Bag rattet forside

Bag rattet

Bag rattet forside
Forfatter:
Originalsprog:
Tysk
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
56
Omslag:
Papbog
Forlag:
ISBN13:
9788771610666

Klassisk billedbog om store maskiner.

Hvem er det der fører lokomotiver, brandbiler, landbrugsmaskiner og maskinerne på byggepladsen, og hvordan er deres arbejdsdag

Bag rattet består af 4 korte historier om forskellige maskinførere.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 69,00 39,95 108,95

Af samme forfatter

Den store vrimlebog om biler

af Stefan Seidel

Lige meget hvor man kigger hen - i Bil-vrimleland sker der altid mange spændende ting. Den nye sportsvogn holder foran bilforhandleren. På racerbanen bliver der foretaget en meget farlig overhaling, og på byggepladsen bliver der arbejdet flittigt. I denne vrimlebog kan små bilfans følge over 30 biler rundt i byen - på racerbanen, på landet og om natten på rastepladsen. De kan lede efter de mange forskellige køretøjer og opdage mange spændende ting.

Til lands, til vands og i luften

af Stefan Seidel

I byen, på landet og på byggepladsen. Til lands, til vands og i luften. Overalt ser man forskellige former for biler og andre transportmidler! I denne bog kan du se nogle eksempler: Politibil, traktor, motorcykel, svævefly, speedbåd og gravko - alle mulige forskellige former for maskiner, der kan køre, sejle eller flyve.

Kaptajn Karlsen på vagt

af Stefan Seidel

En billedbog for de yngste om kaptajnens arbejde. Karlsen står på færgens kommandobro, klar til at sejle over til øen med passagerer, biler og fragt. Han holder øje med at alle kommer sikkert ombord. Da færgen er ude af havnen, lader han styrmanden tage roret, mens han kigger til maskinmesteren. Andre titler i serien: Benny brandmand på vagt Lars landmand på job Gert gravko-fører på job

Benny brandmand på vagt

af Stefan Seidel

En billedbog for de yngste om brandmænd på arbejde. Benny og de andre brandmænd, som har vagt, sidder på vagtstuen og er klar til at rykke ud. Så lyder alarmen: Der er ildebrand. Med blå blink og sirener kører brandsprøjten gennem byen ´BABU! BABU!´ og snart er branden slukket. Andre titler i serien: Lars landmand på job Kaptajn Karlsen på vagt Gert gravko-fører på job

Lars landmand på job

af Stefan Seidel

En billedbog for de yngste om landmandens arbejde. Der er meget at gøre på gården. Dyrene skal passes, om foråret skal jorden pløjes og harves, og der skal sås korn. Om efteråret, når kornet er modent, skal det høstes. Landmanden Lars kan slet ikke undvære sin traktor. Andre titler i serien: Benny brandmand på vagt Kaptajn Karlsen på vagt Gert gravko-fører på job

Gert gravko-fører på job

af Stefan Seidel

En billedbog for de yngste om en gravkoførers arbejde. På byggepladsen er Gert ved at anlægge en sø. Der skal graves et stort hul. Bagefter skal der flyttes nogle sten. Han kan slet ikke undvære sin dejlige gummiged. Andre titler i serien: Benny brandmand på vagt Kaptajn Karlsen på vagt Lars landmand på job

Kim er luftkaptajn

af Stefan Seidel

Kim er luftkaptajn er en billedbog for de yngste om en pilot's arbejde. Kim går ud til flyet, som er ved at blive tanket op. Han sætter sig i cockpittet. Når passagererne er ombord, og starttilladelsen er givet, kører han ud ad startbanen og sætter farten op, til flyet letter. Kim sætter autopilot på og får en kop kaffe og lidt mad, for han har en lang flyvetur foran sig.

Lasse er langturs-chauffør

af Stefan Seidel

Lasse er langturs-chauffør er en billedbog for de yngste om en lastbilchaufførs arbejde. Lasse kører varer fra Danmark til udlandet. Han kører ud til et fragtfirma og får en masse paller med varer læsset på bilen med en gaffeltruck. De skal til tyskland. Da Lasse har afleveret godset, er han så langt væk, at han ikke kan nå hjem at sove. Det er godt, at han har en lille køje bag i bilen.

Lukas er loko-fører

af Stefan Seidel

Lukas er loko-fører er en billedbog for de yngste om en lokomotivførers arbejde. Lukas er den, som styrer lokomotivet, der trækker de andre togvogne. Han holder øje med signalerne og bremser, hvis der er noget, som blokerer sporet. Lukas kender togplanerne og går meget op i, at toget kommer til tiden.

Palle er politibetjent

af Stefan Seidel

Palle er politibetjent er en billedbog for de yngste om en politibetjents arbejde. Palle kører patrulje med Marie. De bliver kaldt ud til et færdselsuheld, hvor to biler er stødt sammen. Der er ingen, som er kommet til skade, men der er brug for en kranvogn. Bagefter må de hen til kiosken, hvor der har været røveri.

Tag med på eventyr

af Stefan Seidel

Vil du med på eventyr hos vikingerne, i en indianerlandsby eller på en ridderborg? Måske kunne du tænke dig at møde et par pirater, gyse over vampyrerne på spøgelsesborgen eller de kæmpemæssige dinosaurer i parken. Her er nogle forskellige landskaber, med et mylder af spændende figurer og situationer, du kan gå på opdagelse i.

Min første myldrebog om trafikken

af Stefan Seidel

Kraftig pegebog med faner, der gør den let at bladre i for små fingre. Hvert opslag viser trafik – biler og maskiner i forskellige miljøer eller situationer: Landbrug, byggeplads, by, udrykning og ved (luft)havnen. Man kan også finde hr.  Vrimmel, som gemmer sig på hvert opslag. Traditionel myldrebog med masser af maskiner.