Guds ord - vores sprog forside

Guds ord - vores sprog

Konfirmandbog

Guds ord - vores sprog forside
Originalsprog:
Dansk
Sider:
80
Omslag:
Indbundet
Forlag:
ISBN13:
9788741000473

Konfirmanderne kommer til at lære, leg og udvikle sprog, så de kan tale med om GUDS ORD.

Konfirmandens bog er konfirmandens primære arbejdsredskab, hvor emnerne præsenteres med en righoldig variation af opgaver, billeder, katekismusstof og små refleksionstekster. Konfir­manderne indbydes til selv at formulere sig mundtligt såvel som skriftligt.

Bogen er desuden et dynamisk værktøj, som kan tages i hånden og bruges i de opgaver, der ikke foregår ved bordet. Væsentligt er det også, at bogen åbner mulighed for undervisningsdifferentiering i den forstand, at de hurtige konfirmander kan anvende bogen til fordybelse.

Konfirmandbogen er desuden tænkt som en minikatekismus, der kan gemmes og tages frem senere i livet, hvis og når konfirmanden – i den bedste af alle verdener – vil uddybe sit kendskab til kristendommen. Bogen begynder med en INTRO, hvor konfirmanderne skal præsentere sig selv, og slutter med en OUTRO, der fungerer som en scrapbog over deres egen konfirmation og tiden som konfirmand.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 153,00 29,00 182,00
Bogreolen 157,95 29,95 187,90
Plusbog 149,00 39,95 188,95
CDON 173,00 29,00 202,00
Arnold Busck 189,95 19,00 208,95

Af samme forfatter

Guds ord - vores sprog

af Ane Ørgård Bramstoft og Iben Johanne Thomsen

Guds Ord - vores sprog er det første komplelle danskproducerede konfirmandmateriale siden 2008. Materialet læner sig op ad de nyeste metoder inden for læringspædagogikken og fukuserer på at få alle konfirmander inddraget i undervisningen via et varieret forløb, der består af bl.a. opgaver, leg og dialog. Underviserens bog indeholder helt konkrete anvisninger på den enkelte lek­tion. Der er angivelser af, hvilke materialer der skal anvendes, og beskrivelse af, hvordan undervisningen kan gennemføres trin for trin. Der indledes med en beskrivelse af det enkelte forløbs struktur og hensigt. Derefter følger teologiske overvejelser over emnet, som er tænkt som inspiration til samtalerne med konfir­manderne. Efter hvert forløb findes et forslag til andagt i kirken med salmer og fortællinger, der passer til emnet. Bagerst i bogen findes kopiark til de enkelte lektioner. Materialet desuden indeholder en bog til konfirmanden og en æske med kort til brug i undervisningen.