæsning og selvlæsning. Den er oplagt at bruge i danskfagene i de mindre klasser, hvis man gerne vil diskutere grænserne mellem fantasi og virkelighed. Bagerst i bogen er der spørgsmål, der enten kan bruges til hyggesnak i en oplæsningssituation, eller som arbejdsspørgsmål i skolesammenhæng.”Superfed bog! Jeg er vild med den stil Emil, og jeg er helt vild med dine illustrationer Mathias! Der noget mystisk, mytisk-fabulerende Miyazaki over Drengen med Paraplyen.”Søren Tim Norbo, bogens redaktør.”Et let forståeligt sprog, som aldrig bliver kedeligt … har forstået hvad det er børn tænker ...en rigtig sød historie og man kan læse mellem linjerne og se alt det der også ligger bagved”Pipalukbooks, bogblogger

Zombiepesten

af Emil Blichfeldt

I det fjerne kunne Jonny høre skrig og lyden af skud. Endnu en flok overlevende var åbenbart i kamp med de fucking zombier. Han tog et dybt drag af cigaretten. Det var ikke hans problem. Han sørgede for sig selv. De andre overlevende kunne bare gøre det samme. Det knasede i græsset bag ham. Jonny vendte sig hurtigt, men ikke hurtigt nok. Zombien tøvede ikke, den rallede bare og greb fat i hans arm. Det levende lig var uhyggeligt stærkt. Lort, lort, lort, tænkte Jonny. Så begyndte zombien at spise, mens Jonny skreg af smerte.”Damn, den er fed! jeg har svært ved at forestille mig den dreng, der ikke vil kaste sig over de blodige festligheder." Benni Bødker, forfatter”Total drengerøv med speederen i bund, stift gevær og håret tilbage” Patrick Leis, forfatter

Blodbadet

af Emil Blichfeldt

”Jonny blinkede og sank en klump. Det kunne ikke passe. Han skulle være helten. Hans blod skulle være kuren. Kuren der fik zombierne til at blive mennesker igen. Kuren der bragte Danny tilbage til livet. Men Danny havde lige ædt Jonnys lillefinger, og de væsner der kom hen mod ham, havde tænder som hajer. Deres øjne stirrede ikke længere tomt ud i luften. De var ikke længere zombier, men de var heller ikke levende. De var noget helt tredje, og de var sultne!”Jonny Nekrotic er på alle måder et dumt svin, men som den eneste bliver han ikke zombie, når han bliver bidt. Det samme kan ikke siges om hans eneste ven Danny. Han smittet, men måske kan han reddes? Det viser sig at Jonnys blod kan ændre zombier. Problemet er bare at de ikke bliver normale, de bliver noget helt andet. De bliver intelligente, umættelige og alt tyder på at Jonny korte heltekarriere ender i et blodbad.Uegnet for duksedrenge under 12. Velegnet til dem der holder af: Syg humor, zombievold og smukke kvinder med store...guns.Sagt om Jonny Nekrotic 1:”Damn, den er fed! jeg har svært ved at forestille mig den dreng, der ikke vil kaste sig over de blodige festligheder." Benni Bødker, forfatter til bl.a. Zombie City”En virkelig fantastisk start på en ny zombie-serie, der ikke ligger fingre imellem, når der skal ekspederes zombier på blodig vis” Martin W Hansen, lektørOm forfatterens bøger:Emil Blichfeldt har udgivet en række bøger. Bøger der spænder fra venlig fantasy til dyster horror. Jonny Nekrotic er underholdende splatter for drenge og piger over tolv. Jonny Nekrotic er Emils hidtil mest efterspurgte serie og han vil gerne beklage at der går så lang tid mellem hvert bind.

Showdown!

