Hajer forside

Hajer

Hajer forside
Forfatter:
Originalsprog:
Dansk
Sider:
32
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788770183857

Der findes over 400 slags hajer.De mindste hajer kan ligge i en hånd.

De største kan være op til 12 meter lange.

Læs mere om hajer her i bogen.

Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne er bygget op som klassiske fagbøger og er velegnede til de letøvede læsere i indskoling i folkeskolen.

Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside.

Lix: 17

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Arnold Busck 179,95 19,00 198,95
iMusic 189,00 29,00 218,00
Bogreolen 198,95 29,95 228,90

Af samme forfatter

Zebra

af Henrik Enemark

En zebra har striber. De er sorte og hvide. Vilde zebraer lever i Afrika. Læs mere her i bogen. Min første bog-serien er velegnet til børn, der er ved at lære at læse. Bøgerne er meget lette og kan bruges i 0. og 1. klasse. Bøgerne i serien er udarbejdet af erfarne forfattere, der har skrevet flere letlæsningsbøger om forskellige emner. Bøgerne er rigt illustreret med billeder og faktabokse, som skaber dynamik i læsningen. I denne bog kan du kan læse om zebraen. Du kan læse om hvor zebraen bor og om dens striber. Let-tallet i denne bog er 16. Elevopgaver kan hentes gratis på www.minførstebog.dk

Zebra (eng. version)

af Henrik Enemark

Zebras have stripes.They are black and white.Wild zebras live in Africa.Read more about them in this book. My first book: Easy reading - Just for you! ´My First Book´ is a series of books written for children who are just beginning to learn English. These simple books are filled with fun facts based on topics that appeal to most young readers.

Elefant

af Henrik Enemark

Elefanten er det største dyr på land. Der er to slags elefanter. Den ene lever i Afrika, den anden i Asien. I bogen kan du læse mere om elefanter.   I denne bog kan du kan læse om, elefantens store ører, snabel og stødtænder. Du kan læse om, hvor den bor. Let-tallet i denne bog er 16.    Min første bog-serien er velegnet til børn, der er ved at lære at læse. Bøgerne er meget lette og kan bruges i 0. og 1. klasse. Bøgerne i serien er udarbejdet af erfarne forfattere, der har skrevet flere letlæsningsbøger om forskellige emner. Bøgerne er rigt illustreret med billeder og faktabokse, som skaber dynamik i læsningen.   Elevopgaver kan hentes gratis på www.minførstebog.dk

Elephants

af Henrik Enemark

The Elephant is the world’s biggest land animal.There are two kinds of elephants.One lives in Africa. The other lives in Asia.Read more about elephants in this book.My first book: Easy reading - Just for you! My first book is a series of books written for children who are just beginning to learn English. These simple books are filled with fun facts based on topics that appeal to most young readers. Bøgerne i serien My first book er velegnet til den første engelskundervisning. På turbineforlaget.dk kan der downloades en gloseliste til hver bog, som hjælper forståelsen på vej. Der findes også opgaver til bøgerne samme sted. Både gloser og opgaver er gratis.

Spækhugger

af Henrik Enemark

En spækhugger er en hval og et stort rovdyr. Den lever i havet. Den er sort på ryggen og hvid på maven. Læs mere om spækhuggere her i bogen. Bogen hører til i serien Min første bog Den har lettal 18. Der findes elevopgaver og lærervejledning på www.minførstebog.dk 

Orca

af Henrik Enemark

An orca is a big whale. Its back is black and its belly is white. It is also called a killer whale. Learn more about orcas in this book.

Pelikan

af Henrik Enemark

En pelikan er en stor og tung fugl. Man kan kende den på det meget store næb.  Læs mere om pelikaner her i bogen.Lettal: 15

Træer

af Henrik Enemark

Der er millioner af træer i verden. Bare i Danmark vokser der over 300 millioner træer.  Læs mere om træer her i bogen.Lettal: 15

Flodhest

af Henrik Enemark

En flodhest er stor og tyk. Den elsker at ligge og dase i vand og mudder hele dagen.  Men den er også et farligt dyr. Læs mere om flodheste her i bogen.Lettal: 14

Næsehorn

af Henrik Enemark

Næsehorn er store og tunge dyr. Der har levet næsehorn på Jorden i mange millioner år.  Men næsehornet er et truet dyr.  Læs mere om næsehorn her i bogen. Lettal: 15 Frit tilgængelige opgaver til bogen.

Pingviner

af Henrik Enemark

Pingvinen er en fugl. Dens krop er dækket af fjer.  Og den lægger æg.  Men pingvinen kan ikke flyve.  Læs mere om pingviner her i bogen. Lettal: 16 Bogen tilhører serien Min første bog. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

Hippo

af Henrik Enemark

A hippo is big and thick.It loves to relax in water and mud all day.  But a hippo is also a dangerous animal.  Learn more about hippos in this book.

