Alle har en bagside forside

Alle har en bagside

Alle har en bagside forside
Forfatter:
Originalsprog:
Norsk
På dansk ved:
Sider:
84
Omslag:
Indbundet
Forlag:
ISBN13:
9788771610208

I Anna Fiskes særegne humoristiske streg får man et indblik i kroppens udseende og funktioner. De enkle illustrationer lægger op til en god snak om hygiejne, sundhed, forskellighed, kropssprog og manerer - ja, om alt der har med kroppe og udseende at gøre.

Om at være glad for sin krop.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Arnold Busck 269,95 19,00 288,95
Plusbog 269,00 39,95 308,95
CDON 289,00 29,00 318,00
iMusic 297,00 29,00 326,00

Af samme forfatter

Hallo Jord!

af Anna Fiske

Billedbog om hvordan tiden går på kloden, og hvad folk laver. Mange steder på jorden er der små historier og liv at følge. Pigen der sender flaskepost, kaptajn Klong der drømmer og Tom der står på en tømmeflåde. Hvordan mon det går dem og alle de andre fra dag til dag og nat?

Hvordan laver man en baby?

af Anna Fiske

I billedbogen Hvordan laver man en baby? tager Anna Fiske fat i alle de spørgsmål, som børn kan have, når det kommer til undfangelse, graviditet og fødsel. Hvordan kommer babyen ind i mors mave? Hvem kan overhovedet lave en baby, hvad sker der inde i maven, når den vokser sig stor, og hvordan kommer babyen så egentlig ud igen? Hvordan laver man en baby? giver forældre og børn en rigtig god platform til en snak om alle de ting, et barn kan undre sig over, når det kommer til forplantning. Vi hører både om den konventionelle undfangelse, om reagensglas-metoden og hele processen fra æg og sædcelle til fødslen, men også om kærlighed, regnbuefamilier og diversitet.

Halløj hav!

af Anna Fiske

For dette fjerde bind i sin meget personlige og fantasifulde serie af myldrebøger fik Anna Fiske i 2015 Norsk Kulturministeriums illustratorpris. Som sædvanlig myldre siderne med detaljer og skøre indfald, som man kan grine af Et mylder af småkryb, kravl, orme og andet der foregår dybt under jordens overflade..

Helt i skoven

af Anna Fiske

Anna Fiskes spøjse fantasi kommer til fuld udfoldelse i dette humoristiske, charmerende og kunstneriske univers, med mange finurlige detaljer. I de herligt utraditionelle pegebøger er der en masse at kigge på, snakke om og grine ad. Anna Fiske modtog i 2015 Norsk Kulturministeriums illustratorpris for sin meget personlige og fantasifulde serie af myldrebøger. Gå på opdagelse i et univers med fugle, elge, småkryb, kravl, jægere og alfer dybt inde i skoven ...

Forelskelse

af Anna Fiske

Når man er forelsket, er det, som om hele kroppen sitrer ... Du er ikke alene om ind imellem at have det svært. Sådan er det at være menneske, og andre oplever helt sikkert nogle af de samme ting. Bøgerne i 'Følelsesbiblioteket' kan gøre det lettere at sætte ord på de svære følelser. Læs bøgerne i serien og tal om de følelser, du kender eller måske ikke har mærket endnu, med andre, som har samme eller andre erfaringer. FØLELSESBIBLIOTEKET 7 bind i et ’handy’ format. Hver bog består af enkle,  kort formulerede udsagn om forskellige – sommetider ubehagelige – følelser.  Anna Fiskes charmerende streg  beskriver de måske akavede situationer, som kan opstå, og giver et redskab til lettere at kunne tale om og forholde sig til følelserne, når de opstår.

Glæde

af Anna Fiske

Glæde er en rar følelse, som kan strække sig helt fra stille veltilpashed til jublende lykke. Du er ikke alene om ind imellem at have det svært. Sådan er det at være menneske, og andre oplever helt sikkert nogle af de samme ting. Bøgerne i 'Følelsesbiblioteket' kan gøre det lettere at sætte ord på de svære følelser. Læs bøgerne i serien og tal om de følelser, du kender eller måske ikke har mærket endnu, med andre, som har samme eller andre erfaringer. FØLELSESBIBLIOTEKET 7 bind i et ’handy’ format. Hver bog består af enkle,  kort formulerede udsagn om forskellige – sommetider ubehagelige – følelser.  Anna Fiskes charmerende streg  beskriver de måske akavede situationer, som kan opstå, og giver et redskab til lettere at kunne tale om og forholde sig til følelserne, når de opstår.

