Alt bliver bare bedre med bacon forside

Alt bliver bare bedre med bacon

Den ultimative guide - 75 opskrifter, historie, fakta og meget mere om bacon

Alt bliver bare bedre med bacon forside
Forfatter:
Originaltitel:
Allt blir bättre med BACON Den ultimata guiden - 75 recept, historia, fakta och mycket mer!
Originalsprog:
Norsk
Sider:
264
Omslag:
Indbundet
ISBN13:
9788771910407

Vi elsker bacon! Den magiske duft som breder sig, når man steger bacon er som ambrosia. Bacon er ikke noget du har lært at elske. Du er født sådan! Alt smager bedre, alt bliver lidt sjovere, livet bliver lidt bedre – helt enkelt: Alt bliver bare bedre med bacon!

Dette er den ultimative guide, i den finder du alt hvad du har brug for at vide om bacon … og lidt til.

Historien om bacon - Hvilken vin eller øl kan du nyde til bacon - Hvordan steger du perfekt bacon  75 opskrifter med bacon - Sjove og utrolige facts om bacon - Kort sagt, alt om bacon.

Alt bliver bare bedre med bacon, med forord af Den skaldede kok, er skrevet af norske Christopher Sjuve, som er kok, madredaktør og tv-vært. Han har et intenst og kærligt forhold til mad generelt, og til bacon i særdeleshed. Hans motto er: Du kan aldrig bruge for meget bacon!

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Bogreolen 158,95 29,95 188,90
iMusic 168,00 29,00 197,00
Plusbog 160,96 39,95 200,91
CDON 180,00 29,00 209,00
Arnold Busck 199,95 19,00 218,95

Af samme forfatter

Æg

af Christopher Sjuve

Den ultimative kogebog om æg af bestsellerforfatteren Christopher Sjuve Nu kommer endelig historien om ægget. Hvem kom først? Hønen eller ægget? Få opskriften på, hvordan du koger det perfekte æg og 85 andre uimodståelige opskrifter om og med æg. Ægget eller hønen stammer oprindeligt fra Indien. Læs her, hvordan det er gået til, at det lille jungledyr, med meget dårlige flyveegenskaber, er blevet sådan en populær spise verden over. Hvordan menneskets utrættelige eventyrlyst, nysgerrighed og handels evner, har flyttet hønen fra jungle til hønsegård. I Alt bliver bare bedre med æg fortælles historien om hønen og ægget med masser af både bløde og hårde fakta som; hvor mange æg lægger en høne på et år? Hvor mange æg spiser vi om året? Hvor mange høns er der i Danmark? Og meget, meget mere. Opskrifterne spænder vidt fra klassikere som saltede æggeblommer (som så rives over fx fisk) og til lækre desserter. Altså alt, hvad der er værd at (h)vide om æg.