Permanent Turbulens forside

Permanent Turbulens

Permanent Turbulens forside
Forfatter:
Originalsprog:
Dansk
Sider:
410
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788771710960

Bag enhver optur i musikbranchen lurer faren for en nedtur. Det har trommeslageren Kasper Foss måtte sande efter mere end tre årtiers utro tjeneste hos toppen af poppen og som en del af flittigt turnerende rockbands, hvor landevejens mange fristelser ender med at sætte spor i krop og sjæl.

Permanent Turbulens er en fascinerende blanding af humoristiske anekdoter og hæsblæsende beretninger om hurtige penge, kreativ energi, selviscenesættelse, store egoer og jagten på anerkendelse. Bogen rummer desuden kritisk refleksion og selvironisk distance, der tilføjer fortællingen et nøgternt klarsyn midt i det vilde amokløb.

I en ung alder blev Kasper Foss udnævnt til at være stortalent, hvilket sammen med en umættelig virketrang og eventyrlyst har bragt ham vidt omkring både genremæssigt og geografisk - fra Afghanistan, Irak og USA til en lang række europæiske lande. Men som Michael Falch gør opmærksom på i forordet, er bogen også en rejse mod at finde ens egen identitet i tilværelsens permanente turbulens.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Bogreolen 231,95 29,95 261,90
Gucca 239,95 39,95 279,90
Plusbog 259,95 39,95 299,90
Arnold Busck 299,95 19,00 318,95
iMusic 330,00 29,00 359,00

Af samme forfatter

Permanent Turbulens

af Kasper Foss

Bag enhver optur i musikbranchen lurer faren for en nedtur. Dethar trommeslageren Kasper Foss måtte sande efter mere end treårtiers utro tjeneste hos toppen af poppen og som en del af flittigtturnerende rockbands, hvor landevejens mange fristelser ender medat sætte spor i krop og sjæl.Permanent Turbulens er en fascinerende blanding af humoristiskeanekdoter og hæsblæsende beretninger om hurtige penge, kreativenergi, selviscenesættelse, store egoer og jagten på anerkendelse.Bogen rummer desuden kritisk refleksion og selvironisk distance,der tilføjer fortællingen et nøgternt klarsyn midt i det vilde amokløb.I en ung alder blev Kasper Foss udnævnt til at være stortalent,hvilket sammen med en umættelig virketrang og eventyrlyst harbragt ham vidt omkring både genremæssigt og geografisk - fraAfghanistan, Irak og USA til en lang række europæiske lande. Mensom Michael Falch gør opmærksom på i forordet, er bogen ogsåen rejse mod at finde ens egen identitet i tilværelsens permanenteturbulens.

Permanent Turbulens

af Kasper Foss

Bag enhver optur i musikbranchen lurer faren for en nedtur. Det har trommeslageren Kasper Foss måtte sande efter mere end tre årtiers utro tjeneste hos toppen af poppen og som en del af flittigt turnerende rockbands, hvor landevejens mange fristelser ender med at sætte spor i krop og sjæl.Permanent Turbulens er en fascinerende blanding af humoristiske anekdoter og hæsblæsende beretninger om hurtige penge, kreativ energi, selviscenesættelse, store egoer og jagten på anerkendelse. Bogen rummer desuden kritisk refleksion og selvironisk distance, der tilføjer fortællingen et nøgternt klarsyn midt i det vilde amokløb.I en ung alder blev Kasper Foss udnævnt til at være stortalent, hvilket sammen med en umættelig virketrang og eventyrlyst har bragt ham vidt omkring både genremæssigt og geografisk – fra Afghanistan, Irak og USA til en lang række europæiske lande. Men som Michael Falch gør opmærksom på i forordet, er bogen også en rejse mod at finde ens egen identitet i tilværelsens permanente turbulens.