Angst

af Anna Fiske

Følelsen af at være bange kan være kortvarig, som når man bliver forskrækket.Hvis man ofte har følelsen af at være bange, kaldes det angst ... Du er ikke alene om ind imellem at have det svært. Sådan er det at være menneske, og andre oplever helt sikkert nogle af de samme ting. Bøgerne i 'Følelsesbiblioteket' kan gøre det lettere at sætte ord på de svære følelser. Læs bøgerne i serien og tal om de følelser, du kender eller måske ikke har mærket endnu, med andre, som har samme eller andre erfaringer. FØLELSESBIBLIOTEKET 7 bind i et ’handy’ format. Hver bog består af enkle,  kort formulerede udsagn om forskellige – sommetider ubehagelige – følelser.  Anna Fiskes charmerende streg  beskriver de måske akavede situationer, som kan opstå, og giver et redskab til lettere at kunne tale om og forholde sig til følelserne, når de opstår.

Vrede

af Anna Fiske

Pludselig kan man blive noget så rygende rasende ... Du er ikke alene om ind imellem at have det svært. Sådan er det at være menneske, og andre oplever helt sikkert nogle af de samme ting. Bøgerne i 'Følelsesbiblioteket' kan gøre det lettere at sætte ord på de svære følelser. Læs bøgerne i serien og tal om de følelser, du kender eller måske ikke har mærket endnu, med andre, som har samme eller andre erfaringer. FØLELSESBIBLIOTEKET 7 bind i et ’handy’ format. Hver bog består af enkle,  kort formulerede udsagn om forskellige – sommetider ubehagelige – følelser.  Anna Fiskes charmerende streg  beskriver de måske akavede situationer, som kan opstå, og giver et redskab til lettere at kunne tale om og forholde sig til følelserne, når de opstår.

Jalousi

af Anna Fiske

De fleste kender følelsen af at blive lidt misundelig ind i mellem. Jalousi er en form for misundelse. Det er en dum og ødelæggende følelse - især for den som er jaloux. Du er ikke alene om ind imellem at have det svært. Sådan er det at være menneske, og andre oplever helt sikkert nogle af de samme ting. Bøgerne i 'Følelsesbiblioteket' kan gøre det lettere at sætte ord på de svære følelser. Læs bøgerne i serien og tal om de følelser, du kender eller måske ikke har mærket endnu, med andre, som har samme eller andre erfaringer. FØLELSESBIBLIOTEKET 7 bind i et ’handy’ format. Hver bog består af enkle,  kort formulerede udsagn om forskellige – sommetider ubehagelige – følelser.  Anna Fiskes charmerende streg  beskriver de måske akavede situationer, som kan opstå, og giver et redskab til lettere at kunne tale om og forholde sig til følelserne, når de opstår.

Generthed

af Anna Fiske

De fleste mennesker er lidt generte. Nogle er bare bedre til at skjule det end andre. Du er ikke alene om ind imellem at have det svært. Sådan er det at være menneske, og andre oplever helt sikkert nogle af de samme ting. Bøgerne i 'Følelsesbiblioteket' kan gøre det lettere at sætte ord på de svære følelser. Læs bøgerne i serien og tal om de følelser, du kender eller måske ikke har mærket endnu, med andre, som har samme eller andre erfaringer. FØLELSESBIBLIOTEKET 7 bind i et ’handy’ format. Hver bog består af enkle,  kort formulerede udsagn om forskellige – sommetider ubehagelige – følelser.  Anna Fiskes charmerende streg  beskriver de måske akavede situationer, som kan opstå, og giver et redskab til lettere at kunne tale om og forholde sig til følelserne, når de opstår.

