Den kloge ugle siger godnat forside

Den kloge ugle siger godnat

Den kloge ugle siger godnat forside
Forfatter:
Originalsprog:
Dansk
Illustreret af:
Sider:
116
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788771712445

“Hej med dig …” Sådan starter de fleste godnat-meditationer i serien fra Dyb Ro på YouTube, og nu kommer en af de mest populære, Den kloge ugle siger godnat, som bog og lydbog.

Denne bog gør brug af en meget enkel læseteknik, der med åndedrætsøvelser og lette hypnotiske vendinger gør, at du let får dine lyttere til at slappe af og falde i søvn. 

Hvis man ikke får sin nattesøvn, kan det skabe problemer i hverdagen: Humøret forandrer sig, vores lunte bliver ofte kortere, samtidig med at koncentrationsevnen svækkes. Netop derfor er det så vigtigt at få ro på kroppen og få afsluttet dagen på en fin måde. Dyb Ro hjælper dagligt over 6.000 børn og voksne med at finde ro og falde i søvn. 

Over 1.000.000 er allerede faldet i søvn, og nu er det din tur.

Godnat og sov godt.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Bogreolen 174,95 29,95 204,90
Arnold Busck 199,00 19,00 218,00
Plusbog 179,95 39,95 219,90
iMusic 220,00 29,00 249,00

Af samme forfatter

Den kloge ugle siger godnat

af Karsten Lagermann

“Hej med dig …” Sådan starter de fleste godnat-meditationer i serien fra Dyb Ro på YouTube, og nu kommer en af de mest populære, Den kloge ugle siger godnat, som bog og lydbog.Denne bog gør brug af en meget enkel læseteknik, der med åndedrætsøvelser og lette hypnotiske vendinger gør, at du let får dine lyttere til at slappe af og falde i søvn. Hvis man ikke får sin nattesøvn, kan det skabe problemer i hverdagen: Humøret forandrer sig, vores lunte bliver ofte kortere, samtidig med at koncentrationsevnen svækkes. Netop derfor er det så vigtigt at få ro på kroppen og få afsluttet dagen på en fin måde. Dyb Ro hjælper dagligt over 6.000 børn og voksne med at finde ro og falde i søvn. Over 1.000.000 er allerede faldet i søvn, og nu er det din tur.Godnat og sov godt.

Det magiske sovecirkus

af Karsten Lagermann

“Hej med dig ...” Hver aften finder tusindvis af børn og voksne ro og falder i søvn til de kendte godnatmeditationer fra DYB RO. Nu fortsætter bogserien, der startede med “Den kloge ugle siger godnat” med en ny godnathistorie om “Det magiske sovecirkus”. Her byder cirkusdirektøren dig velkommen indenfor i cirkusteltet, hvor alt foregår i gabende slowmotion.  Med en helt igennem enkel læseteknik skaber læseren en rolig stemning og en kærlig relation til barnet, der hurtigt falder til ro og i søvn. Med godnathistorier fra DYB RO kan du være med til at give barnet den livsvigtige nattesøvn, der er forudsætningen for en god dag, hver dag.  Rigtig god fornøjelse, og sov godt.