af Emil Blichfeldt

Jonny Nekrotic 3 – Showdownaf Emil Blichfeldt, Illustreret af Peter Snejbjerg“Med syge smil og blodige hænder vendte disciplene sig mod Jonny. Jonny rev febrilsk de to afskudte patroner ud og hamrede to nye på plads. ”Fuck jer!” skreg han og trykkede aftrækkeren i bund. Intet skete. Shotgunen var gået i baglås. ”Forpulede lortepatroner,” skreg han, og slog den nærmeste discipel i hovedet med kolben. Det hårde træ spredte tænder og læbestumper ud over stranden. Den sidste discipel kastede sig over Jonny, og væltede ham om i sandet. Galningen grinede, så spyttet stod i kaskader fra hans mund. Disciplens fingre lukkede sig om Jonnys hals og begyndte at klemme.”Jonny Nekrotic har hidtil overlevet imod alle forventninger, men nu er han for alvor ude, hvor han ikke kan bunde ... og zombierne har ikke taget baderinge med. Ovenikøbet kan han ikke længere være sikker på at hans venner vil hjælpe ham. Jonny er alene og han er fucked, alligevel kæmper han videre for at finde kuren mod zombiepesten, redde sine venner og ikke mindst - finde en karton smøger.”Jonny Nekrotic 1 – Zombiepesten er nomineret til Orlaprisen 2016 og Jonny vil kæmpe til det sidste for at vinde imod alle odds.”Emil Blichfeldt, forfatter”En virkelig fantastisk start på en ny zombie-serie, der ikke lægger fingre imellem, når der skal ekspederes zombier på blodig vis”Lektørudtalelse om Jonny Nekrotic 1Om forfatterens bøger:Emil Blichfeldt skriver på en stadig voksende bunke bøger til børn og unge. Bøger der spænder fra venlig fantasy til dyster horror.Jonny Nekrotic er en syg cocktail af grovkornet humor og savlende zombier, for drenge og piger over tolv. Jonny Nekrotic er Emils hidtil mest efterspurgte serie og den er Orlanomineret i 2016.

Roboys 1

af Emil Blichfeldt

Roboys 1 KobbernøglenSlam! Lærerens hånd landede tungt på bordet foran Benjamin, så han næsten tabte sin mobil. ”Ok, Benjamin, så er det ud! Du kan forklare nede på kontoret, at du igen sidder og spiller i timen.” Når der spilles i skoletiden, kan det give problemer at være hardcore gamer. Det erfarer Benjamin og Nadim, der stilles over for valget mellem en ubehagelig skole-hjem samtale eller at deltage i et forsøg med et helt nyt spil. Valget er nemt, men drengene opdager hurtigt, at det ikke er et helt normalt spil, de er gået i gang med.Ny fed serie af forfatteren bag den Orlanominerede Jonny Nekrotic.Roboys er for alle, der er vilde med gameraction, grin og gys.

Roboys 2

af Emil Blichfeldt

Roboys 2 Sølvnøglen”Tissede du lige i bukserne af skræk?” spurgte Nadim tørt.Før Brian kunne kaste sig over ham, kom vikaren ud på gangen.”Klokken har ringet, møgunger!””Jeg skal ...” begyndte Brian hidsigt, men tav, da han så, hvem de havde som vikar.I det sære computerspil er første mission klaret. Anden mission venter forude, men Benjamin og Nadim synes, at der er for mange ting, der ikke giver mening. Derfor udtænker de to drenge en plan for at fi nde ud af, hvad der egentlig foregår i professorens syge spil.Ny fed serie af forfatteren bag den Orlanominerede Jonny Nekrotic. .Roboys er for alle, der er vilde med gameraction, grin og gys

Roboys 3

af Emil Blichfeldt

Roboys 3 Guldnøglen Benjamin blinkede med glasøjnene. De var tilbage i de sære gange, hvor de rødlige klipper fjedrede under fødderne. Benjamin ruskede Nadims metalkrop. Vennen satte sig op og så forvirret rundt. ”Fuck. Vi er tilbage igen. Fanget i professorens syge spil …”Nadim og Benjamin har overlevet både første og anden mission. Nu har de intet andet valg end at fortsætte. De kan nemlig kun komme ud af spillet, hvis de klarer den sidste mission. De har kun ét forsøg, og dør de i spillet, dør de også i virkeligheden. Ny fed serie af forfatteren bag den Orlanominerede Jonny Nekrotic.Roboys er for alle der er vilde med Gameraction, Grin og Gys.

Hunden der troede den var en isbjørn

af Emil Blichfeldt

Hunden der troede den var en isbjørn “Jeg vil være fri og være isbjørn. Farvel og tak,” bjæffer den lille hund, før den løber ud i Grønlands barske natur. Her får den snart at føle, hvad det vil sige at være isbjørn i stedet for slædehund. Hunden der troede den var en isbjørn er en historie, der er inspireret af grønlandsk historiefortælling. Det er sjovt, grumt og har noget på hjerte.

