I mørket forside

I mørket

Fifty Shades I mørket fortalt af Christian

I mørket forside
Forfatter:
Originaltitel:
Darker
Originalsprog:
Dansk
Omslag:
Hæftet
Forlag:
ISBN13:
9788763856904

Opfølgeren til Grey fortalt af Christian fortæller, hvordan Christian må dykke ned i de mest smertefulde steder i sig for at se, hvordan han blev den plagede, kontrollerende mand, som Anastasia forelskede sig i. Men Ana har forladt ham, fordi hans krav blev for voldsomme for hende. Christian kan bare ikke slippe Anastasia og kæmper med sine indre dæmoner for at finde frem til nye rammer for deres forhold. Hun på sin side hverken kan eller vil slippe begæret efter den unge forretningsmand, så kan Anastasia mon modstå fristelsen?.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Bilka 69,00 39,00 108,00
iMusic 147,00 29,00 176,00
Bogreolen 150,95 29,95 180,90
CDON 158,00 29,00 187,00
Plusbog 152,95 39,95 192,90
Arnold Busck 199,95 19,00 218,95

Af samme forfatter

Fifty Shades Trilogy

af E L James

Fifty Shades Trilogy

Darker

af E L James

E L James revisits the world of Fifty Shades with a deeper and darker take on the love story that has enthralled millions of readers around the globe. Determined to win her back, he tries to suppress his darkest desires and his need for complete control, and to love Ana on her own terms.

Fifty Shades - Fanget

af E L James

Første bind i erotisk bestsellertrilogi om forholdet mellem den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele og den gådefulde forretningsmand Christian Grey. Trilogien har solgt over 20 millioner eksemplarer i USA.  Anastasia Steele møder den unge, karismatiske forretningsmand Christian Grey, da hun skal interviewe ham til sin universitetsavis. Hun tiltrækkes kraftigt af hans smukke udseende og hans dunkle sind. Sammen – men på Christians betingelser – kaster de sig ud i et vovet passioneret forhold, som ikke kun afslører Christian Greys dæmoniske seksuelle præferencer, men også mørke, umættelige sider af Anas eget begær, som hun aldrig havde troet fandtes.  

Fifty Shades - I mørket

af E L James

Andet bind i den erotiske bestsellertrilogi om det dominansprægede forhold mellem den gådefulde og karismatiske forretningsmand Christian Grey og den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele. Skræmt af Christian Greys mørke sind har Anastasia forladt ham og påbegyndt en karriere i forlagsbranchen. Men Christian Grey har ikke tænkt sig at lade Anastasia gå. Det samme gælder Anastasias tanker; de hverken kan eller vil slippe begæret efter ham. Så da Christian foreslår at fortsætte deres forhold på nye betingelser, kan Anastasia ikke modstå fristelsen. Men genforeningen sender Anastasia direkte ind i passionens mørke, hvor hun må navigere imellem sin dominators skyggesider, såvel som sine egne. Og det bliver ikke nemmere, da skygger fra Christians fortid begynder at melde sig.  

Fifty Shades - Fri

af E L James

Tredje bind i den erotiske bestsellertrilogi om det dominansprægede forhold mellem den unge, karismatiske forretningsmand Christian Grey og den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele. Det passionerede forhold mellem den unge studerende Anastasia Steele og den succesfulde Christian Grey tager nye drejninger. De har nu alt: kærlighed, passion, intimitet og uanede fremtidsmuligheder. Og lige idet deres styrke ser ud til at kunne overvinde enhver forhindring, bliver Anas største frygt til virkelighed.  

Fifty shades-boks

af E L James

Da den unge litteraturstuderende Anastasia Steele interviewer den succesrige forretningsmand Christian Grey finder hun ham på en og samme tid skræmmende og uimodståelig. Mødet får vidtrækkende konsekvenser for dem begge. E.L. James' serie om de tos dramatiske forhold har taget verden med storm. De super mega populære erotiske romaner har overgået de vildeste salgsforestillinger og er nu solgt i over 80 millioner eksemplarer. E.L. James har virkelig ramt noget, som verdens kvinder har villet have. Og nu fås en ny udgave af bøgerne om Anastasia Steele og Christian Grey i en samleboks - en oplagt gaveide.    

