Knoglerød IF mod Plejehjemmet Old Boys forside

Knoglerød IF mod Plejehjemmet Old Boys

Knoglerød IF mod Plejehjemmet Old Boys forside
Forfatter:
Originaltitel:
Knoterud FK mot Gamlehjemmet Old Boys
Originalsprog:
Norsk
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
100
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740652925

Knoglerød IF’s miniputter skal spille kamp igen! Denne gang mod plejehjemmet Old Boys – en flok oldsager med rollator, høreapparat og hentehår. Selvom det er mange år siden, at de gamle gnæggere har luftet fodboldstøvlerne, var de et guldhold engang, og de mestrer stadig finter, skud og ikke mindst tacklinger. Miniputterne må lægge en stærk strategi og have fat i lykkehandskerne, en blind dommer og andre mere utraditionelle midler … men er det nok til, at de kan vinde over det gamle guldhold? 

Den norske forfatter Lars Mæhle (f. 1971) har skrevet denne sjove, letlæste bog. I 2002 udkom han med sin debutroman, som også handler om fodbold, og som sidenhen er blevet filmatiseret under titlen Keeper’n til Liverpool (engelsk: The Liverpool Goalie). 

Steinar Moldestad (f. 1981) har lavet illustrationerne i bedste tegneseriestil, der gør læsningen endnu mere fornøjelig.  

Bogen er en del af serien om om Knoglerød IF, som har en stor fanskare blandt fodboldglade børn.  

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Arnold Busck 259,95 19,00 278,95
Bogreolen 277,95 29,95 307,90
iMusic 296,00 29,00 325,00
CDON 330,00 29,00 359,00

Af samme forfatter

Børnehavekrimi: Hvem har gået med sko indenfor?

af Lars Mæhle

Der skal være fest i børnehaven Kernehuset. Men hvad er nu det? – der er store mudderpletter på gulvet. Hvem har gået med sko indenfor? Det må man jo ikke! Det er en sag for Leon og Liva, Kernehusets helt egne superdetektiver.

Børnehavekrimi: Hvem har taget brillerne?

af Lars Mæhle

Det er en helt almindelig dag i børnehaven Kernehuset. Lige indtil Elin mister sine briller. Hvor er de mon blevet af? Har der været en tyv på spil? Det er en sag for Leon og Liva, Kernehusets helt egne superdetektiver.

Knoglerød IF - Venskabskampen

af Lars Mæhle

Knoglerød IFs fodboldhold rejser til Sverige. De skal spille venskabskamp - mod et pigehold! Den kamp skal de nok vinde, for piger er jo vildt dårlige til fodbold. Eller er de? Måske de kan finte sig forbi modstanderne? Og måske pigerne har et par tricks at byde på? Forfatter Lars Mæhle har skrevet denne spændende læse-selv-bog til fodboldinteresserede piger og drenge. Lars Mæhle har i Norge udgivet en lang række bøger, noveller og krimier til både børn og voksne og flere af hans bøger er oversat til andre sprog. Bogens flotte og sjove tegninger, lavet af Steinar Moldestad, illustrerer det hæsblæsende fodboldopgør og spændingen udenfor banen. Læseløve-bøgerne er til børn, der lige har lært at læse. Serien er lavet for at gøre vejen ind i bøgernes verden så let som muligt. Og for at børn kan bruge deres læsekundskaber til noget sjovt – nemlig at læse en bog selv!

Knoglerød IF - Fodbold eller matematik?

af Lars Mæhle

Knoglerød IF skal spille bundopgør. Både de og deres modstandere har tabt alle kampe i sæsonen. Og begge hold længes efter en sejr. Knoglerøds målmand er i topform og kan redde holdet fra endnu et nederlag. Men han møder ikke op ... Forfatter Lars Mæhle har skrevet denne spændende læse-selv-bog til fodboldinteresserede piger og drenge. Lars Mæhle har i Norge udgivet en lang række bøger, noveller og krimier til både børn og voksne og flere af hans bøger er oversat til andre sprog. Bogens flotte og sjove tegninger, lavet af Steinar Moldestad, illustrerer det hæsblæsende fodboldopgør og spændingen udenfor banen. Læseløve-bøgerne er til børn, der lige har lært at læse. Serien er lavet for at gøre vejen ind i bøgernes verden så let som muligt. Og for at børn kan bruge deres læsekundskaber til noget sjovt – nemlig at læse en bog selv!

