Forside mangler

Rosa lærer at cykle

Forside mangler
Forfatter:
Originaltitel:
Puck lär sig cykla
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
32
Omslag:
Indbundet
Forlag:
ISBN13:
9788771393842

Rosa skal have en ny cykel. En rigtig en med pedaler. Nu skal der cykles! Men hvor er der meget, man skal kunne: trampe i pedalerne, styre og bremse! Det er verdens bedste cykel, bare man har plastre nok ...En humoristisk billedbog om at lære at cykle.

Læs også: Rosa hos frisøren, Rosa skal ud at flyve, Rosa i biografen, Rosa bliver storesøster.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser

Af samme forfatter

Rosa skal ud at flyve

af Anna-Karin Garhamn

Rosa og mor skal ud at rejse. I lufthavnen er der meget, der skal kontrolleres. Men hvor er flyvemaskinen? Til sidst kommer de ud til den største flyvemaskine, Rosa nogensinde har set! En sjov historie om den første flyvetur. Læs også: Rosa hos frisøren

Rosa hos frisøren

af Anna-Karin Garhamn

Rosa har svært ved at se. Der hænger noget i vejen. Rosas hår er blevet alt for langt. Mor bestiller tid hos frisøren. Spændende, synes Rosa, der vil hun hen! En sjov historie om det første besøg hos frisøren. Læs også: Rosa skal ud at flyve

Rosa i biografen

af Anna-Karin Garhamn

Rosa elsker at se film og hygge sig. Og biografen ser fantastisk ud. Der lugter af popcorn overalt, i salen er den største, Rosa nogensinde har set.Spændende, filmen begynder snart ... Men hjælp! Hvorfor bliver der så mørkt? En sjov billedbog med tips om at være i biografen for første gang. Læs også: Rosa hos frisøren, Rosa skal ud at flyve og Rosa bliver storesøster.

Rosa bliver storesøster

af Anna-Karin Garhamn

Mors mave er meget større, end den plejer at være. Det er Rosas lillebror eller lillesøster, der bor derinde. Og da babyen endelig kommer ud, er det næsten ligeså dejligt, som Rosa troede. Men sværere. Babyen kan jo ikke lege! En sjov billedbog om at blive den store i familien.  Læs også: Rosa hos frisøren, Rosa skal ud at flyve, Rosa i biografen.