Fifty Shades of Grey, pb

af E L James

Første bind i erotisk bestsellertrilogi om forholdet mellem den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele og den gådefulde forretningsmand Christian Grey. Trilogien har solgt over 10 millioner eksemplarer i USA. Anastasia Steele møder den unge, karismatiske forretningsmand Christian Grey, da hun skal interviewe ham til sin universitetsavis. Hun tiltrækkes kraftigt af hans smukke udseende og hans dunkle sind. Sammen – men på Christians betingelser – kaster de sig ud i et vovet passioneret forhold, som ikke kun afslører Christian Greys dæmoniske seksuelle præferencer, men også mørke, umættelige sider af Anas eget begær, som hun aldrig havde troet fandtes.

Fifty Shades of Grey, hb

af E L James

Første bind i erotisk bestsellertrilogi om forholdet mellem den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele og den gådefulde forretningsmand Christian Grey. Trilogien har solgt over 10 millioner eksemplarer i USA. Anastasia Steele møder den unge, karismatiske forretningsmand Christian Grey, da hun skal interviewe ham til sin universitetsavis. Hun tiltrækkes kraftigt af hans smukke udseende og hans dunkle sind. Sammen – men på Christians betingelser – kaster de sig ud i et vovet passioneret forhold, som ikke kun afslører Christian Greys dæmoniske seksuelle præferencer, men også mørke, umættelige sider af Anas eget begær, som hun aldrig havde troet fandtes.

Grey

af E L James

Ny bog af E L James. Siden første bind i Fifty Shades-serien udkom, har tusindvis af læsere skrevet til E L James og spurgt, om hun ikke ville skrive historien set fra Christian Greys synsvinkel. I den nye roman giver hun læserne mulighed for at opleve fortællingen på ny, men denne gang set med romanens gådefulde mandlige hovedpersons øjne. Læserne kender Christian som en mand med fuld kontrol over alle aspekter i livet. Hans verden er pæn, disciplineret og ikke mindst tom – indtil det øjeblik, Anastasia Steele snubler ind på hans kontor. Hvad er det ved hende, som drager ham? Hvorfor har han så svært ved at glemme hende? Hurtigt bliver han hvirvlet ind i en malstrøm af følelser, han ikke kan forstå, men heller ikke kan modstå. Pressen skriver: »Vi finder ud af, hvad det præcis er ved Anastasia Steele, Grey ikke kan stå for, og vi kommer en smule tættere på at forstå Grey som det komplekse, multifacetterede mandfolk han er. … Vinklen gør Grey mere interessant end de andre E. L. James-udgivelser.« - Femina »Fans af Fifty Shades-serien vil i hvert fald ikke blive skuffede over Grey. De, der gerne vil forarges, har på deres side igen noget at blive forargede over. Succesen er hjemme. I enhver forstand. « *** - Berlingske »Han har virkelig brug for hjælp den stakkels mand, og heldigvis ved læsere af den oprindelige trilogi, at han kan ændre sig – at han dybt inde har et hjerte fyldt med kærlighed. Bogen er perfekt til en weekend sviptur, man er godt underholdt og får et nyt syn på Christian og Anastasias komplicerede forhold. « - Litteratursiden.dk  

