Skatteøen forside

Skatteøen

Skatteøen forside
Forfatter:
Originaltitel:
Aarresaari
Originalsprog:
Finsk
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
40
Omslag:
Indbundet
Forlag:
ISBN13:
9788771610642

En underholdende gendigtning af R.L. Stevensons klassiske sørøverfortælling, som også har været forlæg for bl.a. film og teaterstykker og haft stor indflydelse på vores opfattelse af, hvordan livet til søs og pirateri foregik i gamle dage. 

Illustreret udgave af den spændende historie om den faderløse dreng Jim, der ved et tilfælde får nys om et skattekort og kommer med på en ekspedition til øen, hvor skatten ifølge kortet skulle være begravet. 

Mauri Kunnas, som her bevæger sig i et af sine yndlingsuniverser, giver i sin velkendte humoristiske stil en fin version af den velkendte historie.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Bogreolen 268,95 29,95 298,90
Arnold Busck 289,95 19,00 308,95
Plusbog 289,00 39,95 328,95
iMusic 319,00 29,00 348,00

Af samme forfatter

Når mørket falder på

af Mauri Kunnas

Hvem er vågne om natten og hvorfor? Mens de fleste sover, er andre vågne, måske fordi de har ondt eller skal tisse, men også fordi de er på arbejde. Her fortæller Mauri Kunnas på sin karakteristiske underholdende måde lidt om, hvad mennesker, som arbejder om natten for eksempel laver ...  Mange detaljer og finurligheder at snakke om og kigge efter bl.a. Hr. Buk, der som sædvanlig går i søvne, og som man kan kigge efter på hvert opslag.

12 gaver til julemanden

af Mauri Kunnas

Sjov og hyggelig julebog med 12 historier, der handler om at give gaver, bage kager, lege i sneen, pynte op og alle mulige andre juleforberedelser. De store illustrationer er ‘myldebilleder’ med masser af detaljer at kigge på og snakke om, mens man venter på julemanden.

Hr. Buk og verdens vidundere

af Mauri Kunnas

Mauri Kunnas er sjov. Hans historier er underholdende med vittige pointer og egner sig fint til højtlæsning. I fortællingen her har søvngængeren Hr. Buk vundet en rejse rundt til syv af verdens største seværdigheder. Sammen med en gruppe af andre rejsende flyver han fra sted til sted og oplever Pyramiderne, Taj Mahal, Den kinesiske mur, Kristusstatuen i Rio, Påskeøerne, Niagara Falls og kanalerne i Venedig. Eller det vil sige: Fordi Hr Buk er så spændt og ikke sover op til flyrejsen og samtidig lider noget af jet-lag, sover han hele tiden, mens oplevelserne foregår. Han er dog tilstede i søvngænger tilstand og udlever derfor helt uden præstationsangst sine drømme om at kunne jonglere eller spille fodbold. I historierne som er fulde af løjer og skøre indfald, får man også noget at vide om  forskellige rejsemål og deres kulturer. Tidligere er udkommet: ‘Godnat, hr. Buk’ (Carlsen, 2000), ‘Vikingerne kommer’ (Carlsen, 2007), ‘12 gaver til julemanden’ (Lamberth, 2011) og ‘Julemanden og den mystiske lyd’ (LAMBERTH, 2012). På vej: ‘OHØJ, Pirater!’(LAMBERTH, 2013).

Julemanden og den mystiske lyd

af Mauri Kunnas

Der er kun få dage til jul. Postflyveren har netop sat de sidste sække med ønskersedler af og Julemanden har stryr på de fleste af gaverne, men mellem brevene er et med en pudsig krusedulle tegnet på gulnet papir. Det er underskrevet Tambo, men udover navnet, er der ingen som kan læse, hvad der står. Derfor bestemmer julemanden sig for, at lade alle værkstedsnisserne komme med hver deres bud på, hvad Tambo ønsker sig. Juleaften nærmer sig og forberedelserne er godt igang, men ikke alt er, som det plejer at være. Der foregår noget mystisk i Julemandens landsby! Hvem har kommet for meget peber i kanelen? Hvem har ødelagt kagemændene? Og hvem har slukket lysene på juletræet? Nogen driller Julemanden! Mauri Kunnas er som altid sjov og underholdende!

Verdens bedste julegave

af Mauri Kunnas

I Gumleby er der travlehed før juleaften. Der tænkes på pakker, pynt og mad og ønskes glædelig jul overalt. Knap har imidlertid svært ved at glæde sig over noget som helst. Han er så forkælet, at det halve ville have været mere end rigeligt. Om natten går hr. Buk som sædvanlig i søvne, og som altid får hans søvngængeri følger.  Hyggelig, underholdende julelæsning

Beatles

af Mauri Kunnas

Den finske forfatter og illustrator, Mauri Kunnas, som i sit hjemland er lige så kendt og elsket for sine striber om rockmusik, som for sine billedbøger, genfortæller i denne humoristiske ’graphic novel’ respektløst, men kærligt den beretning, han hævder at have fået fortalt af manden på ‘the flaming pie’ (som ifølge Lennon var ophavsmand til navnet Beatles).     Læs fortolkningen her og hør alt om Beatles første tøvende skridt fra cafeoptrædener til indspilningerne i studiet på Abbey Road, hvor deres første single kom til verden. Historien er fortalt før, men aldrig som her.   I Finland er bogen på nogle få måneder solgt i mere end 60.000 eksemplarer!

Julemanden og hans hjælpere

af Mauri Kunnas

I Julemandens landsby, som ligger meget afsides højt oppe i bjergene, er der travlhed før juleaften. Hør hvordan ønskesedlerne når frem og hvordan gaverne bliver fremstillet og bragt ud til alverdens børn. Nisserne, som er udlært inden for hver deres fag: "spejdernissen", "værkstedsnissen", "servicenissen" mv. er i fuld sving. Lige til at blive i julehumør af.