Kan du få øje på dinoen? forside

Kan du få øje på dinoen?

Kan du få øje på dinoen? forside
Forfatter:
Originalsprog:
Engelsk
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
24
Omslag:
Indbundet
Forlag:
ISBN13:
9788771610512

Myldrebøger med enkel info og sjove, farverige tegninger af fortidsdyr. På hver side er der - ud over dinosaurussen - nogle ting at kigge efter og sidst i bogen er der forslag til mere underholdning og leg inspireret af dino-temaet.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 267,00 39,95 306,95

Af samme forfatter

Spot the... Monkey in the Jungle

af Stella Maidment

From pretty parrots to cheeky chimps, there's so much to see in the jungle!

Spot the Shark in the Ocean

af Stella Maidment

Go deep sea diving in the ocean and see what you can spot with this great new Spot the... book! Look for hidden objects as you work your way through every spread, taking in all the detail.

Spot the Snail in the Garden

af Stella Maidment

See what you can spot in the garden with this great book! Look for hidden objects as you work your way through every scene, taking in all the detail.

Kan du få øje på sneglen?

af Stella Maidment

Myldrebøger med enkel info og sjove, farverige tegninger af livet omkring hus og have. På hver side er der - ud over sneglen - nogle ting at kigge efter og sidst i bogen er der forslag til mere underholdning og leg inspireret af naturen.

Kan du få øje på hajen?

af Stella Maidment

Myldrebøger med enkel info og sjove, farverige tegninger af livet i havet. På hver side er der - ud over hajen - nogle ting at kigge efter og sidst i bogen er der forslag til mere underholdning og leg inspireret af temaet om havets dyreliv.

Find og farvelæg jungledyr

af Stella Maidment

Myldrebog med enkel info og sjove tegninger af en frodig urskov.  På hver side er der - ud over aben- nogle ting at kigge efter, og sidst  i bogen er der forslag til mere underholdning og leg inspireret af  jungletemaet.

Find og farvelæg havets dyr

af Stella Maidment

Myldrefarvebog med enkel info og sjove tegninger af livet i  havet. På hver side er der en haj og andre detaljer at kigge efter.  Sidst i bogen er der forslag til mere underholdning og leg inspireret  af temaet om havets dyreliv.

Cowboy sjov

af Stella Maidment

Løs de mange sjove opgaver og hjælp cowboy’en Rocky med at få de stjålne pengesække tilbage!

Sjov med feer og alfer

af Stella Maidment

Løs de mange sjove opgaver og hjælp feen Rose med den store sommerfest. I hvert billede er der 3 opgaver blandt andet nogle ting du skal finde.

Prinsesse sjov

af Stella Maidment

Løs de mange sjove opgaver og hjælp Prinsesse Perlemor med at finde en ven!

Sørøver sjov

af Stella Maidment

Løs de mange sjove opgaver og følg sørøveren Pip på hans spændende togt. I hvert billede er der 3 ting du skal finde.

Ridder-sjov

af Stella Maidment

Velkommen til ridderborgen! Løs de mange sjove opgaver, og hjælp ridderen Richard med at finde kongens gyldne skjold! Ny bog i den populære serie med små opgaver, der kan løses af børn fra 3-5 år. I de farverige illustrationer skal man lede efter forskellige ting, finde ting der passer sammen, finde vej gennem labyrinter og meget mere. I hver bog er der også tips til forskellige aktiviteter.

Rum-sjov

af Stella Maidment

Tag med en tur ud i rummet! Løs de mange sjove opgaver, og hjælp astronauten Alfred med at opdage en ny planet! Ny bog i den populære serie med små opgaver, der kan løses af børn fra 3-5 år. I de farverige illustrationer skal man lede efter forskellige ting, finde ting der passer sammen, finde vej gennem labyrinter og meget mere. I hver bog er der også tips til forskellige aktiviteter.

Sjov med enhjørninge

af Stella Maidment

Velkommen hos enhjørningene! Løs de mange sjove opgaver, og følg enhjørningen Gnist på en eventyrlig færd! Ny bog i den populære serie med små opgaver, der kan løses af børn fra 3-5 år. I de farverige illustrationer skal man lede efter forskellige ting, finde ting der passer sammen, finde vej gennem labyrinter og meget mere. I hver bog er der også tips til forskellige aktiviteter.

Havfrue-sjov

af Stella Maidment

Kom med til undervandsshow! Løs de mange sjove opgaver, og hjælp havfruen Harriet med at arrangere en koncert! Ny bog i den populære serie med små opgaver, der kan løses af børn fra 3-5 år. I de farverige illustrationer skal man lede efter forskellige ting, finde ting der passer sammen, finde vej gennem labyrinter og meget mere. I hver bog er der også tips til forskellige aktiviteter.