Enhjørningens Magi

af Emil Blichfeldt

Enhjørning Uni løber alt, hvad hun kan. Den onde ridder er efter hende. Han vil have hendes horn, så han kan helbrede den syge konge. Men Uni vil ikke have hugget sit horn af. Heldigvis får hun en ny ven, og sammen laver de en snedig plan, så de både kan snyde den onde ridder og hjælpe den gode konge. Advarsel: I denne bog vil du blive udsat for en ægte enhjørning, en ond ridder og en masse geder, der laver lort alle steder.

Min lillebror er mutant

af Emil Blichfeldt

Det var onsdag morgen, og Mads var lige så irriterende, som han plejer. Han var sur, fordi der ikke var noget mælk at hælde på havregrøden. … Min mave snørede sig sammen, jeg skulle i hvert fald ikke nyde noget af, at mine venner kom hjem og så, hvor skør min lillebror var. Måske var han otte år, men han opførte sig som en på fire. Han slog i bordet og kom til at ramme sin ske, så havregrøden fløj gennem luften og ramte mig. ”Slap nu af Mads, din fucking spasser,” skreg jeg, da det klistrede stads gled ned ad min trøje. Mads var ligeglad, men mor stirrede surt over på mig. ”Jeg vil ikke høre dig kalde din bror spasser. Mads har Prader Willi Syndrom.”Det er ikke nemt for Ebbe at vokse op med en handicappet lillebror. Han føler sig anderledes end sine kammerater, og hans hverdag ligner på nogle områder ikke andres. Hans lillebror Mads skal holdes i hånden, når Ebbe følger ham i skole, og han bliver vred, når noget ikke er præcis, som det plejer. Derfor synes Ebbe, det er pinligt at have kammerater med hjem.Forfatter Emil Blichfeldt er selv vokset op med en handicappet lillebror, men modsat Ebbe i bogen var han ikke pinligt berørt over det. Når folk kiggede skævt til hans lillebror, trak han bare på skuldrene og sagde: ”Ja, han er anderledes. Det er, fordi min lillebror er mutant.”Den indgangsvinkel til sin lillebrors handicap har han lært af sin mor, der tidligt accepterede og forstod, at lillebroren ikke var normal og aldrig blev det. Men samtidig var hun overbevist om, at han kunne få et godt liv på sine egne præmisser.Med denne lille bog håber Emil Blichfeldt at få børn til at se på handicappede med nye øjne.Emil Blichfeldt er tidligere nomineret til Orla-prisen i 2016. Han skriver sjove, actionfyldte bøger for børn og unge. Bøger med noget på hjertet.

Roboys 3

af Emil Blichfeldt

Benjamin blinkede med glasøjnene. De var tilbage i de sære gange, hvor de rødlige klipper fjedrede under fødderne. Benjamin ruskede Nadims metalkrop. Vennen satte sig op og så forvirret rundt. ”Fuck. Vi er tilbage igen. Fanget i professorens syge spil …”Nadim og Benjamin har overlevet både første og anden mission. Nu har de intet andet valg end at fortsætte. De kan nemlig kun komme ud af spillet, hvis de klarer den sidste mission. De har kun ét forsøg, og dør de i spillet, dør de også i virkeligheden.

Roboys 1

af Emil Blichfeldt

Slam! Lærerens hånd landede tungt på bordet foran Benjamin, så han næsten tabte sin mobil.”Ok, Benjamin, så er det ud! Du kan forklare nede på kontoret, at du igen sidder og spiller i timen.”Når der spilles i skoletiden, kan det give problemer at være hardcore gamer. Det erfarer Benjamin og Nadim, der stilles over for valget mellem en ubehagelig skole-hjem-samtale eller at deltage i et forsøg med et helt nyt spil. Valget er nemt, men drengene opdager hurtigt, at det ikke er et helt normalt spil, de er gået i gang med

Roboys 2

af Emil Blichfeldt

”Tissede du lige i bukserne af skræk?” spurgte Nadim tørt.Før Brian kunne kaste sig over ham, kom vikaren ud på gangen.”Klokken har ringet, møgunger!””Jeg skal ...” begyndte Brian hidsigt, men tav, da han så, hvem de havde som vikar.I det sære computerspil er første mission klaret. Anden mission venter forude, men Benjamin og Nadim synes, at der er for mange ting, der ikke giver mening. Derfor udtænker de to drenge en plan for at finde ud af, hvad der egentlig foregår i professorens syge spil.

