Lad mig ikke være ensom forside

Lad mig ikke være ensom

Et amerikansk digt

Lad mig ikke være ensom forside
Forfatter:
Originaltitel:
Don't Let Me Be Lonely
Originalsprog:
Engelsk
På dansk ved:
Sider:
184
Omslag:
Pocket
ISBN13:
9788793206281

Lad mig ikke være ensom er et eksperimenterende værk, der sammenstiller poesi, anekdoter, essayistik, citater og still-billeder i en undersøgelse af ensomhed. 

Værket er en konfrontation med den vestlige kultur lige efter 9/11, gennemvædet af krig, systematisk racerelateret vold, medicinforbrug, terror og et passiviserende fjernsyn der aldrig lader ingen alene. Tilstanden er politisk deprimeret. Frelsen er den komplekse tanke, at række hånden ud eller frem i et håndtryk, et digt.

Claudia Rankine er født 1968 på Jamaica og er opvokset i USA. Hun har udgivet fem digtsamlinger, to skuespil, flere essays og står bag flere antologier.  

Lad mig ikke være ensom er en undersøgelse af forskellige former for strukturel vold, en undersøgelse der fortsættes i Statsborger. Begge bøger bærer undertitlen Et amerikansk digt og er udkommet på Kronstork.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 136,00 29,00 165,00
Bogreolen 147,95 29,95 177,90
CDON 154,00 29,00 183,00
Plusbog 159,95 39,95 199,90

Af samme forfatter

Citizen

af Claudia Rankine

Winner of the Forward Prize for Best Collection 2015 and National Book Critics Circle Award for Poetry 2015, this book examines the experience of race and racism in Western society through sharp vignettes of everyday discrimination and prejudice, which has impacted the lives of Serena Williams, Zinedine Zidane, Mark Duggan and others.

Statsborger

af Claudia Rankine

Statsborger er en reaktion på en virkelighed, hvor racisme udspiller sig i hverdagen og for åben skærm – ubevidst og bevidst, i strukturel og institutionaliseret form.  Værket består af digte, reproduktioner, kommentarer, essayistik, malerier, tegninger, skulpturer og skærmbilleder.  Claudia Rankine er født 1968 på Jamaica og er opvokset i USA. Hun har udgivet fem digtsamlinger, to skuespil, flere essays og står bag flere antologier.  Med det selvstændige værk Statsborger bygger Rankine videre på den undersøgelse af forskellige former for strukturel vold, hun påbegyndte i Lad mig ikke være ensom fra 2004. Begge bøger bærer undertitlen Et amerikansk digt og er udkommet på Kronstork. Statsborger har vundet en lang række priser og var blandt andet nomineret til en National Book Award.