B for bedste ven forside

B for bedste ven

B for bedste ven forside
Forfatter:
Originaltitel:
B for bestevenn
Originalsprog:
Norsk
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
40
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740653397

Bea elsker børnehaven. Der er så mange, man kan lege med! Bea tror, hun er en superhelt – og så vil hun gerne lege vildt og brøle som et monster. Men der er noget, Bea mangler: en bedste ven. Det kan være svært at finde sig en bedste ven, når de andre børn ikke vil lege vildt og brøle ligesom hende. Heldigvis går Adil også i Beas børnehave.

Nina E. Grøntvedt (f. 1979) er en populær norsk børnebogsforfatter. Hun har vundet og været nomineret til flere priser i Norge, blandt andet for bogen ’Hej, det er mig’ (Turbine, 2014). Den norske illustrator Bård Sletvold Thorkildsen står bag bogens søde og charmerende illustrationer. 

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Arnold Busck 269,95 19,00 288,95
Bogreolen 287,95 29,95 317,90
iMusic 307,00 29,00 336,00
CDON 342,00 29,00 371,00

Af samme forfatter

Aldrig kysset

af Nina E. Grøntvedt

”Aldrig kysset” er efterfølgeren til den populære pigeroman ”Hej, det er mig!”, skrevet af norske Nina E. Grøntvedt, der også selv bidrager med små, sjove blyantstegninger, som var de tegnet af bogens charmerende hovedperson, Oda Andrea Stokkheim. Vi er igen på besøg i det hyggelige kvarter omkring Krokkleiva, hvor Oda bor med sin bedste veninde, Helle, og hendes storebror, Stian, som Oda synes, er ret interessant. Men denne gang udvides universet med nye personer, som ikke alle er lige velkomne, set med Odas øjne. Faktisk er de ret irriterende. For har Stian virkelig fået en kæreste på sin egen alder? Og hvem er den dreng, der ser Oda i en meget pinlig situation ude i skoven? Og hvorfor skal Helle også lege med andre piger henne i skolen? Nej, det er slet ikke nemt at være Oda Andrea Stokkheim. Formen er som i den populære 1’er en blanding af Odas jeg-fortæller og dagbog, og begge dele formidler Odas typiske tweenliv spot on – med alle de følelsesmæssige rutsjeture, det indebærer. ”Aldrig kysset” har det hele. Den første kærlighed, knas i venindeforholdet, irriterende søskende og pinlige forældre. Alt sammen fortalt i et charmerende turbosprog, lige fra hjertet. Et must read for alle tweens (og deres forældre).