Tågefyrstens hævn

af Lars Mæhle

I den lille by Bjergvig sker der to gådefulde forbrydelser, og Krimiteam Siri og Max kommer hurtigt på sporet af en mystisk, frakkeklædt person, der lister sig rundt gennem byens tågede gader. En tåget aften i oktober sker der to forbrydelser i den lille by Bjergvig. Den ene bliver opdaget med det samme. Nogen har brudt ind i Sandras dyreklinik og stjålet for mange tusinde kroner dyremedicin. Men samtidig sker der en anden forbrydelse i skjul, som er langt mere alvorlig. Det bliver en sag for Krimiteam Siri og Max, der hjælper byens forskræmte landbetjent med opklaringen. Snart er de på sporet af den mystiske Tågefyrste, hvis ansigt altid er skjult i skyggen af en hætte. Men sagen er mere kompliceret end som så, og det viser sig også, at Siri og Max bliver overvåget. Tågefyrstens hævn er den første bog i serien om de to skoleelever Siri og Max, der løser gåder i deres hjemby Bjergvig. Forfatter Lars Mæhle kombinerer spænding med humor i sine stemningsfulde beskrivelser af byen og dens beboere, og uhyggen lurer i de tågede gader, når vi i selskab med Siri og Max følger i gerningsmandens fodspor. Bogen indledes med et kort over byen og en præsentation af de forskellige hovedpersoner, så læseren kan følge med og deltage i opklaringen. Mystikken hjælpes løbende på vej af dramatiske billeder, der også spejler fortællestilens subtile humor. Tågefyrstens hævn er primært til børn mellem 8 og 12 år, men kan også fange ældre læsere, da kriminalgåden er både overraskende og velkomponeret.

Knoglerød IF

af Lars Mæhle

Ny letlæst bog om Knoglerød IF er klar til udgivelse. Og drengene fra Knoglerød IF er klar til at tvære modstanderne fra Kaksvig ud. Det er tid til årets lokalopgør. Kampen skal stå på Knoglerød Stadion, hvor modstanderne fra Kaksvig ankommer i en bus, der ligner et krydstogtskib. Med i bussen har de turneringens bedste angriber og spiller. Det er lagt op til et brag af en kamp. Knoglerød får den værst tænkelige start på kampen: Målmandens Sahirs lykkehandsker er blevet stjålet. Er det en af dem fra Kaksvig, der har taget dem? Lars Mæhle står bag teksterne i letlæsningsbøgerne om Knoglerød, mens Steinar Moldestad står bag de sjove illustrationer, der er med til at understøtte forståelsen. TURBINE Forlaget har tidligere udgivet fire andre bøger om Knoglerød IF, der har en stor fanskare blandt fodboldglade børn. Bogen udkommer d. 1. juni 2017

Knoglerød IF til Dana Cup

af Lars Mæhle

Knoglerød IF er kommet til Dana Cup! Miniputterne har indtil videre tabt deres kampe stort – men i dag skal de spille mod ærkerivalerne fra Højby Boldklub, så de må ikke miste modet og koncentrationen helt endnu. Mod er der masser af; miniputterne har jo som altid Johnny K, der (måske) kan skrue bolden ind ved frispark, Renate, der behersker benhårde tacklinger uden udvisninger, og selvfølgelig Kugle, deres lynhurtige fløjspiller med nul boldkontrol. Koncentration er dog en anden sag … for kan Johnny K holde hovedet i spillet, nu hvor han har fået et brev fra en hemmelig beundrer? Hvem er beundreren? Og er fodbold + kærlighed = problemer? Den norske forfatter Lars Mæhle (f. 1971) har skrevet denne sjove, letlæste bog. I 2002 udkom han med sin debutroman, som også handler om fodbold, og som sidenhen er blevet filmatiseret under titlen Keeper’n til Liverpool (engelsk: The Liverpool Goalie). Steinar Moldestad (f. 1981) har lavet illustrationerne i bedste tegneseriestil, der gør læsningen endnu mere fornøjelig.  Bogen er en del af serien om Knoglerød IF, som har en stor fanskare blandt fodboldglade børn.  

Mesterhjernen – Krimiteam Siri & Max

af Lars Mæhle

Krimiteam Siri & Max er tilbage med en sag, der kræver både snedighed, mod og klatreevner! En motorcykelbande har invaderet den ellers så fredelige, lille by, Bjergvig. Samtidig bliver hovedpræmien i byens store skakturnering stjålet fra pengeskabet på rådhuset. Som om det ikke skulle være nok, bliver Max pludselig forfulgt af en mystisk rival, som kalder sig Mesterhjernen. Har Bjergvigs to detektiver denne gang påtaget sig en alt for farlig opgave? Mesterhjernen er anden bog i serien om de to skoleelever Siri og Max, der løser gåder i deres hjemby Bjergvig. Forfatter Lars Mæhle kombinerer spænding med humor i sine stemningsfulde beskrivelser af byen og dens beboere. Mesterhjernen henvender sig primært til børn mellem 8 og 12 år, men kan også fange ældre læsere, da kriminalgåden er både overraskende og velkomponeret.

