Jeg elsker min røde bil forside

Jeg elsker min røde bil

Jeg elsker min røde bil forside
Forfatter:
Originaltitel:
Henri und sein liebstes Auto
Originalsprog:
Tysk
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
18
Omslag:
Papbog
Forlag:
ISBN13:
9788771610796

Emil elsker at lege med biler. Han har mange, men den, han er allermest glad for, er den røde gåbil.

Ny papbogsserie for de 2-4 årige med emner fra dagligdagen som nye små søskende, rutinerne i børnehaven og yndlingslegetøjet.

Fin bog som er let at håndtere.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Arnold Busck 149,95 19,00 168,95
Plusbog 149,00 39,95 188,95
iMusic 165,00 29,00 194,00

Af samme forfatter

Min børnehave

af Doris Rübel

Hvad sker der på Blå Stue? Hvem passer og hjælper børnene? Hvordan fejrer børnene fødselsdag og fastelavn? Giver svar på børnenes mange spørgsmål og indeholder overraskende løft og kig-flapper, der gør bogen sjov for de mindste børn.

Vores tøj

af Doris Rübel

Hvorfor skal man have tøj på? Hvad er tøj lavet af? Hvordan binder man sløjfer? Hvad har man på, når det regner? Giver svar på børnenes mange spørgsmål og indeholder overraskende løft og kig-flapper, der gør bogen sjov for de mindste.    

Bange, vred og glad

af Doris Rübel

Giver svar på børnenes mange spørgsmål og indeholder overraskende løft og kig-flapper, der gør bogen sjov for de mindste.

Hjemme hos os

af Doris Rübel

Min første fagbog. Giver svar på børnenes mange spørgsmål og indeholder overraskende løft og kig-flapper, der gør bogen sjov for de mindste.  

Vores mad

af Doris Rübel

Denne bog fortæller om den mad, vi spiser. Hvor kommer den fra, hvordan laves den, og hvad er sundt for kroppen? Teksten indeholder et væld af detaljerede oplysninger, og bag de mange låger findes der yderligere fakta, som på en seriøs  måde giver forståelse for og viden om madens vej fra dyr og dyrkning til menneskers maver. For videbegærlige børn.

Syg og rask og sund

af Doris Rübel

Giver svar på børnenes mange spørgsmål og indeholder overraskende løft og kig-flapper, der gør bogen sjov for de mindste.  

Dyrene og deres unger

af Doris Rübel

Denne bog fortæller om dyr og deres unger. Nogle af ungerne kan klare sig selv lige fra begyndelsen, mens andre bliver hos deres mor i lang tid. Teksten indeholder et væld af detaljerede oplysninger om de mange forskellige måder, dyreunger bliver født og vokser op på. Bag de mange låger findes der yderligere fakta, som på en seriøs måde giver forståelse for og viden om et spændende emne. For videbegærlige børn.

Kom med til ballet

af Doris Rübel

Hvad sker der til balletundervisning? Hvad er tåspidssko? Hvordan er arbejdsdagen for en danser? Hvem laver kostumerne?

Hvad spiser vi?

af Doris Rübel

Hvorfor skal vi spise? Hvad vokser der i køkkenhaven? Hvordan kan du hjælpe med at lave mad? Giver svar på børnenes mange spørgsmål og indeholder overraskende løft og kig-flapper, der gør bogen sjov for de mindste børn.

Kender du farverne?

af Doris Rübel

Giver svar på børnenes mange spørgsmål og indeholder overraskende løft og kig-flapper, der gør bogen sjov for de mindste børn. Hvilken blå farve er den smukkeste? Hvorfor er blomster så farvestrålende? Hvad sker der, når man blander farver?

En dag i børnehave

af Doris Rübel

Det er dejligt at gå i børnehave. Der er andre børn at lege med og søde voksne, som finder på sjove og hyggelige ting, og som hjælper en hvis man har brug for det. Ny papbogsserie for de 2-4 årige med emner fra dagligdagen som nye små søskende, rutinerne i børnehaven og yndlingslegetøjet. Fin bog som er let at håndtere.

Jeg elsker min dukke

af Doris Rübel

Emma elsker at lege med Mollie. Dukken er hendes bedste legetøj og                            Mollie kommer med overalt. Ny papbogsserie for de 2-4 årige med emner fra dagligdagen som nye små søskende, rutinerne i børnehaven og yndlingslegetøjet. Fin bog som er let at håndtere.

Vi har fået en baby

af Doris Rübel

Det er ikke kedeligt at have en baby i huset. Emma har lige fået en lillebror, og hele familien har travlt med at give mad, skifte ble, trøste og lege. Ny papbogsserie for de 2-4 årige med emner fra dagligdagen som nye små søskende, rutinerne i børnehaven og yndlingslegetøjet. Fin bog som er let at håndtere.