Uni og Snu 1

af Emil Blichfeldt

Uni løber alt, hvad hun kan. Den onde ridder er efter hende. Han vil have hendes horn. Heldigvis får hun en ny ven, og sammen laver de en plan, så de både kan snyde den onde ridder og hjælpe den gode konge. Bogen er lix 8 – letlæsning for 7 år og opefter.

Legepatruljen fra helvede

af Emil Blichfeldt

”Vi er grønne dæmoner.  Vi er blevet påkaldt for at hjælpe alle børn. Til en verden uden skærme. Til en verden fyldt med leg.”  ”Nu er det slut med skærm. Nu er det tid til at lege. Lege for evigt!” Velkommen til en fuldstændig absurd verden, der kunne minde om vores egen, tilsat et lidt sært syn på familiehygge, ødelæggelser og vanvid Sagt om Vrangsiden 1  ”Fed humor” ★★★★★   Line Dalbro, Forestillingomparadis.dk Grotesk humor og action for 10+

Projekt Fenris

af Emil Blichfeldt

“ Paddehatteskyer voksede frem.Atombomber smadrede stormagter. Regeringer faldt. Bander og militær tog magten. Jeg står på et støvet loft midt i det ødelagte København. Da jeg var barn flygtede jeg fra Sverige til Danmark. Jeg var en svag lille pige. Et revnet spejl viser, hvem jeg er nu. En stålsat ung kvinde med hijab. Jeg er parat til at kæmpe for en plads i den nye verden. ” Selvom verden er ved at gå under, har Isa og Asid måske fundeten måde at klare sig på. Det ændrer sig, da militæret giver demet tilbud, de ikke kan afslå. Nu må de løse gåden om ProjektFenris eller gå under sammen med resten af verden.

Roboys 4

af Emil Blichfeldt

Det susede i de slimede gange. Benjamin tog et forsigtigt skridt. Han mærkede, hvordan det røde gulv gyngede under fødderne. ”Godt at være tilbage, hva’ Nadim?” Nadim drejede sin metalkasket om i nakken og justerede på sin sniper rifle. ”Jep, det ligner sig selv. Nu skal vi bare finde Iching.”  Benjamin, Nadim og Iching er tilbage i professorens syge spil, men denne gang er det frivilligt, og de gør det for at redde verden. Spørgsmålet er bare, om de har en chance mod en fjende, der er stærkere end alt, de tidligere har mødt.  Ny fed serie af forfatteren bag den Orlanominerede Jonny Nekrotic. Roboys er for alle, der er vilde med gameraction, grin og gys.

Min farfar er ninja

af Emil Blichfeldt

“Hvem er du?” spurgte Sally med bævende stemme. Den gamle mand smilede, så hans rynker flere rynker og man kunne se hans skæve gule tænder. “Jeg er din farfar og jeg er ninja.” “Øj, sådan rigtigt ninja?” spurgte Sille benovet. Farfar rettede stolt på sine ninjasværd. “Det bliver ikke mere rigtigt end mig. Jeg er den farligste ninja nord for alperne.” Forestil dig at blive vækket midt om natten ved at nogen smadrer ned gennem dit hus, lander i køkkenet og begynder at fortælle røverhistorier. Historier, der meget snart viser sig at være uhyggeligt sandfærdige og kun kan ende med bulder, brag og ildkugler. Tag med ind i en skør verden fyldt med trolddom, ninjaer og dæmoner. Det bliver både sjovt og farligt!

Kan en Gorilla være en god pædagog

af Emil Blichfeldt

Hvad ville du gøre, hvis der kun var én voksen til at passe tyve børn? Måske få en gorilla, en løve eller en fl ok pingviner til at hjælpe? Skynd dig at åbne bogen og se, hvad der sker, når dyrene fra en zoologisk have skal hjælpe i børnehaven.

Desperado

af Emil Blichfeldt

    ”Lad Jack være, Sarastro. Det er Black Bills søn. Han er lige så gal som sin far,” knurrer den gamle cowboy og sporer sin hest. ”Vi skal have kvæget hjem før solnedgang, ellers får vi Tessi på nakken, så kom i gang, mex!”     ”Ok, chef.” Sarastro blotter sine tænder i vrede.  Han slipper mig ikke med øjnene, idet han sætter hånden på sin revolver og hvæser. ”Hør her, lille lort. Enten siger du undskyld for alt det pis, du råbte, eller jeg pløkker dine nosser af, hvis du ellers har nogen.”     Den gamle cowboy har ret. Jeg er Black Bills søn, og jeg er mindst lige så gal som min far.  Jeg flår colten frem, spænder hanen og skyder. Sarastro vil se Vesten brænde, men Jack er ikke en helt almindelig bonderøv, og Tessie er ikke bare kvægbaronens smukke datter. Hun kan håndtere en riffel som ingen anden. Spørgsmålet er bare om de to slår hinanden ihjel, før de får stoppet Sarastro.

