Kristen forside

Kristen

Kristen forside
Forfatter:
Originalsprog:
Dansk
Sider:
122
Omslag:
Hæftet
Forlag:
ISBN13:
9788741000572

Den tidligere ærkebiskop af Canterbury, Rowan Williams, formidler kristendommens basale indhold. Kristen er en indføring i kristendommens grundelementer; dåben, Bibelen, nadveren og bønnen.

I bogens fire kapitler kommer den tidligere ærkebiskop af Canterbury, Rowan Williams, omkring og ind i kernen af kristendommen og formår at formidle kompliceret stof på en letlæst facon

Efter hvert kapitel er der spørgsmål til overvejelse/og eller diskussion.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Bogreolen 118,95 29,95 148,90
iMusic 120,00 29,00 149,00
CDON 128,00 29,00 157,00
Gucca 119,95 39,95 159,90
Arnold Busck 149,95 19,00 168,95
Plusbog 139,95 39,95 179,90

Af samme forfatter

Resurrection

af Rowan Williams

Resurrection

The Wound of Knowledge

af Rowan Williams

The Wound of Knowledge

Open to Judgement

af Rowan Williams

Open to Judgement

Anglican Identities

af Rowan Williams

Anglican Identities

Why Study the Past?

af Rowan Williams

Why Study the Past?

Being Disciples

af Rowan Williams

The aim of this little book is simple: to help you to see more clearly, love more dearly and follow more nearly the way of Jesus Christ.

Choose Life

af Rowan Williams

Choose Life

Dostoevsky

af Rowan Williams

There is an unresolved tension in Dostoevsky's novels - a tension between believing and not believing in the existence of God. This book enables us to consider the nature of God in the 21st Century through the lens of Dostoevsky's novels.

Gud med os

af Rowan Williams

Med sans for teologien, historien og sproget udfolder og udfordrer forfatteren troens kerne. Professor Williams er tidligere ærkebiskop af Canterbury og nyder international anerkendelse som en fremragende teologisk forfatter og underviser og som digter og oversætter.   Med udgangspunkt i korset og opstandelsen undersøger Rowan Williams i Gud med os kristendommens fundament; hvilken betydning havde netop de to elementer dengang, og hvilken betydning har de i dag?

Dostojevskij

af Rowan Williams

Terrorisme, overgreb mod børn, fraværende fædre, familiens opløsning, sekulariseringen og seksualiseringen af kulturen, kulturernes sammenstød og den nationale identitets væsen – så mange af de bekymringer, som vi ser som typiske for det tidlige 21. århundrede, er mere eller mindre allestedsnærværende i Dostojevskijs værker, i hans breve, hans journalistik og først og fremmest hans prosa. Den verden, vi tager i besiddelse som læsere af hans romaner, er en verden, hvor spørgsmålet om, hvad mennesker skylder hinanden – det spørgsmål, som står bag alle disse grundlæggende moderne problemstillinger – efterlades smerteligt og chokerende åbent, og hvor det virker, som om der ikke er et oplagt ståsted, hvorfra vi kan konstruere et tydeligt moralsk landskab. Men Dostojevskijs romaner forfølger insisterende og skamløst spørgsmålet om, hvad der ellers kunne være muligt, hvis vi – romanernes personer og læsere – så verden i et andet lys, det lys, som gives af tro. For at fastholde denne udfordring får romanerne os til at forestille os disse yderligheder af svigt, lidelse og fortvivlelse. Om forfatteren: Rowan Williams er tidligere ærkebiskop af Canterbury, nu master ved Magdalene College, Cambridge. Han er forfatter til en række bøger og digtsamlinger, deriblandt Lost Icons, Graceand Necessity og Teresa of Avila.

Stilhed og honningkager

af Rowan Williams

Første bog på dansk af den engelske ærkebiskop Rowan Williams. I Stilhed og honningkager kombinerer Rowan Williams ørkenfædrenes ældgamle visdom med noget yderst aktuelt: Hvordan finder vi sandheden om os selv og hvordan kan vi eksistere respektfuldt sammen med vores medmennesker, lokalt og globalt. Dansk forord ved Anders Laugesen, Mennesker og tro, P1. "ærkebiskoppen af Canterbury, Rowan Williams, er nu endelig blevet oversat til dansk, og valget af værk kunne ikke have været bedre. Det er en fornem lille udgivelse, der her bliver lagt foran den danske teologiske læseverden. Ikke alene lærer man noget om ørkenfædrene; men man ledes også enkelt og forståeligt ind i Rowan Williams’ store univers. Han skriver altid til det samtidige menneske; men hans kendskab til hele den kristne tradition får ham også til at oplyse samtiden om fortidens indsigter på en måde, så man opdager, at alt ikke behøver at tænkes forfra ... Det er virkelig en nyttig bog for det menneske, der søger et åndeligt liv, og som ikke er bange for tankens kraft eller følelsens dybde. Det bør i øvrigt bemærkes, at dette meget smukke værk er oversat, så man ikke kunne ønske sig det bedre." Peter Skov-Jakobsen, Folkekirken i København

Språk, tro och sanning hos Dostojevskij

af Rowan Williams

Språk, tro och sanning hos Dostojevskij