Hvor flyver du hen, Søster Kanin? forside

Hvor flyver du hen, Søster Kanin?

Hvor flyver du hen, Søster Kanin? forside
Omslag:
Ukendt
ISBN13:
9788771713220

“Du er min bedste ven,” hvisker Liv til sin kanin. Sammen kigger de på sommerfugle og leger gemme. Men en dag er alting anderledes … Søster Kanin flyver ud af sin krop, og Liv løber efter for at få hende med hjem igen. På rejsen efter Søster Kanin oplever Liv en helt anden verden. Og måske får hun en ny ven? En bog om at miste og tage afsked. Og om gode venskaber.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Bogreolen 160,95 0,00 160,95
Gucca 139,95 39,95 179,90
Plusbog 157,95 29,95 187,90
Arnold Busck 179,95 19,00 198,95
iMusic 198,00 29,00 227,00

Af samme forfatter

Pigen med den sorte kuffert

af Christine Lund Jakobsen

Det var en meget mærkelig fornemmelse. At stå der.
Med ryggen til kirken.
I kufferten havde hun én ting. Et billede af far og mor ... En smuk billedbog om sorg og savn – og om at gribe muligheden for at komme videre.  

Lillebitte Lilli

af Christine Lund Jakobsen

“Hey, mor, se mig!” råber Lilli. Men Lillis mor har ikke tid lige nu. Hun skal have mascara på, finde nøglerne, på arbejde og tjekke telefonen. “Hey, mor!” råber Lilli, men hendes stemme er blevet mindre end før. Ja, faktisk er Lilli begyndt at skrumpe. Gummistøvlerne er kæmpestore, billen er stor og tung, og Lille hænger og dasker fra mors hånd, som en fyldt indkøbspose. Til sidst er Lilli så lille, at hun næsten er helt forsvundet. “Hey, mor!” råber Lilli. Med sin lillebitte stemme. Men mor kan ikke høre hende, og hun kan heller ikke se hende. Da mor endelig opdager, hvor lille Lilli er blevet, lægger de sammen en plan for, hvordan Lilli skal blive stor og helt sig selv igen … Christine Lund Jakobsen har skrevet denne fine historie om en pige, der svinder ind i takt med, at hun bliver overset i en travl hverdag. Zarah Juul har illustreret.

Hvis jeg flytter i en flaske

af Christine Lund Jakobsen

“Føj for den! Til aftensmad jeg hader alt med gæller. Så hvorfor vil du friste mig med fiskefrikadeller?”   En klam fiskefrikadelle, en død kat, en skrotmaskine og en sort æske med farlig-ord er nogle af ingredienserne i denne bog. “Hvis jeg flytter i en flaske” er en samling digte til børn. Glade, skøre, triste og tænksomme rim til friske børn - og deres fjollede forældre.     Om forfatter og illustrator Forfatter Christine Lund Jakobsen har tidligere udgivet børnesange og fungeret som både komponist, musiklærer og korleder. Det musiske talent går tydeligt igen i de fængende og originale rim i ”Hvis jeg flytter i en flaske”. Hun er født i Hjørring, hvor hun også bor og arbejder i dag. En stor del af barndommen er hun dog opvokset i Saltum ved Vesterhavet.   Bogens illustrator Jørgen Eivind Hansen har en lang række børneudgivelser bag sig og er kendt for sin humoristiske og farverige streg, der er som skabt til det sprudlende univers i ”Hvis jeg flytter i en flaske”.