Grey

af E L James

Ny bog af E L James. Siden første bind i Fifty Shades-serien udkom, har tusindvis af læsere skrevet til E L James og spurgt, om hun ikke ville skrive historien set fra Christian Greys synsvinkel. I den nye roman giver hun læserne mulighed for at opleve fortællingen på ny, men denne gang set med romanens intrigante og gådefulde mandlige hovedpersons øjne. Læserne kender Christian som en mand med fuld kontrol over alle aspekter i livet. Hans verden er pæn, disciplineret og ikke mindst tom – indtil det øjeblik, Anastasia Steele snubler ind på hans kontor. Hvad er det ved hende, som drager ham? Hvorfor har han så svært ved at glemme hende? Hurtigt bliver han hvirvlet ind i en malstrøm af følelser, han ikke kan forstå, men heller ikke kan modstå. Pressen skriver: »Vi finder ud af, hvad det præcis er ved Anastasia Steele, Grey ikke kan stå for, og vi kommer en smule tættere på at forstå Grey som det komplekse, multifacetterede mandfolk han er. … Vinklen gør Grey mere interessant end de andre E. L. James-udgivelser.«- Femina »Fans af Fifty Shades -serien vil i hvert fald ikke blive skuffede over Grey . De, der gerne vil forarges, har på deres side igen noget at blive forargede over. Succesen er hjemme. I enhver forstand. «*** - Berlingske »Han har virkelig brug for hjælp den stakkels mand, og heldigvis ved læsere af den oprindelige trilogi, at han kan ændre sig – at han dybt inde har et hjerte fyldt med kærlighed. Bogen er perfekt til en weekend sviptur, man er godt underholdt og får et nyt syn på Christian og Anastasias komplicerede forhold. «- Litteratursiden.dk

Grey

af E L James

Ny bog af E L James. Siden første bind i Fifty Shades-serien udkom, har tusindvis af læsere skrevet til E L James og spurgt, om hun ikke ville skrive historien set fra Christian Greys synsvinkel. I den nye roman giver hun læserne mulighed for at opleve fortællingen på ny, men denne gang set med romanens intrigante og gådefulde mandlige hovedpersons øjne. Læserne kender Christian som en mand med fuld kontrol over alle aspekter i livet. Hans verden er pæn, disciplineret og ikke mindst tom – indtil det øjeblik, Anastasia Steele snubler ind på hans kontor. Hvad er det ved hende, som drager ham? Hvorfor har han så svært ved at glemme hende? Hurtigt bliver han hvirvlet ind i en malstrøm af følelser, han ikke kan forstå, men heller ikke kan modstå.  Pressen skriver: »Vi finder ud af, hvad det præcis er ved Anastasia Steele, Grey ikke kan stå for, og vi kommer en smule tættere på at forstå Grey som det komplekse, multifacetterede mandfolk han er. … Vinklen gør Grey mere interessant end de andre E. L. James-udgivelser.«- Femina »Fans af Fifty Shades -serien vil i hvert fald ikke blive skuffede over Grey . De, der gerne vil forarges, har på deres side igen noget at blive forargede over. Succesen er hjemme. I enhver forstand. «*** - Berlingske »Han har virkelig brug for hjælp den stakkels mand, og heldigvis ved læsere af den oprindelige trilogi, at han kan ændre sig – at han dybt inde har et hjerte fyldt med kærlighed. Bogen er perfekt til en weekend sviptur, man er godt underholdt og får et nyt syn på Christian og Anastasias komplicerede forhold. «- Litteratursiden.dk

Fifty Shades - I mørket, filmudgave

af E L James

Andet bind i den erotiske verdensbestsellertrilogi om forholdet mellem den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele og den gådefulde forretningsmand Christian Grey. Sammen – men på Christians betingelser – kaster de sig ud i et vovet, passioneret forhold, som ikke kun afslører Christian Greys dæmoniske seksuelle præferencer, men også mørke, umættelige sider af Anas eget begær, som hun aldrig havde troet fandtes. I mørket er bogen bag filmen FIFTY SHADES DARKER, der har premiere til februar 2017..  

Fifty Shades - Fri pb

af E L James

Tredje bind i den erotiske bestsellertrilogi om det dominansprægede forhold mellem den unge, karismatiske forretningsmand Christian Grey og den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele. Det passionerede forhold mellem den unge studerende Anastasia Steele og den succesfulde Christian Grey tager nye drejninger. De har nu alt: kærlighed, passion, intimitet og uanede fremtidsmuligheder. Og lige idet deres styrke ser ud til at kunne overvinde enhver forhindring, bliver Anas største frygt til virkelighed.  

