Kaptajn Sharky og sultanens dolk forside

Kaptajn Sharky og sultanens dolk

Kaptajn Sharky og sultanens dolk forside
Forfatter:
Originalsprog:
Tysk
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
32
Omslag:
Indbundet
Forlag:
ISBN13:
9788771611274

Kaptajn Sharky og hans trofaste besætning er taget på langfart til Mellemøsten for at købe krydderier.

Her møder de sultan Suleiman og får en meget vigtig opgave: De skal bringe sultan Suleimans søn Fadi, som er faldet i kløerne på arvefjenden sheik Salam al Rashid, hjem. I stedet for løsepenge medbringer de en meget værdifuld dolk med rubiner i skæftet. Undervejs bliver deres skib overfaldet af pirater, der stjæler deres dyrebare våben, men heldigvis har Sharky en magisk flaske, som indeholder en hjælpsom ånd, og nu begynder eventyret...

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Arnold Busck 269,95 19,00 288,95
Plusbog 269,00 39,95 308,95
iMusic 297,00 29,00 326,00

Af samme forfatter

Den lille prinsesse og dragens hemmelighed

af Jutta Langreuter

Den lille prinsesse og dragens hemmelighed »Nu har jeg fået nok!« sagde den lille prinsesse. Hun sad med bare tæer i sin lyserøde kjole med pufærmer og manglede at knappe to af dens 12 knapper. »Hvad er der i vejen?« spurgte barnepigen. »Jeg gider ikke bruge så meget tid på at knappe de 12 knapper,« råbte den lille prinsesse. Den lille prinsesse har fået nok. Hun vil hverken have fine silkestrømper eller laksko på. Hun gider ikke læse bøger med Kongen og Dronningen eller bage mandelhorn med kokken. Dybt inde i skoven bor den gamle drage. Måske har den en idé til, hvordan den lille prinsesse kan blive glad igen … Et sødt, lille eventyr om en prinsesse, der er træt af de voksne. De er kedelige og skælder ud. Sammen med en gammel drage, finder hun finder ud af, at hun selvfølgelig bare savner en legekammerat. Historien er fortalt af Jutta Langreuter med eventyrlige illustrationer af Quentin Grebans.

Tiden flyver for Hulda Skovheks

af Jutta Langreuter

Hulda skal nå et vigtigt møde, men bliver hele tiden optaget af andre ting, så tiden løber fra hende. Troldmanden ser strengt på hende og bemærker, at man skal respektere andre – og andres tid. Hulda bliver lidt flov, men det viser sig at hun – trods alt – brugte tiden godt. Ander bind i serien om skovheksen Hulda, som bor ude i skoven og samler urter til mad og medicin. Romantisk og ’trendy’.

Hulda, den lille skovheks

af Jutta Langreuter

Hulda skal mødes med de andre hekse, for at konkurrere om, hvem der er bedst til at trylle. Det går ikke helt som planlagt for Hulda, men heldigvis har hun noget i lommen ... Magisk, idyllisk univers, med kriser og forviklinger, men positive udfald, der kan minde om Josefine jordbærfebøgerne, som Dahle ikke bare har illustreret, men også skrevet. Jutta Langreuter, som er forfatter her, er kendt for bl.a Kaptajn Sharkybøgerne.

Huldas helt egen heksesuppe

af Jutta Langreuter

Hulda skal møde troldmanden Huksis gamle far, Hokuspokus, som er en meget anerkendt magiker. Hulda vil gerne gøre et godt indtryk og medbringer hjemmelavet suppe. Den smager forfærdeligt, men det viser sig heldigvis, at den er helbredende og har en gavnlig virkning på gigt. Tredje bind i serien om skovheksen Hulda, som bor ude i skoven og samler urter til mad og medicin

Rosa Rosenhjerte

af Jutta Langreuter

Rosa Rosenhjerte er en ganske særlig lille prinsesse. Hun bor på Sukkerslottet med den hjerteformede port, sammen med sine venner plyskatten Nussegøj, den rare gamle skildpadde fru Rosenskjold, og de fjollede små uldkugler, pomponerne, som altid er fulde af spilopper. Rosa Rosenhjerte er næsten altid glad. Hun forsøger hele tiden at finde på måder, hvor hun kan gøre andre glade - måske ved at opfylde et ønske. En dag banker et lille ensomt egern på den hjerteformede port og beder om Rosas hjælp til at få opfyldt et stort ønske ... En sød fortælling om kærlighed, nærvær og glæde!

