Syltetøjsmysteriet forside

Syltetøjsmysteriet

Syltetøjsmysteriet forside
Forfatter:
Originalsprog:
Finsk
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
32
Omslag:
Indbundet
Forlag:
ISBN13:
9788771611298

Bordet er dækket og Mumimor slår på gongongen for at kalde alle sammen til saft og pandekager, men hvad er nu det?Glasset med syltetøj er forsvundet. 

Mumidalens detektiver Sniff og Mumitrolden sætter sig til at løse mysteriet.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Arnold Busck 69,95 19,00 88,95
iMusic 77,00 29,00 106,00
Plusbog 69,00 39,95 108,95

Af samme forfatter

Mysteriet om frimærket

af Päivi Arenius

Hidkaldt af ulykkelige skrig og skrål løber Sniff og Mumitrolden til stranden, hvor de finder Hemulen ved sit frimærkealbum, som han har tabt ud over skrænten, så frimærkerne er spredt for alle vinde. I en fart får de samlet mærkerne sammen, der mangler det dyrebare gul 3-skilling banco, som er perlen i Hemulens frimærkesamling, og så må Mumidalens detektiver igen på arbejde.

Mumitroldene på skovtur

af Päivi Arenius

Mumifamilien mødes med vennerne for at gå en tur i efterårsskoven og plukke bær og svampe. Naturoplysning med indflettede opgaver som "Find disse fem ting på billeder", "Hvem har afsat de mindste fodspor" eller "Find de støvlepar, som passer sammen" Päivi Arenius, som også står bag "Mumidalens detektiver" har igen spundet en ny og anderledes tråd af det hyggelige univers i de finske skove. En enkel, men også oplysende og underholdende "myldrebog" for de mindste. Lettilgængelig men tro introduktion til Mumidalens univers.

Mumitroldene om vinteren

af Päivi Arenius

Med udgangspunkt i Tove Janssons oprindelige tekster har Paäivi Arenius, som også står bag ’Mumidalens detektiver’ samt første bind i denne serie MUMITROLDENE PÅ SKOVTUR’ (2015) udformet denne myldrebøger om naturen i Mumidalen om vinteren. Hver bog indeholder små enkle, opgaver som ’Find disse ting’, ’Hvilke blomster er ens?’ og ’Hvor gemmer Lille My sig?’ Lettilgængelig, men tro introduktion til Mumitroldene.

Mumitroldene ved havet

af Päivi Arenius

Med udgangspunkt i Tove Janssons oprindelige tekster har Paäivi Arenius, som også står bag ’Mumidalens detektiver’ samt første bind i denne serie MUMITROLDENE PÅ SKOVTUR’ (2015) udformet denne myldrebøger om naturen i Mumidalen om foråret. Hver bog indeholder små enkle, opgaver som ’Find disse ting’, ’Hvilke blomster er ens?’ og ’Hvor gemmer Lille My sig?’ Lettilgængelig, men tro introduktion til Mumitroldene.

Mumitroldene i junglen

af Päivi Arenius

Med udgangspunkt i Tove Janssons oprindelige tekster har Paäivi Arenius, som også står bag ’Mumidalens detektiver’ samt første bind i denne serie MUMITROLDENE PÅ SKOVTUR’ (2015) udformet denne myldrebøger om naturen i Mumidalen om sommer. Hver bog indeholder små enkle, opgaver som ’Find disse ting’, ’Hvilke blomster er ens?’ og ’Hvor gemmer Lille My sig?’ Lettilgængelig, men tro introduktion til Mumitroldene.

Mumitroldenes familiealbum

af Päivi Arenius

Mumimor kigger fotos sammen med børn og venner og mindes de mange sjove og hyggelige oplevelser familien har haft i tidens løb.  Dejlig billedbog, der introducerer de mange pudsige karakterer i Tove Janssons historier om Mumitroldene.

Mysteriet om Perlekæden

af Päivi Arenius

I løbet af en hyggelig aften bliver perlekæden, som tidligere er blevet meget beundret af alle, borte. Hvem har taget den? Hjælp Mumidalens detektiver, Mumitrolden og Sniff, med at løse gåden.

Mysteriet om Kufferten

af Päivi Arenius

Da Mumitanten ankommer til Mumifamiliens hus er hendes kuffert fuld af andre ting, end dem hun pakkede ned hjemmefra. Meget Mystisk! Kan du hjælpe Mumidalens detektiver, Mumitrolden og Sniff, med at løse gåden?