Chang. Elefanten i det mørke rum forside

Chang. Elefanten i det mørke rum

Brudstykker af en brevskrivers thailandske krønike

Chang. Elefanten i det mørke rum forside
Forfatter:
Originalsprog:
Dansk
Sider:
366
Omslag:
Paperback
ISBN13:
9788791074080

Chang  som betyder elefant på thai, er en moderne litterær krønike over mødet mellem Vest og Øst. En vestlig veteran-mands møde med en yngre, thailandske kvinde. Jons møde med Tip.

Elefanten i det mørke rum 

Under voldsomme politiske konflikter mellem Eliten og Folket, blodig vold og militærkup og kærlighedens anderledes vilkår i thailandsk kultur og  virkelighed udfordres Jon til at undersøge virkelighedens baggrund gennem seks års rejser, research og skrivning  - forsøge at belyse elefanten i det mørke rum. 

Er der håb? Er kærlighed og demokrati overhovedet en mulighed? 

Som farang, en hvid fremmed, rejser Jon i ukendt land, hvor både mennesker og fænomener er større end deres umiddelbare overflade. De har slørede aner i en mangfoldig underverden af kultur, historie og mytologi. Er happy end mulig? Eller er historien en buddhistisk spiral? 

Jon Varangian 

er friskriver med lange ophold i Berlin og Bangkok. Han udgav tidligere Revolution. Dragen der ville være blå - en kulturel spændingsbog med baggrund i Singapore og omegn. (424 s. 2010. Forlaget Rip Rap).

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser

Af samme forfatter

Revolution

af Jon Varangian

FLÅ DIN DAG - SLIP DRAGERNE LØSUdviklings- og spændingsroman om dansk sømandspræst i Singapore Sømandspræsten Malthe Nyhuus slår i første forsøg et I Ching-slag, som betyder REVOLUTION, og inden han får sagt amen i kirken, er han fra næste dags bryllup hvirvlet ind i en labyrintisk mordsag, samt gentagen utroskab og kætteri over for sin kirke. Og det er kun begyndelsen. I Ching er en flere tusinde år gammel, kinesisk spådomskunst, der trækker i præsten, som så meget andet asiatisk kultur. I Chings kosmologiske grundlag er, at alt er under stadig FORANDRING.   Jo længere Malthe Nyhuus trænger ind i den kinesiske æske af forbrydelser og asiatiske mysterier i jagten på en gammel udgave af ”I CHING. Forandringens Bog”, jo mere rystes han af udfordringen, om han kan forandre sig selv -  lige så meget som verden omkring ham ændres.