Kaptajn Sharky og fængselsøen

af Jutta Langreuter

Sørøver Sharky - havenes skræk, er vred, for Micki er væk! Normalt er Kaptajn Sharky altid glad, men idag er han vred. Meget vred for Kaptajn Klap den elendige hundehandler, har taget hans bedste ven Micki til fange! Selvfølgelig er Kaptajn Sharky fast besluttet på at befri Micki. Men da Sharky endelig indhenter Kaptajn Klaps skib, finder han kun Kaptajn Klap - besætningen er væk! Hvad er der sket? Hør hvordan Kaptajn Sharky får befriet Micki og hele Kaptajn Klaps sørøver-mandskab, som er taget til fange af rødfrakkerne og ført til fængselsøen. 

Kaptajn Sharky og skatteøens hemmelighed

af Jutta Langreuter

´Alle mand til angreb´ , råber kaptajn Sharky og kaprer den båd, som Micki stille sejler rundt i. Endelig sker der noget, tænker Micki, og lader uden at protestere den lille pirat kapre sit skib. Micki og sørøveren Sharky bliver dog hurtigt gode venner. Og da de sammen finder en flaskepost med et skattekort, begiver de sig spændt på skattejagt sammen. Den oplevelse, som venter dem på øen, er langt mere spændende end en skat... Endelig en pirathistorie, hvor små sørøvere også kan være med...

Kaptajn Sharky og søuhyret

af Jutta Langreuter

Et søuhyre huserer i Palmebugten. Og der går rygter om, at det med sin lange hale har dasket til et skib, så alle mand blev slynget overbord! Micki er lidt bekymret, da de netop skal passere Palmebugten på deres kommende færd. Kaptajn Sharky lader sig ellers ikke ryste så let. Men da de er på vej ud af Palmebugten og vandet under skibet begynder at skumme og boble, så hele skibet ryster, bliver han alligevel lidt urolig... I denne historie om Kaptajn Sharky og hans besætning møder de ikke bare et søuhyre, men også den gamle, gnavne sørøver Kaptajn Klap, som ser sig gal på Kaptajn Sharky.

Kaptajn Sharky og den kæmpestore blæksprutte

af Jutta Langreuter

En ny historie til de mange små Sharky-fans. Den lille (børne)venlige pirat Kaptajn Sharky finder et skibsvrag med en guldskat. Sharky og Micki dykker ned under dækket som ligger under vand. Lige som de skal til at indsamle de mange guldstykker begynder skroget at ryste og synke dybere ned. De skynder sig ud i en fart og finder ud af at skatten tilhører en blæksprutte som har passet på den i mange år. – Spænding og kulør til de yngste sørøver-fans, som er tiltrukket af sabler og kanoner, men som sover bedst efter en ‘happy ending’. Om de tidligere titler skrev lektørene bl.a.: ‘Hyggelig sørøverhistorie med charmerende illustrationer... Stærke, friske farver... farlig bliver historien aldrig, men der er en stemning af eventyr...’ (Bo Knudsen om Kaptajn Sharky og skatteøens hemmelighed 2007/15) ‘De yngste læsere vil hygge sig med det trods alt fredelige sørøvermiljø og de festlige, farvestrålende illustrationer og more sig over de ‘ramsaltede sømandseder’. ‘De mindste drenge vil nyde historien og de detaljerige illustrationer, der på én gang er seje og venlige’. (Ulla Møller om Kaptajn Sharky og fængelsøen 2009/14)

Kaptajn Sharky strander på en øde ø

af Jutta Langreuter

Kaptajn Sharky strander på en øde ø

Kaptajn Sharky hos vikingerne

af Jutta Langreuter

Den modige og humørfyldte Kaptajn Sharky og hans venner driver med havstrømmen mod nord - helt optaget af en kiste med sølvmønter, de har fundet. Pludselig opdager de, at de befinder sig ud for Norge, og bestemmer sig for - eventyrlystne som de er - at gå på opdagelse i det klippefyldte landskab, og snart møder de et par vaskeægte vikinger. Den ottende, uafhængige historie om den lille sørøver Sharky og hans venner. En populær figur med en stor fanskare.