Katekumenatet forside

Katekumenatet

En metodebog om voksnes vej til tro

Katekumenatet forside
Forfatter:
Originalsprog:
Dansk
Sider:
132
Omslag:
Hæftet
Forlag:
ISBN13:
9788741000176

Hvad kan kirken tilbyde søgende mennesker?

Ikke søgende ud i det blå, men søgende indenfor rammerne af det etablerede. De er døbte og føler sig knyttede til kirken, men alligevel bor der er en længsel efter fordybelse. En længsel som ikke nødvendigvis opfyldes gennem gudstjenester eller sogneaftener.

Katekumenatet kendes helt tilbage fra oldkirken og er dåbsoplæring for voksne og nysgerrige mennesker, der søger en trospraksis og et kirkeligt fællesskab. Katekumenatet foregår i sognet, i menigheden, og fletter sig ind i den lokale praksis, der er på det enkelte sted. Denne bog er en udførlig vejledning til, hvordan man kan etablere et katekumenat. Den bygger på erfaringer fra den svenske kirke, men er oversat af sognepræst Line Hage, der er en af pionererne på området i Danmark. Bogen er udbygget med et særligt afsnit tilpasset forholdene i folkekirken.

»Man får ingen hurtige løsninger eller fastlagte svar. Derimod kan man opleve et godt og grundigt arbejde, der hviler på kirkens lokale og globale traditioner. Katekumenatet har åbnet en vej, hvor forskellige mennesker kan følges ad et stykke på troens vej og støtte hinanden undervejs. Sammen finder de løsninger og svar, der virker for dem, dér hvor de nu er i verden og i livet. Katekumenatet er dåbsoplæring for voksne og nysgerrige mennesker, der søger en trospraksis og et kirkeligt fællesskab. Det burde findes ved enhver kirke på linje med konfirmandforberedelsen for de unge.

Jan-Olof Johansson,

biskop emeritus, Växjö stift

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 189,95 39,95 229,90
iMusic 203,00 29,00 232,00
Bogreolen 206,95 29,95 236,90
Gucca 209,95 39,95 249,90
CDON 230,00 29,00 259,00
Arnold Busck 259,95 19,00 278,95

Af samme forfatter

Katekumenatet

af Elisabet Lindow

Katekumenatet kendes helt tilbage fra oldkirken og er dåbsoplæring for voksne og nysgerrige mennesker, der søger en trospraksis og et kirkeligt fællesskab. Katekumenatet foregår i sognet, i menigheden, og fletter sig ind i den lokale praksis, der er på det enkelte sted. Denne bog er en udførlig vejledning til, hvordan man kan etablere et katekumenat. Den bygger på erfaringer fra den svenske kirke, men er oversat af sognepræst Line Hage, der er en af pionererne på området i Danmark. Bogen er udbygget med et særligt afsnit tilpasset forholdene i folkekirken.»Man får ingen hurtige løsninger eller fastlagte svar. Derimod kan man opleve et godt og grundigt arbejde, der hviler på kirkens lokale og globale traditioner. Katekumenatet har åbnet en vej, hvor forskellige mennesker kan følges ad et stykke på troens vej og støtte hinanden undervejs. Sammen finder de løsninger og svar, der virker for dem, dér hvor de nu er i verden og i livet. Katekumenatet er dåbsoplæring for voksne og nysgerrige mennesker, der søger en trospraksis og et kirkeligt fællesskab. Det burde findes ved enhver kirke på linje med konfirmandforberedelsen for de unge.Jan-Olof Johansson,biskop emeritus, Växjö stift