Pelican

af Henrik Enemark

A pelican is a large and heavy bird. It has a long neck and a large beak.  A pelican uses its beak as a fishing net.  Learn more about pelicans in this book.

Rhino

af Henrik Enemark

Rhinos are big and heavy animals. There have been rhinos on earth for millions of years. But the rhino is an endangered animal.  Read more about rhinos in this book. Bogen tilhører serien My First Book.

Trees

af Henrik Enemark

There are millions of trees in the world.  In Denmark alone there are more than 300 million trees.  Learn more about trees in this book. Bogen tilhører serien My First Book.

Fugle på træk

af Henrik Enemark

Nogle fugle er kun i Danmark om sommeren. Om efteråret flyver de langt mod syd.  Den slags fugle kaldes træk-fugle.  Læs mere om træk-fugle her i bogen. Lettal: 16 Bogen tilhører serien Min første bog. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

Færøerne

af Henrik Enemark

Ude midt i havet højt mod nord ligger Færøerne. Det er 18 små øer.  De er en del af Danmark.  Læs mere om Færøerne her i bogen. Lettal: 15 Bogen tilhører serien Min første bog. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

Grønland

af Henrik Enemark

Grønland er verdens største ø. Den er en del af Danmark.  Hele midten af Grønland er dækket af is.  Læs mere om Grønland her i bogen. Lettal: 16 Bogen tilhører serien Min første bog. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

Hvaler

af Henrik Enemark

Hvaler lever hele deres liv i vand. Men hvaler er ikke fisk.  De er pattedyr.  Det største dyr i hele verden er en hval.  Læs mere om hvaler her i bogen. Let-tal: 16 Bogen tilhører serien Min første bog. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på turbine-undervisning.dk.

Hvidhaj

af Henrik Enemark

Hvidhajen er verdens største rovfisk. I munden har den 300 skarpe tænder.  Den er en hurtig og dygtig jæger.  Læs mere om hvidhajen her i bogen. Lettal: 16 Bogen tilhører serien Min første bog. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på turbine-undervisning.dk.

Stork

af Henrik Enemark

En stork er en stor fugl. Hvis man er heldig,  kan man se den hvide stork i Danmark.  Læs mere om storke her i bogen. Lettal: 15 Bogen tilhører serien Min første bog. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på turbine-undervisning.dk.

Søpapegøje

af Henrik Enemark

En søpapegøje er let at kende på sit flotte næb. Fuglen er hvid på brystet og sort på hovedet og ryggen.  Dens ben og fødder er orange.  Læs mere om søpapegøjer her i bogen. Lettal: 16 Bogen tilhører serien Min første bog. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

Flagermus

af Henrik Enemark

Der findes mange slags flagermus. Nogle er store, andre er helt små.  Flagermus er pattedyr, som kan flyve.  Læs mere om flagermus her i bogen. Lettal: 15 Bogen tilhører serien Min første bog. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

Dannebrog - Danmarks flag

af Henrik Enemark

Alle lande har deres eget flag.Det har Danmark også. Det danske flag hedder Dannebrog. Dannebrog er et af de ældste flag i verden. I 2019 fylder det 800 år. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne er bygget op som klassiske fagbøger og er velegnede til de letøvede læsere i indskoling i folkeskolen. Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside. Lix: 21

Isbjørne

af Henrik Enemark

En isbjørn er stor og stærk.Den lever i en verden fuld af sne og is. Isbjørnens pels er hvid og tyk. Den kan sagtens holde varmen. “Isbjørne” er en del af Mini-serien, der består af meget lette fagbøger til børn i de mindste klasser. Alle titler er bygget op som klassiske fagbøger og henvender sig til børn, der netop har lært at læse.  Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside. Lix: 16 Let-tal: 17

Blåhvalen

af Henrik Enemark

En blåhval er det største dyr i verden.Den lever hele sit liv i vand og spiser fire ton lyskrebs.  Hver dag! Kig i bogen og find flere spændende fakta om det store dyr. “Blåhvalen” er en del af Midi-serien, der består af letlæste fagbøger til børn i 1.-3. klasse. Bøgerne handler de nære ting, der optager børnene i deres dagligdag, og de er derfor meget velegnede til den første faglige læsning. Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside.  Lix: 18

Dinosaurer

af Henrik Enemark

Dinosaurerne levede på jorden i en fjern fortid.Men for 65 millioner år siden var det slut. Alle de store dinosaurer uddøde – men hvad skete der? Kig i bogen og få mere at vide om de kæmpestore dyr. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne er bygget op som klassiske fagbøger og er velegnede til de letøvede læsere i indskoling i folkeskolen. Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside. Lix: 21

Panda

af Henrik Enemark

Der findes to slags pandaer.Den ene er sort og hvid. Den kaldes den store panda. Den anden er lille og rød. Den kaldes rød panda. Læs mere om begge pandaer her i bogen. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne er bygget op som klassiske fagbøger og er velegnede til de letøvede læsere i indskoling i folkeskolen. Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside. Lix: 17