Gumpy 2 - Notre Dames forbandelse forside

Gumpy 2 - Notre Dames forbandelse

Gumpy 2 - Notre Dames forbandelse forside
Forfatter:
Originalsprog:
Dansk
Sider:
216
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788771713299

Lisbeth, Jean-Pierre og Gumpy er taget på ferie til Paris. 

Men en næsten 900 år gammel heks er efter Gumpys magiske diamanthjerte. Det skal hun bruge ved overgangen til ægte udødelig. Bliver hun udødelig, vil hun tage magten over verden, og alle gargoiler vil blive hendes slaver. Heksen har lagt en forbandelse over Notre Dame, som fanger gargoiler og fjerner deres vilje. 

De tre har kun kort tid til at finde heksen, inden hun finder Gumpy, og han bliver fanget af forbandelsen.

Bog nummer 2 i serien om Gumpy – den ildpruttende gargoil.

www.gumpythegargoil.dk

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Bogreolen 168,95 29,95 198,90
Arnold Busck 199,00 19,00 218,00
Plusbog 179,95 39,95 219,90
iMusic 220,00 29,00 249,00

Af samme forfatter

Gumpy 1 - Diamanthjertet

af Bodin Madsen

Når man kun er 88 år gammel og lige er stukket af hjemmefra, kan verden være et farligt sted at udforske. Især når man forvandles fra sten til kød og blod. Og begynder at prutte voldsomt!  Heldigvis får Gumpy to nye venner – Skævtand og Jan-Pære – og sammen tager de tre på eventyr for at skaffe Gumpys magiske diamanthjerte tilbage. „Blrrp.“ „Aij, Gumpy.“ „Undskyld. Det er også alt det kål.“ Bog nummer 1 i serien om Gumpy – den ildpruttende gargoil. www.gumpythegargoil.dk

Gumpy 3 - Sværdet og tidsscepteret

af Bodin Madsen

En mumie vågner til live på British Museum midt i London. Det er kaosguden Seth, der er kommet retur for at skabe rædsel omkring sig. Med sig har han to uheldige ”livvagter” – Hoth og Toth. De havde aldrig forudset, at de skulle være livvagter, og de er ikke specielt gode til at være det. Under London høres mystiske lyde, og en sur gas kommer op fra undergrunden. Noget stort bevæger sig rundt dernede … Bygning for bygning begynder byen at falde fra hinanden. Kaos er på vej. Gumpy, Lisbeth og Jean-Pierre har kun et par dage til at stoppe Seth, før hele London ligger i ruiner. Bog nummer 3 i serien om Gumpy – den ildpruttende gargoil .

Gumpy 4 - I vulkanens skygge

af Bodin Madsen

Nede under klipperne på Island ligger gargoilernes hovedstad, Gargopolis. Gumpy, Lisbeth og Jean-Pierre er på besøg, men må hurtigt opgive ferien til fordel for en ny opgave. Verdenshavene er ved at være fyldt op med plastik! Men hvordan vil de tre venner og alverdens gargoiler overbevise menneskene om, at de skal holde op med at smide plastik i havene? På få dage skal de tre både redde havets dyr samt stoppe jordens undergang. Bog nummer 4 i serien om Gumpy – den ildpruttende gargoil.

Diamanthjertet

af Bodin Madsen

Jean-Pierre satte en hånd op for at de andre skulle standse. Og i modsætning til tidligere forstod Gumpy signalet denne gang. Jean-Pierre rodede i rygsækken, fandt et lille spejl på en tynd metalarm frem og holdt det ud forbi dørkarmen, så han kunne kigge rundt om hjørnet. Inde i salen så han tre vagter ligge på gulvet. Alle bagbundet og med knipler i munden. Længere inde i rummet så han nogle mørke skikkelser. De var svære at se tydeligt. Som mørke i mørket. Nogle nattens skygger. Og midt i rummet ... en tom montre! Det var lykkedes for nogen at stjæle diamanten, og de var inde i salen lige nu! Jean-Pierre vendte sig hurtigt om mod de andre og satte dem ind i situationens alvor. Det her var meget uventet. Og slet ikke godt. Hvad gør vi? spurgte Gumpy forskrækket. Han havde ikke regnet med, der ville være andre som havde interesse i hans hjerte.

I vulkanens skygge

af Bodin Madsen

Gumpy, Lisbeth og Jean-Pierre er på Island i et hæsblæsende eventyr. De oplever storbyen Gargopolis, tusinder af gargoiler, flyver med Gargoil Power, og en vulkan eksploderer over hovedet på dem. På få dage skal det lille trekløver redde havets dyr og stoppe jordens undergang.

Notre Dames Forbandelse

af Bodin Madsen

Lisbeth, Jean-Pierre og Gumpy er taget til Paris på ferie. Men en næsten 900 år gammel heks er efter Gumpys magiske diamanthjerte. Det skal hun bruge ved overgangen til ægte udødelig. Bliver hun udødelig vil hun tage magten over verden, og alle gargoiler vil blive hendes slaver. En forbandelse hviler tungt over Notre Dame. Den fanger gargoiler og fjerner deres vilje. De tre har kun kort tid til at finde heksen, inden hun finder Gumpy, og han bliver fanget af forbandelsen. Bog nummer 3 i serien om Gumpy – Den ildpruttende gargoil. www.gumpythegargoil.dk

Sværdet & tidsscepteret

af Bodin Madsen

En mumie vågner til live på British Museum midt i London. Det er kaosguden Seth, der er kommet retur for at skabe rædsel omkring sig. Med sig har han to uheldige livvagter – Hoth og Toth. De havde aldrig forudset, at de skulle være livvagter, og de er ikke specielt gode til at være det. Under London høres mystiske lyde, og en sur gas kommer op fra undergrunden. Noget stort bevæger sig rundt dernede … Bygning for bygning begynder byen at falde fra hinanden. Kaos er på vej. Gumpy, Lisbeth og Jean-Pierre har kun et par dage til at stoppe Seth, før hele London ligger i ruiner. Bog nummer 4 i serien om Gumpy – Den ildpruttende gargoil. www.gumpythegargoil.dk

Når man kradser i et sår

af Bodin Madsen

Stormende forelskelse, begær, lyst, besættelse og paranoia – det er, hvad Bora må igennem, da hun støder ind i den mystiske fyr, Pee Wee. Hvor meget vil man lade sig ydmyge i jagten på at føle sig elsket? ”Skræmmende og dybt erotisk på én gang. Godt, jeg ikke er Bora …” Audrey Castañeda – komiker, manuskriptforfatter og skuespiller ”Man bliver fuldstændigt fanget ind i Boras univers, der konstant overrasker og skifter retning …” Astrid Givard Frederiksen – fødselskonsulent

Når man kradser i et sår

af Bodin Madsen

Stormende forelskelse, begær, lyst, besættelse og paranoia – det er, hvad Bora må igennem, da hun støder ind i den mystiske fyr, Pee Wee. Hvor meget vil man lade sig ydmyge i jagten på at føle sig elsket?