Trolddom & knurhår

af Emil Blichfeldt

 »Du har ikke en chance, Sien«, sagde Morgaine bistert. Nu blandede en ny stemme sig: »Det er rigtigt: Alene har hun ikke en chance – men vi er tre!« Elena gik frem ved siden af Sien, med magi gnistrende fra fingrene. Ord roterede sine to træsværd og stillede sig i kampposition ved Siens anden side. Morgaine vinkede dem frem: »Tid til at få klø, rollinger.« Det går helt af Ænir til for elverne. Alle krigerne i landsbyen er væk. At lægge sig ud med landets ondeste troldmand var åbenbart ikke det smarteste træk. Nu er det op til to elverpiger at få styr på sagerne. De ved godt, de ikke har en chance mod troldmanden, men måske kan de få befriet elverne i hans tårn ved hjælp af en magisk krystal, list og en alliance med troldmandens søn. Tilsætter man en god portion overmod, monstre og en ond drage, kan det jo ikke gå helt galt, eller...? »Bogen er velskrevet og letflydende. Der er smæk for skillingen i Spådrømmen!«  - Henrik Einspor, forfatter »Yderst underholdende. Eventyrhungrende drenge og piger vil elske historien. Må vi få mere af dét? Ja, tak!«  - Michael Næsted Nielsen, forfatter   Sagt om Spådrømmen 1:»En vellykket fantasy om ordets og krammeriets magt«- Steffen Larsen, Weekendavisen - Faktisk »En underholdende og spændende bog for fantasy-hungrende børn af begge køn.«- Vera Hollerup, lektør

Dragernes Land

af Emil Blichfeldt

Det gav et gys, da søens kolde vand lukkede sig over deres hoveder. Sien holdt munden lukket, til hun så Elena trække vejret ubesværet. Som om det ikke var vand, hun trak ind, men luft. Sien sugede en stor tår vand ned i den gale hals, hostede bobler og mærkede så, hvordan det næsten var lige så nemt at trække vandet som at trække vejret. Ord hev Sien i buksebenet og pegede mod bunden. Hurtigt tog hun sig sammen, og med kraftige tag svømmede hun efter de andre. Ned i dybet... I første bog gik det helt galt. Selvom Sien, Elena og Ord fik befriet elverne, kom de også til at befri den gamle onde drage Pyrit. Og de fik hevet det sære væsen Skovfyrsten med ind i kampen mellem lyset og mørket. Nu er Mørkemesterens hær stærkere end nogensinde og med sin sorte trolddom vil han ændre verden. De tre børn ved, at elverne og menneskene ikke har en chance mod Mørkehæren. Deres eneste mulighed er at få dragerne tilbage til Ænirs verden. Problemet er bare at finde dragerne – og om de overhovedet vil hjælpe? Sagt om Spådrømmen 1: »En vellykket fantasy om ordets og krammeriets magt« - Steffen Larsen, Weekendavisen - Faktisk »En underholdende og spændende bog for fantasy-hungrende børn af begge køn.« - Vera Hollerup, lektør

Zombiepesten

af Emil Blichfeldt

 I det fjerne kunne Jonny høre skrig og lyden af skud. Endnu en flok overlevende var åbenbart i kamp med de fucking zombier. Han tog et dybt drag af cigaretten. Det var ikke hans problem. Han sørgede for sig selv. De andre overlevende kunne bare gøre det samme. Det knasede i græsset bag ham. Jonny vendte sig hurtigt, men ikke hurtigt nok. Zombien tøvede ikke, den rallede bare og greb fat i hans arm. Det levende lig var uhyggeligt stærkt. Lort, lort, lort, tænkte Jonny. Så begyndte zombien at spise, mens Jonny skreg af smerte. »Damn, den er fed! jeg har svært ved at forestille mig den dreng, der ikke vil kaste sig over de blodige festligheder.« - Benni Bødker, forfatter »Total drengerøv med speederen i bund, stift gevær og håret tilbage« - Patrick Leis, forfatter Orla nomineret 2016