Planlagt død forside

Planlagt død

Planlagt død forside
Forfatter:
Originaltitel:
The Chosen Dead
Originalsprog:
Engelsk
På dansk ved:
Sider:
424
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788792849243

En mand springer i døden fra en motorvejsbro. Da ligsynsdommeren, Jenny Cooper, undersøger det tilsyneladende selvmord, forventer hun ikke at det har forbindelse til den trettenårige Sophies død af en aggressiv meningitis. Men Jennys efterforskning viser at dødsfaldene trækker lange tråde over kontinenterne og tilbage i tiden. Hendes modstandere er kyniske magtmennesker og korrupte videnskabsfolk, og sagen kommer pludselig meget tæt på hende i et dramatisk kapløb med tiden.

M R Hall researcher sit materiale grundigt, og her bevæger han sig ind i genetisk videnskab og medicinindustriens mere lyssky aspekter.

* * *

”M R Halls første fire bøger er rigtig gode. Den femte er endnu bedre …”

– Literary Review

”Halls Gold Dagger-nominerede bøger bliver simpelthen bedre for hver gang.”

– Independent on Sunday

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
iMusic 162,00 29,00 191,00
Bogreolen 167,95 29,95 197,90
CDON 174,00 29,00 203,00
Plusbog 179,95 39,95 219,90
Arnold Busck 219,95 19,00 238,95

Af samme forfatter

Ligsynsdommeren

af M R Hall

I M R Halls serie om ligsynsdommeren møder vi Jenny Cooper, en kvinde på randen af et nervøst sammenbrud, som efter en tid i familieretten får embedet som ligsynsdommer i Bristol. Hun har et forlist ægteskab bag sig, og bosætter sig i det smukke walisiske landskab, hvor hun møder Steve Painter, en arbejdsløs arkitekt. En ligsynsdommer – titlen findes ikke i Danmark – har til opgave at vurdere unaturlige dødsfald, og i tilfælde af mystiske omstændigheder at iværksætte yderligere efterforskning. I den første bog er to teenagere døde, og da Jenny begynder at grave i deres sager, finder hun ud af at der er stærke interesser bag forsøget på at holde sandheden skjult.

De Forsvundne

af M R Hall

To unge britiske studerende, Nazim Jamal og Rafi Hassan, forsvinder sporløst. Politiet fortæller forældrene at de har været overvåget og sandsynligvis har forladt landet for at følge nye, farlige idealer. Syv år senere er Nazims mor stadig ikke overbevist. Jenny Cooper er hendes sidste håb.    Jenny er ved at finde sig tilpas i rollen som ligsynsdommer. Spøgelserne fra hendes fortid er skubbet til side. Men da undersøgelserne af Nazims forsvinden kommer i gang, mærkes stanken af korruption og magtmisbrug. “Spænd sikkerhedsbælterne til en kvalitetsthriller … Halls bøger bliver bare bedre for hver gang. Det skyldes blandt anden den tidligere advokat og tv-producers evne til at strukturere og levere en spændingsroman du ikke kan lægge fra dig. Men Hall har også et virkelig fascinerende syn på retssystemet.… Det mest fængslende er dog Jenny Cooper selv.… Det er vidunderligt stof.” – Independent on Sunday

De frelste

af M R Hall

Liget af en mand findes på en kirkegård i Bristol med et kors skåret ind i sin nøgne krop. Ligsynsdommeren, Jenny Cooper, anser det for at være et tragisk selvmord. Så dukker en ung præst op hos Jenny og beder hende om at afholde ligsyn over Eva Donaldson, en tidligere pornostjerne, som var blevet aktiv i en religiøs kampagne. Jennys undersøgelser af Evas død fører hende tæt på en magtfuld religiøs organisation og dem der kontrollerer den. Da det viser sig at manden fra kirkegården var medlem af kirkesamfundet, opdager Jenny at der måske er mere der forbinder de to dødsfald end hun først troede.

Fly 189

af M R Hall

Da Fly 189 styrter ned i Bristolkanalen får ligsynsdommer Jenny Cooper en sag om en ensom sømand hvis båd åbenbart er blevet ramt af flyet. Han skyller op på bredden sammen med den 10-årige Amy Patterson, som var passager i flyet. En større undersøgelse går i gang for at finde ud af årsagen til styrtet, og Jenny begynder at stille spørgsmål som myndighederne ikke så gerne vil have stillet. Hvordan kunne et så teknisk avanceret fly – angiveligt sikret mod menneskelige fejltagelser – svigte så fatalt? Hvorfor var Amy Patterson blevet ombooket til netop dette fly? Og hvad havde de mange magtfulde mennesker om bord til fælles? Jenny er fristet til at overdrage sagen til det officielle ligsyn, men presset fra en sørgende mor får hende til at tage kampen op. Fjerde, selvstændige bog i serien om ligsynsdommeren Jenny Cooper.

Den sidste patrulje

af M r Hall

Endelig kommer den dag de har ventet på. De sidste britiske soldater i Helmandprovinsen tæller timerne til deres hjemrejse. For deres spændte familier hjemme i Highcliffe betyder den enden på et halvt års smertefuld ventetid.    Men kort før afrejsen rammer katastrofen. Den nittenårige “Skippy” forsvinder, og den patrulje der bliver sendt ud for at finde ham bliver lokket i baghold. Én dræbt, to sårede og stadig én savnet …    Hjemme i Highcliffe søger de desperat efter de svar som hæren ikke vil give. Hvordan kunne Skippy forsvinde fra en stærkt bevogtet kommandopost? Hvad er det officerer og menige ikke kan fortælle?    Ligsynsdommer Jenny Cooper får til opgave at varetage ligsynet, men opdager snart at hun er oppe mod et ubrydeligt militært sammenhold. Og i en garnisonsby hvor rygterne svirrer, viser det sig at hæren ikke er de eneste der har noget at skjule. * * * Jenny Cooper kan tilføjes til listen over mindeværdige krimihelte.” PITTSBURGH TRIBUNE