Alverdens ord og billeder forside

Alverdens ord og billeder

Alverdens ord og billeder forside
Forfatter:
Originaltitel:
Das alles sind Bilder und Wörter
Originalsprog:
Tysk
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
14
Omslag:
Indbundet
Forlag:
ISBN13:
9788771611649

Der er en masse ting rundt omkring i verden, som du skal lære at kende - og der er navne og betegnelser for dem alle!

I bogen kan du se mere end 200 af de mange forskellige ting og begreber, der findes -

nogen kender du sikkert hjemmefra - andre findes udenfor: på gaden, i naturen eller måske i rummet... Her kan du lære dem at kende.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her

Af samme forfatter

Se lige dyrene

af Yayo Kawamura

Helt enkel pegebog med dyr i huset, på bondegården, i zoo og i skoven og et opslag sidst i bogen hvor man kan se, om man kan huske de forskellige dyr og deres lyde...

Se lige bilerne

af Yayo Kawamura

Hent enkel pegebog med biler og maskiner i trafikken, på byggepladsen, i det blå og under udrykning. På opslaget sidst i bogen kan man se, om man kan huske de forskellige biler og deres lyde...

Pepe & Milli, Hvem er det der banker?

af Yayo Kawamura

Pepe og Milli vågner ved at det banker på ruden. Det er en fugl. Snart efter er det Pepe, som banker på WC-døren for at skynde på Milli, som er lidt for længe om at tisse. Så banker det på hoveddøren ... Hvem er nu det? Sjov og motorisk udviklende historie, hvor man kan åbne og lukke døre, vinduer og pakker og se, hvem det er der banker.  Bogen er lavet i kraftigt materiale og kan tåle mange genlæsninger og mange små hænder 7 opslag i meget kraftigt pap med flapper og bevægelige elementer.

Pepe & Milli. Skovtur med vennerne

af Yayo Kawamura

Enkle billeder i klare farver og lette opgaver, hvor man kan tælle få ting. De kraftige flapper, som gemmer på små overraskelser, kan sagtens holde til at blive åbnet igen og igen.

... og alle regnbuens farver

af Yayo Kawamura

Kawamura tegner i sin personlige og charmerende enkle streg forskellige frugter og ting i hver af farverne rød, gul, blå, grøn, orange, lilla, brun, hvid, sort, grå og mangefarvede. Hver farve på sit opslag. Mange forskellige ting at kigge på og snakke om. Klassisk pegebog i holdbart udstyr.

Kan du tælle?

af Yayo Kawamura

Små sjove vers om forskellige emner som landbrug, skov, zoo, fiskeri og bolsjer, hvor tallene fra 1 til 10 indgår. På hvert billede er der naturligvis elementer at tælle i det pågældende antal. Kawamuras streg er sød og humoristisk og passer fint til de sjove vers.

... og andre dyr

af Yayo Kawamura

Kan du se det dyr, som ikke passer ind? På hvert opslag ser du forskellige dyr: Små, store, hurtige, langsomme, larmende, stille mv. Men der gemmer sig altid et, som ikke hører til.

... og anden transport

af Yayo Kawamura

Hvilket transportmiddel passer ikke ind? På hvert opslag ser du forskellige biler, maskiner og andre transportmidler: små, store, langsomme, larmende, stille mv. Teksten giver en ledetråd til et, som er anderledes.

Pepe og Milli på bondegården

af Yayo Kawamura

Tag med Pepe og Milli på landet og giv en hjælpende hånd på bondegården, når dyrene skal fodres og malkes, der skal samles æg og plukkes æbler eller luges i nyttehaven. Mange forskellige let genkendelige ting at kigge på, snakke om og undersøge i Kawamuras charmerende og farverige enkle stil. Klassisk pegebog med klapper og flytbare elementer i meget kraftig kvalitet.

Kom og se alle mulige transportmidler200

af Yayo Kawamura

Ny pegebog i en humoristisk, men også enkel og grafisk flot stil. Her er gengivet mere end 80 måder at komme frem på - lige fra trehjulet cykel til en kæmpestor passagerfærge - gengivet i en charmerende, enkel streg, som man ikke bliver ked af at kigge på. På det sidste opslag i bogen er et mylder af alle bogens skibe, biler, maskiner m.v.  som kan bruges til at repetere ordene f.eks. 'find vandflyveren'....

Rundt omkring med Max

af Yayo Kawamura

Gå på opdagelse i byen, på legepladsen, på bondegården, på togstationen og ved svømmebassinet. Det myldrer med mennesker og der er masser af sjove episoder og ting at snakke om... Vittig og anderledes pegebog med kraftige flapper og bevægelige dele, der forandrer historien.

Leg skjul med Pepe og Milli

af Yayo Kawamura

Ny småbørnsserie af Yayo Kawamura i hendes velkendte og charmerende, enkle streg med de gennemgående figurer katten Milli, hunden Pepe og fuglen Emma. 7 opslag i meget kraftigt pap med flapper og bevægelige elementer.

En dag med Pepe og Milli

af Yayo Kawamura

Ny småbørnsserie af Yayo Kawamura i hendes velkendte og charmerende, enkle streg med de gennemgående figurer katten Milli, hunden Pepe og fuglen Emma. 7 opslag i meget kraftigt pap med flapper og bevægelige elementer.