Nul Hvede forside

Nul Hvede

Glutenfri livretter

Nul Hvede forside
Forfatter:
Originalsprog:
Dansk
Sider:
176
Omslag:
Paperback
Forlag:
ISBN13:
9788743004608

Mange mennesker har problemer med at spise hvede og andre vil bare gerne leve sundere: "Nul hvede" er for alle, der måtte have interesse i mad uden gluten.

Du får opskrifter på lækre retter med pasta, salat, kage, pandekager og meget andet af det lækre mad, man normalt forbinder med kulhydrater og gluten. Der er nemlig masser af muligheder for at lave alle de velkendte retter på nye spændende måder, hvor gluten ikke indgår.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Bogreolen 54,95 19,95 74,90
iMusic 46,00 29,00 75,00
Arnold Busck 59,95 19,00 78,95
Plusbog 52,99 29,95 82,94
Gucca 79,95 39,95 119,90

Af samme forfatter

Moderne italienske retter

af Sandra Pugliese

Spis som en italiensk gudinde Her får du det moderne italienske køkken serveret sanseligt og uimodståeligt. Sandra Pugliese giver dig sund mad, der er indbegrebet af nydelse. Mad der er lavet fra hjertet og med kærlighed. Mad der tryllebinder dine sanser og beriger din krop. Her er både antipasta og småretter og de lækreste retter til aftensmad lige fra lammemørbrad, pasta siciliana til kylling i rødvin, rosmarin og hvidløg præcis som mama Nicolina lavede den – og så er der selvfølgelig den obligatoriske tomatsauce i flere variationer. For ikke at tale om snaks, dressinger, pesto, brød og desserter. Bogen har desuden tip og gode råd lige fra, hvordan du kan bruge andre råvarer i retten til planlægning af madlavningen i hverdagen. Alle opskrifterne er komponeret i overensstemmelse med de 10 kostråd fra Sundhedsrevolutionen som bl.a. handler om at undgå at tilsætte sukker, spise fuldkornsprodukter, bælgfrugter, frø og nødder, sunde fedtstoffer, gode proteiner samt frugt og grøntsager hver eneste dag. Resultatet er: sund, moderne italiensk mad, du gerne vil nyde hver eneste dag! Værsgo.

Kvinde, optimér din kost

af Sandra Pugliese

OBS: BOOKS ON DEMAND UDGIVELSE Vidste du at … der er undersøgelser, der viser, at du kan mindske generne i overgangsalderen ved at spise hormonstabiliserende kost, og at det er en fordel at starte allerede i slutningen af 20'erne/starten af 30'erne, da de første hormonsvingninger kan opstå dér? “Kvinde, optimér din kost” er skrevet til dig, der ønsker at sikre, at din krop får de næringsstoffer, den skal bruge for at skabe balance i hormonsystemet. Den er skrevet med tanke på, at maden skal være nem at tilberede i hverdagen, og på at hele familien skal have lyst til at spise den. Der er derfor lagt vægt på, at du med lidt planlægning kun skal bruge ca. 30 minutter på at tilberede et aftensmåltid til hverdag. “Kvinde, optimér din kost” er absolut ikke tænkt som en facitliste på, hvordan du skal leve og spise, men som en uundværlig kogebog for dig, der gerne vil give din krop det bedste af det bedste, som elsker mad, og som derfor ikke ønsker at gå på kompromis med hverken nydelse eller smag for at leve sundt. Bogen er helt uden løftede pegefingre, besværlige regler og restriktioner, men derimod fuld af inspiration. Retterne er skræddersyede til dig som kvinde, med de råvarer forskning viser, er ekstra gavnlige for din hormonbalance – dette uanset om du er 25 eller 70 år. Udover at være optimale for din hormonbalance, er retterne også yderst sunde, nærende og lette at fordøje – både for dig og din familie. Forordet er skrevet af Læge Søs Wollesen, der også har bidraget med info til mange af de uundværlige gode råd og fif, der er at finde i bogen. Ud over at være flittig brevkasseredaktør på ugebladet Femina og PSYKOLOGI er hun også er en meget populær foredragsholder om bl.a. overgangsalderen og stofskiftet.