I mørket

af E L James

Opfølgeren til  Grey fortalt af Christian fortæller, hvordan Christian må dykke ned i de mest smertefulde steder i sig for at se, hvordan han blev den plagede, kontrollerende mand, som Anastasia forelskede sig i. Men Ana har forladt ham, fordi hans krav blev for voldsomme for hende. Christian kan bare ikke slippe Anastasia og kæmper med sine indre dæmoner for at finde frem til nye rammer for deres forhold. Hun på sin side hverken kan eller vil slippe begæret efter den unge forretningsmand, så kan Anastasia mon modstå fristelsen?.

I mørket

af E L James

Opfølgeren til  Grey fortalt af Christian fortæller, hvordan Christian må dykke ned i de mest smertefulde steder i sig for at se, hvordan han blev den plagede, kontrollerende mand, som Anastasia forelskede sig i. Men Ana har forladt ham, fordi hans krav blev for voldsomme for hende. Christian kan bare ikke slippe Anastasia og kæmper med sine indre dæmoner for at finde frem til nye rammer for deres forhold. Hun på sin side hverken kan eller vil slippe begæret efter den unge forretningsmand, så kan Anastasia mon modstå fristelsen?.

The Mister

af E L James

Så er der godt nyt fra E L James, forfatteren til den internationale bestseller-serie Fifty Shades of Grey. Fra hjertet af det pulserende London over Cornwalls dramatiske landskaber og videre til det vilde men smukke Balkan inviterer E L James i sin helt nye roman, The Mister, med på en rutsjebanetur fyldt med kærlighed, fare og begær og holder læseren fanget til sidste side.

Femtio nyanser av honom

af E L James

Romantisk, befriande och fullkomligt beroendeframkallande.När litteraturstudenten Anastasia Steele intervjuar den framgångsrike vd:n Christian Grey blir hon helt tagen - han är ursnygg, men skrämmande. Övertygad om att hon inte kommer att träffa Grey igen gör hon allt för att glömma honom, tills han en dag dyker upp på hennes jobb och bjuder ut henne.Den naiva och oskuldsfulla Ana blir förskräckt när hon inser hur mycket hon vill ha Christian, och när han varnar henne för att komma honom nära blir hon bara mer intresserad.Men Christian Grey är ingen vanlig man - stormrik, passionerad och kontrollerande, med mörka hemligheter som döljs bakom den perfekta ytan. Snart upptäcker Ana mer än hon någonsin kunnat ana om sina egna begär, och allt det Grey gömmer för omvärlden ...E L James trilogi slog ner som en bomb när den publicerades. Efter bara sex veckor i bokhandeln hade 10 miljoner böcker sålts i USA och succén fortsätter utomlands där 37 länder har köpt rättigheterna. Dessutom ska böckerna filmatiseras."Utan tvivel kommer kvinnor att diskutera den under år framöver.” The Telegraph

Femtio nyanser av mörker

af E L James

Romantisk, befriande och fullkomligt beroendeframkallande.Bortskrämd av de mörka hemligheter som den vackre, men plågade, Christian Grey bär på har Anastasia Steele lämnat honom. Hon har nyligen tagit sin universitetsexamen och fått praktikplats på ett bokförlag i Seattle.Men Christian upptar oavbrutet hennes tankar. När han vill träffa henne igen kan Ana inte neka honom, och äntligen får hon veta mer om det mörka förflutna som har gjort honom så driven, kontrollerande och krävande. Men medan Christian brottas med sina inre demoner måste Ana ta ett av de viktigaste besluten hon någonsin ställts inför … E L James trilogi slog ner som en bomb när den publicerades. Efter bara sex veckor i bokhandeln hade 10 miljoner böcker sålts i USA och succén fortsätter utomlands där 37 länder har köpt rättigheterna. Dessutom ska böckerna filmatiseras.”Utan tvivel kommer kvinnor att diskutera den under år framöver.” The Telegraph

Femtio nyanser av mörker

af E L James

Romantisk, befriande och fullkomligt beroendeframkallande.Bortskrämd av de mörka hemligheter som den vackre, men plågade, Christian Grey bär på har Anastasia Steele lämnat honom. Hon har nyligen tagit sin universitetsexamen och fått praktikplats på ett bokförlag i Seattle.Men Christian upptar oavbrutet hennes tankar. När han vill träffa henne igen kan Ana inte neka honom, och äntligen får hon veta mer om det mörka förflutna som har gjort honom så driven, kontrollerande och krävande. Men medan Christian brottas med sina inre demoner måste Ana ta ett av de viktigaste besluten hon någonsin ställts inför …Femtio nyanser av mörker är andra delen i E L James internationella succétrilogi. ”Utan tvivel kommer kvinnor att diskutera den under år framöver.”The Telegraph

Femtio nyanser av honom

af E L James

Romantisk, befriande och fullkomligt beroendeframkallande.När litteraturstudenten Anastasia Steele intervjuar den framgångsrike företagaren Christian Grey blir hon både attraherad och skrämd av honom. Övertygad om att deras möte gick dåligt gör hon allt för att glömma honom, ända tills han en dag dyker upp på hennes jobb och bjuder ut henne.Den naiva och oskuldsfulla Ana blir förskräckt när hon inser att hon fallit för honom. Och när han varnar henne för att komma honom för nära blir hon bara mer intresserad.Men Grey plågas av sina inre demoner och styrs av sitt kontrollbehov. Genom deras passionerade kärleksäventyr lär sig Ana mer om sina egna begär, samtidigt som hon lär känna de mörka hemligheter som Grey håller dolda för världen.Femtio nyanser av honom är första delen i E L James internationella succétrilogi."Utan tvivel kommer kvinnor att diskutera den under år framöver.” The Telegraph

Femtio nyanser av frihet

af E L James

Romantisk, befriande och fullkomligt beroendeframkallande.När den unga litteraturstudenten Anastasia Steele träffade den drivne företagaren Christian Grey föll hon handlöst, och de inledde ett passionerat förhållande. Ana blev både chockad och skrämd av hans sexuella preferenser och komplicerade historia - deras relation är en ständig kamp mellan begär, svartsjuka och villkorslös kärlek.Nu har de allt: passion, närhet, rikedom och en värld full av möjligheter. Men Ana vet att det inte kommer att bli lätt att älska Christian - hon måste på något sätt lära sig att dela Christians livsstil utan att förlora sig själv. Samtidigt måste Christian kämpa med sitt kontrollbehov och ta itu med problemen i sitt förflutna.Just när det verkar som om de tillsammans lyckats överbrygga alla hinder tycks ödet utsätta Ana för det hon fruktat allra mest … E L James trilogi slog ner som en bomb när den publicerades. Efter bara sex veckor i bokhandeln hade 10 miljoner böcker sålts i USA och succén fortsätter utomlands där 37 länder har köpt rättigheterna. Dessutom ska böckerna filmatiseras.”Utan tvivel kommer kvinnor att diskutera den under år framöver.” The Telegraph

Grey : Femtio nyanser av honom enligt Christian

af E L James

Genom Christians egna ord och tankar får vi nu återuppleva E L James fantastiska kärleksberättelse som fascinerat miljontals läsare runt om i världen.Christian Grey kontrollerar allt i sitt liv. Men trots framgång och pengar är hans värld tom och innehållslös fram till den dagen då Anastacia Steele bokstavligen ramlar in på hans kontor och in i hans liv. Han försöker glömma henne men får istället uppleva känslor han aldrig varit i närheten av. Som ingen annan kvinna ser hon på sitt blygsamma sätt rakt igenom honom, förbi alla pengar, förbi alla framgångar och rakt in i hans iskalla sårade hjärta.Kommer kärleken till Ana att skingra de hemska barndomsminnen som hemsöker honom varje kväll? Kommer hans mörka sexuella åtrå, hans självhat och kontrollbehov att stöta bort henne? Kommer han att kunna ta till vara den skärva av hopp som hon erbjuder honom?