Forside mangler

Micki 19:50

Forside mangler
Forfatter:
Sider:
86
Omslag:
E-bog
Forlag:
ISBN13:
9788771710892

Alle har skavanker. En dårlig ryg, et skræntende helbred, en medfødt deformitet. Fanget i en tidsløkke opdager 4 forvirrede mennesker dog hurtigt, at det mørke teater omkring dem får dårligdomme til at eskalere. Og det gælder også syge sind… Micki 19:50 er det første bind i Reslows ‘Monster-trilogi’ og er af anmeldere blevet mødt med reaktioner som: “I stedet for at se en gyserfilm, så giv Christian Reslows Micki 19:50 en chance” og “Hvad skete der lige der?”.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Plusbog 45,00 0,00 45,00
Arnold Busck 42,19 19,00 61,19

Af samme forfatter

Miraklets Fald

af Christian Reslow

Velkommen til ødemarken. Velkommen til helvede. Her brænder vandet som syre. Her er solen ubarmhjertig. Her er ingen nåde. Så hvis en desperat kvinde finder en måde at undslippe på, hvorfor skulle hun så ikke bruge den? Også selvom det betyder, at en anden – en fra vores verden – må tage hendes plads? I ødemarken er enhver sig selv nærmest. Denne fortælling er rettet mod mere hårdføre læsere af Young Adult genren, der ønsker at se, hvad der sker, når mennesker presses til bristepunktet – og ind i mellem brister.’Miraklets Fald’ er Reslows debutroman fra 2010.

Kimæren

af Christian Reslow

I Michigan har et fjols netop sprunget en skovsø i luften. Det var dumt, men meget menneskeligt. Eksplosionen vækker et væsen, der har ligget i dvale i århundreder. Et væsen, der ikke er ondt, men meget hungrende. Dette væsen er også dumt, men langt fra menneskeligt. Endnu…Kimæren er det andet bind i Reslows ‘Monster-trilogi’ og er af anmeldere blevet sammenlignet med Dean Koontz Skygger og Stephen Kings Desperation – blot med Reslows karakteriske vulgære fingeraftryk.

Vrangvendt

af Christian Reslow

I Skive, Midtjylland, er de unge rastløse og aggresive. Sex og vold er det bedste afløb for frustrationerne – indtil en gruppe møder Gamle Trofast. Gamle trofast kan gøre dem til mere end de er… Også mod deres vilje. Vrangvendt er det tredje bind i Reslows ‘Monster-trilogi’ og er af anmeldere blevet kaldt “Quick n’ Dirty Horror” samt “kørt helt af sporet!” Vrangvendt er en garanti for god underholdning.