Zentangle - Vilde dyr forside

Zentangle - Vilde dyr

Zentangle - Vilde dyr forside
Originalsprog:
Dansk
Sider:
94
Omslag:
Paperback
Forlag:
ISBN13:
9788793010437

Find indre ro med de vilde zentangle-dyr, og slip dagens stress og jag.

Bogens indhold af smukke, detaljerede illustrationer er perfekt til farvelægning eller ophængt som plakater i rammer, blot som de er.

Zentangle-dyrene fås også i en version til børn eller nybegyndere, hvor felterne er større, og mønstrene mere enkle. Sammen indbyder de to bøger til familiehygge på tværs af generationer og giver samtidig smuk kunst til hjemmet.

Dina Vanessa Liamson (f. 1989) er en dansk kunstner, der med sine dekorative zentangle-mønstre indbyder til fordybelse, kreativitet og samvær.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 146,55 29,95 176,50

Af samme forfatter

Zentangle Mini - Vilde dyr

af Dina Vanessa Liamson

Med denne samling af vilde zentangle-dyr er der plads til kreativ udfoldelse og fordybelse i farverne. Bogen indeholder smukke illustrationer, der er perfekte til farvelægning eller ophængt som plakater i rammer, blot som de er. Zentangle-dyrene fås også i en version til voksne eller øvede, hvor felterne er mindre, og mønstrene mere detaljerede. Sammen indbyder de to bøger til familiehygge på tværs af generationer og giver dig samtidig smuk kunst til hjemmet. Dina Vanessa Liamson (f. 1989) er en dansk kunstner, der med sine dekorative zentangle-mønstre indbyder til fordybelse, kreativitet og samvær.