Lys bag døden forside

Lys bag døden

Engle og syner, hjertestop, hjerneskade

Lys bag døden forside
Originalsprog:
Dansk
Omslag:
Hæftet
Forlag:
ISBN13:
9788741000169

En bog om nær-død-oplevelser - i en kristen forståelse.

En operation var skyld i, at forfatteren fik hjertestop og oplevede en nær-død-oplevelse. Beskrivelsen af denne er overordentlig smuk og fængslende og adskiller sig fra andre ved sin næsten Augustin'ske bekendelse.

Med hjertestoppet fulgte også en svær hjerneskade, der bl.a. har betydet tab af tale- og læseevnen. Stort set uden hjælp har forfatteren kæmpet sig tilbage til livet gennem systematisk træning af ordforståelse og tale.

Siden bogen udkom første gang i 1992 er der sket en holdningsændring i forhold til den åndelige side af menneskelivet. Dette har forfatteren indarbejdet i denne 2. udgave. I slutreplikken skriver forfatteren om det: Nu er det ikke kun New Age-bevægelsen, som beskæftiger sig med de usynlige aspekter af tilværelsen; men også inden for kirken er der kommet et mere naturligt og åbent rum, hvor endog engle kan færdes friere. Tidligere havde man på fornemmelsen, at de toneangivende teologer nærmest havde sat englene på pension. Man nøjedes med at tage dem frem fra skuffen og lufte dem ved juletid sammen med højtidens øvrige pynt, nærmest som et morsomt middelalderlevn, en folkelig tradition fra mindre oplyste tider. Men i løbet af halvfemserne er tendensen blevet en anden. Ordet skytsengel afføder ikke længere et latterudbrud, og selv børn tages alvorligt, når de fortæller om engle, de har set.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Bogreolen 117,95 19,95 137,90
iMusic 116,00 29,00 145,00
CDON 121,00 29,00 150,00
Gucca 119,95 39,95 159,90
Arnold Busck 149,95 19,00 168,95
Plusbog 139,95 39,95 179,90

Af samme forfatter

Lys bag døden

af Kirsten Mørch-Nielsen

”Som følge af hjertestop under en operation fik forfatteren en svær hjerneskade med bl.a. tab af evnen til at tale og læse. Med så godt som uden professionel assistance gennemførte hun en systematisk træning af ordforståelse, tale og af de i dagliglivet nødvendige sammensatte bevægelser.Under hjertestoppet fik forfatteren en nær-død-oplevelse. Og hendes beskrivelser af den er overordentlig smuk og fængslende og adskiller sig fra de fleste andre ved sin næsten Augustin’ske bekendelse.Disse to skelsættende oplevelser havde afgørende betydning for Kirsten Mørch-Nielsen og de vil begge gennem hendes beretning kunne blive uvurderlig hjælp for andre”.- Professor, dr. med. P. Plum, Rungsted.

Lys bag døden

af Kirsten Mørch-Nielsen

""Som følge af et hjertestop under en operation fik forfatteren en svær hjerneskade med bl.a. tab af evnen til at tale og læse. Med så godt som uden professionel assistance gennemførste hun en systematisk træning af ordforståelse, tale og af de i dagliglivet nødvendige sammensatte bevægelser. Under hjertestoppet fik forfatteren en nær-død-oplevelse. Og hendes beskrivelse af den er overordentlig smuk og fængslende og adskiller sig fra de fleste andre ved sin næsten Augustin""ske bekendelse. Disse to skelsættende oplevelser havde afgørende betydning for Kirsten Mørch-Nielsen og de vil begge gennem hendes beretning kunne blive til uvurderlig hjælp for andre"". Professor, dr.med. P.Plum, Rungsted ""Jeg ønsker denne bog en god færd ind i læseverden, fordi vi har brug for ægte livsoplysning til trøst for dem, der græder og til vejledning ind i kristenlivets dybe hemmeligheder. Bogen er blevet en rosenkrans om Hans Navn, Han som er lyset og livet."" - om 2. udgave tilføjes: ""Jeg har kun gode ord om det nye manuskript, og finder, at det har vundet i intensitet og er blevet endnu mere vedkommende på baggrund af de 7 års erfaringer med andre mennesker, som har været igennem noget lignende. Jeg er vis på, at bogen har en mission."" - Biskop Henrik Christiansen, Aalborg.

Lys bag døden

af Kirsten Mørch-Nielsen

En bog om nær-død-oplevelser - i en kristen forståelse. En operation var skyld i, at forfatteren fik hjertestop og oplevede en nær-død-oplevelse. Beskrivelsen af denne er overordentlig smuk og fængslende og adskiller sig fra andre ved sin næsten Augustin'ske bekendelse. Med hjertestoppet fulgte også en svær hjerneskade, der bl.a. har betydet tab af tale- og læseevnen. Stort set uden hjælp har forfatteren kæmpet sig tilbage til livet gennem systematisk træning af ordforståelse og tale. Siden bogen udkom første gang i 1992 er der sket en holdningsændring i forhold til den åndelige side af menneskelivet. Dette har forfatteren indarbejdet i denne 2. udgave. I slutreplikken skriver forfatteren om det: "Nu er det ikke kun New Age-bevægelsen, som beskæftiger sig med de usynlige aspekter af tilværelsen; men også inden for kirken er der kommet et mere naturligt og åbent rum, hvor endog engle kan færdes friere. Tidligere havde man på fornemmelsen, at de toneangivende teologer nærmest havde sat englene på pension. Man nøjedes med at tage dem frem fra skuffen og lufte dem ved juletid sammen med højtidens øvrige pynt, nærmest som et morsomt middelalderlevn, en folkelig tradition fra mindre oplyste tider. Men i løbet af halvfemserne er tendensen blevet en anden. Ordet skytsengel afføder ikke længere et latterudbrud, og selv børn tages alvorligt, når de fortæller om engle, de har set."