Til døden jer skiller forside

Til døden jer skiller

Til døden jer skiller forside
Forfatter:
Originaltitel:
The Marriage Pact
Originalsprog:
Engelsk
På dansk ved:
Sider:
450
Omslag:
Hæftet
Forlag:
ISBN13:
9788771299564

Hvor langt er du parat til at gå for dit ægteskab?

Nygifte Jake og Alice er det perfekte par. Alice var tidligere sanger i et rockband, men har nu succes som advokat med spændende kunstnere blandt sine klienter. Jake er partner i en fremadstormende psykologklinik. Efter de modtager en gådefuld bryllupsgave fra en af Alices kendte klienter, beslutter de at sige ja til at være med i en eksklusiv og mystisk gruppe, som kalder sig Pagten.

Pagten har et enkelt mål: at bevare et lykkeligt ægteskab. Og de fleste af Pagtens regler giver god mening: Besvar altid din partners telefonopkald. Giv hinanden en personlig gave hver måned. Planlæg en rejse sammen hvert kvartal.

Nævn aldrig Pagten for nogen.

Det hele virker som en pirrende leg for de to nygifte, med cool fester og spændende mennesker. Men så bryder en af dem Pagtens regler.

Det unge par opdager først nu, at medlemskab af Pagten gælder hele livet. Ingen midler skyes for at værne om den regel – og for Jake og Alice er drømmeægteskabet ved at udvikle sig til et mareridt.

’Til døden jer skiller’ er en psykologisk thriller, som er svær at lægge fra sig – uhyggelig og fascinerende på én gang. 

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 256,00 29,00 285,00
Bogreolen 266,95 29,95 296,90
Plusbog 258,71 39,95 298,66
CDON 287,00 29,00 316,00
Arnold Busck 299,95 19,00 318,95

Af samme forfatter

Til døden os skiller

af Michelle Richmond

Årets psykologiske thriller af New York Times-bestsellerforfatter Michelle RichmondJake og Alice modtager til deres bryllup en mystisk gave: En invitation til en eksklusiv klub, hvor alle medlemmer følger nogle enkle regler – for at passe godt på ægteskabet. Og hvilke nygifte vil ikke gerne det? Klubben kalder sig Pagten, og Jake og Alice er fascineret af de overdådige fester, hemmelighedskræmmeriet og omgangskredsen af spændende par.Men så bryder en af dem reglerne. Langsomt og grufuldt går det op for Alice og Jake, at medlemskab af Pagten – som ægteskabet – er for livet. Men kan de stole på, at Pagten vil dem det godt? Og kan de stole på hinanden?’Til døden os skiller’ er en fængslende og overraskende pageturner – hvor rædslen og tvivlen om, hvem der bedrager hvem, bliver større for hver side, der vendes.