Ormen Werner forside

Ormen Werner

og andre rim og remser for børn og voksne

Ormen Werner forside
Forfatter:
Originalsprog:
Dansk
Illustreret af:
Sider:
52
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788771714128

Herligt illustreret og gakket børnebog med finurlige, skøre og skæve rim og remser. Gå på oplevelse i det danske sprogs krummelurer sammen med dit barn og lad jer fornøje over rimenes mange forskellige udtryk og tematikker.

En skøn blanding af underfundige og morsomme illustrationer og sjove rim, som man kender det fra andre børnebøger af Brian P. Ørnbøl, herunder bl.a. Ørnbøls ABC og Mekano Max.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 120,82 29,95 150,77
Bogreolen 160,00 0,00 160,00
Gucca 139,95 39,95 179,90
Saxo 161,10 19,95 181,05
Arnold Busck 179,95 19,00 198,95
Boghandleren 179,95 19,95 199,90
iMusic 198,00 29,00 227,00

Af samme forfatter

diamanttandsstøv

af Brian P. Ørnbøl

rødvinstænder nougatfugl kakkelkejser silkehus flormelisdrysset blikforladt dynedyr pyjamasdronning tændstikholdt boblevandsglæde skumringssprøjt geléoverfrakke nyslikket glitterglat sølvstensbelagt indpakningsfanatiker grøntsagskristen krøluldsblomme ildflueflodsfantast fnatmarker guldlanterner marchtromlen gulvplankedrømme guldslikker fantastofil klatmørk okseblodsskrig diamanttandsstøv"Ørnbøls ord efterlader en stemning, som bliver hængende i luften. Sørgmodig. Sorgløs. Konstaterende. Flabet. Vedkommende. Eftertænksom. Skøn!"- Tine Schytte - Kulturkapellet"Jeg er fan af Brian P. Ørnbøls forfatterskab. Som en af Amerikas største digtere fra det sidste århundrede, Ezra Pound, sagde: når man skriver, så skal man 'Make it new.' Det gør Brian altid - og han gør det godt." - Thom Satterlee - oversætter og fhv. lektor i litteratur

Kredsløbsforstyrrelser

af Brian P. Ørnbøl

21 noveller som tager fat på nogle af de grundlæggende, eksistentielle spørgsmål i livet; overgangen fra barn til voksen, overgangen fra gammel til død, menneskets møde med det overnaturlige, kulturens ofte mærkværdige og uskrevne regler og det skæve menneske i det strukturelle system."Kredsløbsforstyrrelser" er en samling historier, der vil stille spørgsmål og opfordre til eftertænksomhed. Det er historier som vil røre ved læseren ved at vende tingene, som vi normalt erkender dem, på hovedet eller ved at beskrive situationer og menneskeskæbner, som vi normalt ikke skænker megen omtanke."Kredsløbsforstyrrelser" er magisk realisme, psykologisk surrealisme og socialrealisme skrevet i et sprog fra lyrikkens verden. Det er historier om elementer, som griber forstyrrende ind i livets kredsløb.

Ørnbøls ABC

af Brian P. Ørnbøl

Lær alfabetet med sjove bogstavrim og løjerlige tegninger. Bogen er en hyldest til Halfdan.

Syv

af Brian P. Ørnbøl

"Jeg læser mig selv ind i verden Tid til at græde og tid til at le" "Jeg er i syv sind men kender dem alle Tid til krig og tid til fred" Digtsamlingen er Brian P. Ørnbøls fjerde udgivelse siden hans debut i 2008. Han blev i 2010 udpeget til at være en af 00'ernes mest markante debutanter.Anmelderne skriver:"Dette er den kompromisløse beretning om det postmoderne moralske ingenmandsland."- Bogguide.dk"Det er verdensordnen fanget i ord og vendinger og nedfældet på papir i suveræn stil."- Kulturkapellet.dk"Jeg vil anbefale at læse stykke for stykke for at have tid til at tænke."- Fyldepennen.dk"Tænksomme og kulturkritiske digte der ikke går af vejen for at forholde sig etisk og moralsk til samtiden."- Dansk Bibliotek Center"Respekt for de avancerede systemiske og intertekstuelle refleksioner, som ligger bag."- Kristeligt Dagblad

Mekano Max

af Brian P. Ørnbøl

Noget grynter foran bilen, Max kan ikke se derover og han fræser op i rumpen på et næsehorn, der sover.Max må hurtigt stige ud for at finde værktøjsdåsen,for bilen sidder fast midt i næsehornemåsen.  Der er fart over feltet, da Mekano Max uforvarende bliver indblandet i et racerløb i Afrika. Verdens vel nok mest sindssyge bil, tager form undervej med stor hjælp fra Afrikas dyr. Mekano Max er en skør historie skrevet på vers for børn i alle aldre. En fantastisk bog, hvis du og dine børn skal have noget at grine af og hvis I kan lide at lege med ord.  Brian P. Ørnbøl har en række anmelderroste skønlitterære udgivelser bag sig i poesi- og novellegenren. Med `Mekano Max´ debuterer forfatteren som børnebogsforfatter.