Sorg

af Anna Fiske

Sorg er en følelse af tab. Et savn, som opstår, når man mister noget af stor betydning. Du er ikke alene om ind imellem at have det svært. Sådan er det at være menneske, og andre oplever helt sikkert nogle af de samme ting. Bøgerne i 'Følelsesbiblioteket' kan gøre det lettere at sætte ord på de svære følelser. Læs bøgerne i serien og tal om de følelser, du kender eller måske ikke har mærket endnu, med andre, som har samme eller andre erfaringer. FØLELSESBIBLIOTEKET 7 bind i et ’handy’ format. Hver bog består af enkle,  kort formulerede udsagn om forskellige – sommetider ubehagelige – følelser.  Anna Fiskes charmerende streg  beskriver de måske akavede situationer, som kan opstå, og giver et redskab til lettere at kunne tale om og forholde sig til følelserne, når de opstår.

Her kommer jeg

af Anna Fiske

Bogens hovedperson Benjamin er på oplevelse med sin hund. Han dykker ned i et hul og kommer ind i en fantasiverden med farlige dyr, forhindringer som skal forceres, mørke, genfærd, julemænd og levende fugleskræmsler. Benjamin går frisk til udfordringerne og oplever en masse inden han hjemme igen lægger sig til at sove. Udenfor hans vindue ses haven, han faktisk har leget i med alle de ting, der har sat hans fantasi igang. Anna Fiskes fantasi for fuld udfoldelse i et charmerende og kunstnerisk univers, med mange finurlige detaljer. Den svenskfødte forfatter og illustrator, som er bosat i Norge har en stribe bogudgivelser bag sig bl.a. myldrebøgerne ‘Halløj By’ (2011) og ‘Halløj planet’ (2011) samt ‘Halløj der nede’, som udkommer på dansk i 2013.

Øh?

af Anna Fiske

Gå på opdagelse med de to finurlige figurer i bogen, som kigger gennem alle mulige huller og ser udsnit af mere eller mindre mærkelige genstande, som ikke altid er det de ser ud til at være, men både er det de nu engang er, og meget mere... Kreativt univers fuldt af barnlig fantasi og skarpe observationer, der lægger op til selv at gå ud og finde mere af samme slags... Anna Fiskes fantasi for fuld udfoldelse i et charmerende og kunstnerisk univers, med mange finurlige detaljer. Den svenskfødte forfatter og illustrator, som er bosat i Norge har en stribe bogudgivelser bag sigbl.a. myldrebøgerne ‘Halløj By’ (2011) og ‘Halløj planet’ (2011) samt ‘Halløj der nede’, som udkommer på dansk i 2013.

Humlemarken 8B

af Anna Fiske

En edderkop søger et sted at opholde sig for vinteren. I opgangen Humlemarken 8B er der flere oplagte muligheder og edderkoppen afsøger hver enkelt lejlighed, for at finde det ideelle sted at bo. Sjov bog med masser af pudsige iagttagelser og detaljer, der viser hvor forskellige familier er og hvor forskelligt man kan indrette sig...

Hele dagen lang

af Anna Fiske

Det er en dejlig sommerdag. Karin og Gustav – Annas store søskende – skal ud og ro en tur. Anna kan ikke komme med, for hun kan ikke svømme. Skuffet søger hun tilflugt i toppen af kirsebærtræet, hvor ingen kan se hende. ‘Når de ikke kan finde mig, vil de sikkert savne mig,’ tænker hun.I toppen af træet er der bare så hyggeligt, at Anna helt glemmer at være sur, og bliver fuldstændig opslugt af sin egen leg. Om søskende, jalousi og selvstændighed.

Halløj dernede!

af Anna Fiske

Anna Fiskes spøjse fantasi kommer til fuld udfoldelse i dette humoristiske, charmerende og kunstneriske univers, med mange finurlige detaljer. I de herlige utraditionelle pegebøger er der en masse at kigge på og snakke om. Et mylder af småkryb, kravl, orme og andet der foregår dybt under jordens overflade..

Halløj by

af Anna Fiske

I en by foregår der altid en masse. Folk skal til læge og tandlæge, cykler punkterer, huse bliver malet, nogle venter på toget eller leder efter et sted at bo...Her er en masse at tale om og pege på i denne lidt anderledes pegebog.

Halløj planet

af Anna Fiske

På planeten sker der altid en hel masse.Kan du få øje på:En lang, grøn slange?Nogle dansende æg?Havfruen som vinker?En utraditionel myldrebog.