Knoglerød IF erobrer verden

af Lars Mæhle

Knoglerød IF erobrer verden    Ny læseløve-bog om fodbold med masser af kampgejst til dig, som har lært at læse!   Knoglerød IF’s miniputter er dårlige. Måske det allerdårligste hold i landet. De har aldrig scoret et mål. Sidste sæson var deres målforskel 0 – 186. Nu står den første kamp i den nye sæson for døren. Knoglerød skal møde Højby Boldklub. Et af de bedste hold i rækken. Så Johnny K, Kugle, Renate, Sahir og de andre kommer på en svær opgave.   Forfatter Lars Mæhle har skrevet denne spændende læse-selv-bog til fodboldinteresserede piger og drenge. Lars Mæhle har i Norge udgivet en lang række bøger, noveller og krimier til både børn og voksne og flere af hans bøger er oversat til andre sprog. Bogens flotte og sjove tegninger, lavet af Stein Moldestad, illustrerer det hæsblæsende opgør mellem Knoglerød IF og Højby Boldklub.   Læseløve-bøgerne er til børn, der lige har lært at læse. Serien er lavet for at gøre vejen ind i bøgernes verden så let som muligt. Og for at børn kan bruge deres læsekundskaber til noget sjovt – nemlig at læse en bog selv!

Knoglerød IF og skatten på mørkeloftet

af Lars Mæhle

Ny læseløve-bog om fodbold med masser af kampgejst til dig, som har lært at læse.   Knoglerød IF’s miniputter spiller mod Troldestad og får deres største nederlag nogensinde. Efter kampen får Johnny K, Renate og Sahir en opgave. De skal overbringe gaven til vinderen af julekonkurrencen. Vinderen er holdets eneste fan. Den blinde Erling. Erling bor alene i et stort, gammelt hus på toppen af Storbakken. Men er det rigtigt, hvad folk siger? Skjuler han noget på sit loft? En skat? Eller … et lig?    Forfatter Lars Mæhle har skrevet denne spændende læse-selv-bog til fodboldinteresserede piger og drenge. Lars Mæhle har i Norge udgivet en lang række bøger, noveller og krimier til både børn og voksne og flere af hans bøger er oversat til andre sprog. Bogens flotte og sjove tegninger, lavet af Steinar Moldestad, illustrerer det hæsblæsende fodboldopgør og spændingen udenfor banen.    Læseløve-bøgerne er til børn, der lige har lært at læse. Serien er lavet for at gøre vejen ind i bøgernes verden så let som muligt. Og for at børn kan bruge deres læsekundskaber til noget sjovt – nemlig at læse en bog selv!   

Fuck Off / I Love You

af Lars Mæhle

"Vi var fem gutter. En ville miste kæresten. En ville søndertæve en anden. En ville dø." 16-årige Vemund bor alene med sin mor og er forelsket i Maria. Et af hans yndlingsudtryk er 'Fint med mig,' hvilket måske er en af grundene til, at han let bliver viklet ind i et usundt miljø, der udspiller sig omkring et træningscenter. 'Fuck Off - I Love You' er en stærk og spændende fortælling, som handler om kærlighed, gruppepres, selvstændighed og racisme blandt unge og asylmodtagere.Bogen blev nomineret til Uprisen 2013 i Norge, de unges egen litteraturpris, og har modtaget fremragende omtale i Danmark, se www.vildmaskine.dk

Realityspillet 2052

af Lars Mæhle

Fem unge fra fem forskellige verdensdele efterlades alene på verdens mest barske og isolerede ø, Bouvet Island i Det Sydlige Ishav. De er deltagerne i Realityspillet 2052 – en konkurrence på liv og død for at redde klimaet. Alt, hvad der sker på øen, streames live til milliarder af seere verden over. Vinderen får en enorm pengepræmie, men noget går galt. Helt galt. Lars Mæhle er en prisvindende norske forfatter, der er oversat til flere sprog. Hans seneste ungdomsroman, "Fuck off / I love you" udkom på forlaget Vild Maskine i 2015. 

Fuck Off - I Love You

af Lars Mæhle

"Vi var fem gutter. En ville miste kæresten. En ville søndertæve en anden. En ville dø."  16-årige Vemund bor alene med sin mor og er forelsket i Maria. Et af hans yndlingsudtryk er 'Fint med mig,' hvilket måske er en af grundene til, at han let bliver viklet ind i et usundt miljø, der udspiller sig omkring et træningscenter. 'Fuck Off - I Love You' er en stærk og spændende fortælling, som handler om kærlighed, gruppepres, selvstændighed og racisme blandt unge og asylmodtagere. Bogen blev nomineret til Uprisen 2013 i Norge, de unges egen litteraturpris.