Smag på livet

af Sandra Pugliese

OBS: BOOKS ON DEMAND UDGIVELSE “Smag på livet” er en kogebog til alle, som godt kan lide at lave sund mad, der ser appetitlig ud, og som er hurtig at tilberede. Men bogen er tænkt helt særligt til dig, der har været igennem en kræftsygdom og dig, der lever med kræft. Alle opskrifter er udviklet på baggrund af tilbagemeldinger fra kræftpatienter, som har smagt med hele vejen. Desuden følger de alle kostrådene fra Kræftens Bekæmpelse. Sandra Pugliese har arbejdet aktivt med den gode friske smag, så maden føles let i munden. Bogen tager også hensyn til, at energien til at lave mad ikke altid er så stor. Derfor er opskrifterne komponeret, så de er lette at gå til og tager minimal tid at tilberede. Det er hyggeligt at lave mad sammen, og alle har godt af sund mad. Derfor er denne bog også til pårørende. “Jeg blev ekstremt glad, da jeg hørte, Sandra Pugliese ville skrive en bog med retter til alle os, der gennemgår et kræftforløb. Og du kan godt glæde dig, for der er så mange fantastiske opskrifter på såvel smoothies som juices og måltider, der vækker alle sanser og bare giver dig lyst til at sætte tænderne i” – Charlotte Bircow

Kvinde, optimér din kost

af Sandra Pugliese

Vidste du at ... der er undersøgelser, der viser, at du kan mindske generne i overgangsalderen ved at spise hormonstabiliserende kost, og at det er en fordel at starte allerede i slutningen af 20'erne/starten af 30'erne, da de første hormonsvingninger kan opstå dér?! Husk dog på at det aldrig er for sent at starte med at spise hormonstabiliserende, heller ikke hvis du er midt i overgangsalderen.   Denne kogebog er skrevet til dig, der ønsker at sikre, at din krop får de næringsstoffer, den skal bruge for at skabe balance i hormonsystemet. Den er skrevet med tanke på, at maden skal være nem at tilberede i hverdagen, og på at hele familien skal have lyst til at spise den. Der er derfor lagt vægt på, at du med lidt planlægning kun skal bruge ca. 30 minutter på at tilberede et aftensmåltid til hverdag.   Kvinde, optimér din kost er absolut ikke tænkt som en facitliste på, hvordan du skal leve og spise, men som en uundværlig kogebog for dig, der gerne vil give din krop det bedste af det bedste, som elsker mad, og som derfor ikke ønsker at gå på kompromis med hverken nydelse eller smag for at leve sundt. Bogen er helt uden løftede pegefingre, besværlige regler og restriktioner, men derimod fuld af inspiration.    Som i de fleste af livets forhold, er forebyggelse helt afgørende. Hormonvenlig kost bør derfor indarbejdes i hverdagsmenuen til gavn for alle medlemmer af familien. Hormonvenlig kost er sammensat med særlig fokus på de næringsstoffer, der understøtter kroppens processer og forbereder den til at kunne komme nemmere igennem perioder med ubalance.    Retterne er skræddersyede til dig som kvinde, med de råvarer forskning viser, er ekstra gavnlige for din hormonbalance – dette uanset om du er 25 eller 70 år. Udover at være optimale for din hormonbalance, er retterne også yderst sunde, nærende og lette at fordøje – både for dig og din familie. Forordet er skrevet af Læge Søs Wollesen, der også har bidraget med info til mange af de uundværlige gode råd og fif, der er at finde i bogen. Udover at være flittig brevkasseredaktør på ugebladet Femina og PSYKOLOGI er hun også er en meget populær foredragsholder om bl.a. overgangsalderen og stofskiftet.

Smag på livet

af Sandra Pugliese

Smag på livet er en kogebog, som er skrevet til kræftpatienter med fokus på sanselig og velsmagende mad, der er afstemt således, at det i overvejende grad kan give kræftpatienter lysten til at spise tilbage samt overdøve metalsmagen, når de er i kemo.     Kogebogen er ikke en helbredende kur, det er en opskriftsbog for hele familien. Bogen er blevet til i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, som har godkendt alle opskrifter. Retterne er desuden blevet prøvesmagt af kræftpatienter.      Kvinden bag Smag på livet er Sandra Pugliese, som er passioneret maddesigner og kogebogsforfatter. Sandra ønsker med denne bog at inspirere kræftpatienter såvel som pårørende til at lave nærende og indbydende måltider med masser af smag.

