Niks til tics. Arbejdsbog forside

Niks til tics. Arbejdsbog

Niks til tics. Arbejdsbog forside
Originaltitel:
Niks til tics. Arbejdsbog
Originalsprog:
Dansk
Sider:
128
Omslag:
Hæftet
ISBN13:
9788750052173

Niks til tics er en bog til dig, der vil lære at bestemme over dine tics.

Mange børn og unge med tics prøver at skjule dem i skolen, og når de er sammen med deres venner. Men tit gør det ticene endnu værre. Denne bog giver dig konkrete ideer og metoder til at vinde kampen over dine tics. Med arbejdsark og skemaer kan du følge med i, hvordan dine tics bliver færre og færre.

Bogens øvelser er en støtte for dig, der er i Niks til tics-behandling. De hjælper dig til at øve dig derhjemme på det, du har lært i terapien. Men du kan også arbejde med øvelserne på egen hånd med støtte fra en voksen.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 285,00 29,00 314,00
Bogreolen 298,95 29,95 328,90
CDON 318,00 29,00 347,00
Arnold Busck 359,95 19,00 378,95

Af samme forfatter

Niks til tics. Terapeutens manual

af Judith Becker Nissen

Niks til tics er en behandlermanual skrevet til terapeuter, der arbejder med børn og unge, som er belastede af tics. Forfatterne har solid erfaring med behandling af tics. Med denne manual tilbyder de en konkret trin for trin-guide til et terapiforløb for børn og unge fra 9-års alderen.  Manualen er den første på dansk, der præsenterer de to tilgange Habit Reversal Training (HRT) og eksponering og responshindring (ERP), der har vist sig særdeles effektive til reduktion af tics og i forhold til børnenes generelle trivsel. En kombination af de to metoder giver børn og unge et bredere repertoire af redskaber. Én metode kan være hensigtsmæssig i situationer med mindre mulighed for koncentration, for eksempel i skolen, og en anden kan være mest velegnet, når de er hjemme. Til terapiforløbet hører desuden Niks til tics - arbejdsbog, som er henvendt til børn og unge med tics.