Mørkets yngel forside

Mørkets yngel

Mørkets yngel forside
Forfatter:
Omslag:
E-bog
ISBN13:
9788793197350

Mørkets yngel - en alternativ skabelsesberetning. Da Jorden var ganske ung, levede der et folk i dalen, i perfekt harmoni med omgivelserne og hinanden. De kendte ikke til frygt eller vold, men freden endte, da de mørke herrer, kaldet Bakorshaerne, kom. Fra da af blev dalen et fængsel for folket. Om dagen var de fanget, om natten blev de høstet som druer på stilke. Der var igen vej ud, alle fremkommelige veje var spærret af Hrazgouls, tjenerne. Novellen er en lille forhistorie til romanen Heksens kald, første bind i Mette Sejrbos Ulfhedin-saga, som udkommer til sommer. Den perfekte introduktion til et spændende univers.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 16,00 0,00 16,00

Af samme forfatter

Heksens kald

af Mette Sejrbo

Emilie vil helst bare være helt normal. Men uforklarlige hændelser sker omkring hendes attenårsfødselsdag, og snart bliver hun hvirvlet ind i en overnaturlig verden, som er skjult for alle andre. En verden befolket af vølver, varulve og vampyrer. Emilie bliver tvunget til at vælge, om hun vil fortsætte sit liv som helt almindelig teenager med halvdårlige karakterer og kærestesorger, eller om hun vil følge kaldet som vølve og blive en del af en tusindårig kamp mod ondskab og forbandelse. Et valg, som har uoverskuelige konsekvenser, ikke blot for Emilie selv, men også for hendes familie og venner. Heksens kald er første bind i Ulfhedin-sagaen, en mytologisk fantasyserie for voksne.

Heksens kald

af Mette Sejrbo

Ulfhedin-sagaen bind 1. Mytologisk fantasy for voksne. Emilie vil helst bare være helt normal. Men uforklarlige hændelser sker omkring hendes atten års fødselsdag, og snart bliver hun hvirvlet ind i en overnaturlig verden, som er skjult for alle andre. En verden befolket af vølver, varulve og vampyrer. Emilie bliver tvunget ud i at vælge, om hun vil fortsætte sit liv som helt almindelig teenager med halvdårlige karakterer og kærestesorger, eller om hun vil følge kaldet som vølve og blive en del af en tusindårig kamp mod ondskab og forbandelse. Et valg, som har uoverskuelige konsekvenser, ikke blot for Emilie selv, men også for hendes familie og venner.

Heksens kald

af Mette Sejrbo

Varulvens forbandelse

af Mette Sejrbo

Ulfhedin-sagaen - den vrede toer Emilie må sande, at hendes værste frygt er blevet til virkelighed, præcis som Thursrunen spåede. Vølverne kastes ud i en dramatisk jagt på den mand, hun lukkede ind i sit hjerte. Men kan Emilie gøre, hvad kaldet kræver af hende? Kan hun dræbe ham, når de står ansigt til ansigt?Imens kæmper Jonas en indædt kamp om sin egen krop. Ulven lokker med et ukompliceret liv uden smerte og skyldfølelse, mens hans menneskelige side nægter at glemme kvinden, han elsker. Vred og desperat følger han et spor, der måske kan ophæve forbandelsen og sætte hans familie fri.Men ikke alt er sort og hvidt, og mens vølvernes jagt på varulvene spidser til, sniger den mørke sig tættere på sin udvalgte pige end nogensinde før.Forside: Caroline Kjellberg Juul Mortensen.