Se havet forside

Se havet

Se havet forside
Forfatter:
Originaltitel:
Titta havet
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
32
Omslag:
Indbundet
Forlag:
ISBN13:
9788771393880

Måge, bølger, tang. Se, lytte, dufte! Det er sommer ved havet.

Forår, sommer, efterår og vinter. Følg fire børn på oplevelse i naturen med deres nærmeste. Enkle og varme små historier om årets gang og alle vores sanser.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 251,00 29,00 280,00
Bogreolen 264,95 29,95 294,90
Gucca 269,95 39,95 309,90
CDON 283,00 29,00 312,00
Arnold Busck 319,95 19,00 338,95

Af samme forfatter

Drageild

af Åsa Mendel-Hartvig

Da Martha vågner, er hendes lillesøster Milles seng tom. Mille har sneget sig ud i natten, hvor måneblomsterne dufter, og skoven er lokkende stor. Men Mille er så lille. hun kender ikke til fare. hun ved ikke, at en drage er vågnet, en drage, der spyr ild. Martha styrter ud. Hun må finde sin søster! Måske er det allerede for sent?

Oskar trøster

af Åsa Mendel-Hartvig

Oskars storebror er ked af det. Han klemte sin finger i døren. Oskar finder plaster. Så bliver det godt igen.

Oskars vanter

af Åsa Mendel-Hartvig

Huen sidder skævt, og støvlerne er på de forkerte fødder. Dumme tøj. Dumme alting!

Oskar længes

af Åsa Mendel-Hartvig

Oskars far er ude at rejse, og dukken er rejst til Kina. Oskar og Bamse synes tiden går langsomt, når man venter. Kom snart hjem igen!

Vågn op min kastanje

af Åsa Mendel-Hartvig

Jeg pakker nattøj og tæppe og lommelygte og pude. for det kan godt være, at jeg skal sove i træet nu. jeg pakker noget at drikke og bananer og kiks og min bedste bog. Så er jeg klar. Ha ha! Nu bliver de vist forbavsede, når de kommer. Hjælp! Der sidder et barn i træet! råber de nok. Jeg skubber stigen væk. Nu bor jeg her. Mit bedste træ er et kastanjetræ. Det er det bedste træ. De siger, at der er dødt og skal fældes i morgen. Men det sover bare, det ved jeg.

Oskar og Stine bliver uvenner

af Åsa Mendel-Hartvig

Stine vil tegne en traktor.Det vil Oskar også. En rød.Men Stine har den røde farve.Og det bliver aldrig Oskars tur.

Konrad og fødselsdagen

af Åsa Mendel-Hartvig

Mor har fødselsdag. Konrad og Hedvig vil lave morgenmad. Men de vil begge to røre i kakaoen! Sch! Ikke slås. Så vågner mor bare ...Fra ca. 1 år.

Se natten

af Åsa Mendel-Hartvig

Snefnug, lys, appelsin. Smage, se, dufte! Det er vinter udenfor. Forår, sommer, efterår og vinter. Følg fire børn på oplevelse i naturen med deres nærmeste. Enkle og varme små historier om årets gang og alle vores sanser.

Se haven

af Åsa Mendel-Hartvig

Spindelvæv, æbler, blade. Se, smage, føle! Det er efterår i haven. Forår, sommer, efterår og vinter. Følg fire børn på oplevelse i naturen med deres nærmeste. Enkle og varme små historier om årets gang og alle vores sanser.

Se skoven

af Åsa Mendel-Hartvig

Blomster, humlebi, mos. Dufte, lytte, mærke. Det er forår i skoven. Forår, sommer, efterår og vinter. Følg fire børn på oplevelse i naturen med deres nærmeste. Enkle og varme små historier om årets gang og alle vores sanser.