Nul hvede

af Sandra Pugliese

FADL’s Forlag skyder det nye år i gang med fornyet inspiration til madlavningen. Nul hvede er en indbydende kogebog med opskrifter på glutenfri mad. Den henvender sig både til mennesker, som ønsker en sundere livsstil med færre kulhydrater og til glutenallergikere.   Forfatter Sandra Pugliese deler ud af sine delikate opskrifter på pastaretter, salater, kager og meget mere. Samtidig giver hun bud på, hvordan man tilbereder velkendte spiser som rugbrød, müsli og pandekager helt uden gluten.     I Nul hvede motiverer Sandra Pugliese alle madelskere til at finde kreativitet til madlavning uden gluten. Hun er optaget af, at glutenfri mad skal være velsmagende og lækkert – både for ganen og øjet. Af samme grund er alle bogens opskrifter er suppleret af flotte billeder.

Supersund vegetar

af Sandra Pugliese

Grøn mad er godt for både for sundheden og vægten. Denne kogebog indeholder 80 inspirerende opskrifter både til dig, der gerne vil indføre flere kødfrie dage i løbet af ugen, og dig, der lever en 100 % vegetarisk eller vegansk livsstil. Hvis du sørger for at variere måltiderne hen over ugen, er du sikker på at få de vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, din krop har brug for. Alle opskrifter har tilhørende kalorieberegning og tilberedningstid. Bogen indeholder: Gode råd om at spise grønt, Tip til basislager, Morgenmad,  Salater & kolde retter, Varme retter, Dipper, dressinger & hummusser, Mellemmåltider & Desserter

Pizza & pasta

af Sandra Pugliese

Hvordan giver man sin pasta et sprødt touch og mere smag med det bedste af årstidernes råvarer? Hvordan booster man smagen i pizzaer med herlige krydderurter sprængfyldt med smag og vitalitet - sprøde med fuldkornsmel eller trendy lavet på grøntsags- eller kødbund? Med denne nye kogebog gør Sandra op med den gængse opfattelse af, hvordan en pastaret eller pizza skal smage og se ud. Hun bringer læseren ind i en helt ny sanselig verden, hvor retterne bliver mere velsmagende, sundere og mere fordøjelige, end de er i deres originale versioner. En usædvanlig kogebog, der ikke går på kompromis med hverken smag, konsistens, duft eller farver. Sandra Pugliese har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken. I køkkenet hos en mor, der konstant eksperimenterede med avancerede retter - fra nyrer til vegetarisk. Hos farmor Donna Rosaria i Calabrien i Italien, hvor hun lærte, at mad er livet, og livet er mad. En kombination af nord-syd, der har givet Sandra nøglen til et spændende fusionskøkken på allerhøjeste niveau.

Krydderurter

af Sandra Pugliese

Krydderurter er eventyret i madlavningen – en sand forvandling opstår, når de anvendes. Det er her madens magi skabes, når duft, smag og sanselighed går op i en højere enhed og skærper lysten til at smage endnu mere.    I bogen gør Sandra Pugliese op med den gængse forestilling om, at en enkelt kvist eller to er nok til at give maden den gode smag. Hun viser i sine opskrifter, hvordan krydderurter, der anvendes med rund hånd og i de rette mængder, får smagen op på helt nye højder i både smoothies, salater, varme retter og desserter. Så væk med forsigtigheden, når der bruges krydderurter i madlavningen – her sættes der turbo på smagen i det grønne køkken.    I et uundværligt afsnit af bogen finder vi en af hemmelighederne bag Sandras basiskøkken. Her skabes smagfulde og herlige eddiker, olier, honning og smør m.v., der kan bruges til at peppe enhver ret op. I et andet afsnit får vi en fyldig introduktion til 16 af de mest almindelige krydderurter og herunder også nyttige oplysninger om deres sundhedsskabende egenskaber.    Bogen indeholder flere end 70 opskrifter på dejlige retter med krydderurter til alle dagens måltider og drikke.  Om forfatteren  Sandra Pugliese har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken i køkkenet hos en dansk mor, der konstant eksperimenterede med avancerede retter – fra kidney pie til vegetarisk – og i farmor Donna Rosarias køkken i Calabrien, Italien, hvor hun lærte, at mad er livet, og livet er mad. En kombination af nord og syd, der har givet Sandra nøglen til et spændende fusionskøkken på allerhøjeste niveau.

Ingefær

af Sandra Pugliese

Ingefær hitter, som aldrig før, og især fyrige shots står i høj kurs. Der er dog ingen grund til at lade det blive herved, for der åbner sig et helt igennem sprudlende smagsunivers, når du tænker den kraftfulde knold ind i diverse lækre retter. Inspirationen finder du i bogen her, der som den første af sin art byder på hele spektret af salater og varme retter, shots og smoothies, brød, småkager, is og meget mere – med ingefær.Samtidig får du en grundig introduktion til ingefærens sundhedsmæssige kvaliteter. Med et unikt indhold af kraftfulde plantestoffer stiver knolden dit immunforsvar af, afhjælper kvalme, tager livtag med gigtsmerter og er i det hele taget styrkende i en grad, som få andre råvarer kan matche.Men hvor meget skal du egentlig tage, for at høste den optimale sundhedsbonus? Er der grænser for, hvor meget man kan tåle? Og hvordan kan ingefæren tænkes ind i hverdagskosten på nye og spændende måder, der rækker ud over det traditionelle shot?Det er blot nogle af de spørgsmål, som du får svar på i bogen, hvor ernæringseksperten Martin Kreutzer arbejder sammen med madkunstneren Sandra Pugliese om at pakke over 40 lækre ingefæropskrifter ind i en dybdegående teori om den sunde knold.Om forfatterneSandra Pugliese, der er kendt for sine inspirerende kogebøger og madopskrifter, står for bogens varierede opskrifter, mens ernæringsekspert Martin Kreutzer, der er forfatter til flere bøger om styrkende ernæring og fast skribent for iForm og Aktiv Træning, står bag bogens teoretiske afsnit, hvor videnskaben bag ingefærens nærmest mirakuløse egenskaber bliver gennemgået på en letforståelig, håndgribelig og underholdende måde.

Krydderurter

af Sandra Pugliese

Krydderurter er eventyret i madlavningen – en sand forvandling opstår, når de anvendes. Det er her madens magi skabes, når duft, smag og sanselighed går op i en højere enhed og skærper lysten til at smage endnu mere.I bogen gør Sandra Pugliese op med den gængse forestilling om, at en enkelt kvist eller to er nok til at give maden den gode smag. Hun viser i sine opskrifter, hvordan krydderurter, der anvendes med rund hånd og i de rette mængder, får smagen op på helt nye højder i både smoothies, salater, varme retter og desserter. Så væk med forsigtigheden, når der bruges krydderurter i madlavningen – her sættes der turbo på smagen i det grønne køkken.I et uundværligt afsnit af bogen finder vi en af hemmelighederne bag Sandras basiskøkken. Her skabes smagfulde og herlige eddiker, olier, honning og smør m.v., der kan bruges til at peppe enhver ret op. I et andet afsnit får vi en fyldig introduktion til 16 af de mest almindelige krydderurter og herunder også nyttige oplysninger om deres sundhedsskabende egenskaber.Bogen indeholder flere end 70 opskrifter på dejlige retter med krydderurter til alle dagens måltider og drikke.Om forfatterenSandra Pugliese har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken i køkkenet hos en dansk mor, der konstant eksperimenterede med avancerede retter – fra kidney pie til vegetarisk – og i farmor Donna Rosarias køkken i Calabrien, Italien, hvor hun lærte, at mad er livet, og livet er mad. En kombination af nord og syd, der har givet Sandra nøglen til et spændende fusionskøkken på allerhøjeste niveau.

Nødder

af Sandra Pugliese

Nødder smager fantastisk, de er skønne at gnave i som en god snack, og de passer i alle former for retter, lige fra salater og lune retter til brød og desserter. Men der er mange flere gode grunde til at give plads til nødderne i den daglige kost.Nødder i alle afskygninger er ernæringsmæssige pletskud, helt uden sidestykke. Særligt de sunde fedtsyrer giver dem antiinflammatorisk styrke, som holder kredsløbet i topform og en lang stribe lidelser stangen. Med den rigtige tilgang kan nødderne ligefrem hjælpe dig ned i vægt, for trods et tårnhøjt kalorieindhold er de fleste nødder en spændende medspiller i det slanke liv. Hemmeligheden ligger i det perfekte miks af mættende proteiner og fibre, langsomme kulhydrater og ikke mindst de såkaldte MUFA-fedtsyrer, som målrettet hjælper dig med at smelte fedtet af kroppen.Bogen giver masser af god information og inspiration til lækker mad med nødder:• Gennemgang af nødders indhold af næringsstoffer, fibre, vitaminer og mineraler.• Introduktion til de mest gængse nødder – sundhedsmæssige fortrin og anvendelse.• Mere end 40 lækre opskrifter til alle dagens måltider.Om forfatterneMartin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets helt store specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Han har arbejdet 10 år ved Institut for Human Ernæring, KU, og vejleder i dag private klienter med stor succes.Sandra Pugliese er kogebogsforfatter, autodidakt kok og madskribent i flere danske livsstilsmagasiner. Sandras mad er indbegrebet af smag, sanselighed og sundhed. Hun har en unik evne til at kombinere sin store viden om sundhed med en udsøgt sans for velsmag. Sandra tænker holistisk, når hun kreerer opskrifter. Mad er ikke bare mad. Mad er balsam for sjælen og psyken og medicin for kroppen, og derfor er hun også meget passioneret omkring økologi, dyrevelfærd, bæredygtighed og ’real food’, for man er, hvad man spiser.

Supersund flexitar

af Sandra Pugliese

Kvinder i alle aldre higer efter at leve grønnere og skære ned på kødet. Målet er sundhed, trivsel og velvære – uden fanatisme. Heldigvis, vil mange sige, er det ikke nødvendigt med et kategorisk fravalg af kødet, for du høster faktisk maksimalt udbytte af den grønne livsstil ved at ernære dig som flexitar med det bedste fra de to verdener.At være flexitar er et aktivt valg, hvor sundheden er en central faktor i sammensætningen af dagskosten. Mere energi og overskud, lavere sygdomsrisiko og generelt øget trivsel er det kontante udbytte af at skrue en kost sammen, der byder på masser af grønt – samt de helt rigtige råvarer fra den animalske lejr. Bogen giver en grundig teoretisk introduktion til flexitarens trendsættende strategi, som på unik vis forener det sundeste fra veganerens og kødspiserens madunivers.Bogen byder på et væld af smagfulde opskrifter. Alle retter er bogstavelig talt gjort så spiselige, at det er nemt at komme i gang, uanset om du er single eller må navigere rundt i familiens fælles interesser. Her findes ingen besværlige madplaner, men til gengæld konkrete forslag til dagskostens sammensætning og masser af kombinations/­variationsmuligheder.Der findes ingen fast definition på, hvordan flexitarens kost skal sammensættes – bogen her har valgt følgende opskrift:– > 1 kg grønt (inkl. frugt) pr. dag– Ingen kød fra okse, svin, får og ged = rødt kød– Kvalitetsproteiner i hver eneste ret, men til gengæld færre end i almindelige retter for at give plads til grønsagerne og det sunde fedt– Antiinflammatoriske råvarer over hele linjenOm forfatterneSandra Pugliese og Martin Kreutzer er et stærkt team, som står bag flere populære kostbøger, blandt andet Souping og Ingefær. Sandra mestrer de smagfulde opskrifter, som sprudler af styrke, til perfektion, mens Martin med sin store ernæringsfaglige ballast bidrager med teoretisk tyngde, som garanterer, at du får fuldt sundhedsmæssigt udbytte af din indsats.

Grøntsagspasta

af Sandra Pugliese

Kan en portion spaghetti carbonara være supersund (og tilmed slankende)? Ja, det kan den uden tvivl, når man laver den med spiralizeret grøntsagsspaghetti, som er en af tidens hotteste sunde madtrends.   Sandra Pugliese gør op med den gængse opfattelse af, hvordan en pastaret skal se ud og smage. Den kan nemlig sagtens både være sanselig og smage autentisk og samtidig være sund og letfordøjelig. Her viser hun, hvordan man kan lave feel-good-food, når det er bedst. Kombinationen af nordisk lethed og italiensk velsmag løfter retterne til et helt nyt niveau.   Bogen byder på mere end 35 smagfulde, familievenlige pastaretter med spaghetti af fx squash, rødbede, gulerod og butternutgræskar – i kombination både med og uden almindelig pasta.   Bogen er et genoptryk af Pizza & Pasta. Den indeholder alle de oprindelige pastaretter + 10 nye helt grønne spændende, smagfulde retter. Om forfatteren Sandra Pugliese er kogebogsforfatter, autodidakt kok og madskribent i flere danske livsstilsmagasiner. Hun har udgivet en lang række kogebøger, der alle har smag, sanselighed og sundhed i højsædet. Sandra har, siden hun var ganske lille, haft passion for at kreere velsmagende opskrifter, der sprudler af sundhed, og kombinationen af hendes italiensk-danske baggrund har givet hende nøglen til et spændende fusionskøkken på allerhøjeste niveau.

Grøntsagspizza

af Sandra Pugliese

Grøntsagspizza er en grøn fusion af det bedste fra det nordiske og det italienske køkken, skabt omkring gode, sunde hverdagsretter, tilsat en smagsbooster af krydderurter og årstidens råvarer.   Bogen viser, hvordan man forvandler den traditionelle pizza til en langt grønnere version, og læseren lærer også at lave pizzabunde af alverdens grøntsager, som – ud over at de smager vidunderligt – sørger for at skrue det daglige grøntsagsindtag gevaldigt i vejret. Sandra Pugliese gør op med den gængse opfattelse af, hvordan en pizza skal se ud og smage. Den kan nemlig sagtens både være sanselig og smage autentisk og samtidig være sund og letfordøjelig.  Bogen byder på mere end 35 smagfulde familievenlige grøntsags- og fuldkornspizzaer med alt fra rootza og beetza til squashza og butternutza. De er alle et sandt sanseorgie af smag, duft og farver og vil med garanti vække glæde hos både store og små.  Bogen er et genoptryk af Pizza & Pasta. Den indeholder alle de oprindelige opskrifter fra bogen baseret på grøntsags- og fuldkornsbunde + 9 nye med grøntsagsbunde samt opskrift på surdejspizza. Om forfatteren Sandra Pugliese er kogebogsforfatter, autodidakt kok og madskribent i flere danske livsstilsmagasiner. Hun har udgivet en lang række kogebøger, der alle har smag, sanselighed og sundhed i højsædet. Sandra har, siden hun var ganske lille, haft passion for at kreere velsmagende opskrifter, der sprudler af sundhed, og kombinationen af hendes italiensk-danske baggrund har givet hende nøglen til et spændende fusionskøkken på allerhøjeste niveau.

Grøntsagspizza

af Sandra Pugliese

Grøntsagspizza er en grøn fusion af det bedste fra det nordiske og det italienske køkken, skabt omkring gode, sunde hverdagsretter, tilsat en smagsbooster af krydderurter og årstidens råvarer.Bogen viser, hvordan man forvandler den traditionelle pizza til en langt grønnere version, og læseren lærer også at lave pizzabunde af alverdens grøntsager, som – ud over at de smager vidunderligt – sørger for at skrue det daglige grøntsagsindtag gevaldigt i vejret.Sandra Pugliese gør op med den gængse opfattelse af, hvordan en pizza skal se ud og smage. Den kan nemlig sagtens både være sanselig og smage autentisk og samtidig være sund og letfordøjelig.Bogen byder på mere end 35 smagfulde familievenlige grøntsags- og fuldkornspizzaer med alt fra rootza og beetza til squashza og butternutza. De er alle et sandt sanseorgie af smag, duft og farver og vil med garanti vække glæde hos både store og små.Bogen er et genoptryk af Pizza & Pasta. Den indeholder alle de oprindelige opskrifter fra bogen baseret på grøntsags- og fuldkornsbunde + 9 nye med grøntsagsbunde samt opskrift på surdejspizza.Om forfatterenSandra Pugliese er kogebogsforfatter, autodidakt kok og madskribent i flere danske livsstilsmagasiner. Hun har udgivet en lang række kogebøger, der alle har smag, sanselighed og sundhed i højsædet. Sandra har, siden hun var ganske lille, haft passion for at kreere velsmagende opskrifter, der sprudler af sundhed, og kombinationen af hendes italiensk-danske baggrund har givet hende nøglen til et spændende fusionskøkken på allerhøjeste niveau.Bogens smukke og stemningsfyldte billeder er fotograferet af Tina Brok Hansen.

Grøntsagspasta

af Sandra Pugliese

Kan en portion spaghetti carbonara være supersund (og tilmed slankende)? Ja, det kan ­den uden tvivl, når man laver den med spiralizeret grøntsagsspaghetti, som er en af tidens hotteste sunde madtrends.Sandra Pugliese gør op med den gængse opfattelse af, hvordan en pastaret skal se ud og smage. Den kan nemlig sagtens både være sanselig og smage autentisk og samtidig være sund og letfordøjelig. Her viser hun, hvordan man kan lave feel-good-food, når det er bedst. Kombinationen af nordisk lethed og italiensk velsmag løfter retterne til et helt nyt niveau.Bogen byder på mere end 35 smagfulde, familievenlige pastaretter med spaghetti af fx squash, rødbede, gulerod og butternutgræskar – i kombination både med og uden almindelig pasta.Bogen er et genoptryk af Pizza & Pasta. Den indeholder alle de oprindelige pastaretter + 10 nye helt grønne spændende, smagfulde retter.Om forfatterenSandra Pugliese er kogebogsforfatter, autodidakt kok og madskribent i flere danske livsstilsmagasiner. Hun har udgivet en lang række kogebøger, der alle har smag, sanselighed og sundhed i højsædet. Sandra har, siden hun var ganske lille, haft passion for at kreere velsmagende opskrifter, der sprudler af sundhed, og kombinationen af hendes italiensk-danske baggrund har givet hende nøglen til et spændende fusionskøkken på allerhøjeste niveau.Bogens smukke og stemningsfyldte billeder er fotograferet af Tina Brok Hansen.

Infused water

af Sandra Pugliese

Rent vand med vidunderlig smag, fyldt med vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre vitale stoffer. Infused water er kalorielet, naturligt basisk, og det løfter det i forvejen så livgivende vand til et helt nyt niveau.  Det gør det nemt at drikke de anbefalede mængder – ikke fordi du skal, men fordi det er så lækkert, at du slet ikke kan lade være. Derudover vil mange opleve en positiv sidegevinst i form af helt naturligt vægttab og smukkere hud. Også de mindste i familien finder det både sjovt og lærerigt med det smagfulde vand. I denne lille bog får du: • 30 sunde, lette og smagfulde opskrifter på infused water med frisk frugt, grønt og krydderurter • 5 opskrifter på snacks, du lave af den overskydende frugt og urter • Et komplet indblik i de sundhedsfremmende egenskaber, som infused water har • Tips til, hvordan du yderligere kan booste sundheds- og velværefaktoren i de forskellige drikke med udvalgte essentielle olier • En kort introduktion til, hvordan du kan rense dit vandhanevand for kemikalierester, og tips til at finde den vandrensningsløsning, der vil være den bedste for dig Om forfatteren Sandra Pugliese er autodidakt kok og kogebogsforfatter. Hun har udgivet en lang række kogebøger, der alle har smag, sanselighed og sundhed i højsædet. Sandra har i mange år arbejdet med mad som medicin, og hendes holistiske tilgang til mad og sundhed har stor betydning, når hun kreerer opskrifter. Sandra brænder for at vise sine læsere, hvilke små mirakler de rette råvarer kan gøre for både krop og sind.