Doktor Fusk forside

Doktor Fusk

Doktor Fusk forside
Originalsprog:
Dansk
Illustreret af:
Sider:
176
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788771712810

Runes far er forsvundet. I mellemtiden er Runes stedfar, Bjarne, flyttet ind sammen med sin søn Viggo. Bjarne gider ikke at arbejde og tilbringer hele dagen i boblebadet, når han altså ikke lige bruger Rune som kungfu-dukke.

Samtidig har Anne fra klassen sagt, at hun gerne vil se solnedgangen sammen med Rune på klubbens skitur. Han bliver ellevild, men da han skal have sin mor til at skrive under på skiturspapiret, stjæler Bjarne det. Han truer med at sende Rune på kungfu-lejr i Vietnams jungle, hvis ikke han klarer en franskprøve i skolen for Viggo. Rune er på dybt vand. Han kan hverken fransk eller er særlig god til sine egne fag, så hvordan skal han klare prøven for Viggo?

Sammen med sin gode ven Mick beslutter han sig for at opsøge den mystiske Doktor Fusk for at få hjælp. Men er Doktor Fusk kun interesseret i at hjælpe et par snottede skoleelever, eller har han større planer?

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Bogreolen 147,95 29,95 177,90
Arnold Busck 179,95 19,00 198,95
Plusbog 179,00 39,95 218,95
iMusic 198,00 29,00 227,00

Af samme forfatter

Doktor Fusk

af Casper Grundtvig Jensen

Runes far er forsvundet. I mellemtiden er Runes stedfar, Bjarne, flyttet ind sammen med sin søn Viggo. Bjarne gider ikke at arbejde og tilbringer hele dagen i boblebadet, når han altså ikke lige bruger Rune som kungfu-dukke.Samtidig har Anne fra klassen sagt, at hun gerne vil se solnedgangen sammen med Rune på klubbens skitur. Han bliver ellevild, men da han skal have sin mor til at skrive under på skiturspapiret, stjæler Bjarne det. Han truer med at sende Rune på kungfu-lejr i Vietnams jungle, hvis ikke han klarer en franskprøve i skolen for Viggo. Rune er på dybt vand. Han kan hverken fransk eller er særlig god til sine egne fag, så hvordan skal han klare prøven for Viggo?Sammen med sin gode ven Mick beslutter han sig for at opsøge den mystiske Doktor Fusk for at få hjælp. Men er Doktor Fusk kun interesseret i at hjælpe et par snottede